- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.821
Merhaba,Benim 2 embriyo olsaydı havalara ucardim canım 3 yumurta toplandı ve döllenme olmadı kahroldum resmen korkuyorum yine aynı olursa diye gelecek adette gel dedi kaan bey
Merhaba,Arginmax women kullandınız mi hiç ben 3. Tedavi de bir ay kullandım o ay 4 yumurtam oldu ucu dollenip donduruldu ama tabiiki transferden sonra tutunma olmadı bi de ketentohumu kullanmıştımher aşaması ayrı sıkıntı istersen bi araştır ben adet olmayı bekliyorum adet olunca hemen basliycam bi de eşimde arginmax men kullandı
Merhaba,
Ketentohumu bu hamile kalma ve hamilelik döneminin özellikle ilk aylarında hiç önermiyorlar diye biliyorum.
Ben çok severim kahvaltılarda falan kullanırdım annem duymuş koşa koşa geldi - sakın kullanma artık keten tohumu -dedi heyecanla kadın :)
Tedavi boyunca neredeyse hiç kullanmıyorum.
Ketentohumunun içinde östrojen ve bitkisel omega 3 var benim bildiğim sadece hamile kadınlarda kullanılması uygun değil, ben ketentohumunu zayıflamak için kullandığım ay kendiliğinden gebe kalmıştım gerçi dış gebelikti ama benim için mucizeydi resmen. Tabii gene bi araştırmak gerek teşekkürler uyarıların içinMerhaba,
Ketentohumu bu hamile kalma ve hamilelik döneminin özellikle ilk aylarında hiç önermiyorlar diye biliyorum.
Ben çok severim kahvaltılarda falan kullanırdım annem duymuş koşa koşa geldi - sakın kullanma artık keten tohumu -dedi heyecanla kadın :)
Tedavi boyunca neredeyse hiç kullanmıyorum.
ALLAHIM sağlıkla buyusunler kuzularin. .:))ne kadar da rahatlattın beni yani bir defa döllenme olmazsa hiç olmayacak anlamına gelmiyor değil mi.bende yürüyüş yapayım diyorum kafamı dağıtırim biraz.o kadar ümitsiz olsa kaan bey söylerdi değil mi...Merhaba,
Benden sana tavsiye nötr kalmaya çalış. Bu eşimin bana tavsiyesiydi uydum başarılı olduk yani en azından yumurta toplama işinde :)
Transferde Allah kerim :)
Benim de geçtiğimiz aylarda 3 yumurta toplanıp hiç biri döllenmemişti ki hiç akılımıza bile gelmezdi. Mutlaka bir tanesi döllenir diyorduk. Ardından bir toplama daha yapıldı boş çıktı. Artık kaç saat ağladığımı hatırlamıyorum. Kaan bey ara vermeden bir kez daha toplama yapalım dedi. Umurumda değil dedim ne olursa hiç sanki tedavi görmüyormuş gibi kafamdan çıkardım. foruma falan da girmedim. Başka şeylerle meşgul oldum özellikle yürüyüş yaptım, arkadaşlarımla görüştüm. neticede 2 tane toplandı ve ikisi de döllendi embriyo oldu :)
Bir mucize yani bizim durumumuzdaki hastalar için.
Dediğim gibi tavsiyem; kafanı çok meşgul etme tedavi ile ilgili başka ilgi alanlarına yönel. Bol dua ile birlikte hayırlısını dile. Sen bize göre şanslısın en azından anneliği yaşamışsın ki , allah uzun ömür versin yavruna.
İnşallah kardeş de olur hayırlısı ise.
Argine max dediğin l argine iceriyor galiba değil mi canimArginmax women kullandınız mi hiç ben 3. Tedavi de bir ay kullandım o ay 4 yumurtam oldu ucu dollenip donduruldu ama tabiiki transferden sonra tutunma olmadı bi de ketentohumu kullanmıştımher aşaması ayrı sıkıntı istersen bi araştır ben adet olmayı bekliyorum adet olunca hemen basliycam bi de eşimde arginmax men kullandı
Evet yoksa kullandın miArgine max dediğin l argine iceriyor galiba değil mi canim
Sen bi pozitif sonucu al eline işte asıl o zaman başlıyor stres sorucam sonra sana burdan :)) hayırlısı olsun canım kaan bey rahimr çizik atıcak şimdi bu işlem embriyonun tutmasını sağlıyo merak etme kaan bey koyduğunu tutturuyoÇok sağol cnm inşallah tutunabilmeyide basarabilirler.yaklastikca duydukca daha heyecan mis bu isler.
