Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tebrik ederim canım benim sanki ben hamile kalmış gibi sevindim allah bu mutluluğunu daim etsin . Kaşı bir yerlerini nazar değmesin

Sanirim yapısı öyle canim biraz soğuk duruyor ama önemli olan işini güzel yapıyor güler yüzlü doktorlara da gittim sonuç ortada ama ilk gordugumde kanım kaynadi ve ilk defa bir doktor karşında ağladım

Merhaba,
Maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum. Hatta tek benim sanıyordum sen yazana kadar :) O kadar yoğun ki bir muayeneden bir muayeneye arkasından hemen odasına görüşmeye bile geçtiğini görmüşlüğüm var. Bu yoğunluğu hissettiriyor sanırım ve bu bende tedirginlik yaratıyor . Hepimiz Kaan Beye güvendiğimiz için onu seçtik tabii ki. Hamilelikte ne yapmam, nelere dikkat etmem, nasıl beslenmem gerektiği konusunda hiç bir şey demedi bana. Ben herşeyi sormak istemiyorum, istiyorum ki doktorum sormadan süreci anlatsın. Allah razı olsun Kaan Bey'den, bir çok kişiyi kavuşturdu bebeklerine.Ama ben en son muayenem sonrası hamilelik takibim için başka doktor arayışına girdim maalesef.
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..

evet herşey 4200 tl civarı ama dediğim gibi 2015 ücretleri bunlar. Hayırlı güzel doğumlar nasip olur inşallah. Kaan bey bu konuda çok hassas. Ben nerdeyse gebeligimi öğrendiğim günden beri yatarak geçirdim. Kanamalar, tansiyon, erken doğum riski vs. 28.haftada düzenli sancılarım vardı ve yata yata 36.haftaya kadar geldim onda da mecburi oldu doğumum. Kaan bey tansiyondan dolayı riske atmak istemedi. Sende lütfen kaan beyi dinle. Evet Çok zor 4 duvar arasında sürekli yatmak. Ama sonunda 2 güzel meleğe kavuşacaksın. Ne kadar geç o kadar iyi. En iyi kuvez anne karnı. Ki ben iyi bir haftada doğum yapmış olmama rağmen 10 gün bir bebeğimden ayrı kaldım. O yüzden sürekli yat yemek ve wc dışında hareket etme. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım çok teşekkür ederim.Amin amin inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günü göstersin Allahım...
Bebişlerin ne tatlıdır şimdi maşallah onlara:)
amin canım inş. Allahım bu güzelliklerden sana da nasip etti çok şükür.

Arkadaşlar merhaba. Kaan bey ile ilgili bir kaç yorumunuzu okudum. Haklılık payı şöyle var yazdıklarinizda.ilk intibada soğuk bir imaj çiziyor burada haklisiniz ve bu şekilde kabul edip onyargiyla giderseniz bu düşünceniz katlanarak devam ediyor. Böyle olursa süreç sizin için daha zor olur. Ben kaan beyi 2 senedir tanıyorum. Uzun bir tedavi sürecim oldu ve gebelik takibimi ve doğumumu kaan bey yaptı. Bu süreçte ilk görüşmede bende sizler gibi düşündüm ama önemli olan işini iyi yapıyor olmasıydı. Bu bende daha öncelikliydi. Çoğu muayenem sonrası oturup aklımdaki soruları soramadım çünkü ya heyecanla unutuyordum yada dediginiz gibi kaan bey bir odadan diğer odaya geçiyordu sormaya fırsat olmuyordu. Mesajla sorularımı sordum bazen anında bazen saatler sonra bazende 1 gün sonra cevap verdi er yada geç mutlaka cevap veriyordu. Bizler herşeyi araştırıyoruz internette, birbirimize sorup kıyasliyoruz ve sorular hiç bitmiyor o kadar çok arayan msj atan varki hepsine uzun uzadıya cvp vermeye kalksa hangi birimize yetecek. O yüzden yüzlerce kişiye umut olduğunu düşünüp kısacık cevaplarına alıştırmıştım kendimi. Ve tanıdıkça benim her olumsuz tedavimde benden daha çok üzüldüğünü bir abi bir baba gibi moral vermeye çalıştığını ve başarana kadar beni bırakmayacağını gördüm. Ve esprileriyle de kafamızda yer etti. Gebeliğim boyunca çok çok ilgiliydi. Evet öyle yarim saat bir saat kontrol olmuyordu ama yine de tatmin ediyordu ve bebeklerim için her türlü hassasiyeti gösteriyordu. Doğum yaptım bebeğim kuvezde. Kaan beyle tüm iletişimimiz herşey bitti diye düşünürken o hastaneyi arayıp bebegimle ilgili bilgi alıyordu her firsatta. Bu kadar ilgili bir doktor hiç görmedim. Eminim sizde bu güzel yanlarını göreceksiniz. Kaan bey sizler için en iyisini düşünüp uyguluyordur. Ve mutlu sona gelmeniz için tüm çabayı gösteriyordur. Yeterki Kaan Beye güvenin. Herşey bitmiş mutlu sona ulaşmış olmama rağmen gönül bağımız her daim var kaan abiyle. Artık beyden abiye transferimi yaptım ve alışkanlık mı özlem mi bilmiyorum artık irenbeye gidemeyecek olmam kaan bey ve tatlı ekibini göremeyecek olmam da bir tuhaf yapıyor. Haftaya bebeklerimle son kontrolume gideceğim. Bu bile heyecanlandırıyor beni. Biraz uzun oldu ama kafanızda doktorunuzla ilgili soru kalmamalı diye düşündüm ve dediğim gibi başarılı işinin ehli bir doktor. Hakkinizda hayırlısı olsun.

