Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Arkadasim inşallah Rabbim gönlüne göre verir mutlu haberi burada bizlerle paylasirsin
Evlat bekleyen herkesin Rabbim yusunu guldursun senin transferin nezaman oldu canim

Benim bildiğim canim 35 yaş üstü kadınlarda oncesinde2 tüp bebek denemesi başarısız olursa iki tane transfer ediliyo
Yani ikitane sen nezaman başlayacaksınız canim

bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız

herkese merhaba bende tedaviyle anne oldum ve bugün tesadüfen doktorumun izmir irenbeye geçtiğini öğrendim. a.kaan koca herkese şiddetle tavsiye ederim.mükemmel bir doktor ve çok çok iyi bir insan...

İnşallah hepimisinde yusu güler artık
Bende yurt dışında yaşıyorum aslında smnrya karar kilmistim
Rrandevu almak icin aradim kovmaktan beter etti beni bende okusginlikla ierembeyi aradim inşallah bizimde kucaklarimuz dolar Allahım ol der artık yüzümüz güler

Merhaba arkadaşlar bu topikte kimse yokmu irembede tüp bebek yaptıran yokmuuu

Merhaba canım hosgeldin. Ben yaptirdim.drum aral bey ilk denememde ikizlere hamileyim.
Doktorunun tuba hanim oldugunu yazmissin ben orda tek bayan Dr funda göde diye biliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkasim yazdığın icin belki ben yanlış hatirliyobolabilrim ilk önce ikzlerni sağlıkla buyut
Allah acılarını göstermesin .benim aslında smnyrada karar kilmistim yurt dışında yaşıyorum ben
Burada 5 kes denedik olmadı birde türkiyede şansımızı deneyelim dedik
Neyse randevu icin aradim adam beni kovmaktan beter etti bende okusginlikla apar topar irembeyi aradim sağ olsun oradiki kis cok ilgili davrandı belki ben okisginlikla yanlış anlamisimdir funda hanım nasıl peki bir bilgin varmı inşallah bende buraya döndüğümde bebegimle dönerim .insan cok usuluyor zaman geçtikçe yas kemale eriyo artık hakkımızda hayırlısı olsun

Peki nasıl birerkez bilgi verebilirmisin cok korkuyorum tekrar negatifle sonuçlanacak diyye burada her denedigimusde araştırmadan devam araştırmadan devam bilmiyorum belki vakti ve saatı vardır ama eşimle çoook yorulduk artık MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler
Sen nezaman yaptirmustin canim

Canim merkez cok iyi dr olarak benim Aral beydi.Ahmet zeki isik gidenlerde var burda.gecmis sayfalarda bahsetmistik hatta oku istersen.Rabbim insallah bu sefer yavrularina kavusmak nasib eder.funda hanimi 1-2 kere orada gordum sadece konusma ve tanisma firsatim olmadi.Rabbim gonlune göre versin insallah bu seferki tedavinde hayirli kapilar acilsin pozitif sonuclar gelsin.benim haziran ortasi oldu transferim.guzel dileklerin icin tsk ederim sanada nasib olsun ikizler inşallah.

kızlar transfere son 4 gün heyecanım dorukta.pazartesi bebişlerimi alıp gelicem inşallah
Oh hadi hayırlısı inşallah bebislerin sımsıkı tutunup 9 ay birakmasin.once gobuste sonra kucak ta büyütmek nasib olsun. Rabbim kolaylaştırsin inşallah. Dualarim seninle canım guzel haberlerini duymak ümidiyle. Sakin stres belirti ebik gubuk canini sıkacak hiçbişey dusunme her dusuncen pozitif ve mutluluk bebislerle guzel hayallere dal.transfer sonrasi 1-2 gun corapsiz gezme.ayaklar onemli 4 gunde kesinlikle wc ve yemek harici kalkma.benden oneriler bu kadar Allahin izniyle gelsin bebisler.

Cok teşekkür ederim canim inşallah dediğin gibi olur bazen insan cok '

mutsuzluğa kapılıyor .MEVLAM YAVRULARİNİ SAGLİKLİ SİHHATLİ AKİLLİ VE ZEKİ OLARAK KUCAAGİNA ALMAYİ NASİP
EDER Evlat hasretiyle yanan herkes inşallah bu duyguları yaşar hamileliğin cok iyi geçer inşallah sevgiler

Arkadaşlar paylasimlarinizi baştan sona okudum ve ahmet beye
Karar verdim aradim doktorumu değiştirdim inşallah hepimisinde hakkında hayırlısı olur
Bi problem çıkarmadılar 8ayin 6 da ahmet beyde randevum Allahım evlat ozlemimis son bulur artık kucaklarimizi dolar
Gelismeler yazarım sevgiler

Allah razı olsun canım inşallah sende bu guzel duygulari yasarsin.Rabbim tedavini hayirli kilsin yavrularinin gelmesine vesile olsun insallah Ahmet bey.neticesi pozitifle sonuclansin insallahhh.

Allah razı olsun canım inşallah sende bu guzel duygulari yasarsin.Rabbim tedavini hayirli kilsin yavrularinin gelmesine vesile olsun insallah Ahmet bey.neticesi pozitifle sonuclansin insallahhh.

Amin arkadaşım paylasimlarin beni umutlandırıyor artık sabirsizlaaya başladım
Ne olacak acaba adetim zamanında gelcekmi bi problem cikarmi .sonuçta 27 günlüğüne geliyoruz
Burada birçok arkadaşım turkiyedeki tedavilerinin sonucunda hamile kaldilar endise edemedende duramiyorum
Hakkımızda hayırlısı Rabbim bisleride biyerlere koymuştur sanadaa büyüyecek ailenle huzurlu sağlıklıyillar Mevlam neyler eyler enguzelini eyler SEVGİLER

Gunaydin canim hosgeldin aramiza..internetim yoktu yazamadim uzun zamandir.sende ahmet beyde karar kilmissin.hayirlisi olsun insalllah.rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun insallah.

Tesekkyr ederim canim bende nasip olursa agustosdaki ilk
Adetimle baslayacam yorumlardan okudugum kadariyla ahmet bey cok ilgili bi Doktor oldugunu anladimm insallah hersey yolunda girer canim senin tedavin hangi asamadadoktorun kimdi. Allahim hepimizin yuzunu guldursun evlat hasretimiz so'n bulur insallahRabbim gonlune göre versin sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…