- Konu Sahibi mavinehir17
-
allah ikimizinde yüzünü güldürsün canım. 10 dan fazla yumrutam gelişiyormuş benimde şükür. kaan beye sadece bir doktor değil abi dost gibide güveniyorum. ilkindeki gibi gider inşallah şansım. bir iki yumurtalı hastalarından bile gebe kalanlar gördüm dr kaan beyin hastalarından.
boşuna korka korka beklemişim bugünü. acısız sızısız 12 tane sağlam yumurta alındı:))))kameralı embiriyo izleme yöntemide kullanılacak bende. ikiz olmasından korktuğum için 1 tane en iyi gelişen embriyo verilip diğerleri dondurulacak. kamera takibiyle hem seçim kolaylaşıyormuş hemde embiriyo gereksiz yere kapalı yerden çıkarılmıyormuş. darısı başına canım.
Hayirlisi olsun cnm. Kamera ile izleme yontemi icin ne kadar ucret odeniyor
kameralı takip için 600 tl fark alınıyor. yumurta ve embriyo sayısı çok olanlara öneriyor sadece dr kaan bey.
İlk gebeliğimin olduğu tedavide böyle bir yöntem yoktu. Zaten ikiz olmasındanda korkmuyordum. Bu sefer bende en iyi tek embriyo yerleştorilsin istiyorum. Yumurta sayım bir belli olsun yarın toplanınca bir pazarlık yaparım artıķ:) ikinci bebeğime indirim olur herhalde.
kameralı takip için 600 tl fark alınıyor. yumurta ve embriyo sayısı çok olanlara öneriyor sadece dr kaan bey.
sabah 10 yumurtam çıktı:) bu sistemi kullanıcam ben de. ilk tüp bebeğimde böyle şeyler olmadan doğurmuştum sağolsun kaan bey ama bu sefer tek embriyo istiyorum.bir tane yerinde duramayan oğlan yapmıştı doktorum:)iki tane dahaya gücüm yetmez.neyse sonuçta hayırlısı neyse o olsun doğrusunu rabbim bilir.[/QUOTE
inşallah benimde yarın belli olacak o takip sistemine girecek kadar yumurtam olup olmayacağı:)
cumartesi konuşmaya gitcem inşallah mini tüp bebegin fiyati ne acaba bilen varmi
normal tüp ne kadar lütfen bilgilendirirmisiniz yumurtalik rezervim az o yüzden hangisini uygular bilmiyom ameliyattan sonra tabi bebegim yok ama nur topu gibi miyomum var .. ameliyattan cok korkuyorum
sabah 10 yumurtam çıktı:) bu sistemi kullanıcam ben de. ilk tüp bebeğimde böyle şeyler olmadan doğurmuştum sağolsun kaan bey ama bu sefer tek embriyo istiyorum.bir tane yerinde duramayan oğlan yapmıştı doktorum:)iki tane dahaya gücüm yetmez.neyse sonuçta hayırlısı neyse o olsun doğrusunu rabbim bilir.[/QUOTE
inşallah benimde yarın belli olacak o takip sistemine girecek kadar yumurtam olup olmayacağı:)
birinci kalite tek embryo yerleştirildi şükür:) 3 tanede dondurulup saklanıyor. inşallah ikinci bebek içi gereksin sadece onlar.
birinci kalite tek embryo yerleştirildi şükür:) 3 tanede dondurulup saklanıyor. inşallah ikinci bebek içi gereksin sadece onlar.
sanırım benimde işler iyi gidiyor:)hepsi olgun 9 yumurta alınmış bugün. sağlıklı döllenip gelişirlerse bendede 5. gün transferi ve dondurma olurmuş dr kaan beye göre.
ben gönül , daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi. irembe tıp merkezi ve onun harika doktoru kaan bozkurt bey in sayesinde umudu kestiğimiz noktada son gelişme olarak ultrasonda bebeğim görüntülendi...allah razı olsun.
şükür allahıma sağsalim 12 haftayıda geçtik. ense kalınlığ burun kemiği bakıldı bugün. kan testleride iyi çıkar inşallah. ilk tüp bebek tedavimide gebeliğimide doğüma kadar dr kaan bey götürmüştü. allah izin verirse bunuda sağsalim kucağıma verecek. muayenemde irenbenin en sessiz hemşiresi buseyi bile gülümsetiyor sağolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?