- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Dediğim gibi dr dan rica edersen anlayisla karsilayacagina inaniyorum.ama en onemlisi kendi stresini yenmelisin.irenbede 1 tane 2 kisilik oda var digerleri tek kisilik odalar.benim opu oldugunda yanimdaki bayan transferi olmus dinleniyordu.onun esi gelmemisti ama benimki vardi araya perde var zaten girmemesi icinde bisey demediler.transferim oldugunda tek kisilik odadaydik hatta esimin koltukta yatmasina kiyamadim tek kisilik yatakta beraber yattik sabah 6 gibide yola ciktik.16 saat yatmis oldum yani.Rabbim gonlune gore versin insallah bu sefer sonucu pozitif olsun.tedavi goren herkes icin dua ediyorum cekilen sıkıntıyi gidilen yollari ancak biz biliriz.guzel haberlerinle inşallah.
hasretım degerın yuksek,ikiz ihtımali yok mu? tuananın ikiz,seninde oyle olabılırmı? benımde bugun 10.30 da randevum vardı,ancak kan verdım degerım 3000 olmus doktor 4 kasım keseyi ve kalp atısını bırlıkte gorelım,şimdi rahatsız etmeyelım onları dedi.senın nasıl oldu gorusmen,bebişini gordunmü?
tuana bugun kontrole gıttım 3000 olmus degerım doktor ıkızde olabılır ama olmayabılırde 4 kasımda gorelım dedi kalp atısıyla:)) bır sürü sormak ıstedıklerım vardı hepsını unuttum:) degerlerımız yakın,hayırlısıyla ıkız olursa sevınırım olmazsada cok mutluyum saglıkla devam etsın yeter.
Dediğim gibi dr dan rica edersen anlayisla karsilayacagina inaniyorum.ama en onemlisi kendi stresini yenmelisin.irenbede 1 tane 2 kisilik oda var digerleri tek kisilik odalar.benim opu oldugunda yanimdaki bayan transferi olmus dinleniyordu.onun esi gelmemisti ama benimki vardi araya perde var zaten girmemesi icinde bisey demediler.transferim oldugunda tek kisilik odadaydik hatta esimin koltukta yatmasina kiyamadim tek kisilik yatakta beraber yattik sabah 6 gibide yola ciktik.16 saat yatmis oldum yani.Rabbim gonlune gore versin insallah bu sefer sonucu pozitif olsun.tedavi goren herkes icin dua ediyorum cekilen sıkıntıyi gidilen yollari ancak biz biliriz.guzel haberlerinle inşallah.
konuştum cnm kalabilirsin dedi stres konusundada Ahmet beyle ve nedim beyle konuşunca biraz daha rahatladım bugün şimdi daha rahatım peki bişey sorcm gece orda hemşireler falan mı oluyo ortam nasıl oluyo yani ne biliyim bide orda kalmak gece ücretlimi sen tecrübelisin diye çok soru sordum galiba :/
sanırım bende öyle yaparım cnm kıyamam eşime inş bizede öyle denk gelirde eşim rahat ilgilenir bnmle geçen sefer görseydin opudan sonra ayılıp ayılıp eşimi soruyomuşum ama eşim yanıma giremiyomuş yani düşünbide opuda genel anestezi mi yapıyolar
cnm sanırım seni bugün gördüm
Ya neden konusmadın canım ya doktorun katında ben emıne hemsıreden ıgnelerı ogrenırken orda oturan senmıydın yoksa ben dısarı cıktıktan sonra dank ettı kafamhatta anneme dedım boyle boyle dıye annemde neden konusmadınız dıye bana kızdı :) ama ınan benım heyecandan gozum bırsey gormuyyodu canım kafam sonrasdan bastı ksuura bakma egr dedııgm kısı sensen :)
aynen cnm sarı saçlı annen vardı senn üzerindede kot gömlek vardıbende cesaret edemedm baktım ama şimdi herkesede bişey denmiyoki emin olsaydım eğer naber öyküm falan derdim yani neyse artık sen bi daha ne zaman gelceksin
Hayir canim hicbir ucret talep etmediler bizden.transferim ogleden sonra 2 de oldu odaya gectikten yarim saat sonra progestan igne 2 doz yapti hemsire gitti dr recete vermis onuda hemsire getirdi bunlari kullanicaksin diye esim onlari aldi geldi.aksam dr cikmadan yanimiza geldi hal hatir sordu vedalastik fln o sirada esimde yemek getirmisti disardan aldigeldi yani.dr ve hemsireler 6 gibi cikiyorlar sadece guvenlik kaliyor binada.biz yemegimizi de yediğimiz icin tv wc banyo odada oldugu icin odadan hic cikmadik sessiz sakin otel ortami gibi farzet.gece fln guvenlik giris cikisa musade ediyormu bilmiyorum.sabah 6 da toparlanip ciktik.baska aklima gelen yok senin sormak istedigin olursa sor canim.
