Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kislar hatırlarsanız ben negatif sonuç almıştım bu ayın sonunda tekrar başlayacağız burada randevum var artik cok korkuyorum hep aynı olacakmış gibi geliyo bana İnşallah sizler güzel haberler verirsinizAllaha emanet bide size bişey sorucan kaan beyt eşim icin bi ilaç onermisti ama ben recrtisini kaybettim almadım sizler öyle yeni cikmis ilaci biliyomusunus yazarsanız sevinirim iyi günler

hayırlı olsun cnm ınsallah sonu guzel olur busefer benım esıme Ahmet bey EMODEX dıye ılac verdı bu takvıye sperm ıcın bırde tup oncesı AZOMAX kullanılıo antıbıyotık oda ne ıcın ılac soylemıstı sıze? eger emın olamıyorsan ara sor canım

Teşekkür ederim canim galiba emodeksdi herhalde yeni çıktı falan dedi ama burada bulabilirmiyim bilmiyorum Allahım sizler güzel sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim gonlunuze göre versin

Teşekkür ederim canim galiba emodeksdi herhalde yeni çıktı falan dedi ama burada bulabilirmiyim bilmiyorum Allahım sizler güzel sonuçlar alırsınız inşallah Rabbim gonlunuze göre versin

canım bana doktor bey merkezın karsısındakı bulvar eczanesınde bulabılcegımı soylemıstı ben oraya gıtmeden baska yerlere baktım :)) ve bulamadım sanırım anlasmalılar fıyatı 128tl yazıyor kututda ırenbeden geldıgını soyleyınce 120 den verıyo ben 2 kutu almıstım 100 den verdıler bılgın olsun

Canım yeni tedavin hayırlı olsun . İnşallah bu sever iyi haberler alırsın. Stres yapma sakin ol tatlım. Ben adet oldum 6. günü iğnelere başladım o kadar geç . Pzartesi akşamıydı adet günüm cumartesi başlamıştım. Yani ben hep rahattım sanırım bunun da artılarını yaşadım. Sakin ol stres olma tatlım. inşallah ekim ayı içerisinde hamileyim değerim şu diye yazacaksın burada. :)

inşallah cnım bız hazıran ayında baslıcaktık ben bı enfekısyon gecırdım beklemk zorunda kaldık en son 13 agustosta adet oldumm 16 eylulde olmam gereken adetım gelmek bılmedı gecıken 3.gunumde kan testı yapıtrdım ancak negatıftı Ahmet bey sokturucu verdı kullandım sımdı beklıyorum cnım ılk denemem olcak ınsallah bı baslıyabılsek hıc aksamayan adet aksıyası tuttu ıste adetın 2.gunu dogum kontrol hapına basla dedı acaba tekrar bır adet donemı mı beklıcem bılmıyorum 8 ekımde kontrolum var cnım ınsallah guzel sonuclanır sen nasılsın? nasıl gıdıyor?

kızlar cumartesi yumurtam toplancaktı.toplandı da ancak canımı sıkan şu çarşamba günü 17-18 yumurta toplanır dedi doktor bey,fakat 4 tane yumurta toplandı. çok üzüldüm çok canım sıkıldı cumartesı bütün gün uyudum üzüntüden.çok şükür 4ü bulamayanlarda var ama nıye 18 den 4 e dustu nerde hata yapıldı?iğnelern dozumu? geçmi kalındı yumurtaların bir kısmı çatladımı? ben anlamadım bu işi...o kadar ilaç kullan kullan 18 den 4 e düşssün (( şimdi 3ü döllenmiş,bugün transfer günü için arayacaklar.ve doktor beye tum bunları sormak istiyorum.
şimdi, başına böle birşey gelen var mı, ya da çevreden duyan?? yani üzülmekte haksızmıyım? çok şükür 3ü döllenmiş...bilemiyorum kafam çok karışık, inşallah döllenenler kaliteli olurlar...

korktuk mu başımıza geliyor sanki. korkma!! güzel olacagına inan. sana dıyorum ama bende hafta sonu üzüldüm,ama yınede çok şükür diyorum.teşekkür ediyorum.

korktuk mu başımıza geliyor sanki. korkma!! güzel olacagına inan. sana dıyorum ama bende hafta sonu üzüldüm,ama yınede çok şükür diyorum.teşekkür ediyorum.

Canim arkadasim benum Sen Neden uzuldun hayirli hablerrr insallah Allaha emanet olun

Canım uzun protokol mü yapacak acaba?Ah Ahmet Bey ahh doğuma girebilseydi onunla devam etmek isterdim..
Benim herşey yolunda tatlım sizlere de dua ediyorum aklımdasınız hep.

Canım uzun protokol mü yapacak acaba?Ah Ahmet Bey ahh doğuma girebilseydi onunla devam etmek isterdim..
Benim herşey yolunda tatlım sizlere de dua ediyorum aklımdasınız hep.

Sanırım cnm uzun yapıcak 15 kutu ıgne elımde duruyo valla kullnmak nasıp olckmı bakalım ahmet bey neden doguma gırmıo sen sımdı kıme gıdıyosun aral beydenı gırmıo doguma cnm bılgın varmı

Bugün Emine hemsıre aradı 8 ekımdekı randevuyu 9 ekıme alalım doktor beyın ısı var dıye bende osırada sokturucu kullandım bıttı ustunden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım normalmı dedım doktora danısayım dedı gerıye aradı ve doktor bey sızı yarın gormek ıstıyor dedı acaba kotu bısey mı dusundu (( korkuyorum kotu bısey cıkmasından yarın saat 13.00 de randevum var ınsallah kotu bısey duymam

GUNAYDIN kADER arkadaslarim nasilsiniz hepniniz bugun insallah iyi Haberler duyarsinus Rabbim gobuslerinizi ve kucaklarinizi bos birakmasin Allaha emanet olun

Arkadasim benum insallah kotu bisey yoktur kendini korkutma Mevlam neyler eyler enguzelini eyler doktordan gelinde yaz kusum buzede haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…