- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
15 yumurta toplandı canım
Amiiiiiiiiiiiin bitanem amiiiiiiiin inşş arkadaşım
Canım şimdi bi gün öncesinden gece 12 den itibaren hiç bişey yiyip içmiyosun daha sonra ameliyatheneye alınıyosun orda damar yolu açılıyo ve hazırlanıyosun genel aneztesi ile yapılıyo ve en fazla 15 dk sürüyo canımbenim fazla yumurtam olduğu için çok ağrım oldu kalaçadan ağrı kesici yapıldı yarın kiloluk serumum vardı serum bitince damar yolunu çıkarıyolar eğer kendini iyi hissesdiyosan çıkabiliyosun sonra dr çok kısa görüştüm her şeyin yolunda olduğunu öğrendik ve işim bitti
çok teşekkür ederim. Artık toplansın delik deşik oldum valla..bide 2000tl yı buldu ilaç param( sonu hayırlı olsunda...diyoruz napalım
maşallah canim cok guzel bir sayı.rabbim insallah bebislerini once gobusunde sonra kucagindabüyütmek nasib etsin.transferinde rabbim yar ve yardimcin olsun.
Ben cevap verebilirim canim.yumurta toplama(opu) sana verilen catlama ignesi sonrasinda 35-38 saat arasında toplanir.verile saatte en az 8 saatlik bir açlık ole gitmen gerekir genel anestezi ile 15-30 dk arasi genel anestezi altinda yumos toplanir islem biter bitmez uyanirsin.odaya gecirip yatirirlar en az 2 saat dinlenirsin.sonrasında herşey normal hayatindaki gibi ben dolasip gezmistim hatta carsida :) az bi kanaman olabilir ertesi gun ilik suyla dus yapabilirsin.bu kadar canim.insallah sendende guzel haberler bekliyoruz.
imdadıma yetısıyorsun tuanancım hep :) cok tesekkur ederım..yarın kontrolum var duruma gore cuma ya da cumartesı toplanacak...senın hamılelıgın nasıl gıdıyor kacıncı haftadasın???maşallah.
veee beklediğim haber nihayet az önce geldiperşembe günü transferim var 5. gün embriyosu olacak yavru yada yavrularım kaç tane koyulcak kaçı dondurulcak şimdilik bilmiyorum
allahım inşş sonu da böyle güzel hayırlı olr rabbim inş bu sefer nasip eder
veee beklediğim haber nihayet az önce geldiperşembe günü transferim var 5. Gün embriyosu olacak yavru yada yavrularım kaç tane koyulcak kaçı dondurulcak şimdilik bilmiyorum
Allahım inşş sonu da böyle güzel hayırlı olr rabbim inş bu sefer nasip eder
canim alintin karismis bende alamadim.birbirimize yardimci olabiliyorsak ne mutlu.dr lara guveniyoruz fakat biseyi hic bilmeden gitmek her zaman icimizde kusku olusturur.ama ne olup bitecegini bilince dr un dedikleri rahat rahat uygulaniyor.insallah seninde yumoslarin guzel guzel dollenip.bebis olarak buyutuceksin gobusunde.hep olumlu dusun ve her an inan sonucu guzel olucak pozitif olucak de.tedavinin her asamasi stresten tamamen uzak olmali.transfer sonrasi da acaba tuttumu acaba sagima yattim düştümu hiçbirşeyi olumsuz dusunmiceksin ki bebisin gelsin.
Benim yavrular buyudu teyzesi 17+2 olduk bugun.nasib olursa bir kizim bir oglum geliyor.rabbim hepinize tattirsin bu guzel duyguyu.
veee beklediğim haber nihayet az önce geldiperşembe günü transferim var 5. gün embriyosu olacak yavru yada yavrularım kaç tane koyulcak kaçı dondurulcak şimdilik bilmiyorum
allahım inşş sonu da böyle güzel hayırlı olr rabbim inş bu sefer nasip eder
ay canım allah razı olsun inşş dualarımız kabul olur rabbimden tek istediğim buOh oh hadi hayırlısı canim.suan ezan okunuyor Rabbim okunan ezanin hurmetine seninde annelik duygusunu tatmani nasib etsin.tabiki bu durumda bekleyen herkesi de.5.ci gun embriyosu genelde 1 adet koyuyorlar ama tabi dr un fikrine karisilmaz.yeterki sonucu pozitif olsun Rabbim en hayirli sekilde nasib etsin.
amiiiiiiiiiiin bitanem inşş sonu da böyle hayırlı olurperşembe günü senin günün olsun inşallah!!!
benim iletiler karıstı evet bir garıplık oldu :)) ama hep imdadıma yetişiyorsun. Benim ilk denemem oldugu ıcın tek embrıyo koycak sanırım doktor...saglıklı olsunda..ah ah. Allah aratmasın. Işten ızın aldım 2 hafta işe gıtmeyecegım,sonrada bayram tatılıne gırıyorum yanı uzunca bır sure dınlenecegım ancakk,bayrama gırmeden sanırım sonucu ogrenecegım:))inşallah o dınlenme surecınıde strezsız atlatırım. şimdiden ruyalarımda bebekler,kundaklar görüp duruyorum..mutfakta yemek yaparken ne hallaer kuruyorum:))) ama sana cok sevındım cınsıyetlerını yenı ogrendım: )) irenbede panoda ne zaman gorcez senın bebeklerı :)) oğlunuda kızınıda allah sana ve eşine bağışlasın.bir avazda kucagına alırsın.
