Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

aa ölemi cok gecmıs olsun.inşallah sorunsuz geçer günlerin.ayrıca aşağıda verdıgın bılgıler ıcın sagol.hiç böyle bilmiyordum. Demekki pzt.gunune kadar falan kullancam bu ıgnelerı suan 7.gunundeyım yarın kontrolum var.merak eettıklerımı soracagım ahmet beye.iğnelerde ne pahalı..ama bulvar eczanesı ındırım yapıyor tam ırenbenın karsısındaki. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?

cnm ınsallah kalıtelı yumosların olur opu ve transferın sorunsuz gecer benım ıslemlerım bayram sonrasına kaldı yumurtam buay catlamadıgı ıcın sokturcu kullanıyorum suanda pesınede dogum kontrol hapı 8 ekımde bakıcak duruma ahmet bey bulvar eczanesıne bende gıtmıstım ama sadece esıme emodex almak ıcın ıgnelerımı bankanın anlasmalı oldugu eczaneden almak zorundaydım oyuzden cok odemeedım ahmet bey sanırım bulvar eczanesı ıle anlasmalı :) ne yazarsa orda var dıyolar emodex de sadece orda bulabılmıstım ben benım bornovada baska bır eczanemde var oda cok guzel ındırımler yapıyor ben asılama zamanımda ordan nerdeyse yarı yarıya almıstım ıgnelerın nekadar tuttu senın cnım?

hergun yenı bırsey ogrenıyorum. Demek yumurtaların catlamadıgı ıcın bır sonrakı aya kaldı.eee o kadar ıgneyı bosamı kullanıyorum bır dahamı kullanacagım( vala ılk 435 tl verdım sonra 335 indirimli peşin fıyatları bunlar:)) ee bugunde gıdıcem kesın yıne ıgne yazacak bakalım sımdı ne kadar tutacakkkkk...hay allah demek catlamama durumuda var. Peki yumurta catlandıktan sonramı toplanıyor catlamadan oncemı toplanıyor???

canım durr durrrr panık yapma benım yumurtan kendı kendıen catlamadı ıgne kullanırken degıl bı yanlıs anlasılma durumu var :) panık yok senın zaten catlatma ıgnen verılcek cnım hatta erken catlamasın dıye de ıgne kullancaksın ben o ay adetımı beklıyodum ıgne olmuyordum yanı canım catlatma ıgnenı yapıyosun sonrasında doktorlar hesaplıyo saatını 36 saat ıcınde toplanıyor yumurtaların.ıgnelr gercekten cok pahalı ben % sını odedııgm halde cok tuttu totalı 2.700 tuttu

Tamam anladım. Bana tekrar ıgneerımı yazdı ve pazar gununede çatlatma onleyıcı ıgne yazdı ve pzt gunu kan tahlılı yapılacak. Yumoslarım buyumusler rahımde güzelleşmiş:)) ayy cok heyecanlıyım persembe ya da cuma toplanacakmıs yumoslar :)) çok heyecanlıyım:))

yarın kısmetse yumoşların toplanacak allahım yardımcım olsun inş herşey yolunda gider rabbim bu sefer nasip eder

Son düzenleme:
yarın kısmetse yumoşların toplanacak allahım yardımcım olsun inş herşey yolunda gider rabbim bu sefer nasip eder

aminn canım ınsallah sen kendını ferah tut stres yapma hersey tıkır tıkır ılerler ve sonunda saglıkla kavus ınsallah bebısıne hatta bebıslerıne :) yarın ıcın saat kacta gel dedıler cnım sana ?

Son düzenleyen: Moderatör:

ister istemez stres var canım inş herşey yolunda gider yarın en geç 9.30 merkez de ol dediler canım

ınsallah buyumus ve saglıklıdırlar cnım sorunsuz gecsın opu ınsallah sonrada gelsın bebısler göbüşüne :)

Canim Rabbim yar ve yatdimcin olsun insallah hayırlısıyla o yumoslar bebis olucak annesinin gobusunde buyuyecek.insallah Rabbim ilk denemende yuzunu guldurur.hic merak etme ne aci ne sizi sadece adet sancisi gibi sancin olucak onlarada dayanilir artik annelik fedakarlik ister.guzrl haberlerinizi okumak umidiyle Allaha emanet olun.

Sagolsin canım tam da yazdığın gibi oldu vi şükür rahat gecti.15 yumurta toplandı yarın haber vercekler :) rabbim inşallah ilk denemem de nasip eder kuzum :)

sagolsin canım tam da yazdığın gibi oldu vi şükür rahat gecti.15 yumurta toplandı yarın haber vercekler :) rabbim inşallah ilk denemem de nasip eder kuzum :)

nasıl oldu toplama ıslemı ne kadar suruyor kacı buldu merkezden cıkman vee anestezı genel mi lokal mi:) cok sordum yumosları ne zaman tranfer etcekler...ay cok guzel. Mutlu haberler alırız inşallah... Benimde ya bu cuma yada cumartesı yumoslar toplancak.dozları dustu ama iğnelere devam.... Karnım balon gıbı sanki sallanıyor hissi var bende...

Az once merkezden haber geldi 10 yumurta dollenmis :))))
Maşallah canim cok guzel bir sayı.Rabbim insallah bebislerini once gobusunde sonra kucagindabüyütmek nasib etsin.transferinde Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Ben cevap verebilirim canim.yumurta toplama(opu) sana verilen catlama ignesi sonrasinda 35-38 saat arasında toplanir.verile saatte en az 8 saatlik bir açlık ole gitmen gerekir genel anestezi ile 15-30 dk arasi genel anestezi altinda yumos toplanir islem biter bitmez uyanirsin.odaya gecirip yatirirlar en az 2 saat dinlenirsin.sonrasında herşey normal hayatindaki gibi ben dolasip gezmistim hatta carsida :) az bi kanaman olabilir ertesi gun ilik suyla dus yapabilirsin.bu kadar canim.insallah sendende guzel haberler bekliyoruz.

canım toplam kaç yumurtan vardı? çok sevindim senin adına inşallah o bebişler bir tutunur değmeyin keyfimize o zaman :))
15 yumurta toplandı canım
İnşallah canim transferinde hayırlı geçer hamile olursun arkadaşım Allah gönlüne göre versin
amiiiiiiiiiiiin bitanem amiiiiiiiin inşş arkadaşım
canım şimdi bi gün öncesinden gece 12 den itibaren hiç bişey yiyip içmiyosun daha sonra ameliyatheneye alınıyosun orda damar yolu açılıyo ve hazırlanıyosun genel aneztesi ile yapılıyo ve en fazla 15 dk sürüyo canım benim fazla yumurtam olduğu için çok ağrım oldu kalaçadan ağrı kesici yapıldı yarın kiloluk serumum vardı serum bitince damar yolunu çıkarıyolar eğer kendini iyi hissesdiyosan çıkabiliyosun sonra dr çok kısa görüştüm her şeyin yolunda olduğunu öğrendik ve işim bitti

sağolsın bitanem inş darısı benim de başıma olur

Arkadaşlar nasılsınız 2.3gundur girmiyodum buraya baska bi topikte arkadsin bitanesi gecen aty negatif sonuç almıştı buay kendiliğinden hamile kalmış böyle duyunca insan umutlaniyo inşallah negatif sonucu olanlar böyle hayırlısıyla kendiliğinden hamile kalırlar Allahım herkesin yüzünü guldursun hayat çoook zor diyilmi offff offfffgg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…