- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.481
İnş tatlım ama bakalım çarşamba günü tekrar test yapcamHayırlı olsun canım Allahım kucağına almayi nasip etsin
İnş olumlu sonuç alırsın ve mutlu bi şekilde taşınırsınKızlar eşimin işi dolayısıyla Mersin'e taşınıyoruz haftaya,inşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım planımı öyle yapacağım.
Kaan Beye dedim ben sizden başka bir doktora gitmem doğumumu da başka bir doktorda yapmam diye,ben Mersin'e gelemem dedi güldü:)
Eşimde rahat ol her ay kontrollere geliriz uçakla dedi,Şehirdışından gelenler bana fikri önerirlerse sevinirim.
Yaş 29 2 tane orta kalite 6. Gün embriyosu koydu tek i tuttuCanim kac yasindasin ? Kac tane koydu ? Kacinci gundu?
Canım senden çok umutluyum. Yarın güzel haberlerini bekliyor olucamKızlar eşimin işi dolayısıyla Mersin'e taşınıyoruz haftaya,inşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım planımı öyle yapacağım.
Kaan Beye dedim ben sizden başka bir doktora gitmem doğumumu da başka bir doktorda yapmam diye,ben Mersin'e gelemem dedi güldü:)
Eşimde rahat ol her ay kontrollere geliriz uçakla dedi,Şehirdışından gelenler bana fikri önerirlerse sevinirim.
Ben yeni konu actim oraya beklerim :)Yaş 29 2 tane orta kalite 6. Gün embriyosu koydu tek i tuttu
Aa konu ne hemen geliyorum :)Ben yeni konu actim oraya beklerim :)
Amin Canım teşekkürler...İnş olumlu sonuç alırsın ve mutlu bi şekilde taşınırsın
İnşallah Can'ım dua et benim için...Canım senden çok umutluyum. Yarın güzel haberlerini bekliyor olucam
İnşallah Canım Amin...kötü olmuş gerçekten inşallah tutarda kontroller için gelirsiniz
Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)İnşallah Can'ım dua et benim için...
Bu arada transferden sonra prednol hap kullanıyormusun sende?
Tamam Canım içime su serptin acaba bırakılacakmıydı diye biran panik oldum:)Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)
Sen yarın pozitif sonucu alınca başlıycaksın panik olmaya şimdi hiç bişi değil :))) ben de geçen gün panik yaptım hepsine mi devam dedim evet dedi kaay bey. Bir torba ilaç içiyorum vallaTamam Canım içime su serptin acaba bırakılacakmıydı diye biran panik oldum:)
Panik olmaya yer arıyorsun diyor eşim de:)
Hayırlısıyla pozitif sonuç alayım çok sağol Can'ım benim...Sen yarın pozitif sonucu alınca başlıycaksın panik olmaya şimdi hiç bişi değil :))) ben de geçen gün panik yaptım hepsine mi devam dedim evet dedi kaay bey. Bir torba ilaç içiyorum valla
9Hayırlısıyla pozitif sonuç alayım çok sağol Can'ım benim...
Evet evet bende ilaç bitecek sanardım:)Hiç şikayetçi değilim bebişlerimize kavuşalım da...
canım biz denizlideyiz ama mersinliyim mersin çok güzel bir şehirdir tabi biraz sıcak inşallah sizin için hayırlı olur biz de test sonrası ilk kontrolden sonra kaan beye kontrole gidemedik yoldan dolayı önümüzdeki hfta 12. haftayı tamamlayacagız inşallah ve kaan beye kontrole gidecez biz bir problem yaşamadık bu zamana kadar ama arada bir de olsa kaan beye gözükmek insanın içini rahatlatıyorKızlar eşimin işi dolayısıyla Mersin'e taşınıyoruz haftaya,inşallah yarın hayırlısıyla güzel sonuçlar alayım planımı öyle yapacağım.
canım merakla somucunu bekliyoruzHayırlısıyla pozitif sonuç alayım çok sağol Can'ım benim...
Evet evet bende ilaç bitecek sanardım:)Hiç şikayetçi değilim bebişlerimize kavuşalım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?