Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, şu anda 10 tane yumurta gözküyor, gebelik olabilir gebe kalsan bile bebeği kucağına alman mucize gibi..giderken masadan kalktı arkasına bile bakmadı, ne olursa olsun o gün ne yaşamışsa olsun bir başkasına iyi günler merhaba yada hoşcakalın diyemiyecek bir insan bana ne kadar yardımcı olabilir ? yada beni nasıl motive olabilir ?
8 bin tl yi küçümsenmek için vermiyorum, gittiğimde bana açıklama yapmasını yardımcı olmasını bana yön vermesini isterim ki bu benim hakkım, bazı konularda bi başhemşire yada birisi olabilir yardımcı olacaksa kendisine...benim yanımda hemşire azarlamak benimle ters konuşmak suratıma dahi bakılmadan ...hiç bir hasta böyle muameleyi haketmez.elbette sizler yolunuza devam edebilirsiniz, ama ben bir daha gideceğimi sanmam, benim için bazı şeyler daha kıymetlidir.

Yaş kaç ve amh değeriniz kaç ki size çok iyi dedi? Ben de Kaan beye gelecek ay tedaviye başlamayı düşünüyorum da bunu okuyunca kararsızlığım iyice arttı

Merhaba arkadaşım,yaşım 42 AMH 8,1 dün sadece kontrole gittim..bana verdiği vitaminleri aldım, yani yumurta büyütme v.b. daha başlamamıştık.Kontrol 10 -12 tane yumurta görüyorum dedi, hatta hemen alalım bu ay dedi.. Sonrası trafik kazası gibi oldu neyse boşverelim.
Kararsız kalma canım, sende bi görüş herkesin görüşü farklı olabilir, ben kimseye engel olmam olamam..sadece ben haketmediğim bi tavırla karşılaştım, belkide kötü günüydü dr un.Görüşmekden bişey kaybetmezsin, bol şans dilerim umarım herkes bebişine kavuşur.

Canım sen dün mü gittin ? Hayatta pazartesi günü randevu almam kaan beyden :))))) pazartesileri gergin oluyo biraz en güzeli cuma günü perşembe izinli oluyor cuma iznin ertesi günü olduğu için dinlenmiş oluyo :) sen de alışıcaksın, öğreniceksin zamanla

Arkadasim dün benimde kontrolum vaedi aksam gittim. Kaan hocayi morali bozuk ilk defa gördüm öyle evet cok sicak biri değildir ama kötü biei oldugunuda düşünmüyorum. Bende inan kac yumurtam var diye soramadim bile adam yorgun ve morali bozuk gozukuyordu hemsireye bile kizdi bi ignemi yazmamislar hemen yapilsin fln diye bagirdi resmen. Herkesin bir ters tarafi olabilir önemli olan sonuç bebegimize gidwn yolda zorluklar varsa dayanacagiZ.inan herkese öyle.bir tavirdan en büyük arzun için vazgecmemelisin.

evet canım dün gittim,cumartesi adet gördüm..pazartesi 3.cü günü olduğu için mecburen o günü verdiler ..

Bende ilk defa pazartesi gittim ve demek dogru soyledigin canim çünkü ilk kez kaan hocayı öyle gördüm hatta bisi sormadim oderece kotuydu

Ben de dün akşam ordaydım, belkide birbirimizi görmüşüzdür.Mutlaka dr. iyi biridir..benim yanımdada hemşireyi azarladı , d vitamini yüksek çıkmış, dr.artık almasın demiş, hemşire bana devam dedi..dr.da bana devam etmiyorsun dimi dedi, bende durumu anlatınca birde benim yanımda hemşireye kızdı...demekki ben senden sonra geldim, tuzu biberi oldu..

Ahahaha tecrübe ettim canım ben bazen randevum pazartesiye geliyo ayyyy hiç uygun değilim salı yapalım onu diyorum, mümkün değil gitmem :)
valla kızlar okudum yazdıklarınızı da...benim çoğu kontrolüm pazartesiye denk gelmiştir ve ben sizin gibi düşünmüyorum kaan hoca hakkında.. pazartesi sendromu varmış gibi yazmışsınız kaan hoca için ama değil. yani genelde kontrollerim pazartesiye denk geldi ve asabi yada asık suratlı değildi...
aksine çoook uzun zamandır ilk kez bugünkü randevumda mutsuz ve canı sıkkın gördüm. inşallah büyük bir sıkıntısı yoktur üzüldüm çünkü öyle görünce kendimi bi an onun yerine koydum ...düşündüm biraz.. zor..işi gerçekten zor ve allah kolaylık versin ve işini rast getirsin diyorum. muhtemelen benim mesajıma ilk kez dönmeyiş nedeni de yoğunluk.

