- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.741
Hayırlı si olsun cnm inş. Bu sefer olumlu sonuclari alacağız hepberaber
inşallah hepimizin sonuçları güzel olur rabbim bizlere de o duyguyu yaşatır..Hayırlısı olsun inşallah canım. Bu sefer olur inşallah
İnş canım nolur dua edin yarın olumlu sonuç alırımCanım moralini bozma Kaan Bey tıbbi açıklamasını yapmış zaten.Gerisi Allah'a kalmış,olumlu düşün olumlu olsun herşey...
Anestezi ile yapılıyor ve canım bende hiç agrı olmadıKızlar benimde bugün kontrol var.saniyorum carsamba yumurtalar toplanacak. Anestezi ile yapiliyor sanırım agri fln oluyormu
Canim bugün yumurtalarım toplandı anestezi ile oldu ağrım olmadı hiç korkma. .3 tane toplandı kaan bey içleri dolu dedi ..cuma günü haber vericem ne yapacağımıza karar vericem dedi.belki bir daha yumurta toplayabiliriz. .belki de gerek kalmaz dedi...inş seninde yumurtaların büyümüştur canım aradım seni musait değildin galiba haber ver bana da lütfen. ..K kuzucum2006 naptin bugün yumurtalarn toplanacakti.nasil gecti anestezilimi oldun.kac tane toplandi cnm geçmiş olsun bu aradasa
Dualarım seninle canım Allahın izniyle olacak canım inşİnş canım nolur dua edin yarın olumlu sonuç alırım
Canım kontrol yarın 11 de. Göremedim bebişini henüz. Stresten ölücemE eylulnazli Can'ım merhaba,kontrolün vardı,gördüğüm bebişini herşey yolunda dur inşallah...
Benimde yarın üçüncü kez Hcg ye bakılacak bende stresim.Allahım inşallah güzel sonuçlar alacağım...Canım kontrol yarın 11 de. Göremedim bebişini henüz. Stresten ölücem
Canım cok ama sağol insDualarım seninle canım Allahın izniyle olacak canım inş
ilk iki değerin kaçtı canım?Benimde yarın üçüncü kez Hcg ye bakılacak bende stresim.Allahım inşallah güzel sonuçlar alacağım...
Sende inşallah güzel güzel Bebişini göreceksin:)
Dua edelim...
Ayy canım yaa inşallah.3. Testten sonra kese için çağırıcak dimiBenimde yarın üçüncü kez Hcg ye bakılacak bende stresim.Allahım inşallah güzel sonuçlar alacağım...
Dua edelim...
ay canım ya senin için gerçekten ilk izlenim kötü olmuş...keşke onları hiç yaşamamış olsaydın.. ben daha önce izmir kent hastanesine gitmiştim ve ücret aldılar canım başka yere gitmedimMerhaba arkadaşlar, ben cumartesi regl oldum bugüne kaan beye randevu aldım ve gittim.Daha öncede 1 kez görüşmeye gitmiştim, bana vitaminleri verdi daha sonra önümüzdeki ay gel adette bi bakalım dedi.Açıkcası bu ilk görüşme güzel geçmişti,hatta burada bi arkadaşımız Kaan beyden azıcık dert yanmıştı, bende hayretle okumuştum.
Neyse bugün gittim adette kontrol etti, senin yaşında bugüne kadar 3 tane kadın gördüm dedi.Bu yaşta bu kadar yumurta şu anda 10 tane görüyorum dedi.Ama benim rahmimde miyom var biliyorum... Onu söyledi.Neyse test sonuçlarına baktı sonucu aşağıya verirsiniz dedi ben zaten vermiştim, birde d vitaminini keselim demiş hemşire bana devam demişti..hemşireye kızdı, sonrasında bizim görüşme çok gergin geçti.Okadar sinirliydi ki nerdeyse bana hiç uğraşma diyecek..ne giderse hoşcakalın arkasını döndü gitti ,böyle bişi görmedim..hareketler dr.gibi değil..ben bi dr.la konuşuyor gibi hissetmedim...neyse görüşme sonrası çıktım ama bende moral falan kalmadı eşimide yanıma almadım, bazen anlamıyor bende rahat rahat dr.la görüşürüm dedim.Ama hiç öyle olmadı, sonra beni hastaneden aradılar 250 tl muayene ücreti istediler .Gidip perşembe günü verececeğim düşünün yani o kadar üzüldümki parayı dahi ödemedim, ama sonradan aklıma geldi bende ne Ege üniver.neden Kent hast.benden muayene ücreti almadılar Sizlerden bu ücret alındımı ? Zaten Kaan beyin tavrıda tamamen fikrimi değiştirdi.
Merhaba arkadaşlar, ben cumartesi regl oldum bugüne kaan beye randevu aldım ve gittim.Daha öncede 1 kez görüşmeye gitmiştim, bana vitaminleri verdi daha sonra önümüzdeki ay gel adette bi bakalım dedi.Açıkcası bu ilk görüşme güzel geçmişti,hatta burada bi arkadaşımız Kaan beyden azıcık dert yanmıştı, bende hayretle okumuştum.
