Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ohh çok sevindim Can'ım hep iyi olalım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım...
Evet salı günü söyler tarihini kısmetse Kaan Bey,bende bebeğimi yada bebeklerimi göreyim artık:)

Selam kızlar, rahimi kalınlaşmadığı için tedavisi iptal olan varmı aranızda? Bu durumda ne yapıyor kaan hoca ikinci kere kalınlaştırma aşamasına geçerse?

Selam kızlar, rahimi kalınlaşmadığı için tedavisi iptal olan varmı aranızda? Bu durumda ne yapıyor kaan hoca ikinci kere kalınlaştırma aşamasına geçerse?
Evet canim benim iki defa kalinlasmadigi icin iptal oldu.3.de farkli bi yontem uyguladi su an hamileyim.kalinlasma sorunu er yada gec halloluyor merak etme.darisi seninde basina.

Arkadaslar moralim cok bozuk bugün 18.Gün ve kan deqerim 1000 kaan bey ikiz başlamıştır sonra teke düşmüştür gibi bişey söyledi cok kötüyüm salı tekrar yptrcan

Evet canim benim iki defa kalinlasmadigi icin iptal oldu.3.de farkli bi yontem uyguladi su an hamileyim.kalinlasma sorunu er yada gec halloluyor merak etme.darisi seninde basina.
Cok tesekkür ederim cevabın icin. Cok üZüldüm emeğime üzüldüm yani bir sürü ilaç kullandım yazık oldu... Özel değilse kac mm de yaptı transferi hoca?

merhaba benim tam transfer olacakken rahim kalınlığı 6 civarıydı iptal edildi, ama ben o zaman kaan beyde tedavi görmüyordum.ben kendim nar suyu içmiştim faydasınıda gördüm, ama tansiyon düşüklüğü falan varsa sakın içme.. nar suyu tansiyonu düşürüyor ,allah korusun bide bişey olur üzülürüm...bu ay transfer olmasada merak etme, düzelir toparlanır öyle transferin olur daha sağlıklı olur bol şans..

Cok tesekkür ederim canım hayırlısı olsun yinede ne diyeyim... Nar suyu iciyorum ama bir fayda göremedim ben

Merhaba arkadaşlar, Translokasyon taşıyıcısıyım, 2 düşüğüm var ikinci ayda kalp atışları durdu. pgt yapılması gerekiyor, merkez konusunda çok kararsızım. Ege ünüversitesinde başlamaya karar vermiştim ancak bir gün orda olmak yetti kararımı değiştirmeye Herkes çok gergin ve ilgisizdi. Çok mutsuzduk döndüğümüzde. Orda devam etmek istemiyorum. Kağan bozkurt hakkında çok güzel şeyler yazılmış burda, peki pgt konusunda nasıl, ödediğiniz ücretler nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaslar moralim cok bozuk bugün 18.Gün ve kan deqerim 1000 kaan bey ikiz başlamıştır sonra teke düşmüştür gibi bişey söyledi cok kötüyüm salı tekrar yptrcan

Cnm moralini bozma iki embriyo koymuslardi
BAk kBaan hocada demis ikizdir teke dusmustur doye öyle olsa degerin bin olmazdi allahim digerine can ve sağlık versin ona dua et sakin üzülme .o tutynacak sana sıkı sıkı

Cnm moralini bozma iki embriyo koymuslardi
BAk kBaan hocada demis ikizdir teke dusmustur doye öyle olsa degerin bin olmazdi allahim digerine can ve sağlık versin ona dua et sakin üzülme .o tutynacak sana sıkı sıkı
İnş artık dün ağlamaktan öldüm ama ya oda tutunmazsa ve kimyasal gebelik diye cok korkuyorum

İlk i de kaan bey de mi oldu

Canım moralini bozma Kaan Bey tıbbi açıklamasını yapmış zaten.Gerisi Allah'a kalmış,olumlu düşün olumlu olsun herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…