merhaba arkadaşlar;
Kaan beyle tanışma sürecim 2014 ün sonunda mail atarak başladı. Bebeimiz olmuyor diye tüp bebeğe yönlendirildik ve o süreçte sürekli bir araştırma içindeydim. Eşim kararı sen ver doktoru sen seç dedi bana bıraktı. Bende araştırırken Kaan bey e rastladım.İrenbedeymiş. İrenbeye soru sordum mail olarak (bir yandanda diyorum ki içimden amaan dierleri gibi geçişştirirler yuvarlak cümlelerle ) tedavi ücretini sormuştum. Kaan bey bi kaçgün sonra cevap vermiş. Beklemiyordum.Net bi cevap :)
Haliyle ilk intiba çok olumluydu bende. Kendisini biraz daha araştırdım. Başarısını gördüm ki "Başarı tesadüf değildir" hele hele tekrar eden bir başarıysa söz konusu olan.
sonra durumumuzu anlatan ayrıntılı bir mail attım telefonumu falan yazdım iletiişim için. bi kaç gün geçti geçmedi akşam 8 gibi yanlış olmasın Kaan bey aradı :) ben tabi şok. inanamıyorum sesim titreye titreye cevaplıyorum soruları ve anlattıklarını dinliyorum. İlk adette randevu alıp gittim muayeneye. Telefondaki sesten sonra daha sıcak bir doktor beklerken gayet ciddi ve resmi bir doktor çıktı karşımıza.(Ne yalan söyliyeyim resmi ve ciddi oluşu bana güven verdi)
önce vitaminlerle başlayalım bi kaç ay kullan gel dedi. Eşim de bende ne alaka dedik. İşin içine girince aslında ne kadar önemli olduğunu sonradan anladık.Kaan bey vitaminleri rast gele vermemişti. bunu bugün çok daha iyi anlıyorum.
Neyse ilk denememiz başladık. iğneler kontroller gel-gitler. İlk transferimizi olduk ve 10 günlük bitmek bilmeyen bekleme sürecine girdik. Ben ama nasıl mutluyum. Hamileyim diye geziniyorum ağzım kulaklarımda:) test günü geldi ççattı değerim 12.50 :) havalara uçuyorum.biliyorum değer düşük ama ben çok mutluym.Ömrümde ilk kez hamileydim. test sonucunu mesaj attım Kaan hocaya 2 gün sonra tekrar et dedi ettik. değerim düşmüştü. Ben ama karalar bağlıyorum çocuğum gitti bebeğimi kaybettim falan diye.Salya sümük ağlıyorum. Aradım doktoru önce meşgule attı sonra nihayet konuşabildik. AĞlıyorum ama nasıl. İş yerindeyim bi yandan arkadaşlar soruyor noldu diye.ben sadece ağlıyorum. Kaan bey le konuşuyorum ama hala tam olarak ne dediğimi bilmiyorum. Saolsun bozmadı beni dinledi. İlk adette görüşelim dedi kapattı. Ömrümde sayılı zamanlar böyle içine kapanmışımdır. o da bu transfer sonrası oldu.Eşimle birbirimize tek kelime bile etmedik uzunca bi süre. yıkılmıştım..Kendi kendime hep bebeğimi kaybettim diyordum. Sonra silkelenip kendimize geldik ve tekrar dedik. bŞladık tekrar iğneler kontroller. Ama hem yumurta az hem de 1 tane embriyo oldu. O da gidişatı kötü dedi Kaan bey ben bir umut toparlanırmı diye beklerken o da olmadı.Transfere gidemedik. Eşimle tekrar bi çöktük. Sonra yine bi silkelendik ve 3. için kolları sıvadık. ve şimdi 2 dondurulmuş embriyomuz var:) ve nasipse yumurta biriktirme olayına başlayacağız.
Gelelim Kaan beye.. Kendisine olan güvenim hiç gitmedi. İşini iyi yaptığını görüyorum ve biliyorum. Evet mesafeli ki ben seviyorum bu duruşunu. Bir kez dönüş yapmadı mesajıma (hormonların etkisiyle alınganlık yaptım sanırım) ki onun dışında kısa ve net dönüşü hep yapmıştır bu güne kadar.Kaan beyin zekasını duruşunu ve insanlığğını seviyorum. Ama en çok ta zekasını. Bebeğimin olup olmaması bu gerçeği değiştirmez (ki gerçekten kendisine çok güveniyorum bunu kendisine de ilettim. Normalde yapmam böyle şeyler ama söyledim:)
Son gördüğümde mutsuz ve sıkıntılı gördüğüm için onun adına da çok üzüldüm.İnşallah çözümsüz bir derdi yoktur

