Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aynen benim de yumurta toplamalarım çok rahat geçtiği için normal yürüdüm metroya falan eve de yürüme mesafesi var bayağa yürüyerek gittim hiç bir şey olmamış gibi ama bu bambaşkaydı yani benim öyle oldu herkesin farklı tabi.

Transfer gününü histodan sonra neye göre belirliyorlar biliyormusunuz bazılarında bir adet görülüyormuş sizde hemen olmuş??
rahim içi kalınlığına göre canım benim kontrolde 10mm olmuş kalınlık cuma transfer yapabiliriz dedi ve yaptı :)

Selamlar
Transfer olup sonuc bekleyen varmı? Pazartesi transferim oldu benimde cok zor beklemek
Ben geri sayıma başladım geri sayım derken yine en az bir ay var :))
Tabi iki seneden sonra bir ay benim için hiç bir şey :)
Allah inşallah yüzünü güldürsün hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar sizleri bir suredir takip ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun ins tüp bebek aşamaları hakkında bilgi verebilir misiniz historoskopi bütün hastalara uygulanıyor mu şimdiden teşekkürler
Selam aramıza hoş geldin.
Sorun neydi sizin canım? Herkesin farklı ilerleyebiliyor çünkü tedavi.
Eğer yumurta rezervinde sorun yoksa daha kolay ilerliyor.
Doktorumuz hemen hemen herkese önce vitamin tedavisi uyguluyor. En az iki ya da üç ay vitamin kullandıktan sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor. Yumurtalar sağlıklı ise embriyoya dönüşüyor ve ardından bir adet gördükten sonra adetin yaklaşık 10. gününde historoskopi işlemi uygulanıyor. Kaan bey bütün hastalarına uyguluyor transferden önce. Ve bu işlemde rahime çizik atılıyor embriyo tutunmasının kolaylaşması için.
Bu aşamada tedavi farklılık gösterebiliyor. kimi arkadaşlara histrodan 15-18 gün sonrasında transfer uyguluyor, kimine de bir adet gördükten sonra yine adetin 15-18 gün sonrasında transfer gerçekleşiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Allah o günleri bize de nasip eder inşallah:) sizin yaş kaçtı problem neydi? Benim sebepsiz yaşım 31
inşallahhhh inşallah gösterir canım.sorun sperm hareketsizliğiydi 30 yaşındayım Allaha çok şükür ilk denememizde oldu Allah isteyen herkese versin sağlıkla kucağımıza alalım

o 1 ayı çok güzel geçir canım gez ye iç keyif yap bol bol hayırlısı olsun :)

Amin inşallah canım sağol
Seninde az kalmış sayılır umarım sorunsuz bir tedavi ve transfer olur sonu iyi olur inşallah

Çok teşekkür ederim cvp için tedaviniz hayırlısı ile sonuçlanır inş.Esimde Varikosel vardı sperm sayı azlığı sebebi ile 3 asilamam var. İlki boş gebelik 3. Sü ise kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Eylül ayında kendiliğinden hamile kaldım lakin kanamalarım oldu 6. Hafta da kaybettim. 3 tane kaybim olduğu için genetik test yapıldı ve eşimde 46 xy 14pskt +kromozom kuruluşu saptanmış ciddi bişey değil denildi ama doktorum PGT yöntemi ile tüp bebek önerdi. İrenbe yi tavsiye etti. Eşim askerde suan o yokken bende bilgi edinmeye çalışıyorum. Ücret ne kadar oluyor acaba rica etsem onu da soylermisiniz birde vitamin demissiniz folik asit falan bunun dışında birsey mi

Selam canim.bizdede esimde genetik sorun cikti ve transfer oncesi pgt yapildi.cok sukur su an ikiz hamileyim 4.5 aylik.sorun bulunduktan sonra allahin izniyle kaan bey halleder merak etme sen

Vitaminler omega b fitamini c vitamini folik asit yani vucudu guclu tutacak vitaminler. Kisiye gore farkli vitaminler verebiliyor. Fiyat da yine tedavinin gidisine gore degisiyor. Her sey yolunda giden arkadaslar 8 bin ile bebegine kavusabiliyor :) ins senin de oyle olur. Allah kolaylik versin hepimize.

Selam canim.bizdede esimde genetik sorun cikti ve transfer oncesi pgt yapildi.cok sukur su an ikiz hamileyim 4.5 aylik.sorun bulunduktan sonra allahin izniyle kaan bey halleder merak etme sen
Ve aleykumselam canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inş.Cinsiyetleri ne acaba bizede nasip olur inş en kisa zamanda. Sizde ki genetik sorun neydi başka problem varmiydi PGT için ayrı ücret talep ediliyor mu çok soru sordum k.bakma heyecanlandim cevabını görünce ☺

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inş Rabbim hepimize bu yolda güzel hayırlı sonuçlar nasip eder. Yakın zaman da güzel haberlerinizi okurum inş sizinde az kalmış tedavinizin bitmesine

Insallah canim rabbim hepinize nasip etsin.ikiside kız hayirlisiyla insallah.
marker 5 kromozom bozuklugu diye tanı kondu baska bir sorunumuz yoktu.evet pgt icinde 2000 dolar odedik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…