- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Kızlar sonuç negatif
çok sağol canım başladım çok şükür hayırlısıylaIlk once Gecmis olsun tedavin hayirli olur insallah Allahim yuzunu guldursun
Kızlar sonuç negatif
günaydın cnım oncelıkle babana ve kopegıne gecmıs olsun hayırlısıyla baslıyosun ıgnleere hadı bakalım ınsallah sonucuda guzel olur cnım . Mesaj alıntısını sormussun ya alıntı ıle cevaplanın yanında kucuk bı kutu var cnım onu tıklayacaksın her cevap vermek ıstedıgın mesajın altındakı o kutuucga tıkla en son sayfanın altında konuya cevap ver var onu tıkla hepsıaralıklı halde onunune cıkıcak mesaj alıntılarının anlatabıldımmı bılmıyorum ınsallah anlasılır olmustur :) tüp olsun ucuz olsun esprısı bızım evımızdede var cnım en ucuzu tup sımdı dıyoruz :) ahh ahh ne masraflar oluyo aslında cnm sende pco varmıydı ? Pco larda az tutuyor ıgne ucretlerı bırde ben kalem ıgnelerden ıstıcem bakalım ne dıcek doktor bey onları uygulaması daha kolay oluyo bıraz daha pahalıymıs ama katlancaz yuzdesını odıcem zaten ınsallah yazar merkezın aldıgı ucrette 3500 hatta 2800 e kadar dusurenler var cnım bır arkdasa 3500 fıyat vermısler bır dıgerınede 2800 e dusurmusler
canim rabbim sabir versin insallah vakti zamani geldiginde hayırlı saglikli evlatlar nasib etsin insallah.uzulme desemde bos biliyorum ama buda bizlerin sinavi.senin suan olmadi ama vardir daha hayirlisi cunku rabbim bekletiyorsa daha iyidi daha guzeli icindir.aklimda ve dualarimdasin canim.
Ayleca canin herkesin yazdigi mesajin altinda iki tane tirnak isaretli kutucuk var.birkac alinti almak istediginde yaninda (''+) isaretine bas sonra konuya cvp ver dediginde en altta, o msjlar siralanir herkesin msjinin altina yazarsin.alintidaki [ ]su isaretleri silme msjin bitiminde o isaretlerin sonuna yazarsan alintilarda karismaz birbirine.
Bu arada tedaviye az kalmis rabbi. Inşallah ilk seferde seninde yuzunu guldursun.bu zorlu sureci bildigim icin kimseyi tanımasamda bu yolda tum kader arkadaslarim icin hep dua ediyorum.rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah maddiyattada bol kazanc ve bereket versin ki dara düşürmesin.rabbime emanetsin..
çok sağol canım başladım çok şükür hayırlısıylapzt itibaren gonal f vuruluyorum cuma tekrardan ravdevum vara bakalım o zaman ne diyecek inş ilk ve son denemem olur rabbim den tek istedğim bu
çok üzüldüm canım ne denir ki inş bi sonra ki denemen de rabbim nasip eder
canım ne denebılırkı hayırlısı de ınsallah bırdahakıne gerek kalmadan kendı gelır bebiş rabbım sabır versın
Kızlar sonuç negatif[/QUOTE
NE DENİR Kİ...ALLAH YENİ DENEME İÇİN GÜÇ KUVVET VERSİN.VE MUTLULUKLA SONUÇLANSIN İNŞALLAH.
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun sizlerden Rabbim gonlunuze göre versin
Canim Rabbim sabir versin insallah vakti zamani geldiginde hayırlı saglikli evlatlar nasib etsin insallah.uzulme desemde bos biliyorum ama buda bizlerin sinavi.senin suan olmadi ama vardir daha hayirlisi cunku Rabbim bekletiyorsa daha iyidi daha guzeli icindir.aklimda ve dualarimdasin canim
Çoook teşekkür ederim canim İnşallah senin evlatlarını sağlıkla kucagini almayi nasip etsin Allahim Allah herşeyi gonlunuze göre versin
Cok sağolun kızlar Allahım gonlunuzden geçeni omrunuze yazsın sizin bebislerinuz sımsıkı tutunurlar inşallah
kimsecikler uğramaz olmus buraya :) herkeste bır telas sanırım benımkıde adet telası 13 unde olmam gerkıyodu kı hala olmadım dun gece yaptıgm testtte bısey cıkmadı hala beklemedeyız bakalım ne zamana kadar sabrım el vercek :)
kimsecikler uğramaz olmus buraya :) herkeste bır telas sanırım benımkıde adet telası 13 unde olmam gerkıyodu kı hala olmadım dun gece yaptıgm testtte bısey cıkmadı hala beklemedeyız bakalım ne zamana kadar sabrım el vercek :)
gogi sonuç mu beklıyorsunnn,ay hafızam cok zayıfladı unutmusum...inşallah haftasonu guzel haber almıssındır...
