- 4 Ocak 2016
- 95
- 112
- 93
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.621
Tebrik ederim canım benim sanki ben hamile kalmış gibi sevindim allah bu mutluluğunu daim etsin . Kaşı bir yerlerini nazar değmesindream1st: 45314126 .!.:Arkadaşlar herkese selamlar çok sık giremiyorum buraya ama şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşmak için yazıyorum 4 haftalık hamileyim hiç ummadığım bir anda bu haberi aldım benim tedavimde kaan bey ne yaptıysa olmadı en sonunda biraz ara ver dedi ve rabbim çok büyük başarısız 3 tranferden sonra şimdi kendiliğimden hamile kaldım insallah allah kucağıma almayıda nasip eder.
Sanirim yapısı öyle canim biraz soğuk duruyor ama önemli olan işini güzel yapıyor güler yüzlü doktorlara da gittim sonuç ortada ama ilk gordugumde kanım kaynadi ve ilk defa bir doktor karşında ağladımİzmirde yaşamıyorum aydındayım. Kaan bey gerçekten işini çok iyi yapan bir hekim kafat ben iletişirim pek kuramıyorum, soğuk geliyor biraz ve bu yüzden sorularımı bile rahat soramıyorum. Eşim boşver gülmesin işini güzel yapsın önemli olan o diyor ama işte hasta dr ilişkişi kuramamaktan yakınıyorum ben de. Acaba sadece bana mı böyle elektriği mi tutmadı acaba beni falan diyorum
Gerçekten çok güveniyorum, en başında bebeğimin olmasına vesilenin kaan bey olacağında da emindim neredeyse ama gel gelelim ki mesaj yazarken bile çekiniyorum. Kısa ve net cevaplar alınca bir daha asla yazmıycam bişi diye eşime sarıyorum :)) dediğin gibi bir çok şeyi hemşirelerle görüşüyorum fakat buradaki bazı arkadaşlar hemşirelerin yanlış bilgi verdiğini kaan beye sormamız gerektiğini yazmışlar eee herşeyi soramıyorum işte bazen bakışlarından bile ürküyorum :)))))
evet herşey 4200 tl civarı ama dediğim gibi 2015 ücretleri bunlar. Hayırlı güzel doğumlar nasip olur inşallah. Kaan bey bu konuda çok hassas. Ben nerdeyse gebeligimi öğrendiğim günden beri yatarak geçirdim. Kanamalar, tansiyon, erken doğum riski vs. 28.haftada düzenli sancılarım vardı ve yata yata 36.haftaya kadar geldim onda da mecburi oldu doğumum. Kaan bey tansiyondan dolayı riske atmak istemedi. Sende lütfen kaan beyi dinle. Evet Çok zor 4 duvar arasında sürekli yatmak. Ama sonunda 2 güzel meleğe kavuşacaksın. Ne kadar geç o kadar iyi. En iyi kuvez anne karnı. Ki ben iyi bir haftada doğum yapmış olmama rağmen 10 gün bir bebeğimden ayrı kaldım. O yüzden sürekli yat yemek ve wc dışında hareket etme. Hakkında hayırlısı olsun canım.Saol cvpladığın için kaan beyin ücreti biraz yuksekmiş ama kendisinde doğum yapmak da çok isterim ben 27. Hafta içindeyim ikizim olcak inşlh şimdiye kadar kötü bişey yaşamadım izmire gelir gelmez de kaan hocaya göründüm baya bi tahlil istedı kan idrar onlarda da bişey çıkmadı ilaçlarımı alıyorum kaan hocaya görunmek bana iyi geldi bana daha gezme evde yat dınlen dedi sen çoğul gebesın dedi tabı ben aktif biri olduğumdan bu konuda zorlanıyorum ama dıkkat etmekte zorundayım herşey bebişlerimiz için....
amin canım inş. Allahım bu güzelliklerden sana da nasip etti çok şükür.Canım çok teşekkür ederim.Amin amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günü göstersin Allahım...
Bebişlerin ne tatlıdır şimdi maşallah onlara:)
ay canım ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin mucizeler ummadık zamanda gelirmiş :)))önemli olan Yaradan'dan ümidini hiçbir zaman kesmemek!!!Arkadaşlar herkese selamlar çok sık giremiyorum buraya ama şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşmak için yazıyorum 4 haftalık hamileyim hiç ummadığım bir anda bu haberi aldım benim tedavimde kaan bey ne yaptıysa olmadı en sonunda biraz ara ver dedi ve rabbim çok büyük başarısız 3 tranferden sonra şimdi kendiliğimden hamile kaldım insallah allah kucağıma almayıda nasip eder.
