Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar geçen cumartesi histo yapıldı bana, antibiyotik başladım. Ama hem hala sümük gibi kan akıyo hem de antibiyotikten mi bilmiyorum mide bulantısından ölüyorum.

Size de böyle olmuş muydu?
bende de olmuştu canım o kan uzun zaman rahim kalınlaşırken oluyormuş normalmiş.

iyi akşamlar arkadaşlar.durumumdan kısaca bahsedeyim.benim rezervim düşük yumurta ya gelişmiyor ya erken çatlıyor ya da boş çıkıyor.kaan beyi uzun süredir takip ediyorum tavsiyelerini yapıyorum.faceten tavsiye aldığım oldu ama hastası olmadığım için fazla ilgilenmedi.ben niğdedeyim.öğretmenim.kaan beye gitmek istiyorum ama çok uzak. çalışıyorum. çevremde kaan beye yönlendirdiğim çok kişi oldu.ama bu kadar tavsiye ederken gidememek beni üzüyor.gidebildiğiniz için şükredin...

Kızlar bugün aniden kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi ama öyle böyle değil sanki o an yere yığılıcaktım. Saniyelik bişi oldu ama hala elim ayağım titriyo. Hafif kasık ağrıları oluyordu zaten ama bu çok farklıydı şu an ödüm patlıyo bebeğime bişi mi oldu acaba diye randevuya daha 6 gün var nasıl bekliycem bilmiyorum. Daha önce böyle bişi yaşayan oldu mu ? Rahim büyüyor desem rahimde değildi ağrı sağ kasığıma girdi

Hadi yumuslarimiz büyüsünler cumayi beistemiyorum yaa heyecanla bakalım kac tane olucaklar baya hissediyorum çünkü bu ay
Benim yumilerimin buyumedigini hissediyorum ben..agrim da yok akintimda... negatif olmak istemiyorum ama elimde degil hep bir aksilik olacakmış gibi geliyor daha once asilama yaptiracaktik ama yumiler buyumedi ve tedavi iptal oldu...((

Geçmiş olsun Can'ım.Bilgim yok ama kanama olmadıysa sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama yarın bir merkezi ara istersen bir danış.içini rahat tut Melek'lerimiz önce Allah a sonra bize emanet...Allahım korusun onları...

Amin canım amiiin. Kanama olmadı şükür ama nefesim kesildi diyebilirim. Bu 9 ayda 9 doğurucam galiba ben. Aramak tabii iyi fikir merkezi ama normal diycekler biliyorum. Görmeden bişi diyemezler tabii ama ben 6 gün dr a görünmeden napıcam onu hiç bilmiyorum

Canım bu zamanlar da normal rahim büyüyor kanama olmadığı sürece hiç korkma

Canim Yaz tatlinde gelme imkanın yok mu

Kanama olmadı şükür ama çok kötü girdi bu defa. Hafif kasık ağrısı zaten oluyordu onu takmıyorumdum ama bu bi garipti. İnan hala elim ayağım tittiyor
Hiç korkma canım bizler zor bulduğumuz için hassas oluyoruz normal gebe kalanlar bunun farkında bile değildir içini ferah tut 6 gün sonra meleginin güzel haberlerini alicaz

E eylulnazli canım bişey yoktur merak etme. rahim büyürken kasıkta acayip batmalar oluyor, benim bazen nefesim kesilirdi, bu daha da devam edecek yalnız unutma. bi de sen de çok endişelisin, benim gibi:) ama daha sakin olmaya çalış canım. artık bebişlerimiz Allah'a emanet, birşey olmaz korkma. yoğun kanama yoksa sıkıntı olacağını sanmam, tabii dr. değilim öğrendiğim kadarıyla söylüyorum:)

bir de Kaan Hoca'yla ilgili ben de 1-2 yorum yapmak istedim. Kaan Hoca işinde fazlasıyla profesyonel, hiç düşünmeden ona bırakıyorsunuz kendinizi, gerçekten siz bişi düşünemden o herşeyi düşünüp sizi meleklerinize kavuşturmak için elinden geleni yapıyor:)

soğukluk konusu da şöyle, evet bazen feci soğuk, mesafeli. sormak istediklerimi korka çekine soruyorum. hatta bazen soracaklarımı not etmezsem unutuyorum:) ama inatla da soruyorum aklıma gelen herşeyi ben:) bazen de çok güldürüyor, son muayenemde muayene sırasında bişiy sordum, çok ciddiydi bebeğin organlarına bakıyordu ciddiyetle, soruyu heyecanla nasıl sorduysam, 2 saat gülmekten cevap veremedi, eşim de epey güldü, sonra ben de tabii:))

genelde soğuk dr sevmeyiz eşimle (mutlaka ki herkes gibi:)), hani alternatif varsa değiştiririz, ama inanın Kaan Hoca'yla biraz daha zaman geçirince o kadar çok seviyorsunuz ki, soğuk da olsa mesafeli de, bırakmak istemiyosunuz, çünkü güveniyorsunuz.

