Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

eşim ve ben dr kaan bozkurt sayesinde irembe tüp bebek merkezi vasıtasıyla hayallerimize kavuştuk...daha önce bir çok doktor ve merkeze başvurduğumuz halde sonuç alamamıştık ama dr kaan beyin sayesinde sonuca ulaştık.kendisine sonsuz teşekkürlerimizi yolluyoruz.bizim konumumuzdaki herkese tavsiye ederim.

boşuna korka korka beklemişim bugünü. acısız sızısız 12 tane sağlam yumurta alındı:))))kameralı embiriyo izleme yöntemide kullanılacak bende. ikiz olmasından korktuğum için 1 tane en iyi gelişen embriyo verilip diğerleri dondurulacak. kamera takibiyle hem seçim kolaylaşıyormuş hemde embiriyo gereksiz yere kapalı yerden çıkarılmıyormuş. darısı başına canım.

Hayirlisi olsun cnm. Kamera ile izleme yontemi icin ne kadar ucret odeniyor

kameralı takip için 600 tl fark alınıyor. yumurta ve embriyo sayısı çok olanlara öneriyor sadece dr kaan bey.

İlk gebeliğimin olduğu tedavide böyle bir yöntem yoktu. Zaten ikiz olmasındanda korkmuyordum. Bu sefer bende en iyi tek embriyo yerleştorilsin istiyorum. Yumurta sayım bir belli olsun yarın toplanınca bir pazarlık yaparım artıķ:) ikinci bebeğime indirim olur herhalde.

bendede yarin transfer olıcak. turkceme kusur bakmayin. ozel egedeyken dr kaan bey ilk denemek gebeliki dusuk olmustu. bu tedavimde bendede kamerali takip vardi.besinci gun yerlestiriliyor en iyisi. bu sefer dogurucam isallah. ne dilerse olsun doktorumun. ben hep bir suru soru sordum hep dinlerdi.

kameralı takip için 600 tl fark alınıyor. yumurta ve embriyo sayısı çok olanlara öneriyor sadece dr kaan bey.

sabah 10 yumurtam çıktı:) bu sistemi kullanıcam ben de. ilk tüp bebeğimde böyle şeyler olmadan doğurmuştum sağolsun kaan bey ama bu sefer tek embriyo istiyorum.bir tane yerinde duramayan oğlan yapmıştı doktorum:)iki tane dahaya gücüm yetmez.neyse sonuçta hayırlısı neyse o olsun doğrusunu rabbim bilir.

3. günümde kaliteli 5 tane embryo varmış:) 5. güne kadar takip edip kameralı sistemde bir tanesi yerleştirilecekmiş. inşallah donduracak embriyoda kalır allahım.

cumartesi konuşmaya gitcem inşallah mini tüp bebegin fiyati ne acaba bilen varmi

cumartesi konuşmaya gitcem inşallah mini tüp bebegin fiyati ne acaba bilen varmi

normal tüp ne kadar lütfen bilgilendirirmisiniz yumurtalik rezervim az o yüzden hangisini uygular bilmiyom ameliyattan sonra tabi bebegim yok ama nur topu gibi miyomum var .. ameliyattan cok korkuyorum

normal tüp ne kadar lütfen bilgilendirirmisiniz yumurtalik rezervim az o yüzden hangisini uygular bilmiyom ameliyattan sonra tabi bebegim yok ama nur topu gibi miyomum var .. ameliyattan cok korkuyorum

boşa zaman harcayıp duruyorsun canım. herkese farklı tedavi yöntemleri uyguluyor dr kaan bey. ve halden anlayan bir doktor özel görüş bence harcamalarını.

of ya kızlar bu iş doktor moktor olmayı dinlemiyor. bütün tıp bilgilerim uçmuş gibi heyecanlıyım ve saçma sorular sorup utanıyorum dr kaan beyden. sağolsun içinden geldiği gibi saçmala gevşe yeterki gebe al diyor:) neyse normal yumurta rezervleriyle iğnelerime başladık sonunda.

yarınada sorunsuz gelişirse embiriyolarım tek transfer edilip dondurulacak. kameralı takiple bugüne kadar 5 tane iyi kalitede gelişmiş şükür. uyku yok bu gece bana ya.

korka korka başladım ben de tekrar tedavime. yumurtası en az hastalarından biriyim dr kaan beyin bu sefer çok yeni bir tedavi yöntemini denemeye razı oldum inşallah farklı olur sonuç. ama doğrusu dr kaan bey ne önerse sonsuz güvenim var. 1 ay içinde 2 kere ilaç kullanıp 2 kere yumurta toplanıp embiriyolar dondurulup sonra transfer edilecek. sonuç ne olursa olsun benle sevinip benle üzülmeye zaman ayıran bir doktorum var hiç değilse.

ben gönül , daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi. irembe tıp merkezi ve onun harika doktoru kaan bozkurt bey in sayesinde umudu kestiğimiz noktada son gelişme olarak ultrasonda bebeğim görüntülendi...allah razı olsun.

şükür allahıma sağsalim 12 haftayıda geçtik. ense kalınlığ burun kemiği bakıldı bugün. kan testleride iyi çıkar inşallah. ilk tüp bebek tedavimide gebeliğimide doğüma kadar dr kaan bey götürmüştü. allah izin verirse bunuda sağsalim kucağıma verecek. muayenemde irenbenin en sessiz hemşiresi buseyi bile gülümsetiyor sağolsun:)

kazasız belasız bugün 5. gün embiriyosu yerleştirilecek hale geldik şükür:) sen kadar şanslı olurum inşallah. benimde ilk tüp bebeğimi yine dr kaan bey yapmıştı. iki tane de 5. gün donduruldu. gerek kalmaz onlara inşallah. sağlıklı 2 çocuk yeter bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…