- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
hayırlısı olsun cnım benımde pzt gunu adetımın 19.gunu oluyo suanda dogum kontrol hapı kullanıyorum pzt kotnrolum var ınsallah sorunsuz gecırrım ınsalah senınde önce göbüşün sonra kucagın dolar canım :) buaraada kaan beyde ırenbede canım
Ins cnm cumlemizn kucagni evlatlerimizla doldursun
Rabbim bnde ordaym pzt ins belkide gorusuruz
Kaan bey orda cnm ama ahmet beyle birlukte mi giriyolar islemlere
benım randevum saat 11 de canım senin kacta sende adetının 21.gunumu basladın ıgnelere benım ıgnelerım 1 aydır dolapta benı beklıyolar ınsallah sorun yasamam pzt gunu kaan beyle bıldıgım kadarıyla gereklı oldugu zamanlarda bırlıkte gırıyolar dıye bılıyorum canım fazla detayını bılmıyorum
hayırlısı olsun cnım benımde pzt gunu adetımın 19.gunu oluyo suanda dogum kontrol hapı kullanıyorum pzt kotnrolum var ınsallah sorunsuz gecırrım ınsalah senınde önce göbüşün sonra kucagın dolar canım :) buaraada kaan beyde ırenbede canım
Anladm cnm ins hakkmzda hyrlisi olur bnm ilk tedavmde 3-4 ay bkldi bisy olmadi bnde o saatlerde orda olcm cnm ins bnm kan vermm gerekyo sadece ama sra almama gerek yok sanrm dimi
Bnmde 21.gunu basldi bu arada
Cnm peki ahmet beyle kaan bey birlikte calisiyor.us dogru mu bu
karsılasırız cnm mutlaka bırbırımızı nası tanırız bılemıyorum ama :) kan sonucuna gore doktor arıyo degerın nasıl oldugunu soyluyolar canım mutlkaa zaman azaldıkca heeycanlanıylrum bende :)benı demekkı kontrol amaclı cagırdı adetın 19.gunu cnm 21. gunu tekrar cagırıcak :)
Cnm bnm ultrasonu nedim bey yapck sadece tplama ve transfer hastanede olck onuda ahmet bey yapar heralde o zmnevet canım genel de baraber ortaklaşa işlem yapılıyo tabi merkez çok yoğun olduğu için sadece bizim 1 görüşmeye katılmıştı
ama ultasonu toplamayı transferi Ahmet hoca yapıyo
Buyuk olasilikla taniyamayz cnm aynn bnde hem heycnlanyrum hmde olmaz die korkuyorumcnm bnm dogum kontrol hapndn 4 tane kalnca basladm bn snn kac tane var daha ayyy pzartesi olsunn e2 sonucu icin mi arick doktor
Cnm bnm ultrasonu nedim bey yapck sadece tplama ve transfer hastanede olck onuda ahmet bey yapar heralde o zmn
Cnm bnm ultrasonu nedim bey yapck sadece tplama ve transfer hastanede olck onuda ahmet bey yapar heralde o zmn
Iki once hayirli bayramlar canlarim tebrik ederim ALLAHIM SAGLIKLA SIHHATLE KUCAGINA ALDIRSIN Boyle haberleri dutdukjca cokkk seviniyorum Allahim gonlune höre versinnnnn sevgiler
merhaba kızlar bizzde inş bi aksilik çıkmazsa bu ay başlıyoruz tedaviye irenbede Ahmet zeki beyle orada ilk denememiz var mı irenbede Ahmet beyde tedavi görüp hamiş olan
tedavin hayırlı olsun canım inşş ilk denemen de kavuşursun bebeğine
ben varım canımilk denemem de önce allah sonra Ahmet hocam sayesin de çok şükür kavuştum bebeğime pzt günü de keseyi görmeye gideceğiz inşş sende ilk denemen de pozitif alırsın bence çok iyi bi tercih yapmışsın Ahmet hoca bence işin de çok ehli biri
:))) ne güzel bır bayram hedıyesı gelmıs sana canım hayırlısı olsun saglıkla al kucagına ınsallah degerın baya yuksek ınsallah ıkızdır :))) bu mutlulugun 9 ay sursun ınsallah sonrasında bır ömür :)
çok şükür dün kanda da pozitif gördüm nihayet rabbim bana bu günleri de gösterdirabbim isteyen bekeyen bütün kardeşlerime de nasip etsin inşş
Maşallah canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelikle yavrunu saglikli sihhatli kucaginda büyütmek nasib etsin.darisi inşallah isteyen bekleyen tup bebek yolunda mücadele eden tum yuregi guzel insanlara olsun.Rabbim onlarida sevindirsin inşallah.
ben pozitif sonucu alinca 2 rekat şükür namazi kilmistim ve hem yavrularima sahlikla kavusmak isin hemde hamile olmayi isteyen herkes icin dua etmiştim.sana da tavsiye ederim.optum cnm.
çoook teşekkür ederim.dualarımda isteyenler var hep, allah dert verip dermansız bırakmasın
ilk denemem di,ahmet beyle,sanada bol şans benim sonuç pozitif)
yaa cnm kaçıncı gunun kese görmek için? pzt bende gideceğim ayın 14unde 243 değeri gorduk kese gorulur ınsallahh
ayyy cok saol.evet ikiz ihtimali varmış.isteyen herkese nasip olsun
evet cnım kalabalık oluyo zaten benım pzt gunu ılacımda 3 tane kalmıs oluyo doktor bıtmesıne 3 tane kala goreyım dedı ıste pzt gunu adetın 19.gunu ya pzt baslatır ıgnelere yada adetın 21.gunu baslatır dıye dusunuyorum bende sana hangı ıgnelerı verdı?e2 ıcınmı kan verceksın cnım sen hemsıresıde arıyabılır e2 sonucuna gore ıgnenın dozu ayarlanıcak
canım ben nedim bey diye birini hiç duymadım da görmedim de :44::44:benim bütün işlemimi Ahmet hoca yaptı :26:
ben suanda decapeptyl kullanıyorum cnm pazarteside inş kist falan oluşmadıysa geçen tedavimde oluşmadı ama inş bundada oluşmaz gonal-f ye başlıcaz inş rabbim nasip etsin de bu tedavinin sonunda önce göbüşümüz sonra kucağmız dolsun irenbe ve Ahmet bey bize uğur getirsin :) bu arada birbirimizi tanımak için yakamıza gül takabiliriz
çoook teşekkür ederim.dualarımda isteyenler var hep, allah dert verip dermansız bırakmasın
ilk denemem di,ahmet beyle,sanada bol şans benim sonuç pozitif)
yaa cnm kaçıncı gunun kese görmek için? pzt bende gideceğim ayın 14unde 243 değeri gorduk kese gorulur ınsallahh
ayyy cok saol.evet ikiz ihtimali varmış.isteyen herkese nasip olsun
ınsallah canımmmm ınsallahhh benımde gecen ay baslıcaktı tedavım yumurtam catlamadı adetım cok gecıktı falan aksılık oldu hep hayırlısı olsun saglıkla gelsınler ınsallah sendede sorun cıkmazz.. ya benım yanımda annem olcak canm kımın yanında annesı varsa gıt sor kk gogi dıye:)) saka bıyaanda adım öyküm cnım danısmadakı müge falan seslenırken yakalarsan o benım :) ben 10 buucuga dogru orda olurum ırenbenın hemen yanındakı cafede cay ıcerız kesın annem benı sakınlestırır sonra gırerız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?