Canıım inşallah bir daha da sevin gözyaşları dökersinSanirim yapısı öyle canim biraz soğuk duruyor ama önemli olan işini güzel yapıyor güler yüzlü doktorlara da gittim sonuç ortada ama ilk gordugumde kanım kaynadi ve ilk defa bir doktor karşında ağladım
Canım çok teşekkür ederiz. Çok iyi olmuş uzuun uzun anlattın bizlere etkikendim acıkcası belkide ben daha yeni olduğum için kuramadım o iletişimi. İnşallah biz de abilere terfi ederiz :)))Arkadaşlar merhaba. Kaan bey ile ilgili bir kaç yorumunuzu okudum. Haklılık payı şöyle var yazdıklarinizda.ilk intibada soğuk bir imaj çiziyor burada haklisiniz ve bu şekilde kabul edip onyargiyla giderseniz bu düşünceniz katlanarak devam ediyor. Böyle olursa süreç sizin için daha zor olur. Ben kaan beyi 2 senedir tanıyorum. Uzun bir tedavi sürecim oldu ve gebelik takibimi ve doğumumu kaan bey yaptı. Bu süreçte ilk görüşmede bende sizler gibi düşündüm ama önemli olan işini iyi yapıyor olmasıydı. Bu bende daha öncelikliydi. Çoğu muayenem sonrası oturup aklımdaki soruları soramadım çünkü ya heyecanla unutuyordum yada dediginiz gibi kaan bey bir odadan diğer odaya geçiyordu sormaya fırsat olmuyordu. Mesajla sorularımı sordum bazen anında bazen saatler sonra bazende 1 gün sonra cevap verdi er yada geç mutlaka cevap veriyordu. Bizler herşeyi araştırıyoruz internette, birbirimize sorup kıyasliyoruz ve sorular hiç bitmiyor o kadar çok arayan msj atan varki hepsine uzun uzadıya cvp vermeye kalksa hangi birimize yetecek. O yüzden yüzlerce kişiye umut olduğunu düşünüp kısacık cevaplarına alıştırmıştım kendimi. Ve tanıdıkça benim her olumsuz tedavimde benden daha çok üzüldüğünü bir abi bir baba gibi moral vermeye çalıştığını ve başarana kadar beni bırakmayacağını gördüm. Ve esprileriyle de kafamızda yer etti. Gebeliğim boyunca çok çok ilgiliydi. Evet öyle yarim saat bir saat kontrol olmuyordu ama yine de tatmin ediyordu ve bebeklerim için her türlü hassasiyeti gösteriyordu. Doğum yaptım bebeğim kuvezde. Kaan beyle tüm iletişimimiz herşey bitti diye düşünürken o hastaneyi arayıp bebegimle ilgili bilgi alıyordu her firsatta. Bu kadar ilgili bir doktor hiç görmedim. Eminim sizde bu güzel yanlarını göreceksiniz. Kaan bey sizler için en iyisini düşünüp uyguluyordur. Ve mutlu sona gelmeniz için tüm çabayı gösteriyordur. Yeterki Kaan Beye güvenin. Herşey bitmiş mutlu sona ulaşmış olmama rağmen gönül bağımız her daim var kaan abiyle. Artık beyden abiye transferimi yaptımve alışkanlık mı özlem mi bilmiyorum artık irenbeye gidemeyecek olmam kaan bey ve tatlı ekibini göremeyecek olmam da bir tuhaf yapıyor. Haftaya bebeklerimle son kontrolume gideceğim. Bu bile heyecanlandırıyor beni. Biraz uzun oldu ama kafanızda doktorunuzla ilgili soru kalmamalı diye düşündüm ve dediğim gibi başarılı işinin ehli bir doktor. Hakkinizda hayırlısı olsun.
Yediklerin şifa olsun canımamin canım, teşekkür ederim, isteyen herkese rabbim nasip etsin.vitaminleri alıyorum, arısütüde satın aldım onuda ilave alıyorum, havalar güzel gitti, arada yürüyüş yapıyorum bundan sonrası kısmet.
