- 30 Eylül 2014
- 295
- 337
- 63
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.961
Ay ne güzel 2 tane kız hayırlı evlat olsunlar inş. Bizim de bildiğimiz kadari ile başka sorun yok bakalım nasip elul ekim ayların da bizde başlayacağız inşInsallah canim rabbim hepinize nasip etsin.ikiside kız hayirlisiyla insallah.
marker 5 kromozom bozuklugu diye tanı kondu baska bir sorunumuz yoktu.evet pgt icinde 2000 dolar odedik canim
Ne demek canim. Yardimci olduguma sevindim. Insalah hepimiz iyi hayirli haberler aliriz.Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inş Rabbim hepimize bu yolda güzel hayırlı sonuçlar nasip eder. Yakın zaman da güzel haberlerinizi okurum inş sizinde az kalmış tedavinizin bitmesine
Evet yapıyor Canım.o işlemden 15 gün sonra yapıldı benim ama kişiye göre değişiyor Rahmin kalınlaşma durumuna göre değişiyor transfer.arkadaşlar merhaba pko hastasıyım geçen hafta pazartesi opu yapıldı 31 yumurtadan 29 u döllendi ve 3. gün 7 1. kalite embriyo donduruldu dün de 2 embriyomuzun daha dondurulduğu bilgisi geldi toplam 9 embriyomuz donduruldu Kaan Bey telefon ile arayıp bilgi vereceğiz dedi. Ben daha önce HSG çektirdim rahimde tüplerde ya da kannallarda sorun yok Kaan Bey yine de histeroskopi ya da rahim de çizik işlemi yapıyor mu ? yapmıyorsa transfer ne zaman yapılır yardımcı olur musunuz ?
Canim selam benim de 23 taneden 9 donduruldu ya ! 14 tane gitti ! Benim de irenbe !arkadaşlar merhaba pko hastasıyım geçen hafta pazartesi opu yapıldı 31 yumurtadan 29 u döllendi ve 3. gün 7 1. kalite embriyo donduruldu dün de 2 embriyomuzun daha dondurulduğu bilgisi geldi toplam 9 embriyomuz donduruldu Kaan Bey telefon ile arayıp bilgi vereceğiz dedi. Ben daha önce HSG çektirdim rahimde tüplerde ya da kannallarda sorun yok Kaan Bey yine de histeroskopi ya da rahim de çizik işlemi yapıyor mu ? yapmıyorsa transfer ne zaman yapılır yardımcı olur musunuz ?
Canim selam benim de 23 taneden 9 donduruldu ya ! 14 tane gitti ! Benim de irenbe !
Oyle deme canim bi tane olsun tam olsun ! Oldu ama tutmadi bak benimki her gun agliyorum ! Bakalim nasip sabir hepsi bi arada !maşallah ikinize de bende de durum şöyle allahım bi tane bile yeter lütfen bu ayı da boş geçmeyelim 9 u herhalde rüyamda falan
Tabiiki öyle ben sizlere üzülmeyin sizden daha zor durumdayım diye teselli vermek istedim bende de bi tane kaliteli oluyor ama dediğin gibi tutmuyor ışte herşeyi silip baştan başlıyorum her seferinde dondurulmusum olmadığı için, kaan bey de ilk dememem olacak ama bu beşinci denemem ve hep sil baştan sil baştanOyle deme canim bi tane olsun tam olsun ! Oldu ama tutmadi bak benimki her gun agliyorum ! Bakalim nasip sabir hepsi bi arada !
Anladim tatlim ! Arastirilmadi mi neden olmadigi ?Tabiiki öyle ben sizlere üzülmeyin sizden daha zor durumdayım diye teselli vermek istedim bende de bi tane kaliteli oluyor ama dediğin gibi tutmuyor ışte herşeyi silip baştan başlıyorum her seferinde dondurulmusum olmadığı için, kaan bey de ilk dememem olacak ama bu beşinci denemem ve hep sil baştan sil baştanallah hepimize önce sağlık sonra sabır versin inşallah
Çok embriyom olmadığı için herhangi bi test yapılamıyor, bende de rezerv azlığından başka bi sıkıntı yok esimde de bi sıkıntı yokAnladim tatlim ! Arastirilmadi mi neden olmadigi ?
Amin inşallah canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimiz güzel haberlerimizi yazalım inşallah2. Gun tutanlar da oluyo canim ! Nasip ! Izmirde yasiyosun o halde ???insallah guzel haberini aliriz ya herkesin olsun yaa valla
Yaklaşık iki yıldır çalışmıyorum, ayrıntıya çok girmemek kaydiyla ve soran olursa anlatıyorum paylaşıyorum ama detaylarıyla kimse bilmiyor diyebilirimOyuzden sordum iyi ya super bi sey doktorun konusmasi cok onemli ! Cevren biliyor mu ? Calisiyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?