Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Olsun cnm sen pozitif dusun inan ve dua et bol bol.hersey yolunda gidecek insallah.benimde yarindan sonra randevum.

inşallah seninde randevun güzel geçer .bugün beklerken bir bayanla konuştum.15 yıllık evliymiş 3 aşılama 3 tüp bebek yaptırmış bu 4.cüymüş dondurulmuşlarla olacakmış bu ,2 yıl önce dondurmuş.çok üzüldüm haline inşallah o bayanda hamile kalır çok tatlı biriydi.gelişmeleri yazmayı unutmayın meaktan çatlarım yoksa

Canım yaa Rabbim inşallah bu sefer saglikli ikiz bebisler nasib eder.cok zor bu kadar yil hasreti ve tedavinin zor sureci.Rabbim yardimcisi olsun bu yolda mucadele eden herkesin.

hiç kolay değil yaşadıklarımız Allahım hepimize sabır versin.
bol bolda bebiş versin inşallah

kızlar yarın randevum var bakalım yumoşlarım büyümüş mü.sağ kasığımdaki ağrı artmaya başladı.
bide yarın rapor işlerini konuşucam sgk anlaşması olmadığı için bana tedavi gördüğümle ilgili kağıt vereceklermiş bende sağlık ocağından yazdırıcam bakalım.yumurtalarımın yarın ki durumuna göre karar vericem raporu erken almaya.görüşürüz

arkadaşlar bugün kü randevumda ultrasonda yumurtalarım 9-10 mm olmuş.soldakiler biraz daha fazlaymış.
endometrium 8.5 mm de kalınlaşıyor yavaş yavaş.ama senin yumurtaların biraz inatçı aslında sana büyüme hormonu vermek istiyorum ama korkuyorumda dedi.puregonu 175 den 150 ye düştük menopuruda 75 den 150 mg'a çıkarıldı.
cumartesi önce kan vericem daha sonra ultrasonda bakılacak.emine hemşire önümüzdeki haftanın sonunda toplanır yumurtalar dedi.bakalım hayırlısı.bugün yine 1 kutu puregon 600 aldım menopurda 6 adet aldım 430 lira ödedim eczaneye.sona doğru yavaş yaklaşıyoruz

canım her şey yolunda gözüküyor hayırlısıyla...Yumurtaların istenilenden geç mi büyüyormuş ki büyüme hormonu düşündü?İlaçları bulvar eczanesinden mi alıyorsun?

canım her şey yolunda gözüküyor hayırlısıyla...Yumurtaların istenilenden geç mi büyüyormuş ki büyüme hormonu düşündü?İlaçları bulvar eczanesinden mi alıyorsun?

evet canım bulvardan aldım ilaçları.ilaçlara göre daha hızlı büyümüş olmaları gerekirdi.ama önceki tedavimde de böyle olmuştu sonra ilaı arttırıca da hüpersitümülasyon sendromu oldum.:26:
ilaçlar tahminimden daha masraflı oluyor bana malesef 2000 i bulacak belli ki

gelişmeleri hiç aktarmadın ?ne oldu yumoşların büyüdü mü?bi sıkıntı yoktur umarım

aynı sorun geçen sene bende de oldu ilaçlara göre yavaş ilerlediği söylenmişti.O yüzden sordum canım.Kaliteli sağlıklı olsunlarda ilaç ücreti bir şekilde karşılanır..E 2 seviyen ne durumda?Bugün seni soru yağmuruna tuttum hakkını helal et.

bugün kan vermedim .pazartsi günüde sormadım walla kaç çıktığını değerimin.geçen sene e2 yükselmemişti o yüzden ilacın dozunu arttırmışlardı.cumartesi sorarım değerlerimi.umarım bu sefer güzel olur sonuçlar

Selam kader arkadaşlarım.hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eyleyip nasib etsin inşallah. Bu mübarek gunde dualarda bulusmak dilegiyle inşallah. Cnm yumurta ile oynamak dr un elinde sen kalbini ferah tut hayirlisiyla istenilen buyukluge gelir.onemli olan sağlıklı bir embriyo neticesi gebelik ile sonuçlanan insallah.bol bol dua edelim kendimize ve bizim gibi olan herkese.hayirli kandiller.bu arada benimde cok şükür hersey yolunda inaniyorum burda herkes pozitif sonuclar yazicaz Allahin izniyle.

sağol canım .inşallah hepimizin duaları bu mübarek günde kabul olur.hepimizin tedavileri sorunsuz geçsin
göbüşlerimiz bebiş dolsun ...
sonrada bütün evler bebek sesleriyle inlesin:13::121::131::122::118:

bugün gittim doktora ama rapor almak için.muayenem yarın ama karın ağrılarımın normal olduğu beklendiği söylendi.
yarın sabahtan kan vericem bakalım sonuca göre yola devam

merhaba arkadaslar uzun süredir giremedim salı günü 4. De 13 tane yumurtala toptlandı 10 tane döllendi cuma günü 2 tane embiriyo konlduldu hayırlısı bakalım bekliyoruz

merhaba arkadaslar uzun süredir giremedim salı günü 4. De 13 tane yumurtala toptlandı 10 tane döllendi cuma günü 2 tane embiriyo konlduldu hayırlısı bakalım bekliyoruz

hayırlısı olsun inşallah bu bekleme döneminde de allah sabırlar versin ve minnoşların sana tutunsun..Bize güzel haberler verirsin inşallah umudumuz olursun..Senin adına çok sevindim.Tedavi sürecinden biraz bahseder misin neler kullandın hangi ilaçları verdiler birde 2 embriyo için yaş sıkıntısı yapıyorlar mı çok merak ettim.

hayırlısı olun canım hiç sesin soluğun çıkmayınca ürküttün beni.
tedavin iptal mi oldu diye düşündüm
inşallah ikiside tutar

arkadaşlar ben cumartesi kontrole gitmiştim rahim kalınlığı 12 mm olmuş.
yumurtalarımında büyüklüğü 13-14 mm.
puregonu 100 ertesi günde 75 mg yapmamı menopuru 150 mg devam etmemi söylediler.
ama e2 yükselmiş 2600 biraz fazla artmış.eğer 4000 ve üzeri olursa tedavi iptal oluyor.
ahmet beyde pazartesi bir kanını görelim ona göre konuşalım dedi.bu tarz durumlarda özel bi çatlatma yöntemi uyguluyoruz yumurtaların hepsini toplayıp 2 ay sonra transferi yapıyoruz dedi.
bende üzüldüm açıkcası.ama e2 nin yükselmesi hipersitümilasyonun belirtisi malesef.
birde orgalutran başladık 3. iğnem oldu.buda büyüyen yumurtaların çatlamasını engellemek amaçlı.
hepsini aynı saatte vurmamı söylediler.yarın yeni gelişmeleri yazarım byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…