Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

mesajlarınız sayesinde dr kaan bozkurtla tanışmak nasip oldu bugün. allah sizdende ondanda razı olsun.psikolog olmalıymış aslında.

mesajlarınız sayesinde dr kaan bozkurtla tanışmak nasip oldu bugün. allah sizdende ondanda razı olsun.psikolog olmalıymış aslında.

Onun sayesinde daha ilk dememde gebe kaldım. 20 haftayı kaan beyin kontrolü altında şükür geçtim çoğu gitti azı kaldı yani:) cok yumurta gelistiği için hipersitimulasyon olmayay diye hem çatlatma iğnelerim farklı yapıldı hemde bütün embriyolarım dondurulup sonra yerleştirildi.iyiki özel egeden ayrılıp irenbeye geçtiğinde ardından gitmişim.

dr kaan bey tedaviye iyi cevap verdiğimi söyledi. sende ne ilaçalar ne şekilde kullanılmıştı hatırlıyormusun.aynı sonuca ulaşırım senle inşallah çok heyecanlıyım.

bana sormadın canım ama yazayım yinede:) senin gibi bendede yumurtalık verimiyle ilgili problem olmadığı içi başlangıçta 225 ünite çok bile gelebilir dedi dr kaan bey. iki iğne çeşidini beraber kullanıyorum. gonal 150 digeri günde bir kere menopur 75 lik. sonumuz hayrolsun inşallah hayatım

aaa tamamen aynı gidiyoruz canım yaaa. şimdiden bir tarafta 8 diğer tarafta 6 yumurtam gelişiyormuş. aksilik olmazsa donurup saklayacak embriyolarımda olurmuş:) çok umutluyum ama sonra üzülmekten korkudan söleyemiyorum kimseye.

Hissediyorum. Yakında ben de burada hamileyimmmm diye yazacağım:) Her gün KK'ya giriyor ve Doktor Kaan Bozkurt ile ilgili yazılanları okuyorum. Moralim düzeliyor bu yazılanlarla. Rabbimin yardımıyla doğru bir seçim yaptım:)

ben de heyecanla adetimi bekliyorum artık.ne gereksiz düşüncelermiş her ay yumurtladım yumurtlamadım adetim geçer inşallah dileklerim. ilk çocuk istediğimde gitseymişim dr kaan beye hiç değilse ruhum yorulmadan geçerdim o aşamaları yaa. bendede sanırım sizin dozlar kullanılır yumurtalarım normalmiş neyseki

Tekrar Merhaba. Bugün sabah İrenbe Tüp Bebek Merkezinde Dr. Kaan Bozkurt tarafından yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi. Bu ilk tüp bebek denemem ve İrenbe'de ilk defa hizmet alıyorum, merkezden ve çalışanlarından memnun kaldım, Kaan Beyi zaten seviyor ve güveniyoruz. Adetimin 3. günü toplam 7 folikül vardı, 4 ü gelişti, bugün de o dört taneyi aldılar, hepsinin içinde yumurta varmış çok şükür. Kaan Beyin söylediğine göre, ikisinden çok umutluymuş, diğer ikisi de olabilir ama renklerinden dolayı izleyip göreceğiz dedi. Ben de tabii yaş fakötür de var, 43 yaş bitti, dolayısıyla yaşa göre 4 yumurta iyidir diyor Kaan Bey. Büyük ihtimalle salı günü transfer yaparız dedi. Ben gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Selamlar, sevgiler.

allahım bana sağlıklı bir yumurta ürettirsin razıyı yaaa bir tek dr kaan bey sağolsun bir süre dhea kullanıp sonra karar vermemizi önerdi umutsuz doktor doktor gezerken. yakında kontrolüm var. bir tane embiriyo yerleştirilip o umudu yaşamaya bile razıyım. sen de dhea kullanmışmıydın ve ne kadar. 43 yaşında 4 yumurta allah gebeliğide nasip etsin canım inşallah.

aynı sayıda yumurtam olsa ben çoktan razıyım canım yaaa. allah tamamına erdirsin inşallah. ben 2 aydır dhea ve dr kaan beyin verdiği diğer ilaçları kullanıyorum. şükür yumurta artışım var biraz. yakında başlarız allah izin verirse. dualarını esirgeme hayatım.

