- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
kızlar 2 gündür göğüslerim ağrıdan mahvoldu ya dokunamıyorum bile.
progesteron içeren ürünler bende oldukça hassasiyet yapıyor
zaman daraldıkça bende heyecan artıyor.
canım kocacım mertle efe geliyor diyor süreklii
ben hamile kaldım ikiside erkek oldu bide isimleri belli Allahım ya ..
ama bu sefer olacak içime öle doğuyor diyor gecen sene böle hissetmiyodum dedi.
gecen arkadasın birinede fal baktırdım oda ikiler geliyo dedi bakalım çok sabırsızlanmaya başladım artık
kızlar 1den fazla denenmiş olumsuz olmus ve 35 yasını gecmıs kişilerde fazla embrıyo transfer edılıyor dıye bır yazı okudum. dogrumu? yanı ben ılkkez deneyecegım 1 tanemı embrıyo transfer edecek( ya tutmazsa 2 de sans daha yuksek degıl mi??? ıkız bebek bekleyenler bı fıkır verebılırmı nasıl oldu o süreç,sizmi ıstedınız 2 tane transfer edilmesini
bende ırenbe düşünüyorum... ama ahmet beymı aralbeymı karar veremedım görüsenler hangısını tavsıye edrsınız
eylül ortası gıbı baslıyoruz,doktorum ahmet zeki ışık, tuba hanımı tanımıyorumbenim bildiğim canim 35 yaş üstü kadınlarda oncesinde2 tüp bebek denemesi başarısız olursa iki tane transfer ediliyo
yani ikitane sen nezaman başlayacaksınız canim
Merhaba arkadaşlar bu topikte kimse yokmu irembede tüp bebek yaptıran yokmuuu
kızlar transfere son 4 gün heyecanım dorukta.pazartesi bebişlerimi alıp gelicem inşallah
Peki nasıl birerkez bilgi verebilirmisin cok korkuyorum tekrar negatifle sonuçlanacak diyye burada her denedigimusde araştırmadan devam araştırmadan devam bilmiyorum belki vakti ve saatı vardır ama eşimle çoook yorulduk artık MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler
Sen nezaman yaptirmustin canim
Oh hadi hayırlısı inşallah bebislerin sımsıkı tutunup 9 ay birakmasin.once gobuste sonra kucak ta büyütmek nasib olsun. Rabbim kolaylaştırsin inşallah. Dualarim seninle canım guzel haberlerini duymak ümidiyle. Sakin stres belirti ebik gubuk canini sıkacak hiçbişey dusunme her dusuncen pozitif ve mutluluk bebislerle guzel hayallere dal.transfer sonrasi 1-2 gun corapsiz gezme.ayaklar onemli 4 gunde kesinlikle wc ve yemek harici kalkma.benden oneriler bu kadar Allahin izniyle gelsin bebisler.kızlar transfere son 4 gün heyecanım dorukta.pazartesi bebişlerimi alıp gelicem inşallah
Canim merkez cok iyi dr olarak benim Aral beydi.Ahmet zeki isik gidenlerde var burda.gecmis sayfalarda bahsetmistik hatta oku istersen.Rabbim insallah bu sefer yavrularina kavusmak nasib eder.funda hanimi 1-2 kere orada gordum sadece konusma ve tanisma firsatim olmadi.Rabbim gonlune göre versin insallah bu seferki tedavinde hayirli kapilar acilsin pozitif sonuclar gelsin.benim haziran ortasi oldu transferim.guzel dileklerin icin tsk ederim sanada nasib olsun ikizler inşallah.
Cok teşekkür ederim canim inşallah dediğin gibi olur bazen insan cok '
mutsuzluğa kapılıyor .MEVLAM YAVRULARİNİ SAGLİKLİ SİHHATLİ AKİLLİ VE ZEKİ OLARAK KUCAAGİNA ALMAYİ NASİP
EDER Evlat hasretiyle yanan herkes inşallah bu duyguları yaşar hamileliğin cok iyi geçer inşallah sevgiler
Allah razı olsun canım inşallah sende bu guzel duygulari yasarsin.Rabbim tedavini hayirli kilsin yavrularinin gelmesine vesile olsun insallah Ahmet bey.neticesi pozitifle sonuclansin insallahhh.Arkadaşlar paylasimlarinizi baştan sona okudum ve ahmet beye
Karar verdim aradim doktorumu değiştirdim inşallah hepimisinde hakkında hayırlısı olur
Bi problem çıkarmadılar 8ayin 6 da ahmet beyde randevum Allahım evlat ozlemimis son bulur artık kucaklarimizi dolar
Gelismeler yazarım sevgiler
Allah razı olsun canım inşallah sende bu guzel duygulari yasarsin.Rabbim tedavini hayirli kilsin yavrularinin gelmesine vesile olsun insallah Ahmet bey.neticesi pozitifle sonuclansin insallahhh.
Allah razı olsun canım inşallah sende bu guzel duygulari yasarsin.Rabbim tedavini hayirli kilsin yavrularinin gelmesine vesile olsun insallah Ahmet bey.neticesi pozitifle sonuclansin insallahhh.
Gunaydin kislarrrrrr
Gunaydin canim hosgeldin aramiza..internetim yoktu yazamadim uzun zamandir.sende ahmet beyde karar kilmissin.hayirlisi olsun insalllah.rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?