- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
çok şükür dün kanda da pozitif gördüm nihayet rabbim bana bu günleri de gösterdirabbim isteyen bekeyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşş
Allahim saglikla tamamina erdirsin gonlunevgore versin inanki cok sevindim
çok şükür dün kanda da pozitif gördüm nihayet rabbim bana bu günleri de gösterdirabbim isteyen bekeyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşş
Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrunu saglikli sihhatli kucaginda büyütmek nasib etsin.darisi inşallah isteyen bekleyen tup bebek yolunda mücadele eden tum yuregi guzel insanlara olsun.Rabbim onlarida sevindirsin inşallah.
ben pozitif sonucu alinca 2 rekat şükür namazi kilmistim ve hem yavrularima sahlikla kavusmak isin hemde hamile olmayi isteyen herkes icin dua etmiştim.sana da tavsiye ederim.optum cnm.
Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrunu saglikli sihhatli kucaginda büyütmek nasib etsin.darisi inşallah isteyen bekleyen tup bebek yolunda mücadele eden tum yuregi guzel insanlara olsun.Rabbim onlarida sevindirsin inşallah.
ben pozitif sonucu alinca 2 rekat şükür namazi kilmistim ve hem yavrularima sahlikla kavusmak isin hemde hamile olmayi isteyen herkes icin dua etmiştim.sana da tavsiye ederim.optum cnm.
Sagol canim guzeldilrklerin icin senin bebisler nekadarlik benim yarin tekrar kontrolum var Doktor rahime bakacak nasip olursa 11 Ayda tekrar deneyecez
Allah bu yolds ugrasan herkes icin sabir versin yuzunu guldursun insallah hayielisiylasiyla Genre pozitifi gorenlerden olurum
evet kanda 243 değeri gordumbayram mujdesiii.... manyak bir duygu,allahım herkesin gönlüne gore versin!!! yazamıyorum mutluluktan ikiz olabilirmişşşşş sağlıklı olsundaaaaaaaa
çok çok sevindim canım tebrik ederim gözünaydın allahım inş kucağına almayı nasip etsin canım darısı bekleyelerin başına inşşş
evet kanda 243 değeri gordumbayram mujdesiii.... manyak bir duygu,allahım herkesin gönlüne gore versin!!! yazamıyorum mutluluktan ikiz olabilirmişşşşş sağlıklı olsundaaaaaaaa
Ne demek canim dualar cok onemli insallah Rabbim şu mubarek gunlerde de dualarinin kabul buyurdugu kullarindan eylesin.sizlerinde yuzunu guldursun arife gununu ibadetle degerlendir canım inşallah Rabbimde gonlundekini nasib eder.biz 19+6 olduk teyzesi.darisi sana insallah yeni yila yeni bebisin gobeginde girersin.
merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan
merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan
tedavin hayırlı olsun canım inşş ilk denemen de kavuşursun bebeğine
ben varım canımilk denemem de önce allah sonra Ahmet hocam sayesin de çok şükür kavuştum bebeğime pzt günü de keseyi görmeye gideceğiz inşş sende ilk denemen de pozitif alırsın bence çok iyi bi tercih yapmışsın Ahmet hoca bence işin de çok ehli biri
hayırlısı olsun cnım bende pzt gunu baslıyorum ınsallah bır aksılık cıkmassa senın uzunmu kısa protokolmu olcak bıglı verdımı Ahmet bey?
tedavin hayırlı olsun canım inşş ilk denemen de kavuşursun bebeğine
ben varım canımilk denemem de önce allah sonra Ahmet hocam sayesin de çok şükür kavuştum bebeğime pzt günü de keseyi görmeye gideceğiz inşş sende ilk denemen de pozitif alırsın bence çok iyi bi tercih yapmışsın Ahmet hoca bence işin de çok ehli biri
Cnm bnm doktorum nedim bey aslnda ama islemlerimi ahmet bey yapck basldk bz igneye zatn uzun protokol ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?