- 13 Nisan 2015
- 14
- 11
- 8
- 40
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.981
Yaklaşık iki yıldır çalışmıyorum, ayrıntıya çok girmemek kaydiyla ve soran olursa anlatıyorum paylaşıyorum ama detaylarıyla kimse bilmiyor diyebilirimsanki herkes herşeyi bilirse daha çok yoruluyormusum gibi geliyor üçüncü negatifi gördüğümde annem aramıştı haberi yoktu transferden falan telefonda o kadar çok ağladım ki anlatamam daha sonra annem o kadar üzülmüş ki bel fitigi sıkışması yaşamış yerde yatalak kalmış komşular bulmuşlar öyle ay yazarken ağladım ondan sonra bi daha haber vermedim ben zaten çok kişilik üzülüyorum
Canim selam benim de 23 taneden 9 donduruldu ya ! 14 tane gitti ! Benim de irenbe !
Bende 37 oldum canım benimde tek yumurtalıgim var.18yasinda alındı. ..yumurta rezervim az tabiki ...biz 2 ay oldu tedaviye başlayalı geçen ay 3 adet yumurtam toplandı fakat döllenme olmadı. .çok üzüldüm ağladım kaan bey bir daha deneyelim dedi ..ümitsizliğe kapilma dedi hayırlı olsun tedavin canımHistereskopi ve hsg yapıldı ama bişey yok dendi tek embriyom olduğu için 5. Gün e bekletmiyorlar zaten 3. Günde transfer yapıyorlar yaş oldu 36 inşallah bu sefer olur allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bende 37 oldum canım benimde tek yumurtalıgim var.18yasinda alındı. ..yumurta rezervim az tabiki ...biz 2 ay oldu tedaviye başlayalı geçen ay 3 adet yumurtam toplandı fakat döllenme olmadı. .çok üzüldüm ağladım kaan bey bir daha deneyelim dedi ..ümitsizliğe kapilma dedi hayırlı olsun tedavin canımHistereskopi ve hsg yapıldı ama bişey yok dendi tek embriyom olduğu için 5. Gün e bekletmiyorlar zaten 3. Günde transfer yapıyorlar yaş oldu 36 inşallah bu sefer olur allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bence de kimseye soyleme zaten canim insan kendini daha bi baski altinda hissediyoYaklaşık iki yıldır çalışmıyorum, ayrıntıya çok girmemek kaydiyla ve soran olursa anlatıyorum paylaşıyorum ama detaylarıyla kimse bilmiyor diyebilirimsanki herkes herşeyi bilirse daha çok yoruluyormusum gibi geliyor üçüncü negatifi gördüğümde annem aramıştı haberi yoktu transferden falan telefonda o kadar çok ağladım ki anlatamam daha sonra annem o kadar üzülmüş ki bel fitigi sıkışması yaşamış yerde yatalak kalmış komşular bulmuşlar öyle ay yazarken ağladım ondan sonra bi daha haber vermedim ben zaten çok kişilik üzülüyorum
Benim ilk negatif malesef , irenbeyi kullaniyorum ama dr kaan bey degil disardan geliyorum , histo oldum temiz !kalanlar bizimle kalsın da bizde çok yumurta olduğundan en kalitelileri seçiyorlar.peki senin ilk denemen mi ? Kaan Bey transfer ya da histo için bir şey söyledi mi sana ?
Sizin transferiniz histodan kaç gün sonra olmuştuAminn:) ne kadarlık oldu bebiş cinsiyet belli mi??
slm arkadaşlar, buğün histo oldum çok şükür temiz çıktı. adet olunca ara transfere hazırlıcaz dedi bekliyorum adet olmayı. hamile olan arkadaşlar neler yaptınız bu süreçte, neler yediniz, tavsiyeleriniz nelerdir.
Merhaba, Kac tane yumurta taslagi gordu kaan bey ? Acaba sayisi mi buyuklugu mu istedigim gibi degil dedi ?Merhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. 3 haftadır ilaçları ve gün aşırı iğneleri kullanıyorum. Yumurta sayısı istediğim gibi değil dedi kaan bey. Ilaçlara devam dedi. Yumurta toplamak için Bi dahaki adeti bekliycem. Sizin yumurta toplanana kadar böyle beklendi mi
Bol bol su ic gunde 3lt, kabak cekirdegi ye, dut kurusu ye, yesil mercimek , balik, etslm arkadaşlar, buğün histo oldum çok şükür temiz çıktı. adet olunca ara transfere hazırlıcaz dedi bekliyorum adet olmayı. hamile olan arkadaşlar neler yaptınız bu süreçte, neler yediniz, tavsiyeleriniz nelerdir.
Canım geçmiş olsun .Nasıl geçti agrin oldumu. Benimde perşembe günü allah nasip ederse
merhaba canım. yumurta kisti olmuş dedi. yumurta sayısı istediğim gibi değil dedi. dört tane olmuş.3 hafta olmuş daha ilaçları biraz daha kullan dedi. Tam olarak süreci bilmiyorum ama bu ay yumurta toplanır diyodum ben. İlk gittiğimde 6-7 yumurta taslağı gözüküyor demişti. Acaba kistten mi yumurta sayısı az oldu bu ay ???Merhaba, Kac tane yumurta taslagi gordu kaan bey ? Acaba sayisi mi buyuklugu mu istedigim gibi degil dedi ?
12:45 içeri aldılar 12. de bayılttılar. 12:15 de uyandım. 15 dk sürdü. iğne yaptılar agrı kesici. yarım saat sonra çıktım irenbeden. işe geldim çalıştım. akşamda misafirliğe gittim. korkulacak bir şey yok. ama ağrı kesici yapmasalar durulacak gibi değil. adet olunca arıcam ondan sonra transfer dedi kaan bey. rahimde bir şey yok dedi temiz dedi.
Yaşım 36 canım. Amh 0,6. Ben süreci de bilmediğim için bu ay yumurta toplanacak diye hazırladım kendimi.Canım benim de geçen ay yumurta taslagim 6 taneydi. 3 adet yumurtam büyüdü toplandı .embriyolar kalitesiz oldu ..Bu ayda kist olduğu için bizde ilaçlara devam edicez. Bende vitamin ve büyüme hormonların a devam ediyorum .kistlerin erimesi lazım dedi kaan bey. Allahım inş. Yumurtalarimiz buyur ve emriyo olurlar canım. Senin yaş kaçtı. Bizim gibi yumurta rezervi az olanların biraz daha uğraşmamiz gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?