- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.641
Arkadaslar 14.Gün degerim 473.9
Arkadaslar 14.Gün degerim 473.9
Canım cok sagol benim sorunum cikolata kisti merak ettiklerin varsa sor ceknmeden cvb veririm darısı inş sizleretebrik ederim canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin sakıncası yoksa sorun neydi bende kaan hoca da tedaviye başladım merak içindeyim
İnş canım evet zaman cabuk geciyor inş sizlerinde buradan haberlerinizi alırızOleyyy hadi gözün aydin arkadasim darisi basimiza inşallah saglikli bir gebelik gecirirsin ins bebisine kavusursun.bak zaman ne çabuk gecti
Amin inşallah canımCanım cok sagol benim sorunum cikolata kisti merak ettiklerin varsa sor ceknmeden cvb veririm darısı inş sizlere
benimde o şekilde yumurta akı gibi akıntım geldi. merak etme ilaçlerin etkisin. ben arayıp sormuştum çünküBenimde saat onikiymis ignem üstünde yaIyormus.yaptim ama lavoboda baya akıntı geldi camasirimda islak o derece..:''( ayy bu igneler erken catmatmaz dimi ya sanki cok akinti oldu.
Saol canim darisi tum arkadaslarima insallah.hunuz cinsiyeg belli olmadi 2 martta nasipse.sebep esimdeki genetikle ilgili bir sorundan dolayi dusuk oluuormus.kaan beyde transfer yapmadan embriyolara genetik tes yaptiril saglikli olanlari secerek transfer yapticanım çok sevindim durumuna! ne güzel iki tane birden ayy onların cinsiyeti de belli olmuştur. sebep neymiş peki nasıl buldu kaan bey?
Canim takilma onunda esref saati oluyo demekki.ben hic zorluk yasamadim saaylerce bile odasinda konustugumuz olmustur.ve her kontrolumde detayli ilgilenir.burada ne kadar soguk diye yazildiginda sasiriyorum inanGerçekten çok güveniyorum, en başında bebeğimin olmasına vesilenin kaan bey olacağında da emindim neredeyse ama gel gelelim ki mesaj yazarken bile çekiniyorum. Kısa ve net cevaplar alınca bir daha asla yazmıycam bişi diye eşime sarıyorum :)) dediğin gibi bir çok şeyi hemşirelerle görüşüyorum fakat buradaki bazı arkadaşlar hemşirelerin yanlış bilgi verdiğini kaan beye sormamız gerektiğini yazmışlar eee herşeyi soramıyorum işte bazen bakışlarından bile ürküyorum :)))))
Ben saat 13 de yaptım iğne mi yumurta çatlama engelleyici iğne canım o..erken catlamamistir ya bence..yumurtaların büyüdüğü içindir akintinBenimde saat onikiymis ignem üstünde yaIyormus.yaptim ama lavoboda baya akıntı geldi camasirimda islak o derece..:''( ayy bu igneler erken catmatmaz dimi ya sanki cok akinti oldu.
Allah Allah ben de senin yaşadıklarına şaşırıyorum inan. Bilemiyorum belki de eşref saatti hep bana denk geldi :) sorun tabikide değil fakat 9 ay ı kaan beyle nasıl geçiririm bilemiyorum. Belkide zaman alışıcaz onuda bilmiyorumCanim takilma onunda esref saati oluyo demekki.ben hic zorluk yasamadim saaylerce bile odasinda konustugumuz olmustur.ve her kontrolumde detayli ilgilenir.burada ne kadar soguk diye yazildiginda sasiriyorum inan
Can'ım merhaba,Kaan Bey çok yoğun bir hasta grubuna sahip.Bende ilk başta çok alınıyordum neden uzun uzun anlatmıyor diye ama her kontrolümüzde 1 saat birimize ayırsa,diğerimizin işi aksar.Çok zeki ve iddia ediyorum Türkiye'de hatta Avrupa'da alanında en iyisi,eminim çok yerden teklif alıyordur.İzmirden gitmesin diye dua ederken bizim tayin çıktı oda ayrı:) Çok zekice esprileri var zaten zeki olduğu tescilli:) Bir kontrolümde nasılsın dediğinde çok heyecanlıyım dedim,abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) Ben o anda rahatlamıştım..Allah Allah ben de senin yaşadıklarına şaşırıyorum inan. Bilemiyorum belki de eşref saatti hep bana denk geldi :) sorun tabikide değil fakat 9 ay ı kaan beyle nasıl geçiririm bilemiyorum. Belkide zaman alışıcaz onuda bilmiyorum
hahaaa bana da aynısını demişti kızmıştı neden bu kadar heyecanlısın organ nakli yapmıyoruz burda güle oynaya gelmen lazım demişti ben de o sözden sonra toparlanmıştım :)Can'ım merhaba,Kaan Bey çok yoğun bir hasta grubuna sahip.Bende ilk başta çok alınıyordum neden uzun uzun anlatmıyor diye ama her kontrolümüzde 1 saat birimize ayırsa,diğerimizin işi aksar.Çok zeki ve iddia ediyorum Türkiye'de hatta Avrupa'da alanında en iyisi,eminim çok yerden teklif alıyordur.İzmirden gitmesin diye dua ederken bizim tayin çıktı oda ayrı:) Çok zekice esprileri var zaten zeki olduğu tescilli:) Bir kontrolümde nasılsın dediğinde çok heyecanlıyım dedim,abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) Ben o anda rahatlamıştım..
