Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

süpermiş hayırlısı olsun inşallah :)
benim 3.gün embriyosu 3 gün önce transfer edildi canım bekliyorum

Canım bende yaşadım sen kaan beye güven bana 3ay menepoz uygulandı
selam canim.benim bi arkadasimda cikolata kisti var.ama o.ameliyat olmadi ve kaan beyle baslamisti.simdiye kadar 5 basarisiz transferi var bir tanesi kaan beyle.sormak istedigim su sende ameliyat olupdami transfer yaptirdin ve hamilemisin.arkadasima.ne onerirsin acaba

canim hayirlisi olsun unsallah
canim hayirli olsun transferin ama lutfen biseyi yemeden arastirin iyice.ananas dusuge sebep oldugu icin tuketmemen lazim.ama digerlerini bende yedim.dikkat et lutfen

Merhaba arkadaşlar. Su an gebelik haberini alan arkadaşları öncelikle tebrik ederim.Ben ne yazıkki cumartesi size güzel haber vermeyi beklerken bugün çok kötü şeyler yaşadım. 1 Şubatta 2. Transferini olmuştum.10 gün sonra HCG 150 çıktı 4 er gün arayla 600 ve 2536 oldu son tahlili cuma günü yaptırdım. Fakat bugün yoğun bir kanamayla bebeğimi kaybettim. Her şey bu kadar güzel giderken inanamiyorumm. Artık ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum. İlk denemede iki embriyo tutmadı. İkincide biri tuttu o da dustu. İki tane kalan embriyo var ama sanırım artık onları kullanmak istemiyorum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. krc05 beni listeden tamamen silersen sevinirim.

cok cok gecmis olsun canim.ama neden pes ediuosun anlamadim.evet cok zor bir surec biliyorum ama bence decam etmelisin.ben baska merkezde 5 kez denedim ve hepsindede dusukle sonuclandi.sonra kaan beyi duydum ve ona gittim dusuklerin sebebini buldu kaan bey ve onunla ilk transferimde ikiz hamileyim 4 aylik su an.allahim sabrini veriuor merak etme ve bence yılma derim

evet arkadaşım ya sakin ol.çok zor ama dayanmalıyız buna !!!

canım çok sevindim durumuna! ne güzel iki tane birden ayy onların cinsiyeti de belli olmuştur. sebep neymiş peki nasıl buldu kaan bey?

canım ne diyeceğimi bilemiyorum. herşey çok güzelmiş halbuki... çok üzüldüm inan, nedeni ne acaba... şu anki ruh halinle böyle düşünmen çokk normal. azcık dinlen, kafanı dinle, imkanın olursa tatile çık biraz. uzaklaş bu düşüncelerden. daha sonra vakti geldiğinde alırsın diğer embriyolarını... bize ne zaman istersen yazabilirsin, özelden de yaz istersen dinlerim seni... listeden sildim ama sen istediğin için, yoksa hiçbir şey bitmiş değil canım unutma...

Hamile arkadaşlar size bişi sorucam. Bugün kendi doktorumda kontolüm vardı sağ yumurtalığımda 4 tane küçük yumurta gördük dr a soramadım ama şimdi de içim içimi yiyor. Geçen kontrolde yumurta falan yoktu şimdi 4 tane var. Neyin nesi bu yumurtalar gebelikte yumurta üretimi devam eder mi ? Siz de de varmıydı yumurta? Ay şiştimm çok yaaa arayamıyorum da dr u kızacak artık

Canım bn 2.denemem kaan beyle yaptım ikisinide kaan bey normalde ameliyata karsı fakat benim coktu ve büyüktü kaan bey laparoskopiden sonra transfer ve yumurta toplama yaptı bn uzun süre menepoz iğnesi kullandım kaan bey süper bi doktor

Cokkkkk geçmiş olsun canım

Canım hadi gözü aydın ne güzel bir mutluluk o ögrendigin ilk an ve hemen şoku atlatıp değerim artacak mı telaşına düşüyor insan inşallah değerlerin kat kat artsın :)))))

8 yumurta döllendi ne demek. yumurta cennetişşansın çok yüksek demek. her transferde 2 şer transfer edilse 4 kez iğne yemeden deneme şansın demek. iyi mi diye sorma bozuluyorum valla

ayy canım benim allah kucağına almayı nasip etsin...allah bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah tebrik ederim canım benim daha dikkatli ve stressiz bir anne adayı ol bundan sonrası için nazar nazar

canım bence kaan beyle bir görüş gerekli görürse bir muayene ister sanırım. ama görüş derim. Nasılolsa bebeğine onun sayesinde kavuşacaksın. Doktorun olarak sendeki gelişmeleri bilmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…