- 4 Ocak 2016
- 95
- 112
- 93
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.561
Aaaaa hiç yakıştıramadım valla. Nasıl anne olacaksın böyle kanadını kolunu bırakırsan.. Anne adayı güçlü olmak zorunda. hem hamile kalabiliyorsun demekki bu güzel bişey. tamam sinirlerin bozulmuştur. ümidin kırılmıştır bunların hepsini anlarım. önce doktorunla konuş kendini hazır hissedeceğin güne kadar dinlen (nasıl olsa kendini toparlayıp kendin isteyeceksin biliyorum...Nerden mi? Kendimden:) ama böyle hayata küserek olmaz bu işler..Hem ne demiş eskiler " Üşenenin çocuğu olmaz"Merhaba arkadaşlar. Su an gebelik haberini alan arkadaşları öncelikle tebrik ederim.Ben ne yazıkki cumartesi size güzel haber vermeyi beklerken bugün çok kötü şeyler yaşadım. 1 Şubatta 2. Transferini olmuştum.10 gün sonra HCG 150 çıktı 4 er gün arayla 600 ve 2536 oldu son tahlili cuma günü yaptırdım. Fakat bugün yoğun bir kanamayla bebeğimi kaybettim. Her şey bu kadar güzel giderken inanamiyorumm. Artık ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum. İlk denemede iki embriyo tutmadı. İkincide biri tuttu o da dustu. İki tane kalan embriyo var ama sanırım artık onları kullanmak istemiyorum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. @krc05 beni listeden tamamen silersen sevinirim.
inşallah canım hepimizin ümidi kaan beyMerhabalarbende cuma günü ongorusme için kaan hocaya gittim çok sevdim içime sindi sizlerin de guzel yorumlarınızı okudum içim dahada rahat etti kontrol için regli nin 2.gunu tekrar gidicem verdiği tahliller var onlari yaptıricam kaan hoca da ilk normalde 7.deneme olacak bizdeki sorun rezv azlığı ve morfoloji inşallah bu sefer yüzüm güler
Canım evet çok sağol. Amin amin inşallah güzel güzel katlanacak değerlerim...Canııım dememişmiydim ben sana. Ayyy çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım benim az kaldı kavuşmana desene. Doktorlar 1 kere hamile kalan mutlaka anne olur diyorlar baktım geçmişine senin de bir düşüğün var. Canım 11 haftada düşürmüşsin sebep neymiş pekii ?Merhabalarbende cuma günü ongorusme için kaan hocaya gittim çok sevdim içime sindi sizlerin de guzel yorumlarınızı okudum içim dahada rahat etti kontrol için regli nin 2.gunu tekrar gidicem verdiği tahliller var onlari yaptıricam kaan hoca da ilk normalde 7.deneme olacak bizdeki sorun rezv azlığı ve morfoloji inşallah bu sefer yüzüm güler
Canımm çok teşekkürler.Amin min inşallah Allahım...Canım hadi gözü aydın ne güzel bir mutluluk o ögrendigin ilk an ve hemen şoku atlatıp değerim artacak mı telaşına düşüyor insan inşallah değerlerin kat kat artsın :)))))
inşallahhhhh canım sağol :)hayırlısıyla bebeğin yada bebeklerin sana tutunsunlar da müjdeli haberi bizlerle paylaş sevincine ortak olalım
Teşekkür ederim Canımmm çok sağol:) Amin canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım!canımm çok sevindim gerçekten çok! Allah emekleri karşılıksız bırakmasın devamı gelsin sağlıkla inşallahh:)
Ahahah kıyamam bi de o var dimi :) ona stres yapıcaksın. O biticek kese kontrol tarihi için için stres yapıcaksın görebilecek miyim diye ve bu böylee gidicek:)))) stres hiç bitmiyo kendimden biliyorum :)))) hiç korkma gör bak nasıl katlanıcakCanım evet çok sağol. Amin amin inşallah güzel güzel katlanacak değerlerim...
