Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar bende kaan bozkurt a gittim bugün çikolata kistinden dolayi banda da 3 ay menepoz uygulayacağını söyledi birde kist çıktı malaeseff zaten rezervim çok az di morelimide çok bozuldu iğne verdi bana reçeteyi okuyamiyorum bile sizede verdiyse yazarmisiniz ismini birde bi sürü ilaç verdi ama almadım henüz karar veremedim bana soğuk geldi Dr biraz ama bilgisi iyi galiba

Canım hiç moralini bozma, ben taa Ankara'dan onun için geldim. Benim kistler Ankara'da alınmıştı ama keşke ameliyat olmasaymışım diyorum, onları kafana takma ve Kaan beye güven, ben bugün histo oldum ve menapoz iğnesine başlayacağım, kısmetse nisan mayıs gibi transferim olacak. Senin için de en hayırlısı olur inşallah

Canım cok sagol ama cok korkuyorum artmaz diye bide düşük geldi biraz
Kıyamaam ben de aynıydım ağlıyordum hatta :)) hiç takma senin değerin harika. Artmayanların hep düşük değer oluyo 40 50 falan çıkıyo hatta daha az o değerlerde sıkıntı oluyo. Senin 10. Gün 100 küsur süper gör bak nasıl katlıycak

Canımm çok teşekkür ederim,az kaldı inşallah Allahım.Meleklerim benimleler öyle hissediyorum...

Stres yeni başlıyo canım önce değer katlanıcak mı sonra kalp atışı var mı ? Sonra kalp atışı durucakcak mı ? Mesela şimdi ben ona taktım bebeğimin kalbi durucak mı acaba genetiğinde problem var da 3 ay olmadan düşücek mi oooo hiç bitmiyo inan nasıl biticek bu 3 ay

Kızlar, daha önce çikolata kisti amelyatı geçirmiş olduğum için Kaan bey bana 2 ay yalancı menapoz uygulayıp öyle transfer yapmak istiyor.

Bu durumu yaşayan/duyan oldu mu? Biraz kafam karışık.
Bendede çikolata kisti var,2 ay tedavi başında 2 ayda son aşamada geçici menapoz uyguladı Kaan Bey.İçin rahat olsun doktorumuza güven.

İnş canım sen hamilesin bana dua et olurmu bende ck korkuyorum

Canım sende stres yapma sen artk Allahın izniyle annesin inş bende kalp atışını ve kan degeri artışımı görürüm

Teşekkür ederim canım bugün iki merkezlere gittim kafam çok karışık çikolata kistinden ameliyat olmustum daha onceden bugün öğrendim diğer yumurtaligimda da varmis zararsız kiste benziyo ama bu varken tedavi olmaz dedi önce onu eritmemis lazım dedi bi sürü ilaç verdi o an hiç soru bile soramadim sok oldum zaten çalışan bi tane yumurtaligim çok üzüldüm sizede iğne vermisti ydi mrkezde hazırlanıyo dendi ama ben almadım şimdi hazırlamak istesem tekrar gitmem mi lazım izmir dışından gittim bende sizin de işallah olur çok güzel geçer trnsferiniz

Canım cok sagol inan ki çok rahatladım seninle konuşunca Allh hepimizin yüzünü qüldürsün
Canım benim ne zaman istersen yaz, dertleşiriz. Bizi birbirimizden başka kim anlar. Çeken bilir diye boşa dememişler. Amin canııım inşallah bu arada bir sonraki test 4 gün sonra dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…