Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

canımmm benım kıyamam annene gecmıs olsun dılıyorum ınsallah bıran once toparlar canım... hıc sıkma canını cnım ben senın yanına gelırım ne olcak benım annem ıkımızede destek olur :)kontroller onemlı ddegılde dedıgın gıbı opu ve transfrde nasılsa ben senden sonrayım herkonuda yardımcı olurum hersey bebıslerımız ıcın:)

tuanacım şimdi sen bizden öndesin ve deneyimlisin,izmirdemisin?irenbeyemi gidiyorsun hala?? on göre mddi manevi bi kac sorum var ) bebeişlerine sana sağlıklı gunler

Canim ben tedaviye sehir disindan gelmistim hep suan bulundugum yerde dr buldum ona gidiyorum.irenbede dr um gebelik kan sonucumu faxladiktan sonra 10 gun sonrasi cagirdi keseleri gördük bizde tsk etmek icin ilk orada goruruz diyorduk.sonra yine israrla kalp atisini da duyalim gel dedi oylelikle gebelik ogrenince 2 sefer daha gitmis oldum bunlarin maddi yönü olmadi bu arada.oradaki dr umla hala irtibat halindeyiz tlfnla gelismelerden haberdar oluyor.Allah razi olsun her aradigimda ayni tedavi sirasindaki gibi itina ile kahrimi cekiyor ve kapatirken yine bana haber ver demeyi unutmuyor.Rabbim nasib ederse bebisler dogduktan sonra tekrar ziyaret ederim.

Son düzenleme:

cnm bnm ya çok teşekkür ederim düşünmen yeter eşim ve eltim ilgilencek bu kez ee baba olmakta kolay değil tabi birazda eşime nazlanayım belki uğur getirir inş senn ilk denemenmiydi tatlım

Ayleca bu arada senin degerinde yuksek cikmis masallah.benim 11.ci gun kanda 148 13.cu gun 296 cikmisti ve ikizler.Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.

cnm bnm ya çok teşekkür ederim düşünmen yeter eşim ve eltim ilgilencek bu kez ee baba olmakta kolay değil tabi birazda eşime nazlanayım belki uğur getirir inş senn ilk denemenmiydi tatlım

nazlanalım valla herseyı bızler cekıyoruz evet cnım benım ılk denemem tup bebegı daha once 2 asılama yapıldı rapor cıkarttım zaten sonra 2.asılama tutmayınca arastırdım bırtek ırenbe sındı ıcıme belkıde on yargılı gıttım burası olsun dıye ama memnunum suanada kadar olanlardan cnım hazıran ayında basladım ben ahmey beye gıtmeye? sen nerde oturuyosun sehır dısımı? ben bornovadayım

ben tire tarafndan gelicem cnm bn geçen sefer transferden sonra yolculuk yapmıştım ama bukez yapmak istemiyorum bir gece kalabiliyor muyuz acaba inş vardr böyle bişey çünkü ben çok stresliyim ve çok korkuyorum yine olmaz diye

Canim oncelikle hayirli olsun tedavin.bikac mesajindan anladim stresini ve yazmadan gecemedim.ilk once dr dan rica edersen 1 gece konaklama olabiliyor ben 3.5 saatlik yoldan geldigim icin dr direk kendi demisti gece burda kal diye.ve yolculuk ne kadar etkiler negatif sonucu bilemem ama stres yaparsan butun hormonlarin duzensiz işleyecek. Tedavide en onemli durum yeterince sakin ve rahat olman ve gozun kapali dr a kendini birakman.hicbirseyin arkasinida acaba söyle yapsaydi bu mu daha iyiydi diye kendini yorma stres yapma.sevdigin ve seni oyalayacak ne varsa onlara yogunlas ki strese firsat verme.ben sana dediklerimi uyguladim ve tedavinin ilk gununden itibaren hep inandim pozitif olucak diye ve dr a tamamen kendimi biraktim ne dediyse harfi harfine yaptim ve dogrumu diye arastirmadim her dr un tedavi sekli ve her hastaninda ayri bir tedavi yolu vardir.Rabbim insallah tedavinde pozitif sonucla yuzunu guldurur yuvani bebis sesleriyle Şenlendirir.

bildiğim kadarıyla ırenbede kalma sansı yok canım ama genede emın degılım mutlaka sor doktoruna cunku merkez gece kapanıo acılı olmaıdıg ıcın . ızmırde symrna tup bebk merkezı bu konuda ıyı sehırdısından gelenlerı yatırıyo ama ıste bende tercıh etmedım baska sebeplerden dolayı orayı.. canım transfer sonrası orda 2,5-3 saat yatırıyolar zaten doktorla konus stersen daha uzun surelı yatmak ıstıyorum dersın ona ıtıraz edıceklerını sanmıyorum senın ılk denemende yumurtasayın kalıtsı falan nasıldı esının degerlerı nasıl?

ayyy kalma sansı varsa nekadar ıyı ben yok dıye bılıyorum muge hanımla bırısı konusurken kulak mısafırı olmustum yanlıs anlamısım demekkı arkadasımız adına ben sevındım. canım senın ıkızmıydı bebıs tekmı? bende ahmet beye cok guvenıyorum bırkac merkez gezmıstım tek ıcıme sınen ahmet beyın konusmalarıydı ınsallah bızlerde senın peşinden gelırız hamiş olarak:)uzun prtokolmu uygulandı sanada? ayy cokmu soru sordum ksuura bakma :)heyecan ve stres oluca tecrubelı arkdaslarımızı bıraz soru yagmuruna tutuyoruz :)

