- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.701
canım 2 hafta önce kontrole gitmiştim kistim oluşmuş lekelenmelerim vardı kist oluşmuş..doktor bey adet söktürücü verdi vitaminlere başlayalım mı dedi bende evet başlayalım dedim. vitamin ve saizene başladık adet olunca tekrar kontrole çağırdı..R Realist-20 canım benim tekrar başladınız tedaviye di mi? çok sevindim ya hadi bakalım Allah yardımcınız olsun sağlıkla devam eden bir süreç olsun inşallah:) hepimiz için dua ediyorum, seni de ayrıca merak ediyorum canım:)
Canım benim yaa inşallah bu son olsun, şimdiki tedavinde inşallah alırsın bebeğini kucağına. Kusura bakma ben de hatırlatmış oldum o günleri tekrardan sana. İnşallah bende atlatıcam bugünleri. 3. Ayı bi atlatsan o zaman daha rahat olucam. Çok teşekkür ederim yazdığın içingünaydın cnm..hiç aklına öyle şeyler getirme pozitif düşün... neden durmuş ne olmuş bilmiyorum sonrasında genetik testi yaptırdık üniversiteye çok şükür kromozomlar temiz kan pıhtılaşması çıktı.. ama kaan bey tamamen sebebi bu diyemeyiz dedi ama etken dedi (kan sulandırıcı da kullandık ama demekki bebeğimiz bize nasip olmayacakmış rabbim bundan sonrakilerde aynı acıyı yaşatmasın) o ara benim triodlerim de 3,5'a yakındı bilmiyorum neden oldu olmadı artık oralarını düşünmek istemiyorum canım daha kötü oluyorum..sen olumsuz bişey düşünme iyi düşün iyi olsun..
Haklısın kızmakta zaten bu ara herkes kızıyor bana :) insanın elinde olsa keşke endişelenmemek ama olmuyor işte. Daha rahat olmaya çalışıcam elimden geldiğin kadar artık. Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın rahatlartın bizi. Şimdi de başka stresler demişsin, hamile bi arkadaşım da öyle diyor ilerleyen zamanlarda stresin daha çok artıyor bu seferde doğum stresin başlıyor acaba sağ salim doğurabilicekmiyim diye demişti. Sanırım doğurana kadar rahat yok bize :)kızlar günaydın tekrardan,
bakın yazdıklarınızı okuyorum bir yandan hak veriyorum bir yandan da kızmaya başladımaynı stresleri yaşadım hala daha yaşadığım bambaşka stresler oluyor. hatta çok uzun süre hamileliğimin tadını çıkaramadım, en son 10. haftam mıydı hatırlamıyorum, beni çok stresli görünce Kaan Hoca tatlı tatlı fırçaladı, "sen hamilesin artık tadını çıkar bunun, herşey yolunda düşünüp durma herşeyi" diye. evet stres oluyor ama her dakka "8. haftada kalbi duruyormuş" diye kendinizi yemenizin yalnızca size zararı var; ayrıca bebişinizi de strese sokuyorsunuz. biraz tevekkül etmek lazım, bundan sonra Allah'a emanetiz hepimiz. elimizden geleni yaptık, Kaan Hoca ve biz, çok şükür herşey yolunda, ama artık kötü düşüncelere yer vermeyin lütfen. hele ağlamak falan hepten uzak olmanız gereken duygular. lütfen daha rahat olun, zorlanıyorsunuz anlıyorum ama bunu kendiniz ve bebekleriniz için yapın.
güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
Yaptırdım canım,çok şükür Allah'ıma herşey yolunda...Bebitom02 canım 2.testi yaptın mı
Can'ım seninle aramızda 2qün var ondan soruyorum gözün aydın Can'ım benimde inş pazar qnü son tahlili yaptrcam inş güzel dewam ederYaptırdım canım,çok şükür Allah'ıma herşey yolunda...
Yapıyor canım merak etme :)progestan fitil sizinde iç çamaşırınıza çıkıyor mu kızlar?
Yok canımcım benimde hep öyle oluyorduBugün irenbedeydim ..yumurta kontrolum vardı 3 adet yumurtam yeterince büyümüş paztesi gunu toplanacak ..kaan bey ikinci bir toplama yapabiliriz dedi 4 adet küçük yumurta mevcut aynı ay içinde 2.kez yumurta toplanacak galiba.Allahim inş yumuttalarimin kalitesi iyidir...
Canım yaa çok sevindim. Oh çok şükürYaptırdım canım,çok şükür Allah'ıma herşey yolunda...
Evet Can'ım aynı Zaman'da bebeklerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla...Can'ım seninle aramızda 2qün var ondan soruyorum gözün aydın Can'ım benimde inş pazar qnü son tahlili yaptrcam inş güzel dewam eder
Canım benim çok teşekkür ederim.Allahım hayırlısıyla devam ettirsin inşallah hepimizi...Canım yaa çok sevindim. Oh çok şükür
Canım merhaba,kızlar günaydın tekrardan,
bakın yazdıklarınızı okuyorum bir yandan hak veriyorum bir yandan da kızmaya başladımaynı stresleri yaşadım hala daha yaşadığım bambaşka stresler oluyor. hatta çok uzun süre hamileliğimin tadını çıkaramadım, en son 10. haftam mıydı hatırlamıyorum, beni çok stresli görünce Kaan Hoca tatlı tatlı fırçaladı, "sen hamilesin artık tadını çıkar bunun, herşey yolunda düşünüp durma herşeyi" diye. evet stres oluyor ama her dakka "8. haftada kalbi duruyormuş" diye kendinizi yemenizin yalnızca size zararı var; ayrıca bebişinizi de strese sokuyorsunuz. biraz tevekkül etmek lazım, bundan sonra Allah'a emanetiz hepimiz. elimizden geleni yaptık, Kaan Hoca ve biz, çok şükür herşey yolunda, ama artık kötü düşüncelere yer vermeyin lütfen. hele ağlamak falan hepten uzak olmanız gereken duygular. lütfen daha rahat olun, zorlanıyorsunuz anlıyorum ama bunu kendiniz ve bebekleriniz için yapın.
güzel sonuçlarınızı bekliyoruz
İkiz mi yoksaaaCanım benim çok teşekkür ederim.Allahım hayırlısıyla devam ettirsin inşallah hepimizi...
İnş canım Allh kucaqımıza almayı nasip etsinEvet Can'ım aynı Zaman'da bebeklerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla...
Çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadan merak ediyor ve dua ediyoruz bundan daha güzel daha insancıl bir duygu olabilirmi...
Bende salı gideceğim tekrar,inşallah güzel sonuçlar alacağım...
Sende içini rahat tut pazar günü güzel haberini bekliyoruz:)
Can'ım daha keseyi ve kalp atışını görmeye Zaman'ımız var daha,Allah biliyor tabii ama hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun önemli olan o...İkiz mi yoksaaa
selam canım:)Canım merhaba,
Nasıl gidiyor hamilelik?bebişin nasıl? İsim buldunmu?:)
Birazda güzel güzel keyfini çıkartmak lazım,keyifli güzel şeylerden konuşalım dimi hep kaygı endişe stres bizde insanız...
Senin oğluşun benim meleklerimin abisi sayılır bugüne bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?