Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yol cam
E eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa
E eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa
Yok canımcım bi daha bekletmezler ilk histodan sonra bir kez adet sonra transfer

Kıyamaam dur bakalım yeni başlıyosun daha bi sonra ki kontorole kadar neler neler sorucaksın :))) ben 9+4 oldum yüreğim ağzımda her gün. Şu 3 ayı bi atlatalım da sonra güzel şeylerden konuşmaya başlıycaz inşallah :))

Yok tatlim durumlarimiz benzer ya merak ettim. Tabi allah ne yazdiysa o. 2 tane dondurulmusun var ozaman. Belki kardes olur ileride hadi insallah :) Allah tamamina erdirsin canim. Darisi basimiza :)

Yok tatlim durumlarimiz benzer ya merak ettim. Tabi allah ne yazdiysa o. 2 tane dondurulmusun var ozaman. Belki kardes olur ileride hadi insallah :) Allah tamamina erdirsin canim. Darisi basimiza :)
Amin amin...Biliyorum canim biz zor gruptuk, problemimiz benzer oldugu icin dedim.bir arkadas daha var rezerv azligi olan oda hamile benden once...Allah yazdiysa kaderimize olacak.Insallah en hayirli zamanda darisi senin basina canim.Sende guzel haberlerini vereceksin bize hissediyorum...

Bende çok heyecanlıyım arkadaşlar bu ay tekrar denicez ya yumurtalarım yine dollenmezse. ..bir kaç güne kadar adet olucam offf ...

Canım yaa inşallah. Sabah çok erken e aldım randevuyu sırf bir an önce göreyim diye :) kontrolden çıkar çıkmaz yazarım

kızlar merhaba... 15 mart salı günü 11 de histeroskopi olucam ilk defa yapılacak. Histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor. yardımınıza ihtiyacım var...

kızlar merhaba... 15 mart salı günü 11 de histeroskopi olucam ilk defa yapılacak. Histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor. yardımınıza ihtiyacım var...

Merhaba cnm hadi hayırlısı iyi geçer inş. Ayni gisiyoruz bende 17mart ta olucak gittikçe daha heyecanlı dimi yaklaştıkça artiyor heyecan. Sen regl oldunmu histoya girmeden.benim bildigim histodan sonra bir adet gorucekmisiz onsekizgun sonra falanmis transfer. Senin kac embriyo var

Selam canım. Sanırım yakın zamanlarda gideceğiz. Ben de dün histro oldum. Adeti bekleyeceğim Sanırım Mart 25'inden sonra adet olurum yani inşallah fazla gecikmez :)
Arkadaşlar rahim kalınlaşmasına bağlı olarak yani her şey iyi giderse adetten sonra 16- 18. gün arası transfer oluyorlar ama kişisine göre değişiyor. Ortama bu şekildeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…