- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.521
Bende sistim resmen kiloluyum zaten daha da aldım kiloKızlar suan kendimi kilolu hissediyorum yaa bu ilaclar kilo yapiyo sanırım. Karnim çıktı resmen hamile gibi.diyette yapmak yok tabiki bebeklerimiz icin iyi beslenmek gerek. Sizler kac kilo ile hamile kaldiniz arkadaşlar.
Amin amin amin Canım Allah razı olsun,en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamız.Gozun aydinn allahimm cok sevindim inan gozlerim doldu heyecanlandimm.cok şükür allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn.gozunnn aydinnn
Amin Amin Can'ım çok teşekkür ederim.Çok sevindim Allahım inşallah değerin artar canım ...
canım sonucun pozitif olmasına çook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..kaane beyin sayfasını ara ara takip ediyorum canım bana yakın olsa öncelik vereceğim merkez olurdu kaan bey çok başarılı bir doktor..benim doktorum erbil yağmur kendiside çook başarılı..benimde rezrev azlığım var hata fsh bazen çook yükseliyor yumurtam bile görülmüyor başka merkezde 3 tüp denemem oldu hepsi negatif erbil beyin uyguladığı tedaviyle 3 donmuşum var transfer aşamasına geçmeden önce bende geçici menopoza sokulcam çikolata kistim için... geçici menopoz çikolata kistinde küçülme olmuşmuydu canım transfer öncesi ve histerskopimi oldun canım çizik atıldımı rahmine yaşadığın aşamaları anlatırmısın kısaca canım..Amin Amin Can'ım çok teşekkür ederim.
15.30 da aramışlardı beni :) regli olucaksın bittiği gün histereskopi olucak 15 gün sonrada transfer (rahim kalınlaştıysa) sonrası heyecan dua Allah yardımcın olsun...ZAMAN GEÇMİYOR HALA ARAMADILAR İRENBEDEN YUMURTALAR İÇİN. BUĞÜN 3. GÜNLERİ ÇOK HEYCANLIYIM Bİ O KADARDA KORKUYORUM 2. DENEMEM ÇÜNKÜ. HİSTERESKOPİYİ NE ZAMAN YAPIYOR KAAN BEY, HİSTERESKOPİDEN NE KADARA SÜRE SONRA TRANSVER YAPIYOR
130 canım,Amin inşallah hepimizin...Bebitom 02 degerin kac canım Allh tamamını erdirsin
Can'ım evet 2ay tedavi başında 2ayda transfer öncesi geçici menopoza girdim ve kistte küçülme oldu.Histoyu transfer öncesi yaptı Kaan Bey.Bendede rezerv azlığı vardı,kistler yapıyormuş sanırım.Hayırlısıyla inşallah Allahım kucağıma almayı nasip etsin.Sanada tedavinde başarılar Can'ım hayırlısı olsun.Stres en büyük düşman unutma.canım sonucun pozitif olmasına çook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..kaane beyin sayfasını ara ara takip ediyorum canım bana yakın olsa öncelik vereceğim merkez olurdu kaan bey çok başarılı bir doktor..benim doktorum erbil yağmur kendiside çook başarılı..benimde rezrev azlığım var hata fsh bazen çook yükseliyor yumurtam bile görülmüyor başka merkezde 3 tüp denemem oldu hepsi negatif erbil beyin uyguladığı tedaviyle 3 donmuşum var transfer aşamasına geçmeden önce bende geçici menopoza sokulcam çikolata kistim için... geçici menopoz çikolata kistinde küçülme olmuşmuydu canım transfer öncesi ve histerskopimi oldun canım çizik atıldımı rahmine yaşadığın aşamaları anlatırmısın kısaca canım..
Insallah canim !Merhabalarbende cuma günü ongorusme için kaan hocaya gittim çok sevdim içime sindi sizlerin de guzel yorumlarınızı okudum içim dahada rahat etti kontrol için regli nin 2.gunu tekrar gidicem verdiği tahliller var onlari yaptıricam kaan hoca da ilk normalde 7.deneme olacak bizdeki sorun rezv azlığı ve morfoloji inşallah bu sefer yüzüm güler
130 canım,Amin inşallah hepimizin...
Canım benimkiyle aynı inş Allh tamamını qetirir bizde kucaqımıza alırız130 canım,Amin inşallah hepimizin...
15.30 da aramışlardı beni :) regli olucaksın bittiği gün histereskopi olucak 15 gün sonrada transfer (rahim kalınlaştıysa) sonrası heyecan dua Allah yardımcın olsun...
Amin amin Canım.2.testini yaptırdınmı sen?Canım benimkiyle aynı inş Allh tamamını qetirir bizde kucaqımıza alırız
Yok çarşamba günü yaptırcam sen ne zmn yptrcanAmin amin Canım.2.testini yaptırdınmı sen?
Cuma yaptıracağım canım.Yok çarşamba günü yaptırcam sen ne zmn yptrcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?