- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Olsun cnm sen pozitif dusun inan ve dua et bol bol.hersey yolunda gidecek insallah.benimde yarindan sonra randevum.
inşallah seninde randevun güzel geçer .bugün beklerken bir bayanla konuştum.15 yıllık evliymiş 3 aşılama 3 tüp bebek yaptırmış bu 4.cüymüş dondurulmuşlarla olacakmış bu ,2 yıl önce dondurmuş.çok üzüldüm haline inşallah o bayanda hamile kalır çok tatlı biriydi.gelişmeleri yazmayı unutmayın meaktan çatlarım yoksa
arkadaşlar bugün kü randevumda ultrasonda yumurtalarım 9-10 mm olmuş.soldakiler biraz daha fazlaymış.
endometrium 8.5 mm de kalınlaşıyor yavaş yavaş.ama senin yumurtaların biraz inatçı aslında sana büyüme hormonu vermek istiyorum ama korkuyorumda dedi.puregonu 175 den 150 ye düştük menopuruda 75 den 150 mg'a çıkarıldı.
cumartesi önce kan vericem daha sonra ultrasonda bakılacak.emine hemşire önümüzdeki haftanın sonunda toplanır yumurtalar dedi.bakalım hayırlısı.bugün yine 1 kutu puregon 600 aldım menopurda 6 adet aldım 430 lira ödedim eczaneye.sona doğru yavaş yaklaşıyoruz
canım her şey yolunda gözüküyor hayırlısıyla...Yumurtaların istenilenden geç mi büyüyormuş ki büyüme hormonu düşündü?İlaçları bulvar eczanesinden mi alıyorsun?
evet canım bulvardan aldım ilaçları.ilaçlara göre daha hızlı büyümüş olmaları gerekirdi.ama önceki tedavimde de böyle olmuştu sonra ilaı arttırıca da hüpersitümülasyon sendromu oldum.:26:
ilaçlar tahminimden daha masraflı oluyor bana malesef 2000 i bulacak belli ki
aynı sorun geçen sene bende de oldu ilaçlara göre yavaş ilerlediği söylenmişti.O yüzden sordum canım.Kaliteli sağlıklı olsunlarda ilaç ücreti bir şekilde karşılanır..E 2 seviyen ne durumda?Bugün seni soru yağmuruna tuttum hakkını helal et.
Selam kader arkadaşlarım.hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eyleyip nasib etsin inşallah. Bu mübarek gunde dualarda bulusmak dilegiyle inşallah. Cnm yumurta ile oynamak dr un elinde sen kalbini ferah tut hayirlisiyla istenilen buyukluge gelir.onemli olan sağlıklı bir embriyo neticesi gebelik ile sonuçlanan insallah.bol bol dua edelim kendimize ve bizim gibi olan herkese.hayirli kandiller.bu arada benimde cok şükür hersey yolunda inaniyorum burda herkes pozitif sonuclar yazicaz Allahin izniyle.
kızlar bugün kasıklarımda ağrılar başladı yarın soracağım sebebini
merhaba arkadaslar uzun süredir giremedim salı günü 4. De 13 tane yumurtala toptlandı 10 tane döllendi cuma günü 2 tane embiriyo konlduldu hayırlısı bakalım bekliyoruz
merhaba arkadaslar uzun süredir giremedim salı günü 4. De 13 tane yumurtala toptlandı 10 tane döllendi cuma günü 2 tane embiriyo konlduldu hayırlısı bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?