- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.721
Ohh çok sevindim Can'ım hep iyi olalım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım...selam canım:)
hamilelik iyi gidiyor şimdilik canım, en rahat dönemlerdeyiz:) çok şükür bebiş de iyi, büyümekle uğraşıyor içerde:)
valla isim olayına çok girmedik eşimle, 1-2 isim geçiyor aklımızdan ama tam içimize sinen bir isim yok henüz. kız olsa ben düşünmüştüm bişiyler ama erkek olunca patladı isimler :))
tabii canım hep endişe konuşuyoruz, güzelliklerden konuşalım ki güzel şeyleri çekelim hayatımıza:)
hehehh evet abi oluyor di mi sıpa böyle söyleyince bile değişik geliyor. son kontrolde parmak emerken yakalandı bize, çok tatlı görünüyordu, insan her seferinde mucize diyor içinden...
Allahım herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...
senin kontrolün ne zaman canım, sanırım bi 9-10 gün içinde çağırırlar keseyi görmeye. belki de keselerdir:))
Kızlarrrrr. Doktor Kaan Bozkurt artık İrenbe'deymiş. Özel Ege Tüp Bebek'ten transfer olmuş biliyor musunuz... İlk bebeğime beni kavuşturmuştu. İkinci yavrum da kı:smet olur inşallah. Bu hafta randevum var:))))
Evet canim benim iki defa kalinlasmadigi icin iptal oldu.3.de farkli bi yontem uyguladi su an hamileyim.kalinlasma sorunu er yada gec halloluyor merak etme.darisi seninde basina.Selam kızlar, rahimi kalınlaşmadığı için tedavisi iptal olan varmı aranızda? Bu durumda ne yapıyor kaan hoca ikinci kere kalınlaştırma aşamasına geçerse?
Cok tesekkür ederim cevabın icin. Cok üZüldüm emeğime üzüldüm yani bir sürü ilaç kullandım yazık oldu... Özel değilse kac mm de yaptı transferi hoca?Evet canim benim iki defa kalinlasmadigi icin iptal oldu.3.de farkli bi yontem uyguladi su an hamileyim.kalinlasma sorunu er yada gec halloluyor merak etme.darisi seninde basina.
Selam kızlar, rahimi kalınlaşmadığı için tedavisi iptal olan varmı aranızda? Bu durumda ne yapıyor kaan hoca ikinci kere kalınlaştırma aşamasına geçerse?
Cok tesekkür ederim canım hayırlısı olsun yinede ne diyeyim... Nar suyu iciyorum ama bir fayda göremedim benmerhaba benim tam transfer olacakken rahim kalınlığı 6 civarıydı iptal edildi, ama ben o zaman kaan beyde tedavi görmüyordum.ben kendim nar suyu içmiştim faydasınıda gördüm, ama tansiyon düşüklüğü falan varsa sakın içme.. nar suyu tansiyonu düşürüyor ,allah korusun bide bişey olur üzülürüm...bu ay transfer olmasada merak etme, düzelir toparlanır öyle transferin olur daha sağlıklı olur bol şans..
Arkadaslar moralim cok bozuk bugün 18.Gün ve kan deqerim 1000 kaan bey ikiz başlamıştır sonra teke düşmüştür gibi bişey söyledi cok kötüyüm salı tekrar yptrcan
İnş artık dün ağlamaktan öldüm ama ya oda tutunmazsa ve kimyasal gebelik diye cok korkuyorumCnm moralini bozma iki embriyo koymuslardi
BAk kBaan hocada demis ikizdir teke dusmustur doye öyle olsa degerin bin olmazdi allahim digerine can ve sağlık versin ona dua et sakin üzülme .o tutynacak sana sıkı sıkı
geçmiş olsun..hayırlı olsun tedaviniz..benimde yumurta rezerv azlığı var ve kaan beyin hastasıyım.. 2.deneme için tekrar başladık. ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu.. bende vitaminlere ve saizene başladım. kontrol için adet olmayı bekliyorum
Canım moralini bozma Kaan Bey tıbbi açıklamasını yapmış zaten.Gerisi Allah'a kalmış,olumlu düşün olumlu olsun herşey...Arkadaslar moralim cok bozuk bugün 18.Gün ve kan deqerim 1000 kaan bey ikiz başlamıştır sonra teke düşmüştür gibi bişey söyledi cok kötüyüm salı tekrar yptrcan
evet canım ilk denemede kaan bey.. 2.deneme için de kaan beye başladıkİlk i de kaan bey de mi oldu
Hayırlısı olsun inşallah canım. Bu sefer olur inşallahevet canım ilk denemede kaan bey.. 2.deneme için de kaan beye başladık
evet canım ilk denemede kaan bey.. 2.deneme için de kaan beye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?