Evetttt stres heyecan panik bir paket olduk artık:) Aminnn Canımm inşallah yarabbim...Ahahah kıyamam bi de o var dimi :) ona stres yapıcaksın. O biticek kese kontrol tarihi için için stres yapıcaksın görebilecek miyim diye ve bu böylee gidicek:)))) stres hiç bitmiyo kendimden biliyorum :)))) hiç korkma gör bak nasıl katlanıcak
Canım hayırlı olsun . ben de hissediyordum senin pozitif sonuç alacağını. bana da umut oldun:)Evetttt stres heyecan panik bir paket olduk artık:) Aminnn Canımm inşallah yarabbim...
Çok sağol Canım Amin amin inşallah Allah tamamına erdirsin değerlerim katlansın önemli olan kucağımıza sağlıkla almamız...ayy canım benim allah kucağına almayı nasip etsin...allah bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah tebrik ederim canım benim daha dikkatli ve stressiz bir anne adayı ol bundan sonrası için nazar nazar
Amin Can'ım inşallah...Allahım hepimizi sağlıkla evlat sahibi yapsın...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dondurulmuş embriyo ile mi yapıldı. ilk denememi ve kaçıncı gün donduruldu embriyolar
Geçmiş olsun Can'ım,Allah en kısa zamanda bu acını unutturup hayırlısıyla evlat sahibi yapsın seni...Merhaba arkadaşlar. Su an gebelik haberini alan arkadaşları öncelikle tebrik ederim.Ben ne yazıkki cumartesi size güzel haber vermeyi beklerken bugün çok kötü şeyler yaşadım. 1 Şubatta 2. Transferini olmuştum.10 gün sonra HCG 150 çıktı 4 er gün arayla 600 ve 2536 oldu son tahlili cuma günü yaptırdım. Fakat bugün yoğun bir kanamayla bebeğimi kaybettim. Her şey bu kadar güzel giderken inanamiyorumm. Artık ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum. İlk denemede iki embriyo tutmadı. İkincide biri tuttu o da dustu. İki tane kalan embriyo var ama sanırım artık onları kullanmak istemiyorum. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. @krc05 beni listeden tamamen silersen sevinirim.
Bundan sonra yemezsin canım benim. Biz bilmeden neler yedik kimbilir. Senin transfer ne zamandı canım ??
İnşallah canım patoloji sonucu temiz geldi doktorlar bisey demedi sizin sorun neydi canım hangi asamadasinCanım benim az kaldı kavuşmana desene. Doktorlar 1 kere hamile kalan mutlaka anne olur diyorlar baktım geçmişine senin de bir düşüğün var. Canım 11 haftada düşürmüşsin sebep neymiş pekii ?
cuma günü 3.gün 1.katile embriyom transfer edildi.şimdi yatıyorum 29 şubatta sonucu öğrenicem kızlarrrr :) ananas,dut kurusu,kabak çekirdeği,bol su,yeşil mercimek,bol bol et yiyorum sadece yemek yemek için ve lavabo için kalkıyorum :) başka tavsiyesi olan varmı?
Canım tebrik ederim rabbim kucağına almayi nasip etsinEvetttt stres heyecan panik bir paket olduk artık:) Aminnn Canımm inşallah yarabbim...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah son olur kaan hocaya gebelik takibi için gidersinbenim dondurulmuşlarım var ege ün. ..kaan beylede bi ön görüşme yapmak istedim, sağolsun benimle ilgilendi..vitaminleri verdi, testler istedi onlarıda yaptırdım...umarım bi aksilik olmazsa perşembe hastalanacağım ozaman hem kaan beye hemde ege üni. gideceğim ..dondurulmuş embri. transferi için ne yapılabilir onları konuşacağız hazırlık yapacağız..umarım tutar ve tekrar tedaviye gerek kalmaz..tutmazsa kaan beyde baştan başlayacağız yani bu hafta başlayacağız Allahın izniyle.
Amin canım benim inşallah hosbuldukinşallah canım hepimizin ümidi kaan beyallah7 denemenin mükafatını inşallah bu denemende verecek canım hayırlısıyla. Hoşgeldin aramıza
G
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah son olur kaan hocaya gebelik takibi için gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?