- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.601
İzmirde yaşamıyorum aydındayım. Kaan bey gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim kafat ben iletişirim pek kuramıyorum, soğuk geliyor biraz ve bu yüzden sorularımı bile rahat soramıyorum. Eşim boşver gülmesin işini güzel yapsın önemli olan o diyor ama işte hasta dr ilişkişi kuramamaktan yakınıyorum ben de. Acaba sadece bana mı böyle elektriği mi tutmadı acaba beni falan diyorumCanım yaa hiç bile çok sormadın bütün hepsisi ve daha fazlasını tek tek cevaplarım. Ben de sizin gibiydim çünkü başarı hikayelerini sabahlara kadar dinleyebilirdim :) bende pcos vardı 3. Gün anca 2 embriyo kalıyordu. Yaş 29 bu arada
Saol cvpladığın için kaan beyin ücreti biraz yuksekmiş ama kendisinde doğum yapmak da çok isterim ben 27. Hafta içindeyim ikizim olcak inşlh şimdiye kadar kötü bişey yaşamadım izmire gelir gelmez de kaan hocaya göründüm baya bi tahlil istedı kan idrar onlarda da bişey çıkmadı ilaçlarımı alıyorum kaan hocaya görunmek bana iyi geldi bana daha gezme evde yat dınlen dedi sen çoğul gebesın dedi tabı ben aktif biri olduğumdan bu konuda zorlanıyorum ama dıkkat etmekte zorundayım herşey bebişlerimiz için....Merhaba cnm amin inşallah. ben bebeklerime tek başıma bakıyorum. Akşamları eşim yardımcı oluyor. Uykusuzluk dışında çok çok bir zorluğunu yaşamadım. Birde ikisi aynı anda ağlamaya başladıklarında sıkıntı oluyorkaan beyin ücreti 2650 tl idi sanırım. Tabi bu 2015 ücreti. Zam gelmiş olabilir. Ben ocak başında doğum yaptığım için zam yoktu. Bebeklerimi egepolde doğurdum. Kaan bey ikizleri orda doğum yaptırmayı tercih ediyor. Egepolde ikizlerde 1500 tl alıyordu ama onlara zam yansımamıştı ki şanslısınız zamsiz fiyat demişti. tabi bana ekstra masraf çıkarttılar ve 1683 tl aldılar tahlil vs. Seninde ikizdi sanırım. Nasıl gidiyor cnm hamilelik. İnş hayırlısıyla kucağına alırsın.
Canım çok teşekkür ederim.Amin amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günü göstersin Allahım...Slm arkadaşlar. Eskisi gibi girip takip edemiyorum malum bebekler tüm vaktimi alıyor. Bebekli günler diliyorum hepinize inşallah.bebitom02 canım tebrik ederim. Sende muradına vardın. Allah tamamını erdirsin inşallah. Ve marotonun yeni başlıyor. Kolay bir hamilelik dilerim. ve rabbim, hamilelik haberi alan bekleyen mücadelesine devam eden tüm arkadaşlarıma da sabır, inanç ve güç versin inş.
Teşekkür ederim canım.Sende göreceksin inşallah herşeyin hayırlı bir Zaman'ı var biz o Zaman'ı bekliyoruz...Canım hayırlı olsun . ben de hissediyordum senin pozitif sonuç alacağını. bana da umut oldun:)
Kaç embriyo transfer edilmişti ?
