Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar merhaba,hadi bana da yardımcı olun benim tuplerim tıkalı olduğundan normal yolla bebis olmuyor maalesef. Çankaya tıpta hasan ulaş Başyurt tüp bebek yapmamızı önerdi ve irenbeden kaan bozkurta yönlendirdi.yakın zamanda yaptıran var mi? Ağrı sizi çok mu oluyor. Ayrıca tüp bebek heralde 10 bin civarına mal olacak,peki renkli ultrason 2 li 3 lu tarama bu testler ne kadar? Rabbim inşallah bize de nasip eder 36 yaşındayım yumurtlama ,sperm vs konularda sorunumuz yok.7 yıl önce dış gebelik ve gecirdim.tüp bebek tutar inş,tavsiye ediyor musunuz kaan beyi?
Son bisey daha sorsam ben mesela nisan ayında yumurtaları toplatıp eylülde transfer yaptirsam,yumurta dondurduklari bu süreç için kira gibi bisey odeniyor mu?

Son düzenleme:
Canım tabi ki yardımcı oluruz. Öncelikle kaan bey çok isabetli bi karar, mükemmel bir doktor.nisanda toplatıp eylülde transfer için bi para ödemiyceksin. Ama diyelim ki nisanda toplamdı mayısta transfer yaptırdın 5 embriyon vardı 2 tanesi koyuldu diğer ikisini bir sonraki transfer için saklatıcaksın işte o zaman alıyorlar. Tüp bebek tedavisinden hiç korkma ağrılı sızılı bişi değil, ben 3 kere yaptırdım ama hiç öyle deli acılar ağrılar çekmedim. Bütün testler, tahliller her imkan var irenbede. Sadece tüpler tıkalı demişsin,süper başarı şansın çok yüksek yaş 36 demişsin bence zaman kaybetme bir an önce görüş doktorunla. Senin 10 bin tl ye mal olmaz diye düşünüyorum yumurtada falan sorun yokmuş bence 7 bin tl ye falan olur. Benim hep öyle oluyordu. 10 bin genelde yumurta rezervi olmayan arkadaşlarda oluyor çünkü onlar çok iğne kullanıyorlar. Tedavin hayırlı olur inşallah. Aklına bişi takılırsa yine sor biz hep burdayız :)

Eylulnazli çok tesekkur ederim canim sizleri okumak moral verdi bana.insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel şey:) peki irenbede bu taramalar ultrasonlar falan ne kadar tutuyor bilginiz var mi?

Canım bir zamanlar biz de sizin gibi bu sayfalarda umut arıyorduk, bir süre sonra sen de bu sayfalarda başkalarına umut olucaksın. Canım ben gebe kaldıktan sonra bir kere muayene ücreti verdim 250 tl bir kontol ücretsizdi perşembe bi daha gidicem alırlar mı bilmiyorum ama merkez paracı bi merkez değil, mesela geçen gittiğimde benden 3 tane tahlil istediler bu testler irenbede yapılmasına rağmen sağlık ocağın da yaptırıp bize mail olarak at dediler. 2 li test henüz yaptırmadığım için bilmiyorum canım daha 9 haftalık hamileyim :)

Canıım 5 dk olmadı aklımdan geçtin. Hadi inşallah güzel haberler ver bize. Bugün bebişinin kalk atışınıda duyucaksın
Canim cok sukur hersey yolunda...
Allahim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin saglikla...
10 gun sonra kontrolum var simdi onun heyecan ve stresi sardi:)

Ayyyy canım ne mutlu sana Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah p.be kacta randevun benim de p.be 13.00 de randevun var,saatlerimiz uyuyirsa gorusebiliriz:)

Demiştim ben sana stres asıl o zaman başlıcak diye :)))) tek mi, çift mi canım? Kalp atışını duydun mu
Birsey soracagim canim, biz Izmirden tasindik Kaan Beyle irtibattayiz tabii sagolsun.Ilk kalp atisini duydugunda dakikada kac attigini soyledimi Kaan bey?

E eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa

Birsey soracagim canim, biz Izmirden tasindik Kaan Beyle irtibattayiz tabii sagolsun.Ilk kalp atisini duydugunda dakikada kac attigini soyledimi Kaan bey?
Bebitom sanirim 3. Sorusum ama gormedin galiba ozel mesaja da kapali profilin buradan soruyorum tekrardan :) kac embiyo transferi yapilmisti ?

Bebitom sanirim 3. Sorusum ama gormedin galiba ozel mesaja da kapali profilin buradan soruyorum tekrardan :) kac embiyo transferi yapilmisti ?
Stres ve heyecandan atlamisim,2 tane.Ama kac adet konuldugunun onemi yokki, kaderimizde ne varsa kac cocuk sahibi olmamiz varsa o oluyor.1 tane olsun bizim olsun oyle degilmi? Cok yumurta olup olumsuz da oluyor sonuc sahit oluyoruz o yuzden adete takilma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…