Allah ne muradı varsa versin.Bize evladı verecek olan Allah,aracımız Kaan Bey.
Canım, galiba ben alınganlık yapıyorum :) çok uzun bir tedavimiz olmadı kaan beyle sadece dondurulmuş embriyolarım varsa ben de kaan bey yapsın transferi dedi o kadar yani tam iletişim kuracak kadar zaman geçirmedik inşallah son olur tabii, geçirmeyiz :) sorun da yok aslında sadece soğuk buluyorum demiştim :)Can'ım merhaba,Kaan Bey çok yoğun bir hasta grubuna sahip.Bende ilk başta çok alınıyordum neden uzun uzun anlatmıyor diye ama her kontrolümüzde 1 saat birimize ayırsa,diğerimizin işi aksar.Çok zeki ve iddia ediyorum Türkiye'de hatta Avrupa'da alanında en iyisi,eminim çok yerden teklif alıyordur.İzmirden gitmesin diye dua ederken bizim tayin çıktı oda ayrı:) Çok zekice esprileri var zaten zeki olduğu tescilli:) Bir kontrolümde nasılsın dediğinde çok heyecanlıyım dedim,abartma organ nakli yapmıyoruz yumurta büyütüyoruz dedi:) Ben o anda rahatlamıştım..
Allah ne muradı varsa versin.Bize evladı verecek olan Allah,aracımız Kaan Bey.
Can'ım ben seni rahatlatayım diye yazdım,yanlış anlama sakın çünkü doğru hissetmişsin,bende öyle düşünüyordum ve alınıyordum:) Ben çok ağlıyordum hatta defalarca kızdı bana böyle ağlayacaksan psikoloğa yönlendireyim diye:)Senin için rahat etsin diye yazdım gerçekten:)Canım, galiba ben alınganlık yapıyorum :) çok uzun bir tedavimiz olmadı kaan beyle sadece dondurulmuş embriyolarım varsa ben de kaan bey yapsın transferi dedi o kadar yani tam iletişim kuracak kadar zaman geçirmedik inşallah son olur tabii, geçirmeyiz :) sorun da yok aslında sadece soğuk buluyorum demiştim :)
benimde o şekilde yumurta akı gibi akıntım geldi. merak etme ilaçlerin etkisin. ben arayıp sormuştum çünkü
Ben saat 13 de yaptım iğne mi yumurta çatlama engelleyici iğne canım o..erken catlamamistir ya bence..yumurtaların büyüdüğü içindir akintin
canım nasıl histeroskopi yapıldığına bağlı ama benim gibi rahat durmuyorsan :) anestezili oluyorkızlar selam;
Kaan bey adet olunca ara histeroskopi için gün verecekmiş. İlk tedavimde yapılmamıştı ilk defa yapılacak. Nasıl oluyor histo, aneztezi ile mi oluyor,, histodan kaç gün sonra transfer oluyor.
Yok canım benim kızar mıyım hiç ben yanlış yazdım galiba anlatamadım kendimi :) canım çok iyi oldu söylediğin bazen üstümd alınıyordum çünkü benimle mi bi iletişim kuramıyor acaba diye. Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattığın içinCan'ım ben seni rahatlatayım diye yazdım,yanlış anlama sakın çünkü doğru hissetmişsin,bende öyle düşünüyordum ve alınıyordum:) Ben çok ağlıyordum hatta defalarca kızdı bana böyle ağlayacaksan psikoloğa yönlendireyim diye:)Senin için rahat etsin diye yazdım gerçekten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?