Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım 2 hafta önce kontrole gitmiştim kistim oluşmuş lekelenmelerim vardı kist oluşmuş..doktor bey adet söktürücü verdi vitaminlere başlayalım mı dedi bende evet başlayalım dedim. vitamin ve saizene başladık adet olunca tekrar kontrole çağırdı..

Canım benim yaa inşallah bu son olsun, şimdiki tedavinde inşallah alırsın bebeğini kucağına. Kusura bakma ben de hatırlatmış oldum o günleri tekrardan sana. İnşallah bende atlatıcam bugünleri. 3. Ayı bi atlatsan o zaman daha rahat olucam. Çok teşekkür ederim yazdığın için

Haklısın kızmakta zaten bu ara herkes kızıyor bana :) insanın elinde olsa keşke endişelenmemek ama olmuyor işte. Daha rahat olmaya çalışıcam elimden geldiğin kadar artık. Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın rahatlartın bizi. Şimdi de başka stresler demişsin, hamile bi arkadaşım da öyle diyor ilerleyen zamanlarda stresin daha çok artıyor bu seferde doğum stresin başlıyor acaba sağ salim doğurabilicekmiyim diye demişti. Sanırım doğurana kadar rahat yok bize :)

Bugün irenbedeydim ..yumurta kontrolum vardı 3 adet yumurtam yeterince büyümüş paztesi gunu toplanacak ..kaan bey ikinci bir toplama yapabiliriz dedi 4 adet küçük yumurta mevcut aynı ay içinde 2.kez yumurta toplanacak galiba.Allahim inş yumuttalarimin kalitesi iyidir...

Yok canımcım benimde hep öyle oluyordu

Can'ım seninle aramızda 2qün var ondan soruyorum gözün aydın Can'ım benimde inş pazar qnü son tahlili yaptrcam inş güzel dewam eder
Evet Can'ım aynı Zaman'da bebeklerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla...
Çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadan merak ediyor ve dua ediyoruz bundan daha güzel daha insancıl bir duygu olabilirmi...
Bende salı gideceğim tekrar,inşallah güzel sonuçlar alacağım...
Sende içini rahat tut pazar günü güzel haberini bekliyoruz:)

Canım merhaba,
Nasıl gidiyor hamilelik?bebişin nasıl? İsim buldunmu?:)
Birazda güzel güzel keyfini çıkartmak lazım,keyifli güzel şeylerden konuşalım dimi hep kaygı endişe stres bizde insanız...
Senin oğluşun benim meleklerimin abisi sayılır bugüne bugün:)

Canım seninde miE="eylulnazli, post: 45364037, member: 670638"]Yok canımcım benimde hep öyle oluyordu[/QUOTE]
Canim seninde mi 2 defa yumurtan toplandı. .3 az geldi bana bu arada hayirli olsun hamileliğin cok sevindim inan...

İnş canım Allh kucaqımıza almayı nasip etsin

selam canım:)
hamilelik iyi gidiyor şimdilik canım, en rahat dönemlerdeyiz:) çok şükür bebiş de iyi, büyümekle uğraşıyor içerde:)
valla isim olayına çok girmedik eşimle, 1-2 isim geçiyor aklımızdan ama tam içimize sinen bir isim yok henüz. kız olsa ben düşünmüştüm bişiyler ama erkek olunca patladı isimler :))
tabii canım hep endişe konuşuyoruz, güzelliklerden konuşalım ki güzel şeyleri çekelim hayatımıza:)
hehehh evet abi oluyor di mi sıpa böyle söyleyince bile değişik geliyor. son kontrolde parmak emerken yakalandı bize, çok tatlı görünüyordu, insan her seferinde mucize diyor içinden...
Allahım herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...
senin kontrolün ne zaman canım, sanırım bi 9-10 gün içinde çağırırlar keseyi görmeye. belki de keselerdir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…