Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Bende Kaan beyin hastasıyım. Bende çok memnunum. Bu ay sonuna doğru transferim olacak inş.

10 Martta pozitif sonuç alırsın inş.

Kaç adet transfer edildi? Yaş ? Dondurulmuşlarla sanırım değil mi?

bugün test günümdü ama haftasonu yaptığım idrar testlerinde 2.çizgiyi görünce eşim daha fazla beklemek istemediğini kan vermemi istedi dün.hemşiremizi aradık ve irenbenin yolunu tuttuk.kanı verdikten 2 saat sonra ahmet bey telefonda hayırlı olsun değerin çok güzel diyordu.ağlaştık kocişimle.127 çıktı değerim.yarın yine vereceğim katlanmasını bekliyoruz

Allah kucağına da almayı nasip etsin inş. Darısı bizim başımıza:))))))

ne utlu size.inş biz de yaşarız bu güzel duyguları.kaçıncı denemeydi canım

ayyy canımmm nasıl sevındım anlatamm allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh ınsallah sorunsuz cok guzel 9 ay gecırırsınn

ayyy canımmm nasıl sevındım anlatamm allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh ınsallah sorunsuz cok guzel 9 ay gecırırsınn

teşekkür ederim .darısı başına bu aşamalara gelebilmek bile harika.tifsiz duygular içerisindeyim

canlarım bugün tekrar beta hcg verdim 217 çıktı %60 artış var .hamileliğim tescillenmiş oldu

allahım kucagına almayıda nasıp eder ısallah cnm ırenbede mı yaptırdın tup bebegı ne kadar ucretı cnm bende oraya gıtmeyı dusunuyrum da

tüpbebek ücreti 3950 olmuştu en son.ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor.
benim önceki tedavimde yaklaşık 3000 tutan ilaç masrafı bu tedavimde 1000 tl tuttu.
hayırlısıyla en kısa zamanda kararınızı verir güzel duyguları tadarsınız

merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım 2.ci tüp bebek denemesini kaan beyle yaptık ilk denememiz başka bir merkezde denemiştik olmadı 2 denemede kaan beyle tanıştık şuanda 7 haftalık hamileyim kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum allah kaan bozkurttan razı olsun çok güzel ilgilendi bizimle güler yüzlü ve samimiyeti bize moral oldu darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Çok sevindim.Darısı bizim başımıza:)

hayırlı olsun canım.sorunsuz bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın inşallah .

Siteye uzun zamandr bakmamıştım güzel haber verenler olmuş,sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi gecirirler inşallahbnmde cmt kontrol var.15 indede nasipse transferim olacak.kaan kocanın hastasıyım.doktorumdan irenbe ekibinden çok memnunum.inşallah biZlerde güzel haberlerimizi yazarız burayasevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…