Teşekkür ederim canm,Amin amin inşallah Allahım en önemlisi o...Cani
Canım tebrik ederim rabbim kucağına almayi nasip etsin
Ben Kaan Beyi çok seviyorum neden bilmiyorum ilk gördüğüm günden beri kanım ısındı galiba iyi izlenimlerle gittiğim için.ama dediğin gibi oturup rahaaaat rahat hiç konuşmadık hiç bir sorumu ona soramadım hep çok yoğun ama hemşireler hep ona soramadıklarımı telafi etti.mesela ben 3. gün embriyosu koyulacağını transfer günü öğrendim bilgilendirilmek isterdim neden 5. güne götürülmediğini söylesin isterdim belkide ben sormalıydım vardır bi bildiği dedim ve güvendiğim için sustum. doktoruna güveniyorsan boşver bence..İzmirde yaşamıyorum aydındayım. Kaan bey gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim kafat ben iletişirim pek kuramıyorum, soğuk geliyor biraz ve bu yüzden sorularımı bile rahat soramıyorum. Eşim boşver gülmesin işini güzel yapsın önemli olan o diyor ama işte hasta dr ilişkişi kuramamaktan yakınıyorum ben de. Acaba sadece bana mı böyle elektriği mi tutmadı acaba beni falan diyorum
Gerçekten çok güveniyorum, en başında bebeğimin olmasına vesilenin kaan bey olacağında da emindim neredeyse ama gel gelelim ki mesaj yazarken bile çekiniyorum. Kısa ve net cevaplar alınca bir daha asla yazmıycam bişi diye eşime sarıyorum :)) dediğin gibi bir çok şeyi hemşirelerle görüşüyorum fakat buradaki bazı arkadaşlar hemşirelerin yanlış bilgi verdiğini kaan beye sormamız gerektiğini yazmışlar eee herşeyi soramıyorum işte bazen bakışlarından bile ürküyorum :)))))Ben Kaan Beyi çok seviyorum neden bilmiyorum ilk gördüğüm günden beri kanım ısındı galiba iyi izlenimlerle gittiğim için.ama dediğin gibi oturup rahaaaat rahat hiç konuşmadık hiç bir sorumu ona soramadım hep çok yoğun ama hemşireler hep ona soramadıklarımı telafi etti.mesela ben 3. gün embriyosu koyulacağını transfer günü öğrendim bilgilendirilmek isterdim neden 5. güne götürülmediğini söylesin isterdim belkide ben sormalıydım vardır bi bildiği dedim ve güvendiğim için sustum. doktoruna güveniyorsan boşver bence..
Evet canım 7 haftalık hamileyim inan bundan önce istanbulda en iyi prof. Den birine gittim ama sonuç hüsran ve sonra kaan beyi çok araştırdım ben de kadınlar kulübünde kızların yazdıklarından etkilendim ve çok ısrar ettim eşime illa kaan bey olucak diye ve eşime olursa bebeğim kaan beyin elinden olucak dedim. Ve şu an orta kalite bir embriyoyla hamileyim :)
Ahh canım benim ahh yaşamayan bilmez orda bu tür konulara ve insan psk çok önem vermiyorlar inşallah son tedavin olur
Amin canıım, darısı başınıza inşallahmaşallah canım, tebrik ederim,sağlıkla kucağına almayı dilerim,Allah gönlüne göre versin.
Benimle de elektriği tutmadi galiba bende zor iletisime geçiyorum çünkü :))) sormadan cevap vermiyor bence karakteri öyle kaan beyin eşinin de dediği gibi önemli olan başarısı canım...İzmirde yaşamıyorum aydındayım. Kaan bey gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim kafat ben iletişirim pek kuramıyorum, soğuk geliyor biraz ve bu yüzden sorularımı bile rahat soramıyorum. Eşim boşver gülmesin işini güzel yapsın önemli olan o diyor ama işte hasta dr ilişkişi kuramamaktan yakınıyorum ben de. Acaba sadece bana mı böyle elektriği mi tutmadı acaba beni falan diyorum
