Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

cuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?

Hayırlı olsun cnm bebisin tutunsun inşallahh pozitif sonuçlarını gorururuz. Senle benziyordu durumlarimiz bende tüp bebege basladim ignelere bakalm hayırlı hakkimizda

Canim o kadar yatma ya ! Hadi insallah olur, irenbede yapildi demi ?

Canım hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burdan.
Benim yarın test günüm,11şubatda oldu transferim inşallah bende yarın güzel haberler alacağım...
Beslenme bende o şekilde yaptım,çok yatmadım uzun oturdum ama işte hiç yapmadım.Kendini Nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap Canım...

Canım ananas yeme

amin canım çok sağol senin de güzel haberlerini bekliyorum Allah hepimize nasip etsin inşallahhh

Hayırlı olsun cnm bebisin tutunsun inşallahh pozitif sonuçlarını gorururuz. Senle benziyordu durumlarimiz bende tüp bebege basladim ignelere bakalm hayırlı hakkimizda
insallah canım çok sağol seninde hayırlı olsun inşallah güzel geçsin sürecin güzel sonuç al

Ananas icin kimi yiyin kimi yemeyin canim napiyo ki bu ananas ?
Canım ananası yumurta toplamaya kadar yiyorsun transferden sonra maksimum 3. Gün bırakıyorsun. Ben bilimsel bir makale okumuştum. Yurtdışında istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için annelere düzenli ananas yedirmişler ve gebelikler düşükle sonuçlanmış. Ben yemeyin derim tabii yinede siz bilirsiniz

Aaaa yok ya ben zaten ilkinde yemedim ama herkes cok yiyo ya o yuzden ! Tutmadi zaten ;(

Hayırlı olsun tedavin canım bende başladım hayirlisiyla ignelere benide cuma günü çağırdı bizde tercih sizin dedi bizde tüp bebek istedik ..6 yumurta var dedi inş ise yarar ...

Hayırlı olsun tedavin canım bende başladım hayirlisiyla ignelere benide cuma günü çağırdı bizde tercih sizin dedi bizde tüp bebek istedik ..6 yumurta var dedi inş ise yarar ...

Sağol cnm seninde hayırlı olsun. Birlikte gidiyoruz desene ne guzel.bana soylemesi kac yumurta var diye:'( cuma sorarım artik.sizin neydi sorun.

Kızlar eşimin işi dolayısıyla Mersin'e taşınıyoruz haftaya,inşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım planımı öyle yapacağım.
Kaan Beye dedim ben sizden başka bir doktora gitmem doğumumu da başka bir doktorda yapmam diye,ben Mersin'e gelemem dedi güldü:)
Eşimde rahat ol her ay kontrollere geliriz uçakla dedi,Şehirdışından gelenler bana fikri önerirlerse sevinirim.

kötü olmuş gerçekten inşallah tutarda kontroller için gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…