Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnş olumlu sonuç alırsın ve mutlu bi şekilde taşınırsın

Canım senden çok umutluyum. Yarın güzel haberlerini bekliyor olucam

Tamam Canım içime su serptin acaba bırakılacakmıydı diye biran panik oldum:)
Panik olmaya yer arıyorsun diyor eşim de:)
Sen yarın pozitif sonucu alınca başlıycaksın panik olmaya şimdi hiç bişi değil :))) ben de geçen gün panik yaptım hepsine mi devam dedim evet dedi kaay bey. Bir torba ilaç içiyorum valla

Sen yarın pozitif sonucu alınca başlıycaksın panik olmaya şimdi hiç bişi değil :))) ben de geçen gün panik yaptım hepsine mi devam dedim evet dedi kaay bey. Bir torba ilaç içiyorum valla
Hayırlısıyla pozitif sonuç alayım çok sağol Can'ım benim...
Evet evet bende ilaç bitecek sanardım:)Hiç şikayetçi değilim bebişlerimize kavuşalım da...

kızlar günaydınnn. cuma günü yumurtalarım toplandı 29 yaşındayım 2. tüp bebek tedavim. Kaan beyde ilk. 12 tane yumurta toplandı dedi kaan bey. cumratesi irenbeden arandım 9 yumurta istediğimiz kalite de idi. Bununda 8 tanesi döllendi dediler. Asıl haber buğün gelicek miş sabırsızlıkla bekliyorum. çok heyecanlıyım 8 yumurta döllenmesi iyi bir şey mi? yardımınıza ihtiyacım var. Şuan bir ilaç kullanmıyorum kaan bey pazartesi salı ne yapacağımıza karar vericez dedi.

canım biz denizlideyiz ama mersinliyim mersin çok güzel bir şehirdir tabi biraz sıcak inşallah sizin için hayırlı olur biz de test sonrası ilk kontrolden sonra kaan beye kontrole gidemedik yoldan dolayı önümüzdeki hfta 12. haftayı tamamlayacagız inşallah ve kaan beye kontrole gidecez biz bir problem yaşamadık bu zamana kadar ama arada bir de olsa kaan beye gözükmek insanın içini rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…