- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
inşallah canım benım yazıcam mutlaka
canım bi sorun yok demi
çok şükür canım herhangı bır sorun yok ultrason ıle bakıldı temızlenmıs elı kulagında dedı doktor sokulur bugun yarın dedı rahım kalınlıgım suanda 8.5 mıs doktor cok ıyı dedı buna (bunun hakkında bıgım yok hıc benım )adetın 18.gunu baslıyoruz ınsallah
çok şükür canım.sevindim senin adına.e bekle gelir o zaman.adetin 18.günü başlayınca uzun protokol mu oluyo.bi dahaki regli de mi oluyo transfer?rahim kalınlığı iyi diyosa öyledir.benim transfer zamanı 7,5 mm di.en az 7 olması gerekiyomuş tutunması için.hayırlısı canım senin için[/
teşekkür ederim canım sagolasın ınsallah hersey yolunda gıder 18.gun farklı bır ıgneyla baslıyosun cnm uzun prtokol oluyo ozaman doktorda cok ıyı dedı rahım kalınlıgına ınsallah sonunu guzel bıtrırım sen nasılsın? toparlandınmı bıraz? neye karar verdın canım
çok şükür canım.sevindim senin adına.e bekle gelir o zaman.adetin 18.günü başlayınca uzun protokol mu oluyo.bi dahaki regli de mi oluyo transfer?rahim kalınlığı iyi diyosa öyledir.benim transfer zamanı 7,5 mm di.en az 7 olması gerekiyomuş tutunması için.hayırlısı canım senin için[/
teşekkür ederim canım sagolasın ınsallah hersey yolunda gıder 18.gun farklı bır ıgneyla baslıyosun cnm uzun prtokol oluyo ozaman doktorda cok ıyı dedı rahım kalınlıgına ınsallah sonunu guzel bıtrırım sen nasılsın? toparlandınmı bıraz? neye karar verdın canım
Ben idare ediyorum iste naapiyim zamani var diyip teselli buluyorum.bi karara varamadim canim arastiriyim biraz diyom.doktorla da konusmadim daha.nette bakindim biraz da bi irenbe cikiyo yogun olarak.bi tinaztepe iste.smryna art bi de kent.bi hastalaniyim şu adet donemi de boyle gecsin bi dahakine bakicam artik.
bugün transferimin 7. günü hiçç bir belirtim yoksıkıntıdan çatlamazsan iyidir
hiç bir belirti olmuyor ki zaten.. daha dur sana yeni tutundular.. belirtiler 20 günden sonra...hiç canını sıkma... güzel haberler alırsın inşallah
çok şükür canım herhangı bır sorun yok ultrason ıle bakıldı temızlenmıs elı kulagında dedı doktor sokulur bugun yarın dedı rahım kalınlıgım suanda 8.5 mıs doktor cok ıyı dedı buna (bunun hakkında bıgım yok hıc benım )adetın 18.gunu baslıyoruz ınsallah
Allahin izniyle bak bisey yokmus insallah hic problemsiz tedavin baslar hayirlisiyla hamileyimmmmmmm Kislar diye yazarsin bizde tebrik ederis hayal degil gercek olacak Rabbimin izniyle Allaha emanet olllll
Canim arkadsim insan burada sizlerle yasisinca rahatliyo Allahim ogusel duyguyu insallah bizede yasatir Allahim Sen buyuksun artik Sen ol deyince hersey olur birbirimuz icin Dua edelimmmm
kızlarrrrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıyarın inşş kanda da pozitifi görürüm
ınsallah cnım saglıklada kucagına alırsın..
kızlarrrrr test yaptım 2. çizgim silik çıktıyarın inşş kanda da pozitifi görürüm
hadi inşallah canım... dualarımız seninle
Iki once hayirli cumalar Allah gonlune höre versin insallah yarin kandada cikar Allahim yusunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?