- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Bende orda olcm cnm o saatlerde inş seni takip edicem emin ol bnm en derin yanıma basdın geçen sefer annem her anımda yanımdaydı ama maalesef bu kez olamcak çünkü oda kalçasnı kırdı ameliyatlı ben eşimle olcam yani kontrollerde hep öyle oluyodu da opu ve transferde yanlızım bu kez ama napalım tek bende anne olayımda
tuanacım şimdi sen bizden öndesinve deneyimlisin,izmirdemisin?irenbeyemi gidiyorsun hala?? on göre mddi manevi bi kac sorum var ) bebeişlerine sana sağlıklı gunler
canımmm benım kıyamam annene gecmıs olsun dılıyorum ınsallah bıran once toparlar canım... hıc sıkma canını cnım ben senın yanına gelırım ne olcak benım annem ıkımızede destek olur :)kontroller onemlı ddegılde dedıgın gıbı opu ve transfrde nasılsa ben senden sonrayım herkonuda yardımcı olurum hersey bebıslerımız ıcın:)
cnm bnm ya çok teşekkür ederim düşünmen yeter eşim ve eltim ilgilencek bu kez ee baba olmakta kolay değil tabi birazda eşime nazlanayım belki uğur getirir inş senn ilk denemenmiydi tatlım
nazlanalım valla herseyı bızler cekıyoruz evet cnım benım ılk denemem tup bebegı daha once 2 asılama yapıldı rapor cıkarttım zaten sonra 2.asılama tutmayınca arastırdım bırtek ırenbe sındı ıcıme belkıde on yargılı gıttım burası olsun dıye ama memnunum suanada kadar olanlardan cnım hazıran ayında basladım ben ahmey beye gıtmeye? sen nerde oturuyosun sehır dısımı? ben bornovadayım
ben tire tarafndan gelicem cnm bn geçen sefer transferden sonra yolculuk yapmıştım ama bukez yapmak istemiyorum bir gece kalabiliyor muyuz acaba inş vardr böyle bişey çünkü ben çok stresliyim ve çok korkuyorum yine olmaz diye
ben tire tarafndan gelicem cnm bn geçen sefer transferden sonra yolculuk yapmıştım ama bukez yapmak istemiyorum bir gece kalabiliyor muyuz acaba inş vardr böyle bişey çünkü ben çok stresliyim ve çok korkuyorum yine olmaz diye
Canim oncelikle hayirli olsun tedavin.bikac mesajindan anladim stresini ve yazmadan gecemedim.ilk once dr dan rica edersen 1 gece konaklama olabiliyor ben 3.5 saatlik yoldan geldigim icin dr direk kendi demisti gece burda kal diye.ve yolculuk ne kadar etkiler negatif sonucu bilemem ama stres yaparsan butun hormonlarin duzensiz işleyecek. Tedavide en onemli durum yeterince sakin ve rahat olman ve gozun kapali dr a kendini birakman.hicbirseyin arkasinida acaba söyle yapsaydi bu mu daha iyiydi diye kendini yorma stres yapma.sevdigin ve seni oyalayacak ne varsa onlara yogunlas ki strese firsat verme.ben sana dediklerimi uyguladim ve tedavinin ilk gununden itibaren hep inandim pozitif olucak diye ve dr a tamamen kendimi biraktim ne dediyse harfi harfine yaptim ve dogrumu diye arastirmadim her dr un tedavi sekli ve her hastaninda ayri bir tedavi yolu vardir.Rabbim insallah tedavinde pozitif sonucla yuzunu guldurur yuvani bebis sesleriyle Şenlendirir.
Canim oncelikle hayirli olsun tedavin.bikac mesajindan anladim stresini ve yazmadan gecemedim.ilk once dr dan rica edersen 1 gece konaklama olabiliyor ben 3.5 saatlik yoldan geldigim icin dr direk kendi demisti gece burda kal diye.ve yolculuk ne kadar etkiler negatif sonucu bilemem ama stres yaparsan butun hormonlarin duzensiz işleyecek. Tedavide en onemli durum yeterince sakin ve rahat olman ve gozun kapali dr a kendini birakman.hicbirseyin arkasinida acaba söyle yapsaydi bu mu daha iyiydi diye kendini yorma stres yapma.sevdigin ve seni oyalayacak ne varsa onlara yogunlas ki strese firsat verme.ben sana dediklerimi uyguladim ve tedavinin ilk gununden itibaren hep inandim pozitif olucak diye ve dr a tamamen kendimi biraktim ne dediyse harfi harfine yaptim ve dogrumu diye arastirmadim her dr un tedavi sekli ve her hastaninda ayri bir tedavi yolu vardir.Rabbim insallah tedavinde pozitif sonucla yuzunu guldurur yuvani bebis sesleriyle Şenlendirir.
