Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin inşallah benimde ilk demene ege Ünv oldu Erol tavmergen in hastasiydim ama oranın ortamını hiç sevmedim uzun süre psikoLojim düzelmedi

bende Ege Hnmım hastasıyım,unutamadığım günüm şu; 14 gün bitti test sonuçları için bekliyoruz.3 tane genç kadın yani yaşları 25 civarı benim yaşım artık ortayaş :)) neyse önce pozitif sonuçları alanları çağırdılar teker teker, 1.gitti pozitif,2.gitti pozitif, 3.gitti pozitif hepsi karşımda sarıldılar sevinçden ve tepindiler..ben de boynu bükük :))) bekledim, benide ege hnm ın odasına aldılar ...keşke önce benim sonuçu söyleseydinizde ben gitseydim, diyemedim..ama ben kendime söz verdim asla böyle yapmayacağım.

Ahh canım benim ahh yaşamayan bilmez orda bu tür konulara ve insan psk çok önem vermiyorlar inşallah son tedavin olur

Tutaar hiç merak etme, kaan hocanın elindesin artık başarılı olmadığı hastasını tanımıyorum desem yeri

Canıımm çok duygulandım inşallah sevinme sırası sen de artık inanıyorum buna yürekten

Ben de polikistik over vardı fakat 3. Güne anca 2 embriyo kalıyordu 3. Tüp bebek tedavim de tuttu 3. Kaan beyde oldu sadece
Kaan hoca gerçekten mükemmel bir doktor her hastası hemen hemen pozitifi görüyor burdaki yorumlardan sonra içim daha rahat şimdi hamilesin canım

Evet canım 7 haftalık hamileyim inan bundan önce istanbulda en iyi prof. Den birine gittim ama sonuç hüsran ve sonra kaan beyi çok araştırdım ben de kadınlar kulübünde kızların yazdıklarından etkilendim ve çok ısrar ettim eşime illa kaan bey olucak diye ve eşime olursa bebeğim kaan beyin elinden olucak dedim. Ve şu an orta kalite bir embriyoyla hamileyim :)

8 yumurta döllendi ne demek. yumurta cennetişşansın çok yüksek demek. her transferde 2 şer transfer edilse 4 kez iğne yemeden deneme şansın demek. iyi mi diye sorma bozuluyorum valla

ayyy cnm ne bileyim heyecan yaptım. ama dün aradılar 7 tanesini dondurduk dediler 9 hücreli 6,5 hücreli olanlar da var dediler. Kaan bey 3. günde mi donduruyor yoksa, yumurtaların durumuna mı göre donduruyor. biz 5 güne bekletirler diye düşünmüştük

Slm arkadaşlar. Eskisi gibi girip takip edemiyorum malum bebekler tüm vaktimi alıyor. Bebekli günler diliyorum hepinize inşallah. bebitom02 canım tebrik ederim. Sende muradına vardın. Allah tamamını erdirsin inşallah. Ve marotonun yeni başlıyor. Kolay bir hamilelik dilerim. ve rabbim, hamilelik haberi alan bekleyen mücadelesine devam eden tüm arkadaşlarıma da sabır, inanç ve güç versin inş.

Merhaba arkadaşlar bende Kaan bey de tedavi gördüm hepinizin tedavileri hayır ve sevinçle sonuçlanır inşallah..hamileliği ilerleyen arkadaşlar hastane doğum ücretlerini araştırdınız mı acaba ve Kaan bey ne kadar alıyor ? Cevap verirseniz sevinirim.

Mrhb canım ikiz bakmak zor dimi Allah yardımcın olsun bende heyecanla bekliyorum kaan hocanın ne kadar ücret aldığını bende merak edıyorum çünkü onda doğum yapmak çok istiyorum bakalım kısmet..

Canım biz aynı zamanlarda hamile kalmıştık bende 27. Haftanın içindeyim açıkcası fiat konusunu bende merak edıyorum benim ikiz sanırım kaan bey ikizler egepol de doğuma alıyor ben doğuda görev yapıyorum ikiz olduğu için heyet raporu alıp izmire geldim hastane konusunda bende tedırgınım henuz araştıramadım

Merhaba, bu biraz sizin kaç embriyo transferi istediğiniz ile ilgili sanıyorum. Embriyorlar 3.günde donduruluyor. Benim 5 tane emb. dondurulmuştu, görüşmemizde tek embriyo transferi istediğimi söyledim Kaan Beye. O da eğer tek istiyorsan hepsini çözüp hangisi 5.güne gidiyor ona bakmamız lazım en kalitelisine ulaşabilmek için dedi. Yani çözülüp dışarda 2 gün daha beklettiler. Aslında çok korktum bunca çektiklerimizden sonra hepsini kaybetmekten. Ama tutundu bebişim bana çok şükür.
Allah isteyen, bekleyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
:)

Evet canım hatırladım :) hayırlısı olsun. Benimde tek kaldı :) çoğu gitti azı kaldı artık yavaştan araştırmak ve karar vermek lazım. Bir keresinde sanırım burda okumuştum ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Kaan beyin aldığı ücret 2.600 tl. Miş

CEVABINIZ İÇİN ÇOK TESEKKÜLER. SAĞ SALİM EVLADINIZI KUCAĞINIZA ALMAK NASİP OLSUN. KAÇ AYLIK BEBEĞİNİZ. RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN. 7 TANE DONDURULDU İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER YAŞIM 28 BAKALIM BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA

Mrhb canım ikiz bakmak zor dimi Allah yardımcın olsun bende heyecanla bekliyorum kaan hocanın ne kadar ücret aldığını bende merak edıyorum çünkü onda doğum yapmak çok istiyorum bakalım kısmet..
Merhaba cnm amin inşallah. ben bebeklerime tek başıma bakıyorum. Akşamları eşim yardımcı oluyor. Uykusuzluk dışında çok çok bir zorluğunu yaşamadım. Birde ikisi aynı anda ağlamaya başladıklarında sıkıntı oluyor kaan beyin ücreti 2650 tl idi sanırım. Tabi bu 2015 ücreti. Zam gelmiş olabilir. Ben ocak başında doğum yaptığım için zam yoktu. Bebeklerimi egepolde doğurdum. Kaan bey ikizleri orda doğum yaptırmayı tercih ediyor. Egepolde ikizlerde 1500 tl alıyordu ama onlara zam yansımamıştı ki şanslısınız zamsiz fiyat demişti. tabi bana ekstra masraf çıkarttılar ve 1683 tl aldılar tahlil vs. Seninde ikizdi sanırım. Nasıl gidiyor cnm hamilelik. İnş hayırlısıyla kucağına alırsın.

Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin darısı bizlere olsun en doğru kararı vermissin kaan hocam mükemmel izmirdemisin meleginin güzel haberlerini bekliyoruz buarada sizde sorun neydi Ayy çok soru sordum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…