- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.401
Amiin canım benim inşallahÇok teşekkür ederim E eylulnazli moral oldun bana inşallah sen ve hepikiz sağlıkla alicaz bebislerimizi kucagimiza inşallah
Oh mis çok iyi yaptın. Ben diğer iki tedavimde yatmaktan ölmüştüm hiç bişi olmadı ama bunda bi rahattım sürekli gezdim valla. Her gün çık böyle
canım merkezi ara bence bi sor. hepsini dışarı çıkacağını sanmıyorum ama gene de Kaan Hoca'ya danış bence.Hamile arkadaşlar bişi sorucam size prolüton iğne kullanıyorum yarım doz 3 günde bir. Bugün yine iğne günümdü az önce yaptırdım eve geldim iğne eşofmanıma kadar geçmiş sanırım hepsi dışarıya çıktı şimdi ne yapıcam bilemiyorum tekrar gidip vurdursam mı yoksa gerek yok mu ayy çok arada kaldım
canım daha çok erken, hem belirti arama kendinde olacak diye bişi yok, belirtisiz hamile kalanların sayısı kalanlar kadar çok (misal ben). kafanı başka şeyler vermeye çalış devamlı düşünme. herşeyin hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:)Arkadaslar cumartesi sonuç belli olcak ama hiç belirti yok ve buqün 6.günüm cok korkuyorum tutmadı diye
canım ben 6-7 gün rapor kullanmıştım, ama yöneticimin bilgisi vardı zaten. kendini yormadan iş yapmaya çalış en azından, zorlanma yani dosya mosya kaldırıp indircem diye.Arkadaslar tüp bebekk tedavisindeki süreçte calisan arkadaslar nsl gecti bu surec. Malum bende çalışıyorum her zaman izin almak zor oluyor gercegide soyleyemiyo insan.ki trasferden sonra dinlenmekte gerek sanırım. Ben asilamalarda bigun izin almıştım. Isyerimde yakin irenbeye ogle aralarinda hep gittim kontrollere.
Cnm icini ferah tut inşallah tutunmistur bebisin. Hayirlisiyla pozitif i görürsün cumartesi[/QUOTE][QUOmeleqiimm, post: 45204214, member: 723354"]Arkadaslar cumartesi sonuç belli olcak ama hiç belirti yok ve buqün 6.günüm cok korkuyorum tutmadı diye
Cok tesekkurler inş canım tutunur[/QUOTE]Cnm icini ferah tut inşallah tutunmistur bebisin. Hayirlisiyla pozitif i görürsün cumartesi
Sanirim ben de rapor alırım artik oturaeak çalışıyorum ama yinede dedigin gibi hareketler oluyor.canım merkezi ara bence bi sor. hepsini dışarı çıkacağını sanmıyorum ama gene de Kaan Hoca'ya danış bence.
canım daha çok erken, hem belirti arama kendinde olacak diye bişi yok, belirtisiz hamile kalanların sayısı kalanlar kadar çok (misal ben). kafanı başka şeyler vermeye çalış devamlı düşünme. herşeyin hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:)
canım ben 6-7 gün rapor kullanmıştım, ama yöneticimin bilgisi vardı zaten. kendini yormadan iş yapmaya çalış en azından, zorlanma yani dosya mosya kaldırıp indircem diye.
Geçmiş olsun tatlım,üşüttün belki.Umarım iyisindir şimdi.Kızlar yaklaşık yarım saattir sağ boşluğumda ağrı var. Karnın yan tarafında böyle bir durum yaşayan var mı ?
Geçm
Geçmiş olsun tatlım,üşüttün belki.Umarım iyisindir şimdi.
Bende dün başağrısı,bugün alerjim tuttu 15kere hapşırdım ama Kaan Bey hapşırmaktadır birşey olmaz korkma demişti.
Allah a emanet artık...
iş olsun tatlım,üşüttün belki.Umarım iyisindir şimdi.
Bende dün başağrısı,bugün alerjim tuttu 15kere hapşırdım ama Kaan Bey hapşırmaktadır birşey olmaz korkma demişti.
Allah a emanet artık...
Öylemiii bilmiyordum Amin Amin Canım...hadi inşallahhh Allahım...Canım galiba üşüttüm bir daha da olmadı zaten çok şükür. Baş ağrısı yaşadın demek erken gebelik belirtilerinde baş ağrısı var hadi inşallaaahhhhh
Tabiii yükselen gebelik hormonu baş ağrısı yapıyormuş çok yerde okudum. Ayyy heyecanlandım şimdi inşallah AllahımÖylemiii bilmiyordum Amin Amin Canım...hadi inşallahhh Allahım...
Canım benim çok teşekkür ederim duan için...Tabiii yükselen gebelik hormonu baş ağrısı yapıyormuş çok yerde okudum. Ayyy heyecanlandım şimdi inşallah Allahım
Amin canıım. Rabbim bu günün hayrına isteyen herkese versin inşallah. Test tarihi yarınmıydı senin ?Canım benim çok teşekkür ederim duan için...
Cuma saati Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Hepinize hayırlı Cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?