- Konu Sahibi mavinehir17
-
kazasız belasız bugün 5. gün embiriyosu yerleştirilecek hale geldik şükür:) sen kadar şanslı olurum inşallah. benimde ilk tüp bebeğimi yine dr kaan bey yapmıştı. iki tane de 5. gün donduruldu. gerek kalmaz onlara inşallah. sağlıklı 2 çocuk yeter bana:)
Herkese selam
Uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı 12 kasımda dondurumuş embrıyo transferı oldum daha evvel başka bır merkezde ılk deneyımımı gecırmıştım negatıf sonuçlandı.. bende donrurulmuş embrıyolarımı alıp irenbe dr kaan bozkurtun kapısını çaldım.. saolsun çok ilgili güler yüzlü bır doktor.. veee bugun 11. günüm kan testim pozıtıff çıktı :) inşş rabbım sağlıkla kucağıma almayıda nasıp eder.. İyik tercihi kaan beyden yana yapmışım bu mutluluğu yaşamamda vesıle oldu.. ona burdan sonsuz teşekkürler :)
allah tamamına erdirsin canım. ben de bugün aldım dondurma transferimin sonucunu ve 535 çıktı:))allah herkese nasip etsib inşallah.daha önce taze ile gebe kalamayınca çok moralim bozulmuştu. hatta boşuna dondurduk onlarda tutmaz nasılsa diye moralim bozulmuştu. dr kaan beyle konuştuktan sonra ancak tekrar inandım. dondurulmuş embiriyo transferlerinde tazeden bile daha yüksek gebelik oranları varmış.
allah tamamına erdirsin canım. ben de bugün aldım dondurma transferimin sonucunu ve 535 çıktı:))allah herkese nasip etsib inşallah.daha önce taze ile gebe kalamayınca çok moralim bozulmuştu. hatta boşuna dondurduk onlarda tutmaz nasılsa diye moralim bozulmuştu. dr kaan beyle konuştuktan sonra ancak tekrar inandım. dondurulmuş embiriyo transferlerinde tazeden bile daha yüksek gebelik oranları varmış.
bugün 7 yumurtam toplandı:) kameralı takip sistemini kullanarak yapılmasını istedim bende. bir yandanda bütün embiriyolarım dondurulup sonramı transfer edilde acaba diye düşünmeye başladım. Dr Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinde daha sık çok gebelik elde edildiğini söylüyor. iğnelerin kullanılmadığı zaman rahim içi yerleşmeye daha elverişli oluyormuş.
bugün 7 yumurtam toplandı:) kameralı takip sistemini kullanarak yapılmasını istedim bende. bir yandanda bütün embiriyolarım dondurulup sonramı transfer edilde acaba diye düşünmeye başladım. Dr Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinde daha sık çok gebelik elde edildiğini söylüyor. iğnelerin kullanılmadığı zaman rahim içi yerleşmeye daha elverişli oluyormuş.
nihayet iğnelerime başlamak nasip oldu. yumurta problemi olmayan hastalardan olduğumu baştan beri söylüyor kaan bey. o yüzden hep içim rahat. bugüne kadar dondurup yerleştirmenin şansı daha az diye bilirdim ben de. iğnelerime başlarken gerekirse embriyoları dondurup sonra transfer yaparız deyince kaan bey korktum önce. neyse uzun uzun anlattı tüp bebekte her çift için ona uygun değişik seçenekler olduğunu, yeni dondurma yöntemleriyle rahim içi daha doğalken yerleştirmenin tam tersine şansı artırdığını. önce allaha sonra sana emanetiz demesem daha anlatacaktı:)
Müjdee:) hcg deģerim binin uzerinde çıktı. Haftaya allah izin verirse ultrasonda görülurmüş. Kucağıma almakta nasip olur inşallahallah tamamına erdirsin canım. ben de bugün aldım dondurma transferimin sonucunu ve 535 çıktı:))allah herkese nasip etsib inşallah.daha önce taze ile gebe kalamayınca çok moralim bozulmuştu. hatta boşuna dondurduk onlarda tutmaz nasılsa diye moralim bozulmuştu. dr kaan beyle konuştuktan sonra ancak tekrar inandım. dondurulmuş embiriyo transferlerinde tazeden bile daha yüksek gebelik oranları varmış.
Kızlarrrrr. Doktor Kaan Bozkurt artık İrenbe'deymiş. Özel Ege Tüp Bebek'ten transfer olmuş biliyor musunuz... İlk bebeğime beni kavuşturmuştu. İkinci yavrum da kı:smet olur inşallah. Bu hafta randevum var:))))
Herkese selam
Uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı 12 kasımda dondurumuş embrıyo transferı oldum daha evvel başka bır merkezde ılk deneyımımı gecırmıştım negatıf sonuçlandı.. bende donrurulmuş embrıyolarımı alıp irenbe dr kaan bozkurtun kapısını çaldım.. saolsun çok ilgili güler yüzlü bır doktor.. veee bugun 11. günüm kan testim pozıtıff çıktı :) inşş rabbım sağlıkla kucağıma almayıda nasıp eder.. İyik tercihi kaan beyden yana yapmışım bu mutluluğu yaşamamda vesıle oldu.. ona burdan sonsuz teşekkürler :)
merhabalar sizin sıkıntınız ne idi de tüp bebek denediniz özür dilerim haddim olmayarak soruyorum bilgi ue terrübe edinmek için .
3kaan bey özel egedeyken ilk bebeğime kavuşturmuştu beni allah razı olsun.8 yaşında nazar değmesin dünyagüzeli kızım var:) 1. denememde gebe kalıp doğurmuştum. problem eşimdeydi. allah izin verirse ikinciyede kavuşturacak beni eminim.
3
Bende birinciye kavuşurum inşallah. Dün sağsalim toplandı yumurtalarım. Embroyologda doktorumda iyimser sonucum için. O takip sistemi sende de kullanıldımı.
benim cumartesiydi hcg testim ama negatif1 tane birinci kalite 5. gün embiriyosu yerleşmisti. 2 mi isteseydim acaba ya. 3 tane birinci kalitede dondurulmuş var neyse. kaan bey son 6 ayda yaptığı dondurulmuş embriyo transferlerinde % 50 nin çok üzerinde gebelik olduğunu söyledi. bu biraz üzüntümü azalttı. irenbede tüm ekibin en iyisini yaptığından hiç endişem yok ama. sonunda kadar buradayım. bir problem olsa bu kadar kaliteli dondurulmuş embriyolarım olmazdı herhalde.
hiç bunalıma girme canım. emin ol dondurulmuşlarla pozitif sonuç alacaksın. benim bugün hcg değerim 134 çıktı allaha şükür.daha öncede kaan bey özel egedeyken sayesinde kızıma kavşmuştum. inancını yitirme.dondurulumuşlarla gebe kalmış bir sürü hastasını duydum kaan beyin için rahat olsun. irenbenin embriyoloji laboratuarıda çok iyi olmasa bu kadar dondurulmuş embriyomuz oluşmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?