Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

benim ilk tedavim olacak ve dün ahmet bey benden istedi.Bugün kan vermeye gidicem sonucun ne zaman çıkacağını öğrenir yazarım canım.

çok sevinirim ben de ahmet beyi düşünüyorum senin de ilk olucak madem yaşadıklarını yada hastanenin istediklerini yazarmısın ben de ona göre ayarlayayım kendimi hani yaptırmam gereken tahliller falan varmı senden istedilermi dışarda mı yoksa hastanede mi yapıyolar biliyorum çok soru sordum ama cevaplarsan çok mutlu olurum

hayırlı olsun tedaviniz.ahmet beyle umarım sonuna kadar gider mutlu sona ulaşırsınız.

arkadaşlar bişey sorucam ilk tüp bebek yapılırken genetik test istiyolarmı yada onlar istemese de biz yapılmasını isteyebiliyormuyuz ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilginiz varmı

eğer şüphelendiğiniz bişey varsa yaptırabirsiniz.3 haftada ancak çıkıyor malesef.sadece kan veriyorsunuz.
irenbenin genartla anlaşması var 300 dü kişibaşı galiba biz yaptırdığmızda

rica ederim canım; bugün gittim kan vermeye ve kromozom testinin 3 haftadan önce çıkmayacağını söylediler.Dün ilk gittiğimizde girişteki bayan çok sıcak karşıladı kısa kısa sorularla genel bir profilimizi oluşturdu eşimin ve benim.sonrasında yaklaşık 10 dakika gibi bir beklemeyle Ahmet beyin yanına girdik.O da çok sıcak ve içten biri anlattıklarımı dikkatlice dinledi sorular sordu benim sorularıma detaylı bir şekilde cevap verdi yaklaşık yarım saatlik bir görüşmeden sonra muayneye aldı,sonra yine odasına geçtik ve muayne ile ilgili görüşlerini anlattı bana ve eşime.Ardından tahlillerimizi yazdı benim eşimin kısa süre önce yapılmış sperm testi olduğundan ondan çok fazla birşey istemedi.Benimkilerde kromozom analizi,rubelle,toksoplazma,hormon testleri,gibi rutin istenen testlerdi.Arzu ettiğin yerde yaptırabilirsin dedi.Eşim kendininkileri sigortasını kullanarak yaptıracak ben orada özel yaptırdım.muayne için 250 testler içinde kromozom dahil 700 tl ödedim.Şu kadarını söyleyebilirim ki kısa süre önce yine çok bilinen bir merkezde tedavideydim ama inan irenbe de dün gördüğüm ilgi ve güleryüzün onda birini orada göremedim hemde yaklaşık 8 ay gitmeme rağmen.Sen de stres yapmamaya çalış umarım benim aldığım pozitif elektriği sende hisseder ve mutlu ayrılısın.Sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin lütfen sen de yarın neler yaşadığını haber ver.görüşmek üzere :)

hayırlı olsun tedaviniz.ahmet beyle umarım sonuna kadar gider mutlu sona ulaşırsınız.

çok teşekkür ederim,Bu hasretle yaşayan hiçbir kadın eli boş dönmesin gittiği kapıdan inşallah.Benim durumum biraz zor ve yüzdesi düşük bir hasta gurubundayım bilyiorum ama yine de dediğim gibi en azından içim şuan rahat doktorumun elinden geleni yapacağına inanıyorum.

inşallah hayırlı haberler alırız sizden. başladı mı tedaviniz? ben de haziran gibi düşünüyorum. yorumlardan yola çıkarak Ahmet beye karar verdim gibi.

inşallah hayırlı haberler alırız sizden. başladı mı tedaviniz? ben de haziran gibi düşünüyorum. yorumlardan yola çıkarak Ahmet beye karar verdim gibi.

amin,teşekkür ederim.Cuma günü bugün yaptırdığım tüm testlerin sonuçlarıyla birlikte Ahmet bey bir yol çizeceğimizi söyledi,bakalım hayırlısı.Ben çok erken yaşta menapoza girdim ve yumurta rezervim yok denecek kadar az bu yüzden sanırım bir ön hazırlık süresi geçireceğim hormon,vitamin ve antioksidan destekleriyle.Cuma günü gelişmeleri paylamaya çalışırım sizlerle.

kızlar geçmişi okudumda önceki transferimde progesteronum 9 muş şimdi ise 30 sanki iyi gibi.
gebelik için 20 nin üstünde olması gerekiyormuş

merhaba uyelık ıptalı yapıp tekrar aynı nıkcle aldıgım ıcın arkdas lıstemde kımse yok suanda benım 2.denememde negatıf sonuclandı malesef sımdılık yaz sonununa kadar duusnmuyorum yaz sonundada dondurulmuslarımla devam etmek ıstıyorum elımde 2 kutu gonal f 450 4 kutu menopur 5 adette decapepty var almak ısteyen olursa oykumyurdakul@hotmail.com dan ulasabılır bana

Doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum size.
Bizde 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.24 Şubat dün itibariyle
ikiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.Sizede nasip olur umarım.

Hayırlı olsun canım. Allah ikizlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah... Darısı da bizlere olsun :)

Bende Dr.Kaan Bey ile yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile İrenbe Tüp Bebek Merkezinde tanıştım.Ki iyiki tanışmışım...Eşimin sperm testinden sonra aldığımız karar tüp bebek yaptırmaktı.Kaan Bey ile yaptığımız ilk görüşme beni çok heyecanlandırmış ve bu sürecin onunda söylediği gibi çok kısa süreceğiydi...Kaan Bey'in yakın ilgisi,alakası ve mütevazi kişiliği mesleğine yansımış olacakki içimizi ferahlattı.İLk tanıştığımız gün hemen cep telefonunu telefonuma kayedettirdi ve ne zaman isterse ona ulaşabileceğimi aklıma takılan bişi olursa çekinmeden arayabileceğimi iletti.Herzaman sesindeki güven ve kararlılık beni bu umudun zivesine taşıdı.Öncelikle yapılan tahliller sonucunda yolumuzu belirledik ve çıkan sonuçlara göre eşimin sperm kalitesinin azlığından dolayı gerçekten tüp bebek olup olamayacağı kanısına varıldı.Rotamız sağlıklı bir gebelikti :) Tüm bu süreçleri inanın tereyağından kıl çekermiş gibi hiç bir zorluk ve stres yaşamadan atlattık eşimle...Eşime ve bana öncelikle vitamin destekli olarak ilaçları verdi kullandık.Daha sonra rