Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar. Benim yumurta rezervim az. Amh değerim 0,64. Kaan Beye gittim salı günü, vakit kaybetmeden tüp bebek yapmak gerekiyor dedi. Vitamin ilaçlarını ve iğne yazdı. Kullanmaya başladım. Yarın histeroskopi olucam inşallah.

Simdiden hayırlı olsun canım inşallah kısa zamanda melekletimize kavusuruz

Slm hanımlar tedavilerinzde güzel sonuçlar almanızı dilerim. Benim 3 tane kaybim var zaten tedavi ile olmuştu. Ve şimdi IVF +PGT önerildi eşim de kromozom sorunu çıktığı için. İrenbe de tedavi ücreti ne kadar hangi aşamalardan geçiliyor bilgi verebilir misiniz rica etsem.

[QUO
Tebrik ederim canım benim sanki ben hamile kalmış gibi sevindim allah bu mutluluğunu daim etsin . Kaşı bir yerlerini nazar değmesin

"inezya, post: 45316011, member: 727465"]Tebrik ederim canım benim sanki ben hamile kalmış gibi sevindim allah bu mutluluğunu daim etsin . Kaşı bir yerlerini nazar değmesin[/QUOTE]
Saol canım tez zamanda allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

geçmiş olsun..hayırlı olsun tedaviniz..benimde yumurta rezerv azlığı var ve kaan beyin hastasıyım.. 2.deneme için tekrar başladık. ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.. bende vitaminlere ve saizene başladım. kontrol için adet olmayı bekliyorum

Ayy işte ben böyle kalp durmaları falan görünce çok korkuyorum. Neden durmuş canım ? Sebep neymiş ki ? (((

Ayy işte ben böyle kalp durmaları falan görünce çok korkuyorum. Neden durmuş canım ? Sebep neymiş ki ? (((
Evet bende Canım ve şehir değişikliği yapacağımız için daha da korkuyorum.Çünkü Kaan Bey burda veren Allah tabii fakat Kaan Bey olmadan çok güç olur herşey...Allahım diyorum ne olur yardım et kucağıma almayı göster...Hatta şu an ağlıyorum aksi durum Allah korusun aklıma gelince
Nasıl bir süreç kimse bilemez,sadece yaşayan bilir.Heranı çok heyecan korku ve stres dolu.Çok şükür...Yarın ikinci Hcg değerime bakılacak stres oldum.İnşallah güzel sonuçlar alacağım...

Ah canım yaa dediğin gibi yaşamayan bilemez bazen ailem arkadaşlarım falan kızıyorlar bana getirme aklına diye nasıl getirmiyim, sürekli böyle şeyler görüyor okuyorum nasıl rahat olabilirim ki. Seni o kadar iyi anlıyorum ki tamam hcg ilk iyiydi sonra gerilicek mi yarın iyi çıkıcak sonraki test tarihi için stres olucakcak sonra bir daha test ve kaan hoca keseyi görmek için çağırcak bu defada kesiyi görebilcek miyim, kal atışı olucak mı? Ama inan bununlada bitmiyor ben yarın 8 haftalık olucam ama inan sevinemiyorum hep bi korku içimde. Özellikle 8. Haftada kalp duruyormuş ee gelde rahat ol şimdi nasıl rahat olayım??? İnan ben de şimdi oturup ağlıcam o kadar moralim bozuk

Can'ım Allah bu denemende seni hayırlısıyla evlat sahibi yapsın inşallah...

Tevekkel olup Allah'a dua edelim Can'ım,şu saatten sonra yapacağımız birşey yok.Allahım hayırlısıyla Melek'lerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...Amin amin amin...

Arkadaslar yaa bende korkuom ya kalbi oluşmazsa inş hayırlısıyla kucaqımıza alırız

Inşallah canım ya yarın güzel haberler veririz birbirimize yarın bende 12:30 randovumu değiştirdim .orda karsilacagiz büyük ihtimalle:)))benim saçlarım uzun ve Kıvırcık ve sırt çantası olacak sirtimda:))

Kanama olmadiktan sonra korkma.bende arada bi endiseleniyorum o zamanlarda bulundugum sehirdeki doktoruma gidip bi bakalim diyorum hic olmazsa icim rahat ediyor.sende istersen öyle yap canim

