Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar suan kendimi kilolu hissediyorum yaa bu ilaclar kilo yapiyo sanırım. Karnim çıktı resmen hamile gibi.diyette yapmak yok tabiki bebeklerimiz icin iyi beslenmek gerek. Sizler kac kilo ile hamile kaldiniz arkadaşlar.

Gozun aydinn allahimm cok sevindim inan gozlerim doldu heyecanlandimm.cok şükür allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn.gozunnn aydinnn

Kızlar suan kendimi kilolu hissediyorum yaa bu ilaclar kilo yapiyo sanırım. Karnim çıktı resmen hamile gibi.diyette yapmak yok tabiki bebeklerimiz icin iyi beslenmek gerek. Sizler kac kilo ile hamile kaldiniz arkadaşlar.
Bende sistim resmen kiloluyum zaten daha da aldım kilo ((

Gozun aydinn allahimm cok sevindim inan gozlerim doldu heyecanlandimm.cok şükür allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn.gozunnn aydinnn
Amin amin amin Canım Allah razı olsun,en önemlisi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamız.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla...Dualarım hepimiz için.

Amin Amin Can'ım çok teşekkür ederim.
canım sonucun pozitif olmasına çook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..kaane beyin sayfasını ara ara takip ediyorum canım bana yakın olsa öncelik vereceğim merkez olurdu kaan bey çok başarılı bir doktor..benim doktorum erbil yağmur kendiside çook başarılı..benimde rezrev azlığım var hata fsh bazen çook yükseliyor yumurtam bile görülmüyor başka merkezde 3 tüp denemem oldu hepsi negatif erbil beyin uyguladığı tedaviyle 3 donmuşum var transfer aşamasına geçmeden önce bende geçici menopoza sokulcam çikolata kistim için... geçici menopoz çikolata kistinde küçülme olmuşmuydu canım transfer öncesi ve histerskopimi oldun canım çizik atıldımı rahmine yaşadığın aşamaları anlatırmısın kısaca canım..

ZAMAN GEÇMİYOR HALA ARAMADILAR İRENBEDEN YUMURTALAR İÇİN. BUĞÜN 3. GÜNLERİ ÇOK HEYCANLIYIM Bİ O KADARDA KORKUYORUM 2. DENEMEM ÇÜNKÜ. HİSTERESKOPİYİ NE ZAMAN YAPIYOR KAAN BEY, HİSTERESKOPİDEN NE KADARA SÜRE SONRA TRANSVER YAPIYOR

15.30 da aramışlardı beni :) regli olucaksın bittiği gün histereskopi olucak 15 gün sonrada transfer (rahim kalınlaştıysa) sonrası heyecan dua Allah yardımcın olsun...

Can'ım evet 2ay tedavi başında 2ayda transfer öncesi geçici menopoza girdim ve kistte küçülme oldu.Histoyu transfer öncesi yaptı Kaan Bey.Bendede rezerv azlığı vardı,kistler yapıyormuş sanırım.Hayırlısıyla inşallah Allahım kucağıma almayı nasip etsin.Sanada tedavinde başarılar Can'ım hayırlısı olsun.Stres en büyük düşman unutma.

Insallah canim !

15.30 da aramışlardı beni :) regli olucaksın bittiği gün histereskopi olucak 15 gün sonrada transfer (rahim kalınlaştıysa) sonrası heyecan dua Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim allah razı olsun sizden. şimdi aradılar 8 döllenen yumurtalar 7 tanesi dondurulmuş. 9 hücreli,6 ,5 hücreli olanlar var dediler. yarın arıcaz dediler.

Kahve-delisi sen hangi aşamadasın. Sizinde 3. gün mü dondurulmuştu. 5. gün olur diye biliyordum ben. daha önceki tüp denemem de taze embriyo transfer edilmişti çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…