aaaaa eevt dogru tahmın ettmısız valla kuuzm ya uzuldum sımdı ben senınle gozgoze de geldım aslında ama hıc aklıma gelmedı osırada dısarı cıkınca bırsure sonra aklıma geldı ne oldu bugun cnım kan sonucun ben cumrtesı gunu gelıcem canım gonal f ın yapılısını gostercek emıne hemsıre 1 kasımdada kontrole gelcem sen ne zaman gelcen ?
canımm bugün bebişimi gördümmhasretım degerın yuksek,ikiz ihtımali yok mu? tuananın ikiz,seninde oyle olabılırmı? benımde bugun 10.30 da randevum vardı,ancak kan verdım degerım 3000 olmus doktor 4 kasım keseyi ve kalp atısını bırlıkte gorelım,şimdi rahatsız etmeyelım onları dedi.senın nasıl oldu gorusmen,bebişini gordunmü?
tuana bugun kontrole gıttım 3000 olmus degerım doktor ıkızde olabılır ama olmayabılırde 4 kasımda gorelım dedi kalp atısıyla:)) bır sürü sormak ıstedıklerım vardı hepsını unuttum:) degerlerımız yakın,hayırlısıyla ıkız olursa sevınırım olmazsada cok mutluyum saglıkla devam etsın yeter.
kızlar biz başladık artık gün aşırı irenbedeyiz inş bu son olur ve bizde bu duyguyu tadarız bugün Ahmet beyle tekrar görüştüm ve bana inanılmaz güven verdi inş bize hayırlı ve uğurlu gelir acılarımız son bulur
cnm bn sanırım opuya kadar her pzt-çrşmba-cuma gelicem büyük ihtimalle 1 kasımda görüşürüz belkide bnm opu günümde senn kontrolün olur veya transfer günüçünkü 1inden sonra işlemlerim olcak sanırım bnm allahın izniyle inşallah :)
canımm bugün bebişimi gördümmnasılda kalbi atıyodu daha ufak diye sesini duyamadık ama gördük çok şükür rabbime Ahmet hocam herşey yolunda çok iyi dedi
yok canım benim ikiz değil keşke olsaydı ama rabbim tek nasip etti herşeyin hayırlısı canım bidaha 3 hafta sonra kont varrabbim herkeze bu güzel duyguları yaşatsın inşş
canım inşş bu uğraşların çabaların son olur rabbim seni de sevindirir kuzum
tamam cnım inşşallah sorunsuz ılerleyelım busefer artık konusabılırız kım heyecan yapıpta gormesse dıgerı konusur :)))
tmm cnm sen yine annenle mi gelceksin :)
inş cnm bnm sende sağlıklaal yavrunu kucağına inş :)
ben her daim eşimle geliyorum cnm inş 1 kasımdada öyle gelicem1 kasımda esımle gelıcem canım sen?
amiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiin rabbim hepinize yaşatsın inşş bu güzel duyguları
ben her daim eşimle geliyorum cnm inş 1 kasımdada öyle gelicemannem rahatsız olduğu için :/
olsun cnım annen ıyı olsunda bırbırmıze destek oluruz orda sorun degıl benımde esım calsııtıg ıcın cok gelemıyor 1 kasımda annem geelmıcek dıye esıme gel dedım bugunden ayarladı ıznını yoksa cok zor oluyo opu ve transfer ıcınde kıs ıznınden kullancak bakalım senın esın ne ıs yapıo rahat geelbılıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?