Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canıım. Rabbim bu günün hayrına isteyen herkese versin inşallah. Test tarihi yarınmıydı senin ?
Aslında pazar Canım fakat pazar kapalı olduğu için pazartesi çağırdılar.11.günüm oluyor pazartesi dolayısıyla...
Hcg değerine kaç defa bakılıyor? Hayırlısıyla benim pazartesi pozitif sonuç alırsam salı Çarşambada kan tahlili yapılacakmı?

Kaçıncı gün embriyosu koyulmuştu sana canım ? Yapıcaklar evet. 4 gün arayla 3 kere daha test yaptırıcaksın

Kizlar bende dun kaan beye gittim.tup bebek icin tedaviye basloyoruz. Ogneleri aldim haftaya cuma kontrol var.kaan bey hersey iyi dedi hatta üçüncü asilamayi yapalım dedi yumirtalama iyi neden olmadiginida soyleyemem dedi.tercih senin dedi.tup bebek dedik.ins hakkimizda en hayırlısı budur allahım. Ins guzel sonuçlarla karsilasiriz

Kizlar bende dun kaan beye gittim.tup bebek icin tedaviye basloyoruz. Ogneleri aldim haftaya cuma kontrol var.kaan bey hersey iyi dedi hatta üçüncü asilamayi yapalım dedi yumirtalama iyi neden olmadiginida soyleyemem dedi.tercih senin dedi.tup bebek dedik.ins hakkimizda en hayırlısı budur allahım. Ins guzel sonuçlarla karsilasiriz

Kızlar Zaman yaklaştıkça heyecan ve gerginliğim artıyooorrr.Belirti falan yok bende,tutunma lekelenmesi falan ne bileyim bel Ağrı'sı sırt Ağrı'sı öyle bir durumum yok.Bilmiyorum belirti arama dedi herkes doktorum,hemşire,sizler dahil ama korkuyorum...

Kızlar sonuç 136 hamileyim dmi
evet canım hamilesin rebrikler:)) kaçıncı günündü?
devamı gelsin hayırlısıyla inşallah:)
canım belirtiyle kendini strese sokma. korkmakta çok haklısın, insan psikolojisi işte hemen olumsuz geliyor aklımıza. ama bebeğinin ya da bebeklerinin seninle olduğunu düşünüp motive et kendini... dualarım seninle...

Kızlar, daha önce çikolata kisti amelyatı geçirmiş olduğum için Kaan bey bana 2 ay yalancı menapoz uygulayıp öyle transfer yapmak istiyor.

Bu durumu yaşayan/duyan oldu mu? Biraz kafam karışık.

Kızlar, daha önce çikolata kisti amelyatı geçirmiş olduğum için Kaan bey bana 2 ay yalancı menapoz uygulayıp öyle transfer yapmak istiyor.

Canım bende yaşadım sen kaan beye güven bana 3ay menepoz uygulandı

Kızlar sonuç 136 hamileyim dmi
Ayyy canım benim çok sevindim. Sağ salim kucağına al inşallah. Değer katlanır merak etme ben de çok evham yapmıştın katlancak mı diye korkma sakın kaylanıyor. Değeri düşük çıkarların katlanmıyor genelde senin gayet iyi bi değer. Canım yaaa ne mutlusundur şimdi

Canım cok sagol ama cok korkuyorum artmaz diye bide düşük geldi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…