ve evet hamilelikte iş değişiyor, daha fazla muayene süresi, daha fazla ilgi, kafadaki sorulara daha fazla cevap bekliyorsunuz, hepimiz aynıyız. herkes dr. seçiminde özgür elbette, ama ben şahsen Kaan Hoca kısa muayene de etse, çok titiz olduğu için (şehir dışından gelmeme rağmen), başka bir dr.a gitmeyi hiç düşünmedim-düşünmüyorum. sanki başka dr.larla daha geniş muayene sürem olsa da, Kaan Hoca'dan aldığım verimi alamayacakmışım gibi geliyor:) bunlar tabi benim düşüncem...

mesaj konusuna gelince, ne yalan söyliyim, mesajlara tek tek karşılık vermesi bile o kadar yoğun bir dr. için ciddi bir iş aslında. ben arkadaşıma msj yazmaya üşenirken, Kaan Hoca er ya da geç sorularıma bir şekilde cevap verdi hep. uzun cevaplar beklemiyorum zaten, düşünsenize bizim gibi kaç kişi sorular sorup cevap bekliyor kim bilir.

herkesin tedavisinde kolaylıklar, hamile arkadaşlara da sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar:)

destan yazmışım bu arada, kolum ağrıdı resmen:))

Canım çok haklısın, galiba ben biraz alınganlık ediyorum :) eşim de hep söylüyor bırak gülmesin adam işini iyi yapıyor diyor. Hatta bi keresinde eşim dr bey e söylemişti elim sizden çok korkuyor diye bi dönüverdi bana :)))) ben sana be yaptım da ben den korkuyosun dedi ben de hocam alışkın değilim ben böyle muhabbetsizliğe diğer dr larla daha farklı geçerdi muayenelerümüz dedim o da bizim doktor arkadaşlar bazen mesleklerini unutup amaçlarından çıkarlar bazen dedi işte o gün doğru yerde anladım fakat hormonlardan olsa gerek biraz alındım bu ara :). Canım çok teşekkür ederim uzun uzun üşenmeden anlatmışsın. Endişeye gelirsek inan nasıl geçicek bu 3 ay bilmiyorum dr lar 3 ay herşey olabilir dedikçe ben ölmelere kalkıyorum . 2. Ayıma girmedim daha zaman durdu ilermemiyor sanki. Rüyamda dr psikoloğa yolluyordu beni. Kendi kendimin teşhisinide koydum yani :)

Canım çok haklısın, galiba ben biraz alınganlık ediyorum :) eşim de hep söylüyor bırak gülmesin adam işini iyi yapıyor diyor. Hatta bi keresinde eşim dr bey e söylemişti elim sizden çok korkuyor diye bi dönüverdi bana :)))) ben sana be yaptım da ben den korkuyosun dedi ben de hocam alışkın değilim ben böyle muhabbetsizliğe diğer dr larla daha farklı geçerdi muayenelerümüz dedim o da bizim doktor arkadaşlar bazen mesleklerini unutup amaçlarından çıkarlar bazen dedi işte o gün doğru yerde anladım fakat hormonlardan olsa gerek biraz alındım bu ara :). Canım çok teşekkür ederim uzun uzun üşenmeden anlatmışsın. Endişeye gelirsek inan nasıl geçicek bu 3 ay bilmiyorum dr lar 3 ay herşey olabilir dedikçe ben ölmelere kalkıyorum . 2. Ayıma girmedim daha zaman durdu ilermemiyor sanki. Rüyamda dr psikoloğa yolluyordu beni. Kendi kendimin teşhisinide koydum yani :)

Benim yumilerimin buyumedigini hissediyorum ben..agrim da yok akintimda... negatif olmak istemiyorum ama elimde degil hep bir aksilik olacakmış gibi geliyor daha once asilama yaptiracaktik ama yumiler buyumedi ve tedavi iptal oldu...((

Öyle düşünme cnm herkes hissetmiyor zaten buyumesini.bende agri oldu ondan oyle dedim ama bakalım buyudulermi.olumsuz olmak yok birbirimize moral verip destek olucaz hep olumlu olucaz ve mutlu sona ulasicaz ins.yarin belli olucak sonra toplama oslemi fln derken baktin bebislerimiz gobusumusde.

Öyle düşünme cnm herkes hissetmiyor zaten buyumesini.bende agri oldu ondan oyle dedim ama bakalım buyudulermi.olumsuz olmak yok birbirimize moral verip destek olucaz hep olumlu olucaz ve mutlu sona ulasicaz ins.yarin belli olucak sonra toplama oslemi fln derken baktin bebislerimiz gobusumusde.

hamile olan arkadaşlar;

yumurtalar toplandıktan, transfere kadar olan süreçte neler yediniz. transfer zamanı neler yediniz. neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…