- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.921
Hadi gozun aydin canim. Yerim ben onun boyunu masallah :)Kızlar kontrol çok iyi geçti, çok şükür herşey yolunda. Boyumuz da 3 cm olmuş :))))
Merhaba cnm hadi hayırlısı iyi geçer inş. Ayni gisiyoruz bende 17mart ta olucak gittikçe daha heyecanlı dimi yaklaştıkça artiyor heyecan. Sen regl oldunmu histoya girmeden.benim bildigim histodan sonra bir adet gorucekmisiz onsekizgun sonra falanmis transfer. Senin kac embriyo var
ANLADIM. CNM ADETTEN KAÇ GÜN SONRA YAPILDI SENİN HİSTOROSKOPİ. BENİM 10. GÜN OLUCAK HİSTO. AYRICA VAGİHEX DİYE İLAÇ SÖYLEDİLER. KULLANDINIZ MI... DAHA ALMADIM CUMARTESİ BAŞLICAKMIŞIM.Selam canım. Sanırım yakın zamanlarda gideceğiz. Ben de dün histro oldum. Adeti bekleyeceğim Sanırım Mart 25'inden sonra adet olurum yani inşallah fazla gecikmez :)
Arkadaşlar rahim kalınlaşmasına bağlı olarak yani her şey iyi giderse adetten sonra 16- 18. gün arası transfer oluyorlar ama kişisine göre değişiyor. Ortama bu şekildeymiş.
Canim ben opudan sonra dinlendim 3 ay ara verdim. Dinlendikten sonra adetimin 9. Gunu histro oldum, adetin ilk gununu sayarsam 10. gun oluyor. . Hic bir ilac kullanmamistim. Ne icin verdiler acaba ?ANLADIM. CNM ADETTEN KAÇ GÜN SONRA YAPILDI SENİN HİSTOROSKOPİ. BENİM 10. GÜN OLUCAK HİSTO. AYRICA VAGİHEX DİYE İLAÇ SÖYLEDİLER. KULLANDINIZ MI... DAHA ALMADIM CUMARTESİ BAŞLICAKMIŞIM.
benim adet beklenmemişti cnm histodan 15 gün sonra transfer olduE eylulnazli benim kanama adete döndü erken yumurtlamadan dolayı olabilir dediler onbes gün erken geldi reglim.histodan sonra transfeemi olcak yoksa bidaha adet beklicemmi acaba canım yaa
BEN 5 MARTTA ADET OLDUM. BİTİNCE YAPILACAK DEDİLER. AMA TRANSFER İÇİN BİR ŞEY DEMEDİLER. BİRDE VAGİHEX DİYE İLAÇ YAZILDI CUMARTESİ BAŞLICAM 3 GÜN KULLANICAKMIŞIM... 7 TANE EMB. VAR DONDURULDU. SENİN KAÇTANE CNM.
benim adet beklenmemişti cnm histodan 15 gün sonra transfer oldu
Amiiin canım benim inşallahKızlar merhaba,ben bugün kaan beyle gorusmeye gittim.ilk reglimde muayeneye gidicem.şimdiden heyecanliyim. Daha 12 gün var.ilaçları falan ondan sonra verecekmis.tüpte sıvı varmış belki ameliyat olmam bile gerekebilir mis.umarım gerek kalmaz çok heyecanliyim.eylül cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,darısı başımıza
Canim o ben oluyorum galiba :) korkutmak gibi olmasin ama anesteziden sanci ile uyandim. Okadar sancim oldu ki damar yolunu actiklari igne koluma batmis kendimi kasmaktan haberim olmamis. Allahtan cikar cikmaz igne vurdular da 15dkya en gec gecti agri bir daha da şukur agrim olmadi. Yalniz kanama var az az. Bakalim suruyormus bazi arkadaslarin bir hafta falan. belki senin agrimaz kisiye gore degisir belki.Bugün hosto olan arkadaşım geçmiş olsun iyisndir umarım. Nsl geçti. Yazindan alıntı yapamadim.benimde 17sinde histo
Bana histro oncesi hicbir ilac vermedi neden acaba :) kisiye gire degistiyor sanirim ama neye gore :) neyse canlar cok sorgulamamak lazim sanirim kaan bey ne diyorsa uygulayip gecmek en iyisi:)Ayniyizz:-D benimde 7mart adet 17de hiato olucam.banada aynı fiili söylediler sali baslicam.6tane emriyom var canim
Canim hayirli olsun hamileligin Allah tamamini erdirsin.benim adet beklenmemişti cnm histodan 15 gün sonra transfer oldu
Canim o ben oluyorum galiba :) korkutmak gibi olmasin ama anesteziden sanci ile uyandim. Okadar sancim oldu ki damar yolunu actiklari igne koluma batmis kendimi kasmaktan haberim olmamis. Allahtan cikar cikmaz igne vurdular da 15dkya en gec gecti agri bir daha da şukur agrim olmadi. Yalniz kanama var az az. Bakalim suruyormus bazi arkadaslarin bir hafta falan. belki senin agrimaz kisiye gore degisir belki.
Transfer gününü histodan sonra neye göre belirliyorlar biliyormusunuz bazılarında bir adet görülüyormuş sizde hemen olmuş??benim adet beklenmemişti cnm histodan 15 gün sonra transfer oldu
Bana histro oncesi hicbir ilac vermedi neden acaba :) kisiye gire degistiyor sanirim ama neye gore :) neyse canlar cok sorgulamamak lazim sanirim kaan bey ne diyorsa uygulayip gecmek en iyisi:)
Kızlar kontrol çok iyi geçti, çok şükür herşey yolunda. Boyumuz da 3 cm olmuş :))))
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. benim ikinci denemen. heyecan korku hepsi bi arada.Ayniyizz:-D benimde 7mart adet 17de hiato olucam.banada aynı fiili söylediler sali baslicam.6tane emriyom var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?