Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bence hiç canını sıkma pozitif düşün bir tane ile de hamile kalınır yeter ki sen içini ferah tut.
benim 9 dondurulmuş bekliyor ama acabalar kafada dolaşmıyor değil ilk denemem olacak umarım Allah kimseleri bebişsiz bırakmasın, ben Kaan Bey 'e güveniyorum senin gibi çok hastası var , bir çoğu da kucağına alıyor bebeklerini ... sen sadece rahat ol :)

Bende 37 oldum canım benimde tek yumurtalıgim var.18yasinda alındı. ..yumurta rezervim az tabiki ...biz 2 ay oldu tedaviye başlayalı geçen ay 3 adet yumurtam toplandı fakat döllenme olmadı. .çok üzüldüm ağladım kaan bey bir daha deneyelim dedi ..ümitsizliğe kapilma dedi hayırlı olsun tedavin canım

Bende 37 oldum canım benimde tek yumurtalıgim var.18yasinda alındı. ..yumurta rezervim az tabiki ...biz 2 ay oldu tedaviye başlayalı geçen ay 3 adet yumurtam toplandı fakat döllenme olmadı. .çok üzüldüm ağladım kaan bey bir daha deneyelim dedi ..ümitsizliğe kapilma dedi hayırlı olsun tedavin canım

Bence de kimseye soyleme zaten canim insan kendini daha bi baski altinda hissediyo

slm arkadaşlar, buğün histo oldum çok şükür temiz çıktı. adet olunca ara transfere hazırlıcaz dedi bekliyorum adet olmayı. hamile olan arkadaşlar neler yaptınız bu süreçte, neler yediniz, tavsiyeleriniz nelerdir.

Merhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. 3 haftadır ilaçları ve gün aşırı iğneleri kullanıyorum. Yumurta sayısı istediğim gibi değil dedi kaan bey. Ilaçlara devam dedi. Yumurta toplamak için Bi dahaki adeti bekliycem. Sizin yumurta toplanana kadar böyle beklendi mi

Canım geçmiş olsun .Nasıl geçti agrin oldumu. Benimde perşembe günü allah nasip ederse

Merhaba, Kac tane yumurta taslagi gordu kaan bey ? Acaba sayisi mi buyuklugu mu istedigim gibi degil dedi ?

Tamam
Bol bol su ic gunde 3lt, kabak cekirdegi ye, dut kurusu ye, yesil mercimek , balik, et

Canım geçmiş olsun .Nasıl geçti agrin oldumu. Benimde perşembe günü allah nasip ederse

12:45 içeri aldılar 12. de bayılttılar. 12:15 de uyandım. 15 dk sürdü. iğne yaptılar agrı kesici. yarım saat sonra çıktım irenbeden. işe geldim çalıştım. akşamda misafirliğe gittim. korkulacak bir şey yok. ama ağrı kesici yapmasalar durulacak gibi değil. adet olunca arıcam ondan sonra transfer dedi kaan bey. rahimde bir şey yok dedi temiz dedi.

Merhaba, Kac tane yumurta taslagi gordu kaan bey ? Acaba sayisi mi buyuklugu mu istedigim gibi degil dedi ?
merhaba canım. yumurta kisti olmuş dedi. yumurta sayısı istediğim gibi değil dedi. dört tane olmuş.3 hafta olmuş daha ilaçları biraz daha kullan dedi. Tam olarak süreci bilmiyorum ama bu ay yumurta toplanır diyodum ben. İlk gittiğimde 6-7 yumurta taslağı gözüküyor demişti. Acaba kistten mi yumurta sayısı az oldu bu ay ???

Canım benim de geçen ay yumurta taslagim 6 taneydi. 3 adet yumurtam büyüdü toplandı .embriyolar kalitesiz oldu ..Bu ayda kist olduğu için bizde ilaçlara devam edicez. Bende vitamin ve büyüme hormonların a devam ediyorum .kistlerin erimesi lazım dedi kaan bey. Allahım inş. Yumurtalarimiz buyur ve emriyo olurlar canım. Senin yaş kaçtı. Bizim gibi yumurta rezervi az olanların biraz daha uğraşmamiz gerekiyor canım

Hadi hayırlısı canım inş benimde öyle olur.adet tarihi nezaman.bende sabah dokuzda gidicem sonra ise geleceğim senin gibi .

Yaşım 36 canım. Amh 0,6. Ben süreci de bilmediğim için bu ay yumurta toplanacak diye hazırladım kendimi.

Kaan bey herkesten amh testi istiyor mu? benden bi çok tahlil istedi ama amh yok tahlillerin içinde, bi yandan amaan görünen köy kılavuz istemez baktirip naapacan diyorum bi yandan da çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…