- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.901
E eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa
Yok canımcım bi daha bekletmezler ilk histodan sonra bir kez adet sonra transferE eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa
Oyy oyy kiyamam...Canim benim nasil rahattin anlatamam,panik anne ben...Ahahah çok küçük ya daha yeni oluşuyo kalbi ondan annesi :)))
Yok tatlim durumlarimiz benzer ya merak ettim. Tabi allah ne yazdiysa o. 2 tane dondurulmusun var ozaman. Belki kardes olur ileride hadi insallah :) Allah tamamina erdirsin canim. Darisi basimiza :)Stres ve heyecandan atlamisim,2 tane.Ama kac adet konuldugunun onemi yokki, kaderimizde ne varsa kac cocuk sahibi olmamiz varsa o oluyor.1 tane olsun bizim olsun oyle degilmi? Cok yumurta olup olumsuz da oluyor sonuc sahit oluyoruz o yuzden adete takilma canim.
Birden fazla embriyo transferi yapılıyor mu? İkiz olma şansı var mi? Genelde cevremde tek transfer oluyor da ondan sordum.Simdilik tek gorundu canim ama benim icimdeki his ikiz diyor:)
Kalp atisini da duyduk canim cok sukur...
Amin amin...Biliyorum canim biz zor gruptuk, problemimiz benzer oldugu icin dedim.bir arkadas daha var rezerv azligi olan oda hamile benden once...Allah yazdiysa kaderimize olacak.Insallah en hayirli zamanda darisi senin basina canim.Sende guzel haberlerini vereceksin bize hissediyorum...Yok tatlim durumlarimiz benzer ya merak ettim. Tabi allah ne yazdiysa o. 2 tane dondurulmusun var ozaman. Belki kardes olur ileride hadi insallah :) Allah tamamina erdirsin canim. Darisi basimiza :)
Bende çok heyecanlıyım arkadaşlar bu ay tekrar denicez ya yumurtalarım yine dollenmezse. ..bir kaç güne kadar adet olucam offf ...Amin amin...Biliyorum canim biz zor gruptuk, problemimiz benzer oldugu icin dedim.bir arkadas daha var rezerv azligi olan oda hamile benden once...Allah yazdiysa kaderimize olacak.Insallah en hayirli zamanda darisi senin basina canim.Sende guzel haberlerini vereceksin bize hissediyorum...
Yol cam
Yok canımcım bi daha bekletmezler ilk histodan sonra bir kez adet sonra transfer
Nisanın 8. De gidiceksin ilaca başlatıcak seni kaan bey 18 gün snr transfer :)
Canım ne demek her zaman ne istersen sorabilirsin. İyidir galibaa yarın kontrol var bakıcaz artık inşallah iyidir. Stresten bu gece uyku haram banaCok sagol cnm yaa çok destek oldun bana.bende heyecan yaptim nezaman olcak dieesenin bebisin napiyo
Melegin iyidir annesi yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzCanım ne demek her zaman ne istersen sorabilirsin. İyidir galibaa yarın kontrol var bakıcaz artık inşallah iyidir. Stresten bu gece uyku haram bana
Canım ne demek her zaman ne istersen sorabilirsin. İyidir galibaa yarın kontrol var bakıcaz artık inşallah iyidir. Stresten bu gece uyku haram bana
kızlar merhaba... 15 mart salı günü 11 de histeroskopi olucam ilk defa yapılacak. Histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor. yardımınıza ihtiyacım var...
Selam canım. Sanırım yakın zamanlarda gideceğiz. Ben de dün histro oldum. Adeti bekleyeceğim Sanırım Mart 25'inden sonra adet olurum yani inşallah fazla gecikmez :)kızlar merhaba... 15 mart salı günü 11 de histeroskopi olucam ilk defa yapılacak. Histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor. yardımınıza ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?