hemde arkamdan koşa koşa geleceksin canım sabırsızlıkla bekliyorum zatensonuda boyle mutlu olsun cnım ınsallah sımsıkı tutunsunlar annesıne ınsallah pesınden gelıcem ınsalah :)
ben hala adet olamadım dun aksam ıtıbarıyle sokturucum bıttı ne gelen var ne gıden en gec 10 gun ıcınde olunuyomus okadar stres yaptımkı bıran once olup ılaca baslamak ıstıyorum bır aksılık cıkıcak dıye cok korkuyorum 8 ekımde kontrolum var osırada adetımın 12-15 gunlerı arasında olcam eger susıralar olursam offf beklemek kadar zor bı surec yok
Kızlar cumartesi yumurtalarım toplanıyor!! Ahmet bey yokmuş kaan bey yapacak işlemi. 17-18 tane toplanacak varmış...haftaya persembede buyuk ıhtımalle transfer edilecekmiş. Allahım allahım heyecan :)) yıne garıp ıgnelerım var yarın aksam çatlatma iğnemle,iğne sendromu bıtıyor....cumartesi inşallah hersey yolunda gider...sonrasındada ılac kullanacakmısım ne ılacları acabaa
Kızlar cumartesi yumurtalarım toplanıyor!! Ahmet bey yokmuş kaan bey yapacak işlemi. 17-18 tane toplanacak varmış...haftaya persembede buyuk ıhtımalle transfer edilecekmiş. Allahım allahım heyecan :)) yıne garıp ıgnelerım var yarın aksam çatlatma iğnemle,iğne sendromu bıtıyor....cumartesi inşallah hersey yolunda gider...sonrasındada ılac kullanacakmısım ne ılacları acabaa
yarın tarnsferim var allahım inş ol der ve olur rabbim hayırlısıyla nasip der bebişimi bana duanızı eksik etmeyin
Dualarım senınle canım stres yapma kendıne rahat ol rabbım hayırlısını versın ınsallah..
ne guzel yuzdun yuzdun sonuna dogru geldın canım ınsallah butun yumurtaların saglıklı olur hepsı dollenır gonlundekı hakkına hayırla gelır canım ınsallah bende bu gunlerı gorucem kendımı sureklı sakınlestırmye calsıyorum stresten hersey batıyo hersey fazla gelıo ne gelmez adetmıs yarabbım ya
maşallah canım çok güzel bi haber bu inşş hayırlara vesile olur kaliteli olur yumoşlarıninşş allahım sonumuzu da böyle hayırlı nasip eder sonra ki ilaçların jel ve hap olacak canım iğneden sonra bunlar sana çerez gibi gelecek canım
stresten gelmıyor :) takma kafanı :) ayaklarına sıcak su torbası yap,oohh benim hemen gelir öyle...bir dene istersen.sende yuzup yuzup geleceksın
ahh ahh yaptım canım ama gene gelmedı sıcak dus falan alıyorum ama bılemıyorum bugun 3. gun belkı bugun yada yarın gelır kafamı takıyorum takmazmıyım sankı ogunler hıc gelmıcek gıbı hıssedıyorum bazen
stresten gelmıyor :) takma kafanı :) ayaklarına sıcak su torbası yap,oohh benim hemen gelir öyle...bir dene istersen.sende yuzup yuzup geleceksın
ahh ahh yaptım canım ama gene gelmedı sıcak dus falan alıyorum ama bılemıyorum bugun 3. gun belkı bugun yada yarın gelır kafamı takıyorum takmazmıyım sankı ogunler hıc gelmıcek gıbı hıssedıyorum bazen
ŞİMDİ BU EVREN EN KOLAYI BENCE :) DAHA ONCE HİÇ DENEME YAPMISMIYDIN TUP BEBEK İÇİN... VALA BENIM ILK. ANCAK ADET OLMAYI BEKLEMEK DAHA KOLAY GELECEK GUNLER İÇİN.ANCAK GELECEGIN GUNLERDE COK HEYECANLI:)) TAKMA KAFANI HERSEY SIRAYLA..:) GÜZEL GÜZEL HAYAL ET OLACAK:) ADETTTE OLCAAKSIN,BEBİŞLERİNDE OLACAK...
ŞİMDİ BU EVREN EN KOLAYI BENCE :) DAHA ONCE HİÇ DENEME YAPMISMIYDIN TUP BEBEK İÇİN... VALA BENIM ILK. ANCAK ADET OLMAYI BEKLEMEK DAHA KOLAY GELECEK GUNLER İÇİN.ANCAK GELECEGIN GUNLERDE COK HEYECANLI:)) TAKMA KAFANI HERSEY SIRAYLA..:) GÜZEL GÜZEL HAYAL ET OLACAK:) ADETTTE OLCAAKSIN,BEBİŞLERİNDE OLACAK...
ahhh ahh ınsallah cnım hyr ılk denemem olucak daha onceden 2 tane asılama deneyımım var negatıf sonuclanan bı baslasak gerısı gelır dıye dusunuyorum hayırlıısı hakkımızda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?