Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

konuştum cnm kalabilirsin dedi stres konusundada Ahmet beyle ve nedim beyle konuşunca biraz daha rahatladım bugün şimdi daha rahatım peki bişey sorcm gece orda hemşireler falan mı oluyo ortam nasıl oluyo yani ne biliyim bide orda kalmak gece ücretlimi sen tecrübelisin diye çok soru sordum galiba :/

Canim onemli olan saglikli bir bebege sahip olabilmek.Rabbim hangisini nasib ettiyse artik.dr dogru soyluyor aslinda cok yuksek degerlerde tek gebelik olani da var cok dusuk degerlerde ikiz olanda.en guzelini yapmis dr kese ayri bi telas kalp atisi ayri bi telas 4 kasimda hepsini ogrenmis olucaksin.benim 2 kese gordukten sonra ikisinin kalp atisini gordugumuzde ikiz diyelim dedi.insan ister istemez stres oluyo bu sefer acaba ikiside canli mi diye.Rabbim can verdiyse hicbirsey onune geçemez.ikizinde bekleme sureci hep stresli hayatinda bicok seye kisitlama getirmek zorundasin erken dogum riski her an ensende.Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar bagislasin.kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.bak sende hamilesin bol bol dua et hem kendin icin hemde zamaninda cektiklerimizi bilen birisi olarak ayni durumda mucadele eden kader arkadaslarimiz icin.dualarinin coguna onlarada yer ver.

sanırım bende öyle yaparım cnm kıyamam eşime inş bizede öyle denk gelirde eşim rahat ilgilenir bnmle geçen sefer görseydin opudan sonra ayılıp ayılıp eşimi soruyomuşum ama eşim yanıma giremiyomuş yani düşün bide opuda genel anestezi mi yapıyolar

Hayir canim hicbir ucret talep etmediler bizden.transferim ogleden sonra 2 de oldu odaya gectikten yarim saat sonra progestan igne 2 doz yapti hemsire gitti dr recete vermis onuda hemsire getirdi bunlari kullanicaksin diye esim onlari aldi geldi.aksam dr cikmadan yanimiza geldi hal hatir sordu vedalastik fln o sirada esimde yemek getirmisti disardan aldigeldi yani.dr ve hemsireler 6 gibi cikiyorlar sadece guvenlik kaliyor binada.biz yemegimizi de yediğimiz icin tv wc banyo odada oldugu icin odadan hic cikmadik sessiz sakin otel ortami gibi farzet.gece fln guvenlik giris cikisa musade ediyormu bilmiyorum.sabah 6 da toparlanip ciktik.baska aklima gelen yok senin sormak istedigin olursa sor canim.

Evet canim yarim saatlik genel anestezi ama miktari cok dusuk oluyor herhalde senin anlattigin gibi ayilip durmak olmadi bende bi ayildim tamam ondan sonra bilincim herseyim yerindeydi sonrasinda acliktan kivrandim :) zaten ac susuz giriyosun bide kusma ihtimali olur diye 1-2 saat oyaliyorlarmis.sonra sandviç ve cay getirdiler sonrada dr geldi bilgi vermisti.cikinca tabi restorana o sandviç kesmedi beni :)

cnm sanırım seni bugün gördüm

Ya neden konusmadın canım ya doktorun katında ben emıne hemsıreden ıgnelerı ogrenırken orda oturan senmıydın yoksa ben dısarı cıktıktan sonra dank ettı kafam hatta anneme dedım boyle boyle dıye annemde neden konusmadınız dıye bana kızdı :) ama ınan benım heyecandan gozum bırsey gormuyyodu canım kafam sonrasdan bastı ksuura bakma egr dedııgm kısı sensen :)

aynen cnm sarı saçlı annen vardı senn üzerindede kot gömlek vardı bende cesaret edemedm baktım ama şimdi herkesede bişey denmiyoki emin olsaydım eğer naber öyküm falan derdim yani neyse artık sen bi daha ne zaman gelceksin

aaaaa eevt dogru tahmın ettmısız valla kuuzm ya uzuldum sımdı ben senınle gozgoze de geldım aslında ama hıc aklıma gelmedı osırada dısarı cıkınca bırsure sonra aklıma geldı ne oldu bugun cnım kan sonucun ben cumrtesı gunu gelıcem canım gonal f ın yapılısını gostercek emıne hemsıre 1 kasımdada kontrole gelcem sen ne zaman gelcen ?

anladım cnm bna hastanede yapmadılar progestan geçen sefer evde ertesi günü vurulmuştum bende bu kez kalırım büyük olasılıkla doktor gerek yok fln dedi ama ben keşke dememek için kalmak istiyorum narkoz bünye meselesi ya cnm ondan heralde ben odaya getirip yatağa yatırdıklarını fln hatırlamıyorum sadece gözlerimi açamıyodum uyuyup uyanıyodum onu hatırlıyorum yani bu kez doğru bi terch yaptığımızı düşünüyorum umarım gerçekten öyledir :/

cnm bn sanırım opuya kadar her pzt-çrşmba-cuma gelicem büyük ihtimalle 1 kasımda görüşürüz belkide bnm opu günümde senn kontrolün olur veya transfer günü çünkü 1inden sonra işlemlerim olcak sanırım bnm allahın izniyle inşallah :)

canımm bugün bebişimi gördümm nasılda kalbi atıyodu daha ufak diye sesini duyamadık ama gördük çok şükür rabbime Ahmet hocam herşey yolunda çok iyi dedi
yok canım benim ikiz değil keşke olsaydı ama rabbim tek nasip etti herşeyin hayırlısı canım bidaha 3 hafta sonra kont var rabbim herkeze bu güzel duyguları yaşatsın inşş

canım inşş bu uğraşların çabaların son olur rabbim seni de sevindirir kuzum

tamam cnım inşşallah sorunsuz ılerleyelım busefer artık konusabılırız kım heyecan yapıpta gormesse dıgerı konusur :)))

inş cnm bnm sende sağlıklaal yavrunu kucağına inş :)

ben her daim eşimle geliyorum cnm inş 1 kasımdada öyle gelicem annem rahatsız olduğu için :/

olsun cnım annen ıyı olsunda bırbırmıze destek oluruz orda sorun degıl benımde esım calsııtıg ıcın cok gelemıyor 1 kasımda annem geelmıcek dıye esıme gel dedım bugunden ayarladı ıznını yoksa cok zor oluyo opu ve transfer ıcınde kıs ıznınden kullancak bakalım senın esın ne ıs yapıo rahat geelbılıyor sanırım

bnm eşimin kendi işi başkasına yaptırıyor geliyor bnmle o şekilde servis işletmeciliği diyim senn eşin ne iş yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…