Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaan bey herkesten amh testi istiyor mu? benden bi çok tahlil istedi ama amh yok tahlillerin içinde, bi yandan amaan görünen köy kılavuz istemez baktirip naapacan diyorum bi yandan da çok merak ediyorum
Yumurta taslağı az gördüğünde istiyor galiba canım. İnsan merak eder ama test çok pahalı 2 sene önce 180 e yaptırmıştım. Devlette yaptırılmıyor biliyorum ama değişti mi yaptırılıyor mu araştır istersen.

Allah allah bende bir tane görse bile toplamaya geçiyordu :)
Ama belki muayenede gördüğü bildiği bir şey var ki toplamaya yetmeyecek bir değer. ondandır belki.
Canım bak arkadaşların dediği gibi 4 tane toplanıp boş çıkmasındansa biraz daha sabredip daha sonra toplama yaptırıp embriyo olması çok çok iyi.
Boş toplamada hem insan yıpranıyor manevi olarak hem de maddi olarak. tabi duygusal çöküşü çok daha fena oluyor bu tartışılmaz
Her şeyin bir zamanı var demek ki.
En azından yumurtan var böyle düşün. Bir iki ay gecikse bir şey olmaz tam olsun yeter.

Bir de bizim yaşlarda kist olabiliyormuş bazı aylar canım ama bu kistler adetle gidebilen kistler ya da ne bileyim doğum kontrol haplarıyla gidebilen kistler. korkulacak bir şey değil çok şükür. sadece tedaviyi biraz öteleyebiliyor. Olsun canım en azından yumurta var bu çok çok önemli.

hormonların a devam ediyorum .kistlerin erimesi lazım dedi kaan bey. Allahım inş. Yumurtalarimiz buyur ve emriyo olurlar canım. Senin yaş
Evet canım son derece haklısın. Süreci bilmiyorum bu tedavide daha yeniyim o yüzden şaşırdım. Ben hemen yumurta toplanacak zannettim. Sağlam olması en güzeli tabiiki

bı irenbenin özelliği heralde 5.güne bekletmiyolar

Merhaba, benim 5. gün transferiydi. 3 gün bekletip dondurulmuştu. Transfer öncesi çözülüp 2 gün daha bekletildi. Kaan Bey tek embriyo transferi istediğim için en kalitelisine ulaşmalıyız demişti. Ama sanırım bu 5 gün bekletme embriyo sayısı ile alakalı.

Hadi hayırlısı canım inş benimde öyle olur.adet tarihi nezaman.bende sabah dokuzda gidicem sonra ise geleceğim senin gibi .

5 MARTTA ADET OLDUM. BÜYÜK BİR İHTİMAL NİSAN BAŞI ADET OLURUM. ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN. EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. HAYIRLI ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN.

5 MARTTA ADET OLDUM. BÜYÜK BİR İHTİMAL NİSAN BAŞI ADET OLURUM. ALLAHIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN. EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN. HAYIRLI ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN.
Amin inşallah. Aramızda çok az var transferlerimiz yakın tarihte olacak nasipse.
Zaman geçmiyor gibi geliyor :)

EVET CNM D VİTAMİNİ, ESTROFERM, DUPBASTONVE ÇİPRO VERDİ. KAN TAHLİLLERİ YAPTIRDIM SONUÇLARI FAKXLADIM. SORUN YOK DEDİLER DÜN. ADET OLMAYI BEKLİYORUM.

Banada aynilarini verdi cnm.testleri pazartesi yaptiricam inş bende faxlayacagim.bakalim inş bir şey cikmaz.bende adet bekliyorum ins gelirse ayin 7 sinde bekliyorum kendilerini her ay dakiktir inş bu ay sasirtmaz beni

Amin cnm allahim hayirlisini nasip etsin aramizda iki gün var önce sen sonra ben mutlu haberleri alırız allahım inşallah

Kizlar herkese merhaba,
Yarin kontrolum var, hayirlisiyla kalp atisimizi duyup kesemizi tekrar gorecegiz.Stresliyim cok ve heyecanli.
Dua edin benim icin...
Dualarım seninle canım. Her şey yolunda gidecek. Stres yapma bebiş de o minik kalbi etkilenmesin.
Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…