Neyse bugün gittim adette kontrol etti, senin yaşında bugüne kadar 3 tane kadın gördüm dedi.Bu yaşta bu kadar yumurta şu anda 10 tane görüyorum dedi.Ama benim rahmimde miyom var biliyorum... Onu söyledi.Neyse test sonuçlarına baktı sonucu aşağıya verirsiniz dedi ben zaten vermiştim, birde d vitaminini keselim demiş hemşire bana devam demişti..hemşireye kızdı, sonrasında bizim görüşme çok gergin geçti.Okadar sinirliydi ki nerdeyse bana hiç uğraşma diyecek..ne giderse hoşcakalın arkasını döndü gitti ,böyle bişi görmedim..hareketler dr.gibi değil..ben bi dr.la konuşuyor gibi hissetmedim...neyse görüşme sonrası çıktım ama bende moral falan kalmadı eşimide yanıma almadım, bazen anlamıyor bende rahat rahat dr.la görüşürüm dedim.Ama hiç öyle olmadı, sonra beni hastaneden aradılar 250 tl muayene ücreti istediler .Gidip perşembe günü verececeğim düşünün yani o kadar üzüldümki parayı dahi ödemedim, ama sonradan aklıma geldi bende ne Ege üniver.neden Kent hast.benden muayene ücreti almadılar Sizlerden bu ücret alındımı ? Zaten Kaan beyin tavrıda tamamen fikrimi değiştirdi.
Yaş kaç ve amh değeriniz kaç ki size çok iyi dedi? Ben de Kaan beye gelecek ay tedaviye başlamayı düşünüyorum da bunu okuyunca kararsızlığım iyice arttıMerhaba arkadaşlar, ben cumartesi regl oldum bugüne kaan beye randevu aldım ve gittim.Daha öncede 1 kez görüşmeye gitmiştim, bana vitaminleri verdi daha sonra önümüzdeki ay gel adette bi bakalım dedi.Açıkcası bu ilk görüşme güzel geçmişti,hatta burada bi arkadaşımız Kaan beyden azıcık dert yanmıştı, bende hayretle okumuştum.
Selam canim 7 defa tup bebek deneyip en sonincusunu kaan beyde yapip pozitif donuc alan birisi olarak yaziyorum.gitmedigim merkez kalmadi istanbula kadar.5 yildizli otel gibi ilgi alakayla karsilandim.allah askina bizler kolay bebek sahibi olamayan insanlariz.ne diye doktorun guler yuzune yok ilgi alakasina takiliyosunuzki.onemli olan isinde iiyi ve bilgili olmasi degilmi.beni sabaha kadar dinlese ama neticede sonuc elde edemesem neye faydasi var.birak dinlemesin ters olsun.ne cok takilan var bu konuya yok soguk gelmis yok gulmemis.birakin arkadaslar kiziyorum sizlere valla.siz bebeklerinize kavusunda gerisini bosverin.ayrica ucret aliniyor canimMerhaba arkadaşlar, ben cumartesi regl oldum bugüne kaan beye randevu aldım ve gittim.Daha öncede 1 kez görüşmeye gitmiştim, bana vitaminleri verdi daha sonra önümüzdeki ay gel adette bi bakalım dedi.Açıkcası bu ilk görüşme güzel geçmişti,hatta burada bi arkadaşımız Kaan beyden azıcık dert yanmıştı, bende hayretle okumuştum.
Haklısın canım ben de bugun kötü haberi aldım 3 adet yumurtam alınmıştı dün 2 tanesi istedikleri gibi çıkmış ancak döllenme istedikleri gibi döllenme olmamış yarına kadar takip edecekler..şimdi neolcak tekrar yumurta mı toplanacak sen tecrübelisin. .eşime söyleyemedim daha çok üzülecekSelam canim 7 defa tup bebek deneyip en sonincusunu kaan beyde yapip pozitif donuc alan birisi olarak yaziyorum.gitmedigim merkez kalmadi istanbula kadar.5 yildizli otel gibi ilgi alakayla karsilandim.allah askina bizler kolay bebek sahibi olamayan insanlariz.ne diye doktorun guler yuzune yok ilgi alakasina takiliyosunuzki.onemli olan isinde iiyi ve bilgili olmasi degilmi.beni sabaha kadar dinlese ama neticede sonuc elde edemesem neye faydasi var.birak dinlemesin ters olsun.ne cok takilan var bu konuya yok soguk gelmis yok gulmemis.birakin arkadaslar kiziyorum sizlere valla.siz bebeklerinize kavusunda gerisini bosverin.ayrica ucret aliniyor canim
Soruna gore degisir canim.ornek benim embriyolar genetik teste gidecegi icin iki defa toplandi her seferinde 7 dollendi toplamda 14 döllenmis embriyom vardi.eger senin sorunun rahim yada kanallarla ilgili degilse pek sanmam bidaha toplasin ama suda var embriyolarin kaliteliyse eger yok kaan kaliteli gormezse bidaha toplamaya gidebilirHaklısın canım ben de bugun kötü haberi aldım 3 adet yumurtam alınmıştı dün 2 tanesi istedikleri gibi çıkmış ancak döllenme istedikleri gibi döllenme olmamış yarına kadar takip edecekler..şimdi neolcak tekrar yumurta mı toplanacak sen tecrübelisin. .eşime söyleyemedim daha çok üzülecek
Irenbe den bugün aradılar embriyolar istedikleri kalitede değilmiş canım yarın yine aricaz dedilerSoruna gore degisir canim.ornek benim embriyolar genetik teste gidecegi icin iki defa toplandi her seferinde 7 dollendi toplamda 14 döllenmis embriyom vardi.eger senin sorunun rahim yada kanallarla ilgili degilse pek sanmam bidaha toplasin ama suda var embriyolarin kaliteliyse eger yok kaan kaliteli gormezse bidaha toplamaya gidebilir
Canım kontrol yarın 11 de. Göremedim bebişini henüz. Stresten ölücem
Benimde yarın üçüncü kez Hcg ye bakılacak bende stresim.Allahım inşallah güzel sonuçlar alacağım...
Dua edelim...
Canımcım bebişi gördük 8+4 olduk. 2cm olmuş boyumuz çok şükür şimdilik herşey yolunda sen nasılsın? Yaptırdın mı tahlili ?Ayy canım yaa inşallah.3. Testten sonra kese için çağırıcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?