Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

BEN 5 MARTTA ADET OLDUM. BİTİNCE YAPILACAK DEDİLER. AMA TRANSFER İÇİN BİR ŞEY DEMEDİLER. BİRDE VAGİHEX DİYE İLAÇ YAZILDI CUMARTESİ BAŞLICAM 3 GÜN KULLANICAKMIŞIM... 7 TANE EMB. VAR DONDURULDU. SENİN KAÇTANE CNM.

ANLADIM. CNM ADETTEN KAÇ GÜN SONRA YAPILDI SENİN HİSTOROSKOPİ. BENİM 10. GÜN OLUCAK HİSTO. AYRICA VAGİHEX DİYE İLAÇ SÖYLEDİLER. KULLANDINIZ MI... DAHA ALMADIM CUMARTESİ BAŞLICAKMIŞIM.

ANLADIM. CNM ADETTEN KAÇ GÜN SONRA YAPILDI SENİN HİSTOROSKOPİ. BENİM 10. GÜN OLUCAK HİSTO. AYRICA VAGİHEX DİYE İLAÇ SÖYLEDİLER. KULLANDINIZ MI... DAHA ALMADIM CUMARTESİ BAŞLICAKMIŞIM.
Canim ben opudan sonra dinlendim 3 ay ara verdim. Dinlendikten sonra adetimin 9. Gunu histro oldum, adetin ilk gununu sayarsam 10. gun oluyor. . Hic bir ilac kullanmamistim. Ne icin verdiler acaba ?

Kızlar merhaba,ben bugün kaan beyle gorusmeye gittim.ilk reglimde muayeneye gidicem.şimdiden heyecanliyim. Daha 12 gün var.ilaçları falan ondan sonra verecekmis.tüpte sıvı varmış belki ameliyat olmam bile gerekebilir mis.umarım gerek kalmaz çok heyecanliyim.eylül cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,darısı başımıza

Ayniyizz:-D benimde 7mart adet 17de hiato olucam.banada aynı fiili söylediler sali baslicam.6tane emriyom var canim

Bugün hosto olan arkadaşım geçmiş olsun iyisndir umarım. Nsl geçti. Yazindan alıntı yapamadim.benimde 17sinde histo

Slm arkadaşlar sizleri bir suredir takip ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun ins tüp bebek aşamaları hakkında bilgi verebilir misiniz historoskopi bütün hastalara uygulanıyor mu şimdiden teşekkürler

Amiiin canım benim inşallah

Bugün hosto olan arkadaşım geçmiş olsun iyisndir umarım. Nsl geçti. Yazindan alıntı yapamadim.benimde 17sinde histo
Canim o ben oluyorum galiba :) korkutmak gibi olmasin ama anesteziden sanci ile uyandim. Okadar sancim oldu ki damar yolunu actiklari igne koluma batmis kendimi kasmaktan haberim olmamis. Allahtan cikar cikmaz igne vurdular da 15dkya en gec gecti agri bir daha da şukur agrim olmadi. Yalniz kanama var az az. Bakalim suruyormus bazi arkadaslarin bir hafta falan. belki senin agrimaz kisiye gore degisir belki.

Son düzenleme:
Ayniyizz:-D benimde 7mart adet 17de hiato olucam.banada aynı fiili söylediler sali baslicam.6tane emriyom var canim
Bana histro oncesi hicbir ilac vermedi neden acaba :) kisiye gire degistiyor sanirim ama neye gore :) neyse canlar cok sorgulamamak lazim sanirim kaan bey ne diyorsa uygulayip gecmek en iyisi:)

Aynen cnm kişiye göre degisiyor tabiki.ben yumurta toplamada cok iyiydim yani yarim saat surmedi ayilmam ve cok az agrim oldu çok şükür iyi geçmişti. Bunuda öyle hayal edip gidicem bakalım inş öyle olur.senin yumurta toplamada da agrin olmusmuydu

Bana histro oncesi hicbir ilac vermedi neden acaba :) kisiye gire degistiyor sanirim ama neye gore :) neyse canlar cok sorgulamamak lazim sanirim kaan bey ne diyorsa uygulayip gecmek en iyisi:)

Evet cnm doktorumuza güvenmekten başka yapcak yok tabiki. Ama bistonun çeşitleri varmis o yüzden farklılıklar vae sanirim bana ofis histeroskopi islemi dediler baktim çeşitleri varmis meğer. Bakalım bekliyorum günümü heyecanla hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…