ay canım ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin mucizeler ummadık zamanda gelirmiş :)))önemli olan Yaradan'dan ümidini hiçbir zaman kesmemek!!!

Arkadaşlar merhaba evet kaan beyle ilgili bende biraz souk diyorum bazen korkarak bisi soruyorum ama aslinda çokta espirili birisiymis.sonuc bizim icin iyi bir doktor olmasi onun sayesinde bebislerimizekavusmamiz.

Canım çok teşekkür ederiz. Çok iyi olmuş uzuun uzun anlattın bizlere etkikendim acıkcası belkide ben daha yeni olduğum için kuramadım o iletişimi. İnşallah biz de abilere terfi ederiz :)))

Yediklerin şifa olsun canım
Ne kadar güzel anlatmissin canım kaan hocanın yapısı böyle ilk görüşme de anladım bunu ama önemli olan işinin 1 numarasi bu arada gozunaydin mutlu sona ulasmissin rabbim meleklerine uzun ömür versin darısı bizlere

Gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Lütfen öyle düşünup üzülme canım kesin dönüş yapar kaç yumi toplandı haber geldi mi yumilerden

kalbiminozu çok güzel anlatmışsın ama zamanı olmaması bence bu aşama da sorun. Ben Kaan Bey'e 2014 yılından beri gidiyorum. Tüp bebek tedavisinde bunları olması gerekenler gibi görüyordum. Adam diyordum ne anlatacak ki bana, ilaçları, iğneleri kullanacağım işte...Şuan ki düşüncem(beklentim) hamile kaldıktan sonra oluştu maalesef. Bence bir doktor soru ne olursa olsun, ne kadar saçma ne kadar uzun olursa olsun cevaplamalı, en önemlisi bu fırsatı bizlere yaratmalı.
Kaan Bey'in 1 numara olduğuna inanıyorum bende. Hatta kardeş istediğimizde tekrar onunla girerim bu yola. Ama hamilelik takibinde benim beklentim çok farklı.
Son kontrolümde eşim ultrason ekranını çekti, süre ne kadar biliyor musunuz? 1 dakika 38 saniye. Sonra odasına girip bir şey var mı dedik. Yok aynen devam dedi. Yani görüşmemiz ve ultrason dahil toplasan 2 dakika sürdü

Benim ağrım yada akıntı yok kuzum ya benim bende merak ediyorum offf buyumezlarse yumurtalarım bal tarçın corekotu da yiyorum bu arada

Ben ekstra bisi yemiyorum ya :-( sonucta ilac kullaniyoruz ilacla buyumese asilamadada byyymezlerdi diye düşünüyorum. Normale gelmislerdi hep kaan hoca cok iyi demişti. Bakalım nolcak

Ben ekstra bisi yemiyorum ya :-( sonucta ilac kullaniyoruz ilacla buyumese asilamadada byyymezlerdi diye düşünüyorum. Normale gelmislerdi hep kaan hoca cok iyi demişti. Bakalım nolcak
Canim benim asilama da buyumemislerdi inş. Büyürken bu sefer iğnesi saat kaçta yapıcaksin canım

Benim ağrım yada akıntı yok kuzum ya benim bende merak ediyorum offf buyumezlarse yumurtalarım bal tarçın corekotu da yiyorum bu arada

Benimde saat onikiymis ignem üstünde yaIyormus.yaptim ama lavoboda baya akıntı geldi camasirimda islak o derece..:''( ayy bu igneler erken catmatmaz dimi ya sanki cok akinti oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…