Bugün yada yarın çatlatma iğnelerim yapılacak artık küt küt kalbim hergün kızlar ya.2 çeşit çatlatma iğnesı beraber yapılacakmış şansı arttırmak içim.

Bugün yada yarın çatlatma iğnelerim yapılacak artık küt küt kalbim hergün kızlar ya.2 çeşit çatlatma iğnesı beraber yapılacakmış şansı arttırmak içim.

benimde bir hafta oldu iğnelere başlayalı canım sorunsuz cevap vermişim ilaçlara allaha şükür. bir kaç güne benimde çatlatma zamanım gelecek inşallah.ik seferde gebelik olduğu ve doğurduğum için şansım yüksekmiş neyse. zaten öncekinide dr kaan bozkurt yapmıştı yine aynı sonucu alacağımızı hissediyorum. senin ilk denemen sanırım allah benle aynı şansı versin inşallah.

Merhaba, ben Kaan Bey'in tavsiyesi ile DHEA kullandım ve fakat çok kısa süre kullanıp bırakmıştım, keke daha uzun süre kullansaydım diye sonradan pişman olmadım değil

Herkese Merhaba,
Bugün tek ama A kalite olduğu söylenen yumurtam transfer edildi, diğer döllenen yumurtamın gelişmesi iyi olmadığından transferi tercih edilmedi. Kaan Bey çok umutlu olduğunu söyledi, sağ olsun moralimi yüksek tutmada çok yardımcı bana. Yalnız ben bugün bir hata yaptım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü farkedince, bana 16.11.2013 te olmamı söyledikleri decapeptyl isimli ilacı ben bugün de vurulacağımı anlamışım, kendim göbekten vurulduktan sonra içim rahat etmedi Kaan Beyi aradım, ne öğreneyim? O ilacı 16.11.2013 te kullanmam gerekirmiş ama bir zararı olmaz dedi. Ben ama zaten bahane arıyorum olumsuzluk için, ah nasıl yaptım bu hatayı diye kafayı yiyorum kendi kendime Neeyse artık, gerisi Allaha kalmış...

Benim çatlatma iğnelerim bugün verildi hayatım. Dediğin gibi 2 çeşit decapeptil ve coriomon diye 2 iğne. Şükür Allahıma iyi cevap verdim.15 folikul varmış. Dondurup saklanacak sayıda güzel embiriyolar olur dedi dr kaan bey.

allah ikimizinde yüzünü güldürsün canım. 10 dan fazla yumrutam gelişiyormuş benimde şükür. kaan beye sadece bir doktor değil abi dost gibide güveniyorum. ilkindeki gibi gider inşallah şansım. bir iki yumurtalı hastalarından bile gebe kalanlar gördüm dr kaan beyin hastalarından.

allah sizinde benimde dualarımı kabul etsin canlarım yaa. başlangıç tahlillerim muayenelerim iyi geçti hep. inşallah sonuna kadar böyle gideriz. doktorum zaten sağolsun dünya iyisi.

darısı başıma hayatım. 24 haftaya sağsalim ulaştım artık. izmir dışında olduğum için artık dr kaan beye gidemiyorum gebelik kontrollerime. ama her ay muayenemden sonra kendisine bilgi verip içimi rahatlatıyorum:) başka doktora gittiğim halde her seferinde sabırla dinliyor beni sağolsun.

herkese selam arkadaşlar ben Gönül, Kaan beye teşekkürler onun sayesin çocuk sahibi olacam çok iyi bir doktor çok iyi biri çok anlayışlı herşeyi takip ediyor selamlar iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…