Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ne mutlu maşallah baya yumurtan olmuş. benimde 12 yumurta toplandı 9 tanesi istedikleri gibi çıktı. ve şuan 7 tanesi döllendi ve donduruldu 3. gün. adet olmayı bekliyorum bende histeroskopi olucam allahın izni ile.

aa ne varmış yaşımızda. ben de 37 oldum :) daha genciz doğururuz Allahın izniyle :)
Inşallah canım benim senin transfer NE ZAMAN canim

Daha once asilamada kullanmiistim vitamin iki tane onlara devam ettim ekstra bir ilac kullanmadim cnm. Ne zaman transfer oliyor tam bende bilmiyorum ama onbea gun sonra fln doye biliyorum.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Hamile haberlerinizi okurum inşallah buradan

Canım histodan sonra bir adet dönemi bekliyorsun. Adetin 2. Günü estrofem isimli bi ilaca başlıyorsun 15 günle 18 gün arası transfer oluyorsun. Ben ocak 1 de adet oldum 18 ocaktada transfer oldum
Kaan Bey bazen adet görmeyi istiyor bazen tekrar adet olmadan transfere geçiyor. Acaba neye göre böyle bir karar veriyor bilmiyorum. Bakalım Benim nasıl olacak :)

ne mutlu maşallah baya yumurtan olmuş. benimde 12 yumurta toplandı 9 tanesi istedikleri gibi çıktı. ve şuan 7 tanesi döllendi ve donduruldu 3. gün. adet olmayı bekliyorum bende histeroskopi olucam allahın izni ile.

Sagol cnm benzer dueumlarimiz bakalim benimkiler yrn dondurulacak sanirim onu be

Kızlar bir durumum var sizden yorum bekliyorum. Calistigim yere üç ay oldubbaslayali.deneyimli uc kisi ayni anda osten cikicak nisan sonu.iki kisi kaliyoz. Cok is az kisi ve sorumluluk bende.strese giriyorum bi yandan bitek bebegiii dusunmek istiyorum .kendimi strese sokmadan devam etmem gerekiyor ama nasill:'(

Allah yardımcın olsun canım. Ben tedavi için ( tedavim yaklaşık 2 senedir devam ediyor) izin almalarda stres yaşadığım için işyeri stresli ve merkeze uzak olduğu için 3 yıldır çalıştığım yerden ayrıldım.
Faydasını gördüm . İnşallah çok stresli bir ortamın olmaz. Çünkü maalesef bu tedavi stresle bire bir orantılı.
Kişilikle de alakalı tabi.
Benim yapım biraz stresli ve iş konusunda mükemmeliyetçiyim. O yüzden kendimi stres edip duruyordum :)

Bende biraz öyleyim ama buraya basladiktan sonra biraktim oyle olmayi simdi yine sorumluluk bende olacak eskisi gibi herseyi uapayim diye atlicam kesin.benim osyerimde yakin hastaneye allahtan aralarda gidip geliyorum. Ama stres cok onemli sonucta hic calismmasamda stres evde otur olmaz.bununla basa cikmayi ogrenmem lazim en azinda
Bebegim allah nasip ederse tabi sonrasini hic düşünmem .

İşyerinin merkeze yakın olması çok önemli ve avantaj. Benim işyeri nerdeyse şehir dışında olduğu için bir kontrol için yarım gün izin almak sorunda kalıyordum.
Yalnız transferde belki bir hafta falan izin alman gerekebilir bilmiyorum 3 gün sonra işe başlayan arkadaşlar da var tabi.
O da sorun olmaz ise işyerinde bu dönemi atlatırsın. hamilelik de rahat geçerse oh süper.
Hayırlısı olsun tabi.
Benim zorlu bir tedavi sürecim olduğu için hiçbir şekilde riske atamazdım. sagolsun eşim işi bırakmam konusunda destek verdi. Ama önemli bir karar. Eşinle konuşup karar vermek en güzeli.
İnşallah her şey yolunda gider.

Sagol cnm yorumlarin desteklerin için bu bile yetiyor insana.aynen dort bes gun rapor alacagim transferden sonra.onu riske atamam simdiden kafami degistiriyorum. En azindanbu süreçte dayanacagim. Senin neydi sorunun ne asamada tedavin

Sagol cnm yorumlarin desteklerin için bu bile yetiyor insana.aynen dort bes gun rapor alacagim transferden sonra.onu riske atamam simdiden kafami degistiriyorum. En azindanbu süreçte dayanacagim. Senin neydi sorunun ne asamada tedavin
Hem amh dusuk bende hem de esimde sperm az oldugu icin tedavi uzadikca uzadi ama nihayet transfer asamasina gelebildik. Nisanda dusunuyoruz nasipse. Belki transferimiz yakin tarihlerde olur. Bahar hepimize ugurlu gelsin :)

Yok canım nerdee birincide tutucak çok şükür oldu tabi ama çok yıprandım işte. Sen de pcosluydun dimi? Umut olayım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…