Ne kadar güzel anlatmissin canım kaan hocanın yapısı böyle ilk görüşme de anladım bunu ama önemli olan işinin 1 numarasi bu arada gozunaydin mutlu sona ulasmissin rabbim meleklerine uzun ömür versin darısı bizlereArkadaşlar merhaba. Kaan bey ile ilgili bir kaç yorumunuzu okudum. Haklılık payı şöyle var yazdıklarinizda.ilk intibada soğuk bir imaj çiziyor burada haklisiniz ve bu şekilde kabul edip onyargiyla giderseniz bu düşünceniz katlanarak devam ediyor. Böyle olursa süreç sizin için daha zor olur. Ben kaan beyi 2 senedir tanıyorum. Uzun bir tedavi sürecim oldu ve gebelik takibimi ve doğumumu kaan bey yaptı. Bu süreçte ilk görüşmede bende sizler gibi düşündüm ama önemli olan işini iyi yapıyor olmasıydı. Bu bende daha öncelikliydi. Çoğu muayenem sonrası oturup aklımdaki soruları soramadım çünkü ya heyecanla unutuyordum yada dediginiz gibi kaan bey bir odadan diğer odaya geçiyordu sormaya fırsat olmuyordu. Mesajla sorularımı sordum bazen anında bazen saatler sonra bazende 1 gün sonra cevap verdi er yada geç mutlaka cevap veriyordu. Bizler herşeyi araştırıyoruz internette, birbirimize sorup kıyasliyoruz ve sorular hiç bitmiyor o kadar çok arayan msj atan varki hepsine uzun uzadıya cvp vermeye kalksa hangi birimize yetecek. O yüzden yüzlerce kişiye umut olduğunu düşünüp kısacık cevaplarına alıştırmıştım kendimi. Ve tanıdıkça benim her olumsuz tedavimde benden daha çok üzüldüğünü bir abi bir baba gibi moral vermeye çalıştığını ve başarana kadar beni bırakmayacağını gördüm. Ve esprileriyle de kafamızda yer etti. Gebeliğim boyunca çok çok ilgiliydi. Evet öyle yarim saat bir saat kontrol olmuyordu ama yine de tatmin ediyordu ve bebeklerim için her türlü hassasiyeti gösteriyordu. Doğum yaptım bebeğim kuvezde. Kaan beyle tüm iletişimimiz herşey bitti diye düşünürken o hastaneyi arayıp bebegimle ilgili bilgi alıyordu her firsatta. Bu kadar ilgili bir doktor hiç görmedim. Eminim sizde bu güzel yanlarını göreceksiniz. Kaan bey sizler için en iyisini düşünüp uyguluyordur. Ve mutlu sona gelmeniz için tüm çabayı gösteriyordur. Yeterki Kaan Beye güvenin. Herşey bitmiş mutlu sona ulaşmış olmama rağmen gönül bağımız her daim var kaan abiyle. Artık beyden abiye transferimi yaptımve alışkanlık mı özlem mi bilmiyorum artık irenbeye gidemeyecek olmam kaan bey ve tatlı ekibini göremeyecek olmam da bir tuhaf yapıyor. Haftaya bebeklerimle son kontrolume gideceğim. Bu bile heyecanlandırıyor beni. Biraz uzun oldu ama kafanızda doktorunuzla ilgili soru kalmamalı diye düşündüm ve dediğim gibi başarılı işinin ehli bir doktor. Hakkinizda hayırlısı olsun.
Gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsinArkadaşlar herkese selamlar çok sık giremiyorum buraya ama şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşmak için yazıyorum 4 haftalık hamileyim hiç ummadığım bir anda bu haberi aldım benim tedavimde kaan bey ne yaptıysa olmadı en sonunda biraz ara ver dedi ve rabbim çok büyük başarısız 3 tranferden sonra şimdi kendiliğimden hamile kaldım insallah allah kucağıma almayıda nasip eder.
Lütfen öyle düşünup üzülme canım kesin dönüş yapar kaç yumi toplandı haber geldi mi yumilerdenBende işini iyi yaptığını fakat iletişim konusında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Diyorum yoğun tempoda çalışıyor ondan diye ama 1 yıldır 3.denemesine başlamış biri olarak korkular ve sorular artıyor haliyle yanlış bir şey yapmama adına telefondan mesajla soruyorum. Ilk kez bugün dönüş yapmadı ve çok üzüldüm. Oysa opum yeni yapıldı ve bugün telefonla hemşire söyledi şu şu ilaçları kullanın diye. Sağ ve sol tarafımda opudan bu yana ağrım geçmedi
Haliyle mesajda kist olabilirmi kist varsa sakıncası olurmu ilaçların diye sordum. Çıt yok. Vallahi çok üzüldüm ağrıma gitti yani. Kendisine çok ta güveniyorum ama bugün gerçekten çok üzüldüm değersiz ve önemsiz hissettim kendimi
Benim ağrım yada akıntı yok kuzum ya benim bende merak ediyorum offf buyumezlarse yumurtalarım bal tarçın corekotu da yiyorum bu aradaK kuzucum2006 nasil gidiyor bugün oglen ignelerimiz varbenim akintim var ve yumurtaliklarim sizliyo resmen hissediyorum bakalim cumaya ne kadar buyuyecekler
Benim ağrım yada akıntı yok kuzum ya benim bende merak ediyorum offf buyumezlarse yumurtalarım bal tarçın corekotu da yiyorum bu arada
Canim benim asilama da buyumemislerdi inş. Büyürken bu sefer iğnesi saat kaçta yapıcaksin canımBen ekstra bisi yemiyorum ya :-( sonucta ilac kullaniyoruz ilacla buyumese asilamadada byyymezlerdi diye düşünüyorum. Normale gelmislerdi hep kaan hoca cok iyi demişti. Bakalım nolcak
Benim ağrım yada akıntı yok kuzum ya benim bende merak ediyorum offf buyumezlarse yumurtalarım bal tarçın corekotu da yiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?