- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.021
Bende Dr.Kaan Bey ile yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile İrenbe Tüp Bebek Merkezinde tanıştım.Ki iyiki tanışmışım...Eşimin sperm testinden sonra aldığımız karar tüp bebek yaptırmaktı.Kaan Bey ile yaptığımız ilk görüşme beni çok heyecanlandırmış ve bu sürecin onunda söylediği gibi çok kısa süreceğiydi...Kaan Bey'in yakın ilgisi,alakası ve mütevazi kişiliği mesleğine yansımış olacakki içimizi ferahlattı.İLk tanıştığımız gün hemen cep telefonunu telefonuma kayedettirdi ve ne zaman isterse ona ulaşabileceğimi aklıma takılan bişi olursa çekinmeden arayabileceğimi iletti.Herzaman sesindeki güven ve kararlılık beni bu umudun zivesine taşıdı.Öncelikle yapılan tahliller sonucunda yolumuzu belirledik ve çıkan sonuçlara göre eşimin sperm kalitesinin azlığından dolayı gerçekten tüp bebek olup olamayacağı kanısına varıldı.Rotamız sağlıklı bir gebelikti :) Tüm bu süreçleri inanın tereyağından kıl çekermiş gibi hiç bir zorluk ve stres yaşamadan atlattık eşimle...Eşime ve bana öncelikle vitamin destekli olarak ilaçları verdi kullandık.Daha sonra rahim içindeki bozukluklarının tanı ve tedavisi için ve gebeliğin daha uygun şartlarda oluşumunu sağlamak için histeroskopi yapıldı.Yapılan kontroller sonucunda artık göbekten yumurtaların daha verimli ve sağlıklı bir hale gelmesi için iğneler başladı.İğneler tamamlanıncaya kadar gün aşırı irenbeye gidip sevgili doktrorum anbe an takibimi sağladı.Kan değerlerim ve ultrasonda bakılan yumurtalarım artık yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.35 saat sonra yumurtalarım toplandı ve eşimdende sperm örnekleri alındı artık labratuar ortamında işlemler vardı sırada...Toplamda bende 16 yumurta toplandı ve toplanan yumurtalardan embriyo olarak ilk olarak 3.gün 5 tane 5.gün yani bugün bana tekrar telefonla haber vererek 2 adet daha emriyonuz gelişim gösterdi onlarıda dondruduk dediler :)Yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra artık transfer günü gelmişti...Oradaki hemşirelerin yakınlığı güleryüzlülüğü samimiyeti bütün stresimi yok etmeye yetiyordu özellikle Kaan hocamın :) Transferim 25/02/2014 salı günü yapıldı şimdi ise sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum kan testim ogün yapılacak :) Hadi hayırlısı böyle bir doktor ile tanışmaktan hem insan olarak hemde hastası olarak gurur duyuyorum sonuç ne olursa olsun onun bana vermiş olduğu güven ve maneviyatı yeter
4 mart salı hayırlısıyla.maddi açıdan etkilemiyorsa eğer nisan-mayıs ayı bahar başlangıcı olduğu için
başarıda en yüksek aylarmış haberin olsun
canım tebrik ederim çok sevindim.allah kucağınıza almayı da nasip etsin.2 embriyo mu tarnsfer edilmişti sana
bugün test günümdü ama haftasonu yaptığım idrar testlerinde 2.çizgiyi görünce eşim daha fazla beklemek istemediğini kan vermemi istedi dün.hemşiremizi aradık ve irenbenin yolunu tuttuk.kanı verdikten 2 saat sonra ahmet bey telefonda hayırlı olsun değerin çok güzel diyordu.ağlaştık kocişimle.127 çıktı değerim.yarın yine vereceğim katlanmasını bekliyoruz
Allah kucağına da almayı nasip etsin inş. Darısı bizim başımıza:))))))
amin inşallah.bu safhaya gelebilmek bile mucize Allahıma bin şükür.darısı tüm isteyenlerin başına
Bende Kaan beyin hastasıyım. sizin yaş kaçtı ? 2 adet embriyodan pozitif sonuç çok iyi bence ?
Belki de ikizdir:))))
değer ikiz için düşük biraz.yaş 28 sorun pko
bugün test günümdü ama haftasonu yaptığım idrar testlerinde 2.çizgiyi görünce eşim daha fazla beklemek istemediğini kan vermemi istedi dün.hemşiremizi aradık ve irenbenin yolunu tuttuk.kanı verdikten 2 saat sonra ahmet bey telefonda hayırlı olsun değerin çok güzel diyordu.ağlaştık kocişimle.127 çıktı değerim.yarın yine vereceğim katlanmasını bekliyoruz
ne utlu size.inş biz de yaşarız bu güzel duyguları.kaçıncı denemeydi canım
ayyy canımmm nasıl sevındım anlatamm allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh ınsallah sorunsuz cok guzel 9 ay gecırırsınn
canlarım bugün tekrar beta hcg verdim 217 çıktı %60 artış var .hamileliğim tescillenmiş oldu
allahım kucagına almayıda nasıp eder ısallah cnm ırenbede mı yaptırdın tup bebegı ne kadar ucretı cnm bende oraya gıtmeyı dusunuyrum da
merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım 2.ci tüp bebek denemesini kaan beyle yaptık ilk denememiz başka bir merkezde denemiştik olmadı 2 denemede kaan beyle tanıştık şuanda 7 haftalık hamileyim kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum allah kaan bozkurttan razı olsun çok güzel ilgilendi bizimle güler yüzlü ve samimiyeti bize moral oldu darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına
merhaba arkadaşlar bende kaan bozkurtun hastasıyım 2.ci tüp bebek denemesini kaan beyle yaptık ilk denememiz başka bir merkezde denemiştik olmadı 2 denemede kaan beyle tanıştık şuanda 7 haftalık hamileyim kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum allah kaan bozkurttan razı olsun çok güzel ilgilendi bizimle güler yüzlü ve samimiyeti bize moral oldu darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?