Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkese selam

Uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı 12 kasımda dondurumuş embrıyo transferı oldum daha evvel başka bır merkezde ılk deneyımımı gecırmıştım negatıf sonuçlandı.. bende donrurulmuş embrıyolarımı alıp irenbe dr kaan bozkurtun kapısını çaldım.. saolsun çok ilgili güler yüzlü bır doktor.. veee bugun 11. günüm kan testim pozıtıff çıktı :) inşş rabbım sağlıkla kucağıma almayıda nasıp eder.. İyik tercihi kaan beyden yana yapmışım bu mutluluğu yaşamamda vesıle oldu.. ona burdan sonsuz teşekkürler :)

darısı başıma canım yaa. dün 4 embriyomun 3. gün için kaliteli olduğunu 5. gün transfer edilip en iyisinin verilmesini önerdi dr kaan bey. inşallah yarına kadar bozulmazlar. dondurulmuşlarla gebelik oranının daha bile çok olduğunu öğrendim bu arada. kalanları mutlaka dondurmalarını isticem.

allah tamamına erdirsin canım. ben de bugün aldım dondurma transferimin sonucunu ve 535 çıktı:))allah herkese nasip etsib inşallah.daha önce taze ile gebe kalamayınca çok moralim bozulmuştu. hatta boşuna dondurduk onlarda tutmaz nasılsa diye moralim bozulmuştu. dr kaan beyle konuştuktan sonra ancak tekrar inandım. dondurulmuş embiriyo transferlerinde tazeden bile daha yüksek gebelik oranları varmış.

Senin adına çok sevindim canım umarım ikimizde bebeklerimize kavuşuruz :) bende testimi dün yeniledim 470e çıkmış yarında baktıracağım bakalım ne olacak.. benimde dondurulmuş embrıyoların çözülürken bozulmasından yana çok korkum vardı.. birde başka merkezden getirmiştim ama şükürler olsun herşey yolunda gıttı.. ilk denemede negatıf sonuç almak insanı hayal kırıklığına uğratıyor haklısın ama kaan bey sağolsun pozitif başladık pozitif gidiyo umarım böylede sonuçlanır :)

ilk test yaptım bugün sevindim cok:)259 çıktı. ilk tup bebekte hamile olup dusuk yapmıstım. bu sefer donmuslarda var. dr kaan isallah dogurtucakta.

bugün 7 yumurtam toplandı:) kameralı takip sistemini kullanarak yapılmasını istedim bende. bir yandanda bütün embiriyolarım dondurulup sonramı transfer edilde acaba diye düşünmeye başladım. Dr Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinde daha sık çok gebelik elde edildiğini söylüyor. iğnelerin kullanılmadığı zaman rahim içi yerleşmeye daha elverişli oluyormuş.

Hayırlısı olsun canım.. Kaan beyın tavsıyeleri çok önemli.. Dondurulmuş embrıyoda rahim dinlenmiş olduğu için bence de başarı daha yüksek.. iğneler ve opu işlemi bence rahimi biraz yoruyor... bende dondurulmuş embrıyolarımla pozıtıf sonuç aldım.. darısı senin başına inş :)

nihayet iğnelerime başlamak nasip oldu. yumurta problemi olmayan hastalardan olduğumu baştan beri söylüyor kaan bey. o yüzden hep içim rahat. bugüne kadar dondurup yerleştirmenin şansı daha az diye bilirdim ben de. iğnelerime başlarken gerekirse embriyoları dondurup sonra transfer yaparız deyince kaan bey korktum önce. neyse uzun uzun anlattı tüp bebekte her çift için ona uygun değişik seçenekler olduğunu, yeni dondurma yöntemleriyle rahim içi daha doğalken yerleştirmenin tam tersine şansı artırdığını. önce allaha sonra sana emanetiz demesem daha anlatacaktı:)

hayırlısı olsun canım. bana dün bir tane embriyo yerleştirildi. diğer 2 tanesi donduruldu. bunları bende bildiğim için ya tutmazsa diye korkmuyorum. daha önce gebe kalmamış olsa bile dondurulmuşların transferiyle gebe kalan çok hastasını duydum dr kaan beyin. yinede kısmet neyse o oluyor dediğin gibi önce allah sonra doktorlarımız.