Kanama olmadiktan sonra korkma.bende arada bi endiseleniyorum o zamanlarda bulundugum sehirdeki doktoruma gidip bi bakalim diyorum hic olmazsa icim rahat ediyor.sende istersen öyle yap canim
Canım kanama falan yok dün girdi işte o sancı bir daha da olmadı çok şükür. Bulunduğum yerde de doktorum var ama o da ambargo koydu gelme bakmam dedi :) bi doktor daha bulayım diyorum :))) ah canım yaa günler geçmiyo yarın 2. Ayıma giriyorum durdu zaman ilerlemiyor, şu 3 ayı bi atlatsaydım. Birde 8. Haftada kalp durması çok oluyormuş ondan ödüm patlıyor ((

günaydın cnm..hiç aklına öyle şeyler getirme pozitif düşün... neden durmuş ne olmuş bilmiyorum sonrasında genetik testi yaptırdık üniversiteye çok şükür kromozomlar temiz kan pıhtılaşması çıktı.. ama kaan bey tamamen sebebi bu diyemeyiz dedi ama etken dedi (kan sulandırıcı da kullandık ama demekki bebeğimiz bize nasip olmayacakmış rabbim bundan sonrakilerde aynı acıyı yaşatmasın) o ara benim triodlerim de 3,5'a yakındı bilmiyorum neden oldu olmadı artık oralarını düşünmek istemiyorum canım daha kötü oluyorum..sen olumsuz bişey düşünme iyi düşün iyi olsun..

kızlar günaydın tekrardan,
bakın yazdıklarınızı okuyorum bir yandan hak veriyorum bir yandan da kızmaya başladımaynı stresleri yaşadım hala daha yaşadığım bambaşka stresler oluyor. hatta çok uzun süre hamileliğimin tadını çıkaramadım, en son 10. haftam mıydı hatırlamıyorum, beni çok stresli görünce Kaan Hoca tatlı tatlı fırçaladı, "sen hamilesin artık tadını çıkar bunun, herşey yolunda düşünüp durma herşeyi" diye. evet stres oluyor ama her dakka "8. haftada kalbi duruyormuş" diye kendinizi yemenizin yalnızca size zararı var; ayrıca bebişinizi de strese sokuyorsunuz. biraz tevekkül etmek lazım, bundan sonra Allah'a emanetiz hepimiz. elimizden geleni yaptık, Kaan Hoca ve biz, çok şükür herşey yolunda, ama artık kötü düşüncelere yer vermeyin lütfen. hele ağlamak falan hepten uzak olmanız gereken duygular. lütfen daha rahat olun, zorlanıyorsunuz anlıyorum ama bunu kendiniz ve bebekleriniz için yapın.

güzel sonuçlarınızı bekliyoruz

R Realist-20 canım benim tekrar başladınız tedaviye di mi? çok sevindim ya hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağlıkla devam eden bir süreç olsun inşallah:) hepimiz için dua ediyorum, seni de ayrıca merak ediyorum canım:)

canım hiç bu düşüncelerle kafanı meşgul edip bebişini de sıcak yuvasında rahatsız etme allah o bebeği sana kısmet ettiyse ne olursa olsun doğacaktır bizim de doğuya tayinimizin çıkma durumu var hem de o günlere kadar gidebilirsek doğum zamanına denk geliyor ama olacağın önüne geçilmez. hatta biz transferden dönerken kaza bile atlattık yolda beton kamyonu 2 defa arkadan arabamıza vurdu ve eşim yoldan çıktı değilse kamyon ezecekti heralde bizi nasıl bir korku nasıl bir sarsılma yaşadık dedim gitti heralde daha tarnsferin 2. günü ama çok şükür ki pozitif sonuç aldık. yol sıkıntı olacak diye kaan beye gitmeyi bırakmışken 7. - 8. haftada ankaraya gitmek zorunda kaldık git gel 12 -13 saat yol ama çok şükür ki pıtırcığımız hala bizimle inşallah bundan sonra da hep bizimle kalır :)))sen bu düşünceleri kafandan at ve hamileliğinin tadını çıkarmaya, bugünkü güzel sonuçlardan da bzileri de haberdar etmeye bak!!!ben de kaan beye gidemeyince baya tedirgin olmuştum sürekli doktor araştırıyordum yok doktorun tüp bebek deneyimi olsun, özel muayenede değil hastane doktoru olsun, çalıştığı hastane iyi bir hastane olsun, 7/24 kendine ulaşabilme güvencesi versin diye farklı doktor deniyordum en son doktorun biri dedi artık sen hamilesin ve muayene kontrollerini herhangi bir kadın doğum doktoru yapablir özel güçleri olması gerekmiyor senin bu kadar stresli telaşlı olman bebeğe bizden daha çok zarar verir dedi ve aklım başıma geldi.sen de takılma bunlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…