Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

canım bi sorun yok demi

çok şükür canım herhangı bır sorun yok ultrason ıle bakıldı temızlenmıs elı kulagında dedı doktor sokulur bugun yarın dedı rahım kalınlıgım suanda 8.5 mıs doktor cok ıyı dedı buna (bunun hakkında bıgım yok hıc benım )adetın 18.gunu baslıyoruz ınsallah

çok şükür canım.sevindim senin adına.e bekle gelir o zaman.adetin 18.günü başlayınca uzun protokol mu oluyo.bi dahaki regli de mi oluyo transfer?rahim kalınlığı iyi diyosa öyledir.benim transfer zamanı 7,5 mm di.en az 7 olması gerekiyomuş tutunması için.hayırlısı canım senin için

bugün transferimin 7. günü hiçç bir belirtim yok sıkıntıdan çatlamazsan iyidir

Allahin izniyle bak bisey yokmus insallah hic problemsiz tedavin baslar hayirlisiyla hamileyimmmmmmm Kislar diye yazarsin bizde tebrik ederis hayal degil gercek olacak Rabbimin izniyle Allaha emanet olllll

Kislar aklima gelmisken sorayim ben transferden sonras Dut kurusu yenilirse tutunmayi kolaylastiriyomus diye dutdum bilgisi olann varmi acaba

Allahin izniyle bak bisey yokmus insallah hic problemsiz tedavin baslar hayirlisiyla hamileyimmmmmmm Kislar diye yazarsin bizde tebrik ederis hayal degil gercek olacak Rabbimin izniyle Allaha emanet olllll

canım benım ya ınsallah kuzummm ınsallahhh hepımızın olsun ınsallah Rabbım hayırlısını versin sende canım Allaha emanet ol..

Canim arkadsim insan burada sizlerle yasisinca rahatliyo Allahim ogusel duyguyu insallah bizede yasatir Allahim Sen buyuksun artik Sen ol deyince hersey olur birbirimuz icin Dua edelimmmm

Canim arkadsim insan burada sizlerle yasisinca rahatliyo Allahim ogusel duyguyu insallah bizede yasatir Allahim Sen buyuksun artik Sen ol deyince hersey olur birbirimuz icin Dua edelimmmm

aminnn cnım bende cok yazamıyorum suanda beklemede oldugum ıcın ama gercektend yazınca ınsan rahatlıyor aslında bır dua lıstesımı yapsak dıye dusunuyorum??

kızlarrrrr test yaptım 2. çizgim silik çıktı yarın inşş kanda da pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…