Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Ilk once Gecmis olsun tedavin hayirli olur insallah Allahim yuzunu guldursun
çok sağol canım başladım çok şükür hayırlısıyla pzt itibaren gonal f vuruluyorum cuma tekrardan ravdevum vara bakalım o zaman ne diyecek inş ilk ve son denemem olur rabbim den tek istedğim bu
Kızlar sonuç negatif

çok üzüldüm canım ne denir ki inş bi sonra ki denemen de rabbim nasip eder

çok teşekkür ederım gecmıs olsun dıleklerın için.toplu mesajıda ogrendım sagol cok guzel anlatmıssın.bende pco yok endometrı ve tek tupum kapalı.evet merkez ındırım yapıyor.sağolsunlar.

teşekkür ederım cevabın için ve başardım sayenızde.evet zor bır surec.ama o kadar cok kadın ve erkek yasıyorki bunu tek sorun anlatmamaları.ayıp,utanılcak bişey olarak goruyorlar bunu ve bu surecı sanırım dahada zorlastırıyor. Ben iş yerındekı bayan arkadaslarıma hatta erkek mudurume anlattım.izin alacagım sık sık her seferınde ne soylenır ki... Hem nıye ıcıme atayım,ayıp mı gunahmı anne olmaya calısmak ne kutsal bişey...

Cok sağol canim Allah razinolsun inşallah siz güzel haberler verirsiniz yeterki Rabbim oldesin

canım ne denebılırkı hayırlısı de ınsallah bırdahakıne gerek kalmadan kendı gelır bebiş rabbım sabır versın

Cok sağolun kızlar Allahım gonlunuzden geçeni omrunuze yazsın sizin bebislerinuz sımsıkı tutunurlar inşallah

kimsecikler uğramaz olmus buraya :) herkeste bır telas sanırım benımkıde adet telası 13 unde olmam gerkıyodu kı hala olmadım dun gece yaptıgm testtte bısey cıkmadı hala beklemedeyız bakalım ne zamana kadar sabrım el vercek :)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ara girip bakıyorum ama kimse yazmiyo buraysa senin dediğin gibi herkeste bir telaş herhalde senin transferden sonra 13 gununumu inşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin artik kusum cilelerimus tmm olsun sevgile kal

gogi sonuç mu beklıyorsunnn,ay hafızam cok zayıfladı unutmusum...inşallah haftasonu guzel haber almıssındır...

kızlar,kimsecikler yazmamış:) ben cuma gununden ıtıbaren 6 ıgnemı vurdum. bugun ahmet beyle randevum var :) sanırım yumurta buyumeme bakacak değil mi?? burda sızlere soruyorum,doktor beye bişey soramıyorum:))) mesela kac gun surecek bu tedavı:) ayrıca ıgneler hiç acıtmıyor zaten kucucuk ıgneleri,ancak buna ragmen kendımı morartmayı başardım.

canım ben evde 2 tane ıdrar testı yaptım ıkısındede cıkmadı bugun doktoru aradım ıdrar testı yapmamı soyledı tabı ıs ısten gecmıstı :))) yarın saat 3 te randevum var baklaım bıızm kırmızı kart neden gorunmemıs :) sancılarım olmasa bıraz daha beklıcektım ancak kasıklarım patlıcak gıbı valla dayanamıyorum yarın bakalım bellı olcak cnım senınde doktor yumurta kontrolu ııcn cagırmıstır buyume oranına bakıcak cnım ıgne olarak ne kullanıyosun bırde kalem ıgnemı?

cnm ben tup bebege baslıyamadımkı daha bu adetımde baslıcaktık ama gelemedı gıttı benımkı :) ınsallah yarın randevum var doktorla bakıcaz cnm neler oluyo bıtıyo benım hormonlarda

benim de bugün ahmey beyle randevum vardı sağ ve solda 8ve 9 adet yumurtam var hemşire küçüklerle beraber 20 bulur dedi rahim kalınlığım da 9mm olmuş
ve cumartesi büyük ihtimal yumurtalarım toplanacak allahı inş ilk denemem de bebişimi nasip eder

kan testı yaptrdım bırsey cıkmadı baakalım yarın ne dıcek bu adetımın gelmemesıne doktor bey bıran once gelsede baslasak dıye dua edıyorum

ben menopur kullanıyorum ve puregon.biri kalem igne.diye normal ama ınce uclular. Dun muayenede yumurtalarım kucuktu 3gun daha kullanacagım.persembe radevum var.. Kızlarr kac gun daha kullanacagım acep ya.. ??

inşallah ilk denememızde...rahım kalınlıgımı bılmıyorum persembe ogrenecegım. Ne guzl hepsını sorup ogrenmıssın:) ben tutuluyorum ahmet beyi görünce. Kaç gündür ıgne kullanıyorsun?yumurta toplanırken uyutuluyormuyuz???

inş canım ilk deneme de pozitifi görürüz soruyorum canım çünkü çok meraklıyım hiç çekinme canım Ahmet bey zaten çok güler yüzlü çekinme 9 gündür iğne oluyorum canım yarın galiba son olacak allahın izniyle büyük ihtimal cumartesi toplanacak yarın ki e2 testinden sonra daha netleşecek
evet canım toplama işlemi aneztezi ile oluyo ama transfer normal muayene gibi uyutulmuyosun yani

Canim bende tedaviye baslamak icin bekledigim adetim 1 hafta gecikmisti rahat ol stres yapma.insallah hayirlisiyla baslar guzel sonuclarini okuruz insallah.bende kanama durumuyla 3 haftadir yatiyorum.o yuzden pek girmiyorum.

Tedavin hayirli olsun sonucu pozitif olsun inşallah.bende ayni igneleri kullandim.ortalama adetinin 12.ci gunune kadar igne sonrasinda catlama ignesi ve 35-37 saat sonrasinda anestezili yumurta toplama islemi.bikac saat dinlenip evine gonderirler.sonrasında toplama isleminin 3.cu yada5.ci gunu transferini idrara sikisik ve ayik olarak 2 dk icinde yapip 1-2 saat yatirip gonderiyorlar.benim tavsiyem transfer sonrasi 4 gun boyunca wc ve yemek yeme harici kalkma.sonraki gunler cok agir hareketlerle yuru dolas ama is yapma bi yere uzanmaya calisma.birde aklima gelmisken yumurta toplama ve trasfer gunu kesinlikle parfum krem gibi kokuly seyler kullanmayin yumosu etkiliyomus hakkinizda hayırlısi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…