Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hamile arkadaşlar bişi sorucam size prolüton iğne kullanıyorum yarım doz 3 günde bir. Bugün yine iğne günümdü az önce yaptırdım eve geldim iğne eşofmanıma kadar geçmiş sanırım hepsi dışarıya çıktı şimdi ne yapıcam bilemiyorum tekrar gidip vurdursam mı yoksa gerek yok mu ayy çok arada kaldım

Arkadaslar tüp bebekk tedavisindeki süreçte calisan arkadaslar nsl gecti bu surec. Malum bende çalışıyorum her zaman izin almak zor oluyor gercegide soyleyemiyo insan.ki trasferden sonra dinlenmekte gerek sanırım. Ben asilamalarda bigun izin almıştım. Isyerimde yakin irenbeye ogle aralarinda hep gittim kontrollere.

[QUOmeleqiimm, post: 45204214, member: 723354"]Arkadaslar cumartesi sonuç belli olcak ama hiç belirti yok ve buqün 6.günüm cok korkuyorum tutmadı diye[/QUOTE]
Cnm icini ferah tut inşallah tutunmistur bebisin. Hayirlisiyla pozitif i görürsün cumartesi

canım merkezi ara bence bi sor. hepsini dışarı çıkacağını sanmıyorum ama gene de Kaan Hoca'ya danış bence.
Arkadaslar cumartesi sonuç belli olcak ama hiç belirti yok ve buqün 6.günüm cok korkuyorum tutmadı diye
canım daha çok erken, hem belirti arama kendinde olacak diye bişi yok, belirtisiz hamile kalanların sayısı kalanlar kadar çok (misal ben). kafanı başka şeyler vermeye çalış devamlı düşünme. herşeyin hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz:)
canım ben 6-7 gün rapor kullanmıştım, ama yöneticimin bilgisi vardı zaten. kendini yormadan iş yapmaya çalış en azından, zorlanma yani dosya mosya kaldırıp indircem diye.

Kızlar günaydın,bugün başağrım var benim olur böyle strese bağlı.İlaç içmememiz gerekiyor biliyorum ama ağrı daha fazla zarar verirmi acaba dedim.Sonuçta vücut da bir basınç değişimi ve kasılma oluyordur.Bu durumu yaşayan oldu mu?

Cnm icini ferah tut inşallah tutunmistur bebisin. Hayirlisiyla pozitif i görürsün cumartesi
Cok tesekkurler inş canım tutunur[/QUOTE]
Canımcım, negatif denemelerimde hep belirtilerim vardı hele ki 2. Tedavide kesin tuttu demiştim eşime ama olmadı :) belirtilere takılma 6 buçuk haftalığım anca başladı belirtiler

Kızlar yaklaşık yarım saattir sağ boşluğumda ağrı var. Karnın yan tarafında böyle bir durum yaşayan var mı ?

Sanirim ben de rapor alırım artik oturaeak çalışıyorum ama yinede dedigin gibi hareketler oluyor.

Kızlar yaklaşık yarım saattir sağ boşluğumda ağrı var. Karnın yan tarafında böyle bir durum yaşayan var mı ?
Geçmiş olsun tatlım,üşüttün belki.Umarım iyisindir şimdi.
Bende dün başağrısı,bugün alerjim tuttu 15kere hapşırdım ama Kaan Bey hapşırmaktadır birşey olmaz korkma demişti.
Allah a emanet artık...

Canım galiba üşüttüm bir daha da olmadı zaten çok şükür. Baş ağrısı yaşadın demek erken gebelik belirtilerinde baş ağrısı var hadi inşallaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…