ALLAHIM sağlıkla buyusunler kuzularin. .:))ne kadar da rahatlattın beni yani bir defa döllenme olmazsa hiç olmayacak anlamına gelmiyor değil mi.bende yürüyüş yapayım diyorum kafamı dağıtırim biraz.o kadar ümitsiz olsa kaan bey söylerdi değil mi...
Kullanıyorum canimEvet yoksa kullandın mi
Amin canım kızımı dogurdugumda 27 yaşındaydım tedavisiz hamile kalmıştım. Yaşım 37. geç kaldım biraz canımTabi ki . Hem sen bir kere doğum yaptın hamile kalma şansın çok yüksek. belki kendiliğinden bile olur :)
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Hayırlısı ne ise o olsun.
Sen bi pozitif sonucu al eline işte asıl o zaman başlıyor stres sorucam sonra sana burdan :)) hayırlısı olsun canım kaan bey rahimr çizik atıcak şimdi bu işlem embriyonun tutmasını sağlıyo merak etme kaan bey koyduğunu tutturuyo
Yumurta toplamaya kadar Nasıl bir süreç izledi Kaan bey? Bir de sizin yumurta geliştirme de adetin 2 günü başlayıp toplama 10.günü mü oldu?? Ben Kaan beyde tedaviye başlamayı düşünüyorum da!!Kizlar dün yumurta toplandı hala aramadilar saatte uc oldu.ne zaman aradilar sizleri allahim gittikce heyecanlaniyorum.
Yumurta toplamaya kadar Nasıl bir süreç izledi Kaan bey? Bir de sizin yumurta geliştirme de adetin 2 günü başlayıp toplama 10.günü mü oldu?? Ben Kaan beyde tedaviye başlamayı düşünüyorum da!!
Peki daha öncesinde vitamin kullandırdı mı size ?? Histeroskopiden ne kadar sonra transfer olacak bilginiz var mıHayirlis cnm kaan bey iyi bir doktor.bircok pozitif sonuxlari var bizde onlardan biri oluruz ins
Evet adetin ikinci günü basladim ben ignelere ongun igne kullandim .sonea catlarma ignesi yapiliyor ve onucuncu gün toplandilar.
Rahim filmi çekicekse anestezi uğlayıp rahime baktıktan sonra çizikte atıyor ama rahim filmi çekmiycekse o zaman anestezi olmuyormuşsun. Transfer de anestezi yok canım sadece idrara sıkışık gidiyorsun en beteri de o zaten. Sana tavsiyem trasferden sonra çok sıkışık olursan odaya çıkar çıkmaz sürgü iste hemşirelerde. Sen söylemeZsen vermezler çünküayy inşallah cnm gozyaslarimiz sevinçten olsun hepimizin. Rahi cizme islemide anestezilimi yapılıyor bide transfer nsl yapılacak cnm odami böyle olucak.
Peki daha öncesinde vitamin kullandırdı mı size ?? Histeroskopiden ne kadar sonra transfer olacak bilginiz var mı
Rahim filmi çekicekse anestezi uğlayıp rahime baktıktan sonra çizikte atıyor ama rahim filmi çekmiycekse o zaman anestezi olmuyormuşsun. Transfer de anestezi yok canım sadece idrara sıkışık gidiyorsun en beteri de o zaten. Sana tavsiyem trasferden sonra çok sıkışık olursan odaya çıkar çıkmaz sürgü iste hemşirelerde. Sen söylemeZsen vermezler çünkü
aa ne varmış yaşımızda. ben de 37 oldum :) daha genciz doğururuz Allahın izniyle :)Amin canım kızımı dogurdugumda 27 yaşındaydım tedavisiz hamile kalmıştım. Yaşım 37. geç kaldım biraz canım
Hiç bişi yapmana gerek yok canım sadece dikkat etmek gereken şey vajinal enfeksiyon olmaman bir de sana tavsiyem rahim kalınlaştırmaya başladığında her gün yarım litre taze sıkılmış nar suyu iç. Kalınlaşmaya yardımcı oluyor. Transfer sonra kes ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?