Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok şükür gördüm canım, cuma günü 9 haftalık olucaz :) çok haklısın annemde çok kızıyor yeter artık yapma diye. Ultrasonda gördüğümde bütün endişelerim geçiyor fakat üstünden iki saat geçince bir sonraki kontrol e kadar devam :) inşallah bundan sonra daha rahat olucam. Ayy canım yaa sen ne güzel büyüttün bebişi dimi? 2. Tüp bebek denememde seninle birlikte yaptırmıştık o zamanlar yazmıyordum buraya uzaktan yazdıklarınızı okuyordum. Ben negatif almıştım sen pozitif sonuç almıştın. Sanırım şimdi 5 aylık falansın. İnşallah ben de görürüm o günleri, ne tatlı heyecanlar yaşıyorsundur şimdi. Ben de hissetmeye başlayınca o zaman geçicek sanırım tüm endişelerim. Kontrol e gitmesem de hareketlerinden hissedicem. Allahım isteyen herkese versin inşallah

maaşallah canım nasıl geçiyor zaman 9 haftalık demek:)) ah işte evet hareketleri hissedince ciddi anlamda rahatlıyorsun, hissedene kadar stres oluyor insan maalesef. kendini rahatlatmaya çalış zor biliyorum ama bebeğin için:)
canım yaa çok değişik hissettim okuyunca, demek o zaman sen de denemiştin, çok üzüldüm hele ki ben görgüsüz gibi mesaj atmışım o zaman kalpler hamile smiley'leri falan çok şükür canım demek ki senin bebeğin de şimdi gelmek istemiş, onlar ne derse o:)) inşallah senin de hareketlerini hissedeceğin günler gelecek, zaman çabuk geçiyor valla. amin canım inşallahh Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları...

Canım çok haklısın, ben de bi kaç arkadaşa özelden de yazdım benim diğer merkez ve doktorlarda tedavim oldu hepsi çok sıcak kanlı bıcır bıcır doktorlardı fakat sonuç ortada eşim hatta kaan bey e bile söylemişti eşim sizden çok korkuyor hocam diye kaan bey be yaptım ben sana da korkuyorsun diye şakalaşmıştı. Bir çok arkadaşımı yönlendirdim kaan beye ve baştan uyardım bakın güler yüz, muhabbet falan beklemeyin, dr çok yoğun fakat işini çok titizle yapıyor diye. Kaan hoca gerçekten mükemmel bir doktor bazen kısa muayenelerden benden sıkılıyorum ama sonra ben buraya muhabbete gelmiyorum doktorum zaten gerekli olan şeylere bakıyor çok şükür herşey yolunda ki bakıp herşey yolunda diyip muayeneyi sonlandırıyor. Arkadaşlar lütfen sırf bu yüzden başka dr aramayı n. Dün bile eşimle konusu oldu en başından kaan beyle başlasaydık şimdiye bebeğimiz kocağumızdaydı dedi tabiki herşey Allahtan fakat en başından kaan beyle başlamayı çok isterdim. Bırakın gülmesin ki inanın gülüyorda :) ben dün e kadar yok yapamam doğuma kadar kaan beyle diyordum şimdi de nasıl bırakırım diyorum eşime zamanla birbirinize alışacaksınız zaten

:) canım çok mutlu olmuştum o zaman seni okuyunca çünkü ben o zaman başka dr da tedavi olmuştum senin pozitif sonuç alman da beni kaan beye yakınlaştırmıştı. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebiğimi darısı ben ve isteyen herkesin başına olsun

canım benim az kalmış senin de bebişinin ya da bebişlerinin kesesini ve kalp atışlarını görmeye:)) hadi bakalım güzel güzel haberler ver bize merakla bekliyorum:))
İnşallah canım inşallah...Hayırlısıyla bir göreyim duyayım size güzel haberlerimi vereceğim burdan...
Dua et benim için...

Canim dünden beri yer gök Birbirine KARIŞIK Okadar Üzgünüz ki yazini okuyunca BENİM YASADIKLARIMI yasamissin 3 ADET YUMURTAM VARDI 2 TANESİ döllenmis ama istedikleri gibi değilmiş kahroldum napicaz bilmiyorum. ..tekrar baslasak bir daha ki ay döllenme olurmu acaba yada benim yumurta kalitesi çok mu düşük olacak mı

Kaan bey aradı embriyolar kalitesiz mis bir daha ki adetin gel dedi arastiralim dedi ..ücret yine aynı mi olacak arkadaşlar bilen var mı transfer olmadı ..yine 5 bin mi ödücez yoksa yumurta toplama ücreti mi ödücez sadece

Hayırlı olsun canım. Vardır bir hayrı.
Tekrar yumurta toplama için sadece iğne ve yumurta toplama ücreti ödenecek. Transfer ücretini tekrar ödemeye gerek yok.

kızlar merhaba; 7 adet yumurtamız donduruldu. Adet olunca arıcam histeroskopi için gün vericekler. Transfer öncesi, sonrası neler yediniz, neler yaptınız... Bu benim 2. denemen. Kaan beyde ilk. Heyecan şimdiden bastı...

Selam herkese artık ben de kaan beyin hastasıyım randevumu aldım inşallah benim de bebeğim kaan beyin sayesinde olur. Hep takip ediyordum ama şimdiye kısmet oldu yazmak, bu arada evlatlarını kucağına alan anneleri, henüz daha karnında taşıyan anne adaylarını tebrik ederim allah hepinize evladinizla birlikte sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin. Bir gün ben ve benim gibi bekleyenler de bu kervana katılır inşallah

Kizlar dün yumurta toplandı hala aramadilar saatte uc oldu.ne zaman aradilar sizleri allahim gittikce heyecanlaniyorum.

hayırlısı olsun cnm. bende yumurtalar toplantı. histereskopi olucak sonra transfer bekliyorum adet olmayı.

hayırlısı olsun cnm. bende yumurtalar toplantı. histereskopi olucak sonra transfer bekliyorum adet olmayı.
Ne güzel az kalmış senin ben daha dün öğrendim negatif beta hcg sonucumu, bu 4. Tüp bebek denememdi. inşallah herşey yolunda gider senin için güzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…