Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Ins cnm cumlemizn kucagni evlatlerimizla doldursun
Rabbim bnde ordaym pzt ins belkide gorusuruz
Kaan bey orda cnm ama ahmet beyle birlukte mi giriyolar islemlere

benım randevum saat 11 de canım senin kacta sende adetının 21.gunumu basladın ıgnelere benım ıgnelerım 1 aydır dolapta benı beklıyolar ınsallah sorun yasamam pzt gunu kaan beyle bıldıgım kadarıyla gereklı oldugu zamanlarda bırlıkte gırıyolar dıye bılıyorum canım fazla detayını bılmıyorum

Anladm cnm ins hakkmzda hyrlisi olur bnm ilk tedavmde 3-4 ay bkldi bisy olmadi bnde o saatlerde orda olcm cnm ins bnm kan vermm gerekyo sadece ama sra almama gerek yok sanrm dimi
Bnmde 21.gunu basldi bu arada

Anladm cnm ins hakkmzda hyrlisi olur bnm ilk tedavmde 3-4 ay bkldi bisy olmadi bnde o saatlerde orda olcm cnm ins bnm kan vermm gerekyo sadece ama sra almama gerek yok sanrm dimi
Bnmde 21.gunu basldi bu arada

karsılasırız cnm mutlaka bırbırımızı nası tanırız bılemıyorum ama :) kan sonucuna gore doktor arıyo degerın nasıl oldugunu soyluyolar canım mutlkaa zaman azaldıkca heeycanlanıylrum bende :)benı demekkı kontrol amaclı cagırdı adetın 19.gunu cnm 21. gunu tekrar cagırıcak :)

Buyuk olasilikla taniyamayz cnm aynn bnde hem heycnlanyrum hmde olmaz die korkuyorum cnm bnm dogum kontrol hapndn 4 tane kalnca basladm bn snn kac tane var daha ayyy pzartesi olsunn e2 sonucu icin mi arick doktor

evet canım genel de baraber ortaklaşa işlem yapılıyo tabi merkez çok yoğun olduğu için sadece bizim 1 görüşmeye katılmıştı
ama ultasonu toplamayı transferi Ahmet hoca yapıyo
Cnm bnm ultrasonu nedim bey yapck sadece tplama ve transfer hastanede olck onuda ahmet bey yapar heralde o zmn

Buyuk olasilikla taniyamayz cnm aynn bnde hem heycnlanyrum hmde olmaz die korkuyorum cnm bnm dogum kontrol hapndn 4 tane kalnca basladm bn snn kac tane var daha ayyy pzartesi olsunn e2 sonucu icin mi arick doktor

evet cnım kalabalık oluyo zaten benım pzt gunu ılacımda 3 tane kalmıs oluyo doktor bıtmesıne 3 tane kala goreyım dedı ıste pzt gunu adetın 19.gunu ya pzt baslatır ıgnelere yada adetın 21.gunu baslatır dıye dusunuyorum bende sana hangı ıgnelerı verdı?e2 ıcınmı kan verceksın cnım sen hemsıresıde arıyabılır e2 sonucuna gore ıgnenın dozu ayarlanıcak

Iki once hayirli bayramlar canlarim tebrik ederim ALLAHIM SAGLIKLA SIHHATLE KUCAGINA ALDIRSIN Boyle haberleri dutdukjca cokkk seviniyorum Allahim gonlune höre versinnnnn sevgiler

çoook teşekkür ederim.dualarımda isteyenler var hep, allah dert verip dermansız bırakmasın

merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan

ilk denemem di,ahmet beyle,sanada bol şans benim sonuç pozitif )

yaa cnm kaçıncı gunun kese görmek için? pzt bende gideceğim ayın 14unde 243 değeri gorduk kese gorulur ınsallahh

ayyy cok saol.evet ikiz ihtimali varmış.isteyen herkese nasip olsun

tuanacım şimdi sen bizden öndesin ve deneyimlisin,izmirdemisin?irenbeyemi gidiyorsun hala?? on göre mddi manevi bi kac sorum var ) bebeişlerine sana sağlıklı gunler

canım 12. gün ki değerim 370 çıkmıştı Ahmet hocam da bidaha yaptırmana gerek yok değerin çok iyi demiştipzt günü saat 2 de randevum var kısmetse ilk kez bebişimi göreceğim :118:

ben suanda decapeptyl kullanıyorum cnm pazarteside inş kist falan oluşmadıysa geçen tedavimde oluşmadı ama inş bundada oluşmaz gonal-f ye başlıcaz inş rabbim nasip etsin de bu tedavinin sonunda önce göbüşümüz sonra kucağmız dolsun irenbe ve Ahmet bey bize uğur getirsin :) bu arada birbirimizi tanımak için yakamıza gül takabiliriz

ınsallah canımmmm ınsallahhh benımde gecen ay baslıcaktı tedavım yumurtam catlamadı adetım cok gecıktı falan aksılık oldu hep hayırlısı olsun saglıkla gelsınler ınsallah sendede sorun cıkmazz.. ya benım yanımda annem olcak canm kımın yanında annesı varsa gıt sor kk gogi dıye:)) saka bıyaanda adım öyküm cnım danısmadakı müge falan seslenırken yakalarsan o benım :) ben 10 buucuga dogru orda olurum ırenbenın hemen yanındakı cafede cay ıcerız kesın annem benı sakınlestırır sonra gırerız :)

inş cnm bnm ben daha önce özel ege tüpte denedim burada ilk denemem olacak inş rabbim bizim içinde burayı hayırlı kılsın ve bizim kucağımızda hayırlısıyla DOLSUN SİZDE SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALIN İNŞŞ :)

Bende orda olcm cnm o saatlerde inş seni takip edicem emin ol bnm en derin yanıma basdın geçen sefer annem her anımda yanımdaydı ama maalesef bu kez olamcak çünkü oda kalçasnı kırdı ameliyatlı ben eşimle olcam yani kontrollerde hep öyle oluyodu da opu ve transferde yanlızım bu kez ama napalım tek bende anne olayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…