En iyisi gittigimde konusmak cnm bnm yumutam 29 tane toplndi ve tabiku ohss dolayisi ile 2 ay snra transfer oldy esim icinde tup bebek sahibi olack kdr iyi spermi var diyolar ins bu kez sahip oluruz evladabildiğim kadarıyla ırenbede kalma sansı yok canım ama genede emın degılım mutlaka sor doktoruna cunku merkez gece kapanıo acılı olmaıdıg ıcın . ızmırde symrna tup bebk merkezı bu konuda ıyı sehırdısından gelenlerı yatırıyo ama ıste bende tercıh etmedım baska sebeplerden dolayı orayı.. canım transfer sonrası orda 2,5-3 saat yatırıyolar zaten doktorla konus stersen daha uzun surelı yatmak ıstıyorum dersın ona ıtıraz edıceklerını sanmıyorum senın ılk denemende yumurtasayın kalıtsı falan nasıldı esının degerlerı nasıl?
Cnm senn kacnci denemen?Canim oncelikle hayirli olsun tedavin.bikac mesajindan anladim stresini ve yazmadan gecemedim.ilk once dr dan rica edersen 1 gece konaklama olabiliyor ben 3.5 saatlik yoldan geldigim icin dr direk kendi demisti gece burda kal diye.ve yolculuk ne kadar etkiler negatif sonucu bilemem ama stres yaparsan butun hormonlarin duzensiz işleyecek. Tedavide en onemli durum yeterince sakin ve rahat olman ve gozun kapali dr a kendini birakman.hicbirseyin arkasinida acaba söyle yapsaydi bu mu daha iyiydi diye kendini yorma stres yapma.sevdigin ve seni oyalayacak ne varsa onlara yogunlas ki strese firsat verme.ben sana dediklerimi uyguladim ve tedavinin ilk gununden itibaren hep inandim pozitif olucak diye ve dr a tamamen kendimi biraktim ne dediyse harfi harfine yaptim ve dogrumu diye arastirmadim her dr un tedavi sekli ve her hastaninda ayri bir tedavi yolu vardir.Rabbim insallah tedavinde pozitif sonucla yuzunu guldurur yuvani bebis sesleriyle Şenlendirir.
Cnm senn kacnci denemen?
cnm nedim bey prof özel muayenehanesine gidiyoruz bizi o hazırlayacak Ahmet beyde işlemlerimizi yapıcak inş onların iş birliğiyle bizimde kucağımız dolcak
Benim ilk denememdi canim.dr um Aral bey.ve senin ilk denemen gibi 32 yimos toplandi ohss oldum 2 ay bekledim bebislerim donduruldu bu zamanda.transferimden sonra 1 gecr orda kaldim sabah yola ciktim dr um ozellikle ilk 4 gun sadece yat wc yemek ve igneni vurdurmak icin kalk dedi.sonrasinda yatmadim ama hicbir is de yapmadim.bende de esimde de bebis olmaz diye bi sorun bulamadilar.esimdede sperm cok cok fazla degildi ama az da değildi hemen hemen aynı durumdayiz.
birde senmi yazdin gogi mi hatırlayamadim nasil sadece yaniniza bayan aliniyordu.benin butun muayenelerim opu transfer hepsine eşimle gittik.opu ve transfer ameliyathanede oldugu icin bi oraya girmedi.muayenede zaten o koltukta esimin yanimda olmasini istemem.dr yumoslara bakiyodu esim dr un odasinda bekliyodu.nereye sokmuyolar esi pek anlayamadim :)
canım 12. gün ki değerim 370 çıkmıştı Ahmet hocam da bidaha yaptırmana gerek yok değerin çok iyi demiştipzt günü saat 2 de randevum var kısmetse ilk kez bebişimi göreceğim :118:
Ayleca bu arada senin degerinde yuksek cikmis masallah.benim 11.ci gun kanda 148 13.cu gun 296 cikmisti ve ikizler.Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.
canımmm benım kıyamam annene gecmıs olsun dılıyorum ınsallah bıran once toparlar canım... hıc sıkma canını cnım ben senın yanına gelırım ne olcak benım annem ıkımızede destek olur :)kontroller onemlı ddegılde dedıgın gıbı opu ve transfrde nasılsa ben senden sonrayım herkonuda yardımcı olurum hersey bebıslerımız ıcın:)
Cnm bnm 1 saatlik yol ama ben yinede bi gece orda dinlenmek istiyorum cunku yinede ilk gundn o kadar mesafe gitmek istemyorum ben opudan ciktigimda esimi almadlar ysnma sadece byan var fln diye kalablkti oda ozel oda diye bisey yoktu yani :) ins bende sahip olurum bu kez cnm hayrlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?