Müjdee:) hcg deģerim binin uzerinde çıktı. Haftaya allah izin verirse ultrasonda görülurmüş. Kucağıma almakta nasip olur inşallah

benimde yarın toplanacak yumurtalar hayırlısıyla. daha öncede dediğim gibi doktor olduğumu devamlı kaan beyin hatırlatması gerekiyor. başkası olsa kovalardı beni saçma sorularımla:) ultrasonda yeterli sayıda yumurtam var görünüyor. senin nasıl gitti kameralı takipte embriyolar. tavsiye edermisin?

merhabalar sizin sıkıntınız ne idi de tüp bebek denediniz özür dilerim haddim olmayarak soruyorum bilgi ue terrübe edinmek için .

maşallah barekallah size Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde bir aşılama deneyimim oldu sonuç malesef olumsuz 3 yıllık evliyim bende eşimin de benimde hiçbir problemimiz yok önerir misiniz tüp bebek tedavisini

merhabalar sizin sıkıntınız ne idi de tüp bebek denediniz özür dilerim haddim olmayarak soruyorum bilgi ue terrübe edinmek için .

kaan bey özel egedeyken ilk bebeğime kavuşturmuştu beni allah razı olsun.8 yaşında nazar değmesin dünyagüzeli kızım var:) 1. denememde gebe kalıp doğurmuştum. problem eşimdeydi. allah izin verirse ikinciyede kavuşturacak beni eminim.

3

Bende birinciye kavuşurum inşallah. Dün sağsalim toplandı yumurtalarım. Embroyologda doktorumda iyimser sonucum için. O takip sistemi sende de kullanıldımı.

3

Bende birinciye kavuşurum inşallah. Dün sağsalim toplandı yumurtalarım. Embroyologda doktorumda iyimser sonucum için. O takip sistemi sende de kullanıldımı.

yarın kanda hcg değerim bakılacak. tutsun tutmasın allah kızıma uzun ömür versin. dr kaan beyin herşeyin mümkün olanını yaptığından hiç şüphem olmadı zaten. takip sistemi bende de kullanıldı merak ediyorsan.

benim cumartesiydi hcg testim ama negatif 1 tane birinci kalite 5. gün embiriyosu yerleşmisti. 2 mi isteseydim acaba ya. 3 tane birinci kalitede dondurulmuş var neyse. kaan bey son 6 ayda yaptığı dondurulmuş embriyo transferlerinde % 50 nin çok üzerinde gebelik olduğunu söyledi. bu biraz üzüntümü azalttı. irenbede tüm ekibin en iyisini yaptığından hiç endişem yok ama. sonunda kadar buradayım. bir problem olsa bu kadar kaliteli dondurulmuş embriyolarım olmazdı herhalde.

hiç bunalıma girme canım. emin ol dondurulmuşlarla pozitif sonuç alacaksın. benim bugün hcg değerim 134 çıktı allaha şükür.daha öncede kaan bey özel egedeyken sayesinde kızıma kavşmuştum. inancını yitirme.dondurulumuşlarla gebe kalmış bir sürü hastasını duydum kaan beyin için rahat olsun. irenbenin embriyoloji laboratuarıda çok iyi olmasa bu kadar dondurulmuş embriyomuz oluşmazdı.

benimde dün yapıldı transferim. seninkini allah tamamına erdirsin inşallah hayatım. senin şansının yarısınıda bana versin:)1 tane 5. gün yerleştirildi 1 tane de donduruldu.dr kaan bey artık hep beraber dua aşamasındayız dedi merkezden çıkartırken. güvenim ne olursa olsun sonsuz kendisine.

Merhaba. Ben de geçen hafta Kaan Bozkurt ile görüşmeye gittim. Yumurta rezervlerime baktık. Yumurtam varmış. Buna çok sevindim. Korkmuştum kötü bir sonuç çıkacağına...Kendisini uzun süredir tanıyorum. Çok iyi bir doktor olduğunu da biliyorum. Hem iyi bir doktor hem de iyi biri... Artık bebeğime kavuşma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bu durumda da yardım isteyeceğim tek doktor Kaan Bozkurt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…