Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Insallah canim rabbim hepinize nasip etsin.ikiside kız hayirlisiyla insallah.
marker 5 kromozom bozuklugu diye tanı kondu baska bir sorunumuz yoktu.evet pgt icinde 2000 dolar odedik canim
Ay ne güzel 2 tane kız hayırlı evlat olsunlar inş. Bizim de bildiğimiz kadari ile başka sorun yok bakalım nasip elul ekim ayların da bizde başlayacağız inş

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inş Rabbim hepimize bu yolda güzel hayırlı sonuçlar nasip eder. Yakın zaman da güzel haberlerinizi okurum inş sizinde az kalmış tedavinizin bitmesine
Ne demek canim. Yardimci olduguma sevindim. Insalah hepimiz iyi hayirli haberler aliriz.

arkadaşlar merhaba pko hastasıyım geçen hafta pazartesi opu yapıldı 31 yumurtadan 29 u döllendi ve 3. gün 7 1. kalite embriyo donduruldu dün de 2 embriyomuzun daha dondurulduğu bilgisi geldi toplam 9 embriyomuz donduruldu Kaan Bey telefon ile arayıp bilgi vereceğiz dedi. Ben daha önce HSG çektirdim rahimde tüplerde ya da kannallarda sorun yok Kaan Bey yine de histeroskopi ya da rahim de çizik işlemi yapıyor mu ? yapmıyorsa transfer ne zaman yapılır yardımcı olur musunuz ?

Evet yapıyor Canım.o işlemden 15 gün sonra yapıldı benim ama kişiye göre değişiyor Rahmin kalınlaşma durumuna göre değişiyor transfer.

Canim selam benim de 23 taneden 9 donduruldu ya ! 14 tane gitti ! Benim de irenbe !

Oyle deme canim bi tane olsun tam olsun ! Oldu ama tutmadi bak benimki her gun agliyorum ! Bakalim nasip sabir hepsi bi arada !
Tabiiki öyle ben sizlere üzülmeyin sizden daha zor durumdayım diye teselli vermek istedim bende de bi tane kaliteli oluyor ama dediğin gibi tutmuyor ışte herşeyi silip baştan başlıyorum her seferinde dondurulmusum olmadığı için, kaan bey de ilk dememem olacak ama bu beşinci denemem ve hep sil baştan sil baştan allah hepimize önce sağlık sonra sabır versin inşallah

Anladim tatlim ! Arastirilmadi mi neden olmadigi ?

Anladim tatlim ! Arastirilmadi mi neden olmadigi ?
Çok embriyom olmadığı için herhangi bi test yapılamıyor, bende de rezerv azlığından başka bi sıkıntı yok esimde de bi sıkıntı yok tuplerimin biri dış gebelikle gitti diğeri de hidrosalpenks olduğu için aldirdik nasip kısmet ışte ötesine geçilmiyor daha ne kadar denerim onu da bilemiyorum doğrusu

Yok canim o anlamda degil yani bakilmadi mi neden tutunmadigina ? Histeroskopi olmadiysan kaan bey yapar belki ! Yasin kac ? Olur insallah koyulanlar kacinci gundu ?

Histereskopi ve hsg yapıldı ama bişey yok dendi tek embriyom olduğu için 5. Gün e bekletmiyorlar zaten 3. Günde transfer yapıyorlar yaş oldu 36 inşallah bu sefer olur allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Kaan beyle ilk gorusmemizi yaptık ilaçlar vitaminler yazdı onlara başladık eşimle, ay sonunda adet olucam o zaman tekrar gidicez baklim neler söyleyecek, sen başladın mi tedaviye?

Şimdiden hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla tutunsun bebeklerin sana, ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış tadını çıkar yok hiç olumsuz bişey söylemedi sağolsun bu bile moralimi düzeltti diyebilirim hatta acaba herkese mi böyle pozitif yaklaşıyor diye düşündüm

Oyuzden sordum iyi ya super bi sey doktorun konusmasi cok onemli ! Cevren biliyor mu ? Calisiyo musun ?
Yaklaşık iki yıldır çalışmıyorum, ayrıntıya çok girmemek kaydiyla ve soran olursa anlatıyorum paylaşıyorum ama detaylarıyla kimse bilmiyor diyebilirim sanki herkes herşeyi bilirse daha çok yoruluyormusum gibi geliyor üçüncü negatifi gördüğümde annem aramıştı haberi yoktu transferden falan telefonda o kadar çok ağladım ki anlatamam daha sonra annem o kadar üzülmüş ki bel fitigi sıkışması yaşamış yerde yatalak kalmış komşular bulmuşlar öyle ay yazarken ağladım ondan sonra bi daha haber vermedim ben zaten çok kişilik üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…