Cnm cok haklisin soyledklernde aslnda bnde sey var ilkte bn cok baglndm olck fln dye sonu husran oldu onun hayal krikligini atamadm bn yani ama sunuda soylemeliyim ahmet beye karsida bir inancm var yani tek sorunum gecms tedavinn travmasni atamamak rabbm hayrlisini versn ins ne diyelm bnde ztn gidip geldkce kitap fln alcm o 12 gnluk surecte o sekilde vakit gecircm yani ins tabi bide kist olursa diye duymustm gecen tedavmde hic olmadi ama umarm bu kezde olmz oeki gecen sefer esimi almadlarr bnm yanma sadece bayan aldilar burdada boyle mi ?

En iyisi gittigimde konusmak cnm bnm yumutam 29 tane toplndi ve tabiku ohss dolayisi ile 2 ay snra transfer oldy esim icinde tup bebek sahibi olack kdr iyi spermi var diyolar ins bu kez sahip oluruz evlada

Cnm senn kacnci denemen?

Cnm senn kacnci denemen?

Benim ilk denememdi canim.dr um Aral bey.ve senin ilk denemen gibi 32 yimos toplandi ohss oldum 2 ay bekledim bebislerim donduruldu bu zamanda.transferimden sonra 1 gecr orda kaldim sabah yola ciktim dr um ozellikle ilk 4 gun sadece yat wc yemek ve igneni vurdurmak icin kalk dedi.sonrasinda yatmadim ama hicbir is de yapmadim.bende de esimde de bebis olmaz diye bi sorun bulamadilar.esimdede sperm cok cok fazla degildi ama az da değildi hemen hemen aynı durumdayiz.
birde senmi yazdin gogi mi hatırlayamadim nasil sadece yaniniza bayan aliniyordu.benin butun muayenelerim opu transfer hepsine eşimle gittik.opu ve transfer ameliyathanede oldugu icin bi oraya girmedi.muayenede zaten o koltukta esimin yanimda olmasini istemem.dr yumoslara bakiyodu esim dr un odasinda bekliyodu.nereye sokmuyolar esi pek anlayamadim :)

Cnm bnm 1 saatlik yol ama ben yinede bi gece orda dinlenmek istiyorum cunku yinede ilk gundn o kadar mesafe gitmek istemyorum ben opudan ciktigimda esimi almadlar ysnma sadece byan var fln diye kalablkti oda ozel oda diye bisey yoktu yani :) ins bende sahip olurum bu kez cnm hayrlisiyla

Günaydın kızlar bayram tatili bitti yine hayat devam ediyor ise gidenlere Allahım hayırlı işler dilerim gününüz guzel geçsin sevgilerrrr bebişler nasil onlarda annelerinin uzmsinler Allaha emanet olun

canım 12. gün ki değerim 370 çıkmıştı Ahmet hocam da bidaha yaptırmana gerek yok değerin çok iyi demiştipzt günü saat 2 de randevum var kısmetse ilk kez bebişimi göreceğim :118:

hasretım degerın yuksek,ikiz ihtımali yok mu? tuananın ikiz,seninde oyle olabılırmı? benımde bugun 10.30 da randevum vardı,ancak kan verdım degerım 3000 olmus doktor 4 kasım keseyi ve kalp atısını bırlıkte gorelım,şimdi rahatsız etmeyelım onları dedi.senın nasıl oldu gorusmen,bebişini gordunmü?

Ayleca bu arada senin degerinde yuksek cikmis masallah.benim 11.ci gun kanda 148 13.cu gun 296 cikmisti ve ikizler.Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.

tuana bugun kontrole gıttım 3000 olmus degerım doktor ıkızde olabılır ama olmayabılırde 4 kasımda gorelım dedi kalp atısıyla:)) bır sürü sormak ıstedıklerım vardı hepsını unuttum:) degerlerımız yakın,hayırlısıyla ıkız olursa sevınırım olmazsada cok mutluyum saglıkla devam etsın yeter.

kızlar biz başladık artık gün aşırı irenbedeyiz inş bu son olur ve bizde bu duyguyu tadarız bugün Ahmet beyle tekrar görüştüm ve bana inanılmaz güven verdi inş bize hayırlı ve uğurlu gelir acılarımız son bulur

cnm sanırım seni bugün gördüm

Dediğim gibi dr dan rica edersen anlayisla karsilayacagina inaniyorum.ama en onemlisi kendi stresini yenmelisin.irenbede 1 tane 2 kisilik oda var digerleri tek kisilik odalar.benim opu oldugunda yanimdaki bayan transferi olmus dinleniyordu.onun esi gelmemisti ama benimki vardi araya perde var zaten girmemesi icinde bisey demediler.transferim oldugunda tek kisilik odadaydik hatta esimin koltukta yatmasina kiyamadim tek kisilik yatakta beraber yattik sabah 6 gibide yola ciktik.16 saat yatmis oldum yani.Rabbim gonlune gore versin insallah bu sefer sonucu pozitif olsun.tedavi goren herkes icin dua ediyorum cekilen sıkıntıyi gidilen yollari ancak biz biliriz.guzel haberlerinle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…