- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #18.001
DIŞARIDAN DOKTORUNUZ KİMBenim ilk negatif malesef , irenbeyi kullaniyorum ama dr kaan bey degil disardan geliyorum , histo oldum temiz !
Yumurta taslağı az gördüğünde istiyor galiba canım. İnsan merak eder ama test çok pahalı 2 sene önce 180 e yaptırmıştım. Devlette yaptırılmıyor biliyorum ama değişti mi yaptırılıyor mu araştır istersen.Kaan bey herkesten amh testi istiyor mu? benden bi çok tahlil istedi ama amh yok tahlillerin içinde, bi yandan amaan görünen köy kılavuz istemez baktirip naapacan diyorum bi yandan da çok merak ediyorum
Allah allah bende bir tane görse bile toplamaya geçiyordu :)merhaba canım. yumurta kisti olmuş dedi. yumurta sayısı istediğim gibi değil dedi. dört tane olmuş.3 hafta olmuş daha ilaçları biraz daha kullan dedi. Tam olarak süreci bilmiyorum ama bu ay yumurta toplanır diyodum ben. İlk gittiğimde 6-7 yumurta taslağı gözüküyor demişti. Acaba kistten mi yumurta sayısı az oldu bu ay ???
Bir de bizim yaşlarda kist olabiliyormuş bazı aylar canım ama bu kistler adetle gidebilen kistler ya da ne bileyim doğum kontrol haplarıyla gidebilen kistler. korkulacak bir şey değil çok şükür. sadece tedaviyi biraz öteleyebiliyor. Olsun canım en azından yumurta var bu çok çok önemli.Canım benim de geçen ay yumurta taslagim 6 taneydi. 3 adet yumurtam büyüdü toplandı .embriyolar kalitesiz oldu ..Bu ayda kist olduğu için bizde ilaçlara devam edicez. Bende vitamin ve büyüme hormonların a devam ediyorum .kistlerin erimesi lazım dedi kaan bey. Allahım inş. Yumurtalarimiz buyur ve emriyo olurlar canım. Senin yaş kaçtı. Bizim gibi yumurta rezervi az olanların biraz daha uğraşmamiz gerekiyor canım
hormonların a devam ediyorum .kistlerin erimesi lazım dedi kaan bey. Allahım inş. Yumurtalarimiz buyur ve emriyo olurlar canım. Senin yaş
Evet canım son derece haklısın. Süreci bilmiyorum bu tedavide daha yeniyim o yüzden şaşırdım. Ben hemen yumurta toplanacak zannettim. Sağlam olması en güzeli tabiikiAllah allah bende bir tane görse bile toplamaya geçiyordu :)
Ama belki muayenede gördüğü bildiği bir şey var ki toplamaya yetmeyecek bir değer. ondandır belki.
Canım bak arkadaşların dediği gibi 4 tane toplanıp boş çıkmasındansa biraz daha sabredip daha sonra toplama yaptırıp embriyo olması çok çok iyi.
Boş toplamada hem insan yıpranıyor manevi olarak hem de maddi olarak. tabi duygusal çöküşü çok daha fena oluyor bu tartışılmaz
Her şeyin bir zamanı var demek ki.
En azından yumurtan var böyle düşün. Bir iki ay gecikse bir şey olmaz tam olsun yeter.
bı irenbenin özelliği heralde 5.güne bekletmiyolar
Canım bende 37 yaşındayım Amh 0.5 cikmisti.tek yumurtaligimiz olunca sıkıntı oluyor biraz canım. .Hayırlısı olsun canımYaşım 36 canım. Amh 0,6. Ben süreci de bilmediğim için bu ay yumurta toplanacak diye hazırladım kendimi.
Histonuz yapıldı mı umarım güzel sonuçlar almışsınızdır !!Canım geçmiş olsun .Nasıl geçti agrin oldumu. Benimde perşembe günü allah nasip ederse
Histonuz yapıldı mı umarım güzel sonuçlar almışsınızdır !!
Hayırlı olsun, transfer için Zaman verdiler mi??Evet yapıldı temiz çıktı bir sorun yok
B burcuzeynep123 cnm benimde histor oldu şükür temiz çıktı.sanada ilac vwrsimi kaan bey birde kan tahlilleri istedi
Hadi hayırlısı canım inş benimde öyle olur.adet tarihi nezaman.bende sabah dokuzda gidicem sonra ise geleceğim senin gibi .
Amin inşallah. Aramızda çok az var transferlerimiz yakın tarihte olacak nasipse.5 MARTTA ADET OLDUM. BÜYÜK BİR İHTİMAL NİSAN BAŞI ADET OLURUM. ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN. EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. HAYIRLI ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN.
EVET CNM D VİTAMİNİ, ESTROFERM, DUPBASTONVE ÇİPRO VERDİ. KAN TAHLİLLERİ YAPTIRDIM SONUÇLARI FAKXLADIM. SORUN YOK DEDİLER DÜN. ADET OLMAYI BEKLİYORUM.
5 MARTTA ADET OLDUM. BÜYÜK BİR İHTİMAL NİSAN BAŞI ADET OLURUM. ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN. EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. HAYIRLI ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN.
Dualarım seninle canım. Her şey yolunda gidecek. Stres yapma bebiş de o minik kalbi etkilenmesin.Kizlar herkese merhaba,
Yarin kontrolum var, hayirlisiyla kalp atisimizi duyup kesemizi tekrar gorecegiz.Stresliyim cok ve heyecanli.
Dua edin benim icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?