- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.861
Kızlar Kaan Bey gebelik oluşunca ilk kontrolde alttan mı bakıyor?
süperrr harika maşallah canım çok sevindim şansın çokk yüksek :)Kizlae az once aradılar birinci kalote 6tane embriyo dondurulmuş. Kalan 5tane durumuna bakacagiz besinci gune giderlerse onlarida donsuracagiz dediler.
hımmm dün sağlık ocağına gitti ordaki hemşire alttan bakmak isterse doktorun izin verme dedide tereddüt ettim zararlımı acaba diye ama kaan bey riski olsa heralde bakmaz alttan sonuçtan hepimizden iyi bilen o14-15den sonra yukardan bakmaya başlıyo canım
süperrr harika maşallah canım çok sevindim şansın çokk yüksek :)
hımm bilmem ki ben hiç merak bile etmedim 2 tane koyar mı koymaz mı bi sorun kaan beye isterseniz :) ilk başlarda benim eşimde sorcam ısrar etcem falan dedi ama sakınnn dedim öyle kapandı :)) ama gerçekten şansınız çok yüksek hatta şuana kadar bu kadar 1. kalite ilk defa duyuyorum maşallahhAyyyy Sağol cnm inşallah tutunurlar .esimde diypr iki tane kpyaunlar askim fln diyebende istiyorum amaistefe gore diiil ssanırım dimi
hımm bilmem ki ben hiç merak bile etmedim 2 tane koyar mı koymaz mı bi sorun kaan beye isterseniz :) ilk başlarda benim eşimde sorcam ısrar etcem falan dedi ama sakınnn dedim öyle kapandı :)) ama gerçekten şansınız çok yüksek hatta şuana kadar bu kadar 1. kalite ilk defa duyuyorum maşallahh
Canım çok sevindim senin adına inş tutunurlar canımKizlae az once aradılar birinci kalote 6tane embriyo dondurulmuş. Kalan 5tane durumuna bakacagiz besinci gune giderlerse onlarida donsuracagiz dediler.
sağol canım cevabın için :)Evet canım vajinal ultrasonla bakıyor. Ben gebelik oluştuktan sonra 2 kere gittim ikisinde de vajinal baktı
Evet evetttYok canım nerdee birincide tutucak çok şükür oldu tabi ama çok yıprandım işte. Sen de pcosluydun dimi? Umut olayım sana :)
Canım hiç bilmiyorumGünaydın arkadaşlar. Yumurtalarim toplanmadan once normalde avulaayon gunum dundu
Dün cok ağrım vardi ates icinde yattım .ve sabah kalktigimda kananam varsi.bu ne şimdi hicc anlamadim.gecer diye bekliyom aramadimda doktoru normalmi bu
Canım hiç bilmiyorumirenbeyi ara bence için rahat etsin
Hamile arkadaşlar size bişi sorucam. 9+1 de mide bulantılarım aniden geçti diye bulunduğum şehirde bi doktora gittim koştur koştur. Ultasonda herşey normaldi fakat 9. Haftada ultrasonla bebeğin hateketleri görülür diye okumuştum ama benim ki hiç kıpırdamadı dr uğraştı baya ama yok dönmedi bile. Bizler ne zaman görmüştünüz ilk hareketleri ?
Canım herkes farklı hissediyor sanırım benim çok ağrım olmuştu ama 2 ağrı kesici iğne yaptılar geçtiAz önce merkezden beni aradılar cnm . 17mart ta gunb verdiler.bir fitil kullanicakmisim sonra anestezili islem yapilacak dediler. Kanamayi sordum olabilir dedi sizden cok yumurta toplanmis ama devam ederse mutlaka haber verin dedi .bilmiyorum bakalım gecicekmi. Histo da yumurta toplama gbimi cnm cok agri oluyomu onda
Canım herkes farklı hissediyor sanırım benim çok ağrım olmuştu ama 2 ağrı kesici iğne yaptılar geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?