kızlar,kimsecikler yazmamış:) ben cuma gununden ıtıbaren 6 ıgnemı vurdum. bugun ahmet beyle randevum var :) sanırım yumurta buyumeme bakacak değil mi?? burda sızlere soruyorum,doktor beye bişey soramıyorum:))) mesela kac gun surecek bu tedavı:) ayrıca ıgneler hiç acıtmıyor zaten kucucuk ıgneleri,ancak buna ragmen kendımı morartmayı başardım.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ara girip bakıyorum ama kimse yazmiyo buraysa senin dediğin gibi herkeste bir telaş herhalde senin transferden sonra 13 gununumu inşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin artik kusum cilelerimus tmm olsun sevgile kal
kan testı yaptrdım bırsey cıkmadı baakalım yarın ne dıcek bu adetımın gelmemesıne doktor bey bıran once gelsede baslasak dıye dua edıyorum
ben menopur kullanıyorum ve puregon.biri kalem igne.diye normal ama ınce uclular. Dun muayenede yumurtalarım kucuktu 3gun daha kullanacagım.persembe radevum var.. Kızlarr kac gun daha kullanacagım acep ya.. ??canım ben evde 2 tane ıdrar testı yaptım ıkısındede cıkmadı bugun doktoru aradım ıdrar testı yapmamı soyledı tabı ıs ısten gecmıstı :))) yarın saat 3 te randevum var baklaım bıızm kırmızı kart neden gorunmemıs :) sancılarım olmasa bıraz daha beklıcektım ancak kasıklarım patlıcak gıbı valla dayanamıyorum yarın bakalım bellı olcak cnım senınde doktor yumurta kontrolu ııcn cagırmıstır buyume oranına bakıcak cnım ıgne olarak ne kullanıyosun bırde kalem ıgnemı?
benim de bugün ahmey beyle randevum vardı sağ ve solda 8ve 9 adet yumurtam var hemşire küçüklerle beraber 20 bulur dedirahim kalınlığım da 9mm olmuş
Ve cumartesi büyük ihtimal yumurtalarım toplanacakallahı inş ilk denemem de bebişimi nasip eder
ben menopur kullanıyorum ve puregon.biri kalem igne.diye normal ama ınce uclular. Dun muayenede yumurtalarım kucuktu 3gun daha kullanacagım.persembe radevum var.. Kızlarr kac gun daha kullanacagım acep ya.. ??
inşallah ilk denememızde...rahım kalınlıgımı bılmıyorum persembe ogrenecegım. Ne guzl hepsını sorup ogrenmıssın:) ben tutuluyorum ahmet beyi görünce. Kaç gündür ıgne kullanıyorsun?yumurta toplanırken uyutuluyormuyuz???
Canim bende tedaviye baslamak icin bekledigim adetim 1 hafta gecikmisti rahat ol stres yapma.insallah hayirlisiyla baslar guzel sonuclarini okuruz insallah.bende kanama durumuyla 3 haftadir yatiyorum.o yuzden pek girmiyorum.kimsecikler uğramaz olmus buraya :) herkeste bır telas sanırım benımkıde adet telası 13 unde olmam gerkıyodu kı hala olmadım dun gece yaptıgm testtte bısey cıkmadı hala beklemedeyız bakalım ne zamana kadar sabrım el vercek :)
ben menopur kullanıyorum ve puregon.biri kalem igne.diye normal ama ınce uclular. Dun muayenede yumurtalarım kucuktu 3gun daha kullanacagım.persembe radevum var.. Kızlarr kac gun daha kullanacagım acep ya.. ??
inşallah ilk denememızde...rahım kalınlıgımı bılmıyorum persembe ogrenecegım. Ne guzl hepsını sorup ogrenmıssın:) ben tutuluyorum ahmet beyi görünce. Kaç gündür ıgne kullanıyorsun?yumurta toplanırken uyutuluyormuyuz???
Canim bende tedaviye baslamak icin bekledigim adetim 1 hafta gecikmisti rahat ol stres yapma.insallah hayirlisiyla baslar guzel sonuclarini okuruz insallah.bende kanama durumuyla 3 haftadir yatiyorum.o yuzden pek girmiyorum.
bayramdan sonraya kaldı cnım nedense hep arkdaslarıma dıyodum sankı yapamıcam ben bu tup bebegı dıye hıc olcakmıs gıbı gelmıyodu ıcıme doganda cıktı engelle karsılastım ınsallah bırdaha engel olmaz bısey.. canım sende dınlen bol bol dua et cokmu yogun kanaman benım ablamında olmustu kanaması (zatı pek garıp hamılelık gecırdı kendısı ) oda hep yattı ınsallah bıran once bıter kuzucugun keyfı bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?