Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

çok şükür dün kanda da pozitif gördüm nihayet rabbim bana bu günleri de gösterdi rabbim isteyen bekeyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşş

çok şükür dün kanda da pozitif gördüm nihayet rabbim bana bu günleri de gösterdi rabbim isteyen bekeyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşş

Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrunu saglikli sihhatli kucaginda büyütmek nasib etsin.darisi inşallah isteyen bekleyen tup bebek yolunda mücadele eden tum yuregi guzel insanlara olsun.Rabbim onlarida sevindirsin inşallah.
ben pozitif sonucu alinca 2 rekat şükür namazi kilmistim ve hem yavrularima sahlikla kavusmak isin hemde hamile olmayi isteyen herkes icin dua etmiştim.sana da tavsiye ederim.optum cnm.

çok çok sağol bitanem tşk ediyorum çok şükür rabbime ilk denemem de allahım nasip etti bana rabbim dileyen isteyen herkeze bu günleri göstersin canım
hatırlattığın iyi oldun canım çünkü benim sevinçten gözüm bişey görmüyor eşimle havalara uçuyoruz

Sagol canim guzeldilrklerin icin senin bebisler nekadarlik benim yarin tekrar kontrolum var Doktor rahime bakacak nasip olursa 11 Ayda tekrar deneyecez
Allah bu yolds ugrasan herkes icin sabir versin yuzunu guldursun insallah hayielisiylasiyla Genre pozitifi gorenlerden olurum

Ne demek canim dualar cok onemli insallah Rabbim şu mubarek gunlerde de dualarinin kabul buyurdugu kullarindan eylesin.sizlerinde yuzunu guldursun arife gununu ibadetle degerlendir canım inşallah Rabbimde gonlundekini nasib eder.biz 19+6 olduk teyzesi.darisi sana insallah yeni yila yeni bebisin gobeginde girersin.

evet kanda 243 değeri gordum bayram mujdesiii.... manyak bir duygu,allahım herkesin gönlüne gore versin!!! yazamıyorum mutluluktan ikiz olabilirmişşşşş sağlıklı olsundaaaaaaaa

evet kanda 243 değeri gordum bayram mujdesiii.... manyak bir duygu,allahım herkesin gönlüne gore versin!!! yazamıyorum mutluluktan ikiz olabilirmişşşşş sağlıklı olsundaaaaaaaa

çok çok sevindim canım tebrik ederim gözünaydın allahım inş kucağına almayı nasip etsin canım darısı bekleyelerin başına inşşş

Iki once hayirli bayramlar canlarim tebrik ederim ALLAHIM SAGLIKLA SIHHATLE KUCAGINA ALDIRSIN Boyle haberleri dutdukjca cokkk seviniyorum Allahim gonlune höre versinnnnn sevgiler

Iki once bayramin mubarek olsun kusummmm insallah duan Kabul olur bende okervana katilirim evlatsiz so'n bayramimuz olur insallah Allahim isteyen dileyen herkese hayirli evlat versin bende randevuma gittim doktorum rahimin kalin oldugunu soyledi bitane hap Verdi adetim basladiginda tekrar gitcem bakacak eger kalinsa bi daha ki aya ertelencek acaba tedaviden once bisey onerebilirmusinus Kislar insalkah tekrar husranla bitmes

merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan

merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan

tedavin hayırlı olsun canım inşş ilk denemen de kavuşursun bebeğine

ben varım canım ilk denemem de önce allah sonra Ahmet hocam sayesin de çok şükür kavuştum bebeğime pzt günü de keseyi görmeye gideceğiz inşş sende ilk denemen de pozitif alırsın bence çok iyi bi tercih yapmışsın Ahmet hoca bence işin de çok ehli biri

hayırlısı olsun cnım bende pzt gunu baslıyorum ınsallah bır aksılık cıkmassa senın uzunmu kısa protokolmu olcak bıglı verdımı Ahmet bey?

:))) ne güzel bır bayram hedıyesı gelmıs sana canım hayırlısı olsun saglıkla al kucagına ınsallah degerın baya yuksek ınsallah ıkızdır :))) bu mutlulugun 9 ay sursun ınsallah sonrasında bır ömür :)

Ins cnm ya ins uguru bizede dokunur ahmet beyin ins bizde aliriz pozitif sonucu ve tabii rabbm once sevindirip sonra uzmesin sag salim alalm kucagmza

Cnm peki ahmet beyle kaan bey birlikte calisiyor.us dogru mu bu

Cnm bnm doktorum nedim bey aslnda ama islemlerimi ahmet bey yapck basldk bz igneye zatn uzun protokol ins

hayırlısı olsun cnım benımde pzt gunu adetımın 19.gunu oluyo suanda dogum kontrol hapı kullanıyorum pzt kotnrolum var ınsallah sorunsuz gecırrım ınsalah senınde önce göbüşün sonra kucagın dolar canım :) buaraada kaan beyde ırenbede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…