Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar kaan bozkurt bana bi sürü ilaç yazdı sizede verdjmi ve fiyatını hatirliyormusunuz birde test verdi bi sürü ama devlette ikisi yapilmiyormus amh testi diğerini bilmiyorum da fiyatını ne kadara mal oluyor yardimci Olursaniz sevinirim

Cnm ben o surece gelemedim daha ama duyduklarim kadari ile yumurta sayin iyi sıkma kendini inşallah hepsi sağlıklı birer bebis olucak.hakkinda hayirlisi

Çoooo

Sağol cnm seninde hayırlı olsun. Birlikte gidiyoruz desene ne guzel.bana soylemesi kac yumurta var diye:'( cuma sorarım artik.sizin neydi sorun.
Canim benim 1 kızım var spontan gebelik 2.bebek olmadı 2 yıldır ...bizde morfoloji sorunu var eşimde ve benimde tek yumurtalıgim var yaş 37 bu arada senin yaş kaç sizde sorun neydi canım

Canim bana da verdi vitamin ..biesteron verdi Amh özelde yapılıyor 130 tl.

Canim benim 1 kızım var spontan gebelik 2.bebek olmadı 2 yıldır ...bizde morfoloji sorunu var eşimde ve benimde tek yumurtalıgim var yaş 37 bu arada senin yaş kaç sizde sorun neydi canım

Allah bagislasin cnm ne güzel oduyguyu tatmissin inş tekrar yasarsin.bizimde esimde hareketlilik dusuk baska bir sorun yok şükür. Kaan bey normal yolla bile olir dedi baska doktorda öyle dedi ama olmadi.birbuck yi oldu nerdeyse.iki asilama yaptık kaan beyde negatif.

Canim bana da verdi vitamin ..biesteron verdi Amh özelde yapılıyor 130 tl.
Canim inş emeklerimizin karşılığını alırız ignelere başlamışsindir ne kullanıyorsun ben progen 200 ve Merional 150 kullanıyorum cuma ne zaman gideceksin merkeze ben ogleden sonra 15 30 da randovumu aldım Manisa'dan geliyorum ben

Cnm ben o surece gelemedim daha ama duyduklarim kadari ile yumurta sayin iyi sıkma kendini inşallah hepsi sağlıklı birer bebis olucak.hakkinda hayirlisi
8 yumurta çok iyi bence yaşında genç kalitelidirler merak etme ben 6 yumurtaya bile çok sevindim inş benimkilerde kaliteli çıkarlar ...sıkma canını rahat ol gayet güzel yumurta sayin

Cnm benimde progen 200 digeri menopur miu seninkindenmi hatirlayamadim adini.ben çalışıyorum oglen orda olucak ins. Baska bir test fln vermedi igneler ve vitaminler

Gayet guzel ! 8 bebek demek ! 2. Tup bebek denemedi diye konu actim beklerim

Cnm benimde progen 200 digeri menopur miu seninkindenmi hatirlayamadim adini.ben çalışıyorum oglen orda olucak ins. Baska bir test fln vermedi igneler ve vitaminler
AYNI ilaclar canım bende Manisa'dan gelicem çalışıyorum hemşireyim izin aldım bende ..bana da vitaminlere devam dedi cars ve Pers ogleyin 12 de cetrotide yapıcam yine gobekten cuma bakinca dedi inş. Yumurtalar imiz yeterince buyur canım

Ayni cnm benim.ama çarşamba perşembe olanlarin saatine bisi demediler.sana hemsiremi dedi saatini.walla bende çalışıyorum izin almalar zor.isyerim cok yakin ogle aralarinda gidip geliyorum .ama sonra rapor alicam tabiki.sende oralardan geliyorsun allah emeklerimizi bosa cilarmasin

Bana hemşire hanim 12 de yap dedi cetrotide ...canım ..yumurta gelişimin için bişeyler yapıyormusun canim

Merhabalar bende cuma günü ongorusme için kaan hocaya gittim çok sevdim içime sindi sizlerin de guzel yorumlarınızı okudum içim dahada rahat etti kontrol için regli nin 2.gunu tekrar gidicem verdiği tahliller var onlari yaptıricam kaan hoca da ilk normalde 7.deneme olacak bizdeki sorun rezv azlığı ve morfoloji inşallah bu sefer yüzüm güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…