Canımcım bebişi gördük 8+4 olduk. 2cm olmuş boyumuz çok şükür şimdilik herşey yolunda sen nasılsın? Yaptırdın mı tahlili ?
Canım çok şükür herşey yolunda...
Allahım tamamına erdirsin inşallah,kucağımıza alalım hayırlısıyla...
Haftaya keseyi göre eğip kısmetse,sonrada kalp atışını duyacağız inşallah...
Maşallah senin bebişinede:)

Kaan Bey in Allah ne muradı varsa versin,ne sıkıntısı varsa dermanını da versin.Bizlere olan emeklerinin karşılığını ödememiz mümkün değil...İşini çok iyi yapan uygulayan çok profesyonel bir doktor.

Bana hemşiresi demişti pazartesileri çok yoğun olur kaan de gergin olur diye. Doktorumu yargılamak için söyledim kızların içi bi nebze rahatlarsa bundan mutlu olurum. Biz sürekli hastasıyız ama onlar yeni başlayacakları için daha çekimserler.bugün ben de ordaydım aksine hiç olmadığı kadar keyifliydi bol bol espiri bile yaptı. Ben doktorumdan gayet memnunum, mükemmel bir doktora sahip olduğumun da farkındayım...

Keseyi görmeye gittiğinde kalp atışınıda duyucaksın. Ayy ne heyecanlı inşallah sağ salim alalım kucağımıza

Ohh çok sevindim Can'ım hep iyi olalım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım...
Evet salı günü söyler tarihini kısmetse Kaan Bey,bende bebeğimi yada bebeklerimi göreyim artık:)
canım benim az kalmış senin de bebişinin ya da bebişlerinin kesesini ve kalp atışlarını görmeye:)) hadi bakalım güzel güzel haberler ver bize merakla bekliyorum:))

herkese merhaba,

Kaan Hoca'yla ilgili yorumları okudum. tabii ki herkesin kendi düşüncesi, fikri ve seçimidir saygı duymak lazım.
başka başka yerlerle tecrübem olmadı, İrenbe ve Kaan Hoca ilk tüp bebek denemem oldu, karşılaştırma yapamam o yüzden.

Ancak ben yapı olarak sıcak kanlı olduğumdan, soğuk insanlarla çok iletişim kuramam. hele ki tüp bebek dr.um böyle soğuk olacak ve ben ona devam edeceğim? çok zor.du. Fakat tedavimde tek düşündüğüm doktorumun sağlam adımlarla gitmesi, benim yerime herşeyi düşünmesiydi. gerçekten de öyle oldu çok şükür. aklımda çok da soru işareti kalmadan, sağlam adımlarla gittik hep... ve açıkçası kafam hep rahattı, sanırım güvenmenin verdiği bir rahatlık...

hala eşimle bazen konuşuruz muayenenin kısa sürmesi, ya da bazen sorularıma kısa cevaplar vermesi gibi konularla ilgili. ama sonunda hep aynı noktada buluşuyoruz, işini iyi yapıyor, çok titizleniyor ve işini çok ciddiye alıyor. bizim için de önemli olan buydu.

minik bir not: (sakın Kaan Hoca'yı savunduğum gibi bir izlenim olmasın, sonuçta ben de herkes gibi hastasıyım o kadar) dr.un tavrı tabii ki çok önemli ama onun da insan olduğunu ve sıkıntılı durumlarla başa çıkması gerektiği anlar olduğunu unutmamak lazım.

dediğim gibi doktoruyla iletişim kurmayı öncelikli tutanlar olabilir tabii ki. saygı duymak lazım.

ama ben Kaan Hoca'yla karşılaştığım güne şükrediyorum şu an:)

Allah hepimizin gönlüne göre versin, meleklerimize sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah

E eylulnazli canım nihayet bebişinin keseini görüp kalp atışını duymuşsun:) çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
daha az stres yap bundan sonra, sen farketmesen de artık bebeğin de senin hislerini hissediyor.
küçücük bir örnek, geçen gün işyerinde bebeğim karnımda hareket ederken bir mail geldi, can sıkıcı bir mail. nasıl bir strese girdiğimi anlatamam. ve strese girdiğim anda bebeğimin oynaması durdu! şaka gibi, denk gelmediyse eğer tabii ki, stresim geçtiğinde tekrar başladı. inanamadım. stresi direkt hissettiklerini düşünüyorum o yüzden sen de bebeğini üzme annesi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…