eylulnazli alemsin çok güldüm:) Kaan Bey Alahın bir lütfu diyorum ben eşime.Çok zeki,işinde 1 numara,çok bilgili ve çok insani tarafı olan bir doktor.Evet soğuk duruyor,kısa kısa cevaplar veriyor öyle uzun uzun anlatmıyor çünkü ona önemsiz geliyor işin bu tarafı kendisi hep işiyle meşgul ve her an inan hastalarının embriyolarını,yumurtalarını Nasıl daha iyi başarı sağlayabilirim diye uğraşıyor.Bir görüşmemizde kaç tane taslak var diye sormuştum.Bana dediki sen kendine iyi bak beslen,taslağın kaç tane olduğu ne kadar büyüyeceği benim işim:))Gerçekten çok güveniyorum, en başında bebeğimin olmasına vesilenin kaan bey olacağında da emindim neredeyse ama gel gelelim ki mesaj yazarken bile çekiniyorum. Kısa ve net cevaplar alınca bir daha asla yazmıycam bişi diye eşime sarıyorum :)) dediğin gibi bir çok şeyi hemşirelerle görüşüyorum fakat buradaki bazı arkadaşlar hemşirelerin yanlış bilgi verdiğini kaan beye sormamız gerektiğini yazmışlar eee herşeyi soramıyorum işte bazen bakışlarından bile ürküyorum :)))))
Teşekkür ederim canım.Sende göreceksin inşallah herşeyin hayırlı bir Zaman'ı var biz o Zaman'ı bekliyoruz...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Yalnız değilsiniz bende iletişim kuramıyorum Soğuk davranıuor ve kısa cevaplar veriyor Ama dediğiniz gibi işini iyi yapması daha önemliBenimle de elektriği tutmadi galiba bende zor iletisime geçiyorum çünkü :))) sormadan cevap vermiyor bence karakteri öyle kaan beyin eşinin de dediği gibi önemli olan başarısı canım...
Ahaha tekrardan okuyunca bende çok güldüm kendime :)))) canım transferden önce kullandığımız vitaminler var ya biri b 12 isimli bir ilaç sanırım diğeride pembe bir hap onu da hatırlamıyorum :) ikisine devam ediyordum fakat 1 haftadır aşıtı mide bulantılarım oldu ve bu iki ilacı bıraktırıp başka bir vitamin verdi bana içeriğinde hem folik asit varmış hem de bulantıları önlüyormuşeylulnazli alemsin çok güldüm:) Kaan Bey Alahın bir lütfu diyorum ben eşime.Çok zeki,işinde 1 numara,çok bilgili ve çok insani tarafı olan bir doktor.Evet soğuk duruyor,kısa kısa cevaplar veriyor öyle uzun uzun anlatmıyor çünkü ona önemsiz geliyor işin bu tarafı kendisi hep işiyle meşgul ve her an inan hastalarının embriyolarını,yumurtalarını Nasıl daha iyi başarı sağlayabilirim diye uğraşıyor.Bir görüşmemizde kaç tane taslak var diye sormuştum.Bana dediki sen kendine iyi bak beslen,taslağın kaç tane olduğu ne kadar büyüyeceği benim işim:))
Bu arada hangi vitaminleri kullanıyorsun şu an sen?
Canım çok sevindim rabbimin mucizeleri biter mi hiç. Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına al inşallahArkadaşlar herkese selamlar çok sık giremiyorum buraya ama şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşmak için yazıyorum 4 haftalık hamileyim hiç ummadığım bir anda bu haberi aldım benim tedavimde kaan bey ne yaptıysa olmadı en sonunda biraz ara ver dedi ve rabbim çok büyük başarısız 3 tranferden sonra şimdi kendiliğimden hamile kaldım insallah allah kucağıma almayıda nasip eder.
Bende işini iyi yaptığını fakat iletişim konusında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Diyorum yoğun tempoda çalışıyor ondan diye ama 1 yıldır 3.denemesine başlamış biri olarak korkular ve sorular artıyor haliyle yanlış bir şey yapmama adına telefondan mesajla soruyorum. Ilk kez bugün dönüş yapmadı ve çok üzüldüm. Oysa opum yeni yapıldı ve bugün telefonla hemşire söyledi şu şu ilaçları kullanın diye. Sağ ve sol tarafımda opudan bu yana ağrım geçmediBenimle de elektriği tutmadi galiba bende zor iletisime geçiyorum çünkü :))) sormadan cevap vermiyor bence karakteri öyle kaan beyin eşinin de dediği gibi önemli olan başarısı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?