- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.461
cuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?
Canim o kadar yatma ya ! Hadi insallah olur, irenbede yapildi demi ?cuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?
Canım hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burdan.cuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?
Canım ananas yemecuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?
amin canım çok sağol senin de güzel haberlerini bekliyorum Allah hepimize nasip etsin inşallahhhCanım hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın burdan.
Benim yarın test günüm,11şubatda oldu transferim inşallah bende yarın güzel haberler alacağım...
Beslenme bende o şekilde yaptım,çok yatmadım uzun oturdum ama işte hiç yapmadım.Kendini Nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap Canım...
işallah canım sağol.evet irenbede yapıldıCanim o kadar yatma ya ! Hadi insallah olur, irenbede yapildi demi ?
insallah canım çok sağol seninde hayırlı olsun inşallah güzel geçsin sürecin güzel sonuç alHayırlı olsun cnm bebisin tutunsun inşallahh pozitif sonuçlarını gorururuz. Senle benziyordu durumlarimiz bende tüp bebege basladim ignelere bakalm hayırlı hakkimizda
Ananas icin kimi yiyin kimi yemeyin canim napiyo ki bu ananas ?Canım ananas yeme
Canım ananası yumurta toplamaya kadar yiyorsun transferden sonra maksimum 3. Gün bırakıyorsun. Ben bilimsel bir makale okumuştum. Yurtdışında istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için annelere düzenli ananas yedirmişler ve gebelikler düşükle sonuçlanmış. Ben yemeyin derim tabii yinede siz bilirsinizAnanas icin kimi yiyin kimi yemeyin canim napiyo ki bu ananas ?
Aaaa yok ya ben zaten ilkinde yemedim ama herkes cok yiyo ya o yuzden ! Tutmadi zaten ;(Canım ananası yumurta toplamaya kadar yiyorsun transferden sonra maksimum 3. Gün bırakıyorsun. Ben bilimsel bir makale okumuştum. Yurtdışında istenmeyen gebelikleri sonlandırmak için annelere düzenli ananas yedirmişler ve gebelikler düşükle sonuçlanmış. Ben yemeyin derim tabii yinede siz bilirsiniz
Hayırlı olsun tedavin canım bende başladım hayirlisiyla ignelere benide cuma günü çağırdı bizde tercih sizin dedi bizde tüp bebek istedik ..6 yumurta var dedi inş ise yarar ...Kizlar bende dun kaan beye gittim.tup bebek icin tedaviye basloyoruz. Ogneleri aldim haftaya cuma kontrol var.kaan bey hersey iyi dedi hatta üçüncü asilamayi yapalım dedi yumirtalama iyi neden olmadiginida soyleyemem dedi.tercih senin dedi.tup bebek dedik.ins hakkimizda en hayırlısı budur allahım. Ins guzel sonuçlarla karsilasiriz
Ben 2. Tedavimde transferin 3. Gününe kadar düzenli yedim tutmadı. 3. Tedavi de hiç bişi yemedim 7 haftalık hamileyim :)Aaaa yok ya ben zaten ilkinde yemedim ama herkes cok yiyo ya o yuzden ! Tutmadi zaten ;(
Hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayi nasip etsinSagol canım inş deger artar Allh isteyen herkese nasip etsin
Canim ne guzel ya insallah kucagina da al ayyy yumak gibi ! Kaan bey mi doktorun ? Ben seni ilkinde oldu saniyorumBen 2. Tedavimde transferin 3. Gününe kadar düzenli yedim tutmadı. 3. Tedavi de hiç bişi yemedim 7 haftalık hamileyim :)
Kaay bey canım. Diğer 2 tedavi mi başka doktorlar yapmıştı kaan bey de ilkCanim ne guzel ya insallah kucagina da al ayyy yumak gibi ! Kaan bey mi doktorun ? Ben seni ilkinde oldu saniyorum
Hayırlı olsun tedavin canım bende başladım hayirlisiyla ignelere benide cuma günü çağırdı bizde tercih sizin dedi bizde tüp bebek istedik ..6 yumurta var dedi inş ise yarar ...
Canim kac yasindasin ? Kac tane koydu ? Kacinci gundu?Kaay bey canım. Diğer 2 tedavi mi başka doktorlar yapmıştı kaan bey de ilk
kötü olmuş gerçekten inşallah tutarda kontroller için gelirsinizKızlar eşimin işi dolayısıyla Mersin'e taşınıyoruz haftaya,inşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım planımı öyle yapacağım.
Kaan Beye dedim ben sizden başka bir doktora gitmem doğumumu da başka bir doktorda yapmam diye,ben Mersin'e gelemem dedi güldü:)
Eşimde rahat ol her ay kontrollere geliriz uçakla dedi,Şehirdışından gelenler bana fikri önerirlerse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?