Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ne güzel az kalmış senin ben daha dün öğrendim negatif beta hcg sonucumu, bu 4. Tüp bebek denememdi. inşallah herşey yolunda gider senin için güzel haberlerini duyarız

canım benim kıyamam benimde 2. denemen. 4 dü de kaan bey de mi oldu. Özel değilse sorun nedir. Rabbim tez zamanda hepimizi anne etsin. Kıyamam yaaa

canım benim kıyamam benimde 2. denemen. 4 dü de kaan bey de mi oldu. Özel değilse sorun nedir. Rabbim tez zamanda hepimizi anne etsin. Kıyamam yaaa
Amin Çok sağol canım Sorun rezerv azlığı ve kalitesizliği. yok kaan beyle ilk olacak allah nasip ederse inşallah allahım daha fazla aratmaz

cnm hayırlısı olsun inş. beni 3 gibi aramışlardı senide birazdan muhakkak ararlar. kaç yumurta toplandı ilk tedavin mi

Sagol cnm ayyy tam sana yazarken aradilar az oncee .vee onyedi tane toplanmisti onaltisi osleme girmiş onbiri dollenmis cumartesi yine aricaklar allahimm şükürler olsun sevincten aglicam simdi.allahim nasip etsin bizlerede off çok duygulandim olsa hepsi benim bebeğim suan dusunsene bizden bir canlar

İnşallah canım sen de arkamızdan gelirsin. Her duam da varsınız hep Allahım isteyen herkese nasip et diyorum. Unutma canım bir zamanlar bizde burdan hamile kalanlara bakıp umutlanıyorduk. Hayırlı olsun tedavin inşallah, harika bir doktorun elindesin ve sen de bizler gibi başarıcaksın...

Canım benim çok sevindim oh maşallah 11 döllenmiş yumurta :) cumartesiye kadar bir iki tanesi fire verse 8 9 yumurtan sana kalıyo. Onlarda bu bebeğine kardeş olur ilerde.

Hiç bişi yapmana gerek yok canım sadece dikkat etmek gereken şey vajinal enfeksiyon olmaman bir de sana tavsiyem rahim kalınlaştırmaya başladığında her gün yarım litre taze sıkılmış nar suyu iç. Kalınlaşmaya yardımcı oluyor. Transfer sonra kes ama.

Amin Çok sağol canım Sorun rezerv azlığı ve kalitesizliği. yok kaan beyle ilk olacak allah nasip ederse inşallah allahım daha fazla aratmaz
Canım benimde anca 2 embriyo oluyordu 3. De tuttu benim üstelik orta kalite embriyoyla :) umut olayım ben sana. Kaan beyle ilk denemem de çok şükür başardık inşallah sen de başarıcaksın

Çok sevindim canım ne kadar güzel 11 tane harika ...

Canım benimde anca 2 embriyo oluyordu 3. De tuttu benim üstelik orta kalite embriyoyla :) umut olayım ben sana. Kaan beyle ilk denemem de çok şükür başardık inşallah sen de başarıcaksın
Benim 2 embriyo olsaydı havalara ucardim canım 3 yumurta toplandı ve döllenme olmadı kahroldum resmen korkuyorum yine aynı olursa diye gelecek adette gel dedi kaan bey

Ben umitsizim açıkçası canım bu ay olmadı diğer ay ne değişecek ki kalite sıfır yani yumurtalarım in. ..

Öyle düşünme okadar kötü olsa umit olmasa doktor bunu soyler doye düşünüyorum ben .her ay fark li yumurtalar gelişiyor sonuçta ben kötü olacağına inanıyorum

Ben umitsizim açıkçası canım bu ay olmadı diğer ay ne değişecek ki kalite sıfır yani yumurtalarım in. ..
merhaba. ümitsizliğe kapılmak yok. daha baştan pes edersen moralsiz olursan tedavinde başarıyı yakalamak zor olur senin için. moralini yüksek tut ve bir bebeğin olacağına inan. zaten rabbim olmayacak duanın hayalini kurdurmazmış. yılma yıkılma. ben bu konuda güzel bir örnek olduğumu düşünüyorum. 4 defa yumurta toplama 2 defa iptal olan opu sonrasında 3 tane 2. kalite embriyo ile şuan bebeklerim kucğımda. sana naçizane tavsiyem anladığım kadarıyla rezerv problemin var. arı sütü bal polen devamlı kullanman ve incir kürü yapman. faydası oluyor. ayrıca kaan bey biesteron diye bir ilaç da vermiştir. umarım sende bir gün anne olursun

Inşallah canım benimde rezervim az ve kalitesiz tek yumurtalıgim var benim geçen ay kaan beyde başladık tedaviye 3 yumurta toplandı içleri dolu demişti kaan bey ama olmadı döllenme diler malesef yani diplerdeyim adetin de bir daha deneyelim dedi kaan bey ...

Canim benim Allah razı olsun senden Arisutu corekotu bal tarçın kullandım bu ay biesteron da kullandım ona rağmen olmadı canım. ..embriyolar kalitesiz oldu bende gelecek ay ne değişecek ki diye düşünüyordum. .

Arginmax women kullandınız mi hiç ben 3. Tedavi de bir ay kullandım o ay 4 yumurtam oldu ucu dollenip donduruldu ama tabiiki transferden sonra tutunma olmadı bi de ketentohumu kullanmıştım her aşaması ayrı sıkıntı istersen bi araştır ben adet olmayı bekliyorum adet olunca hemen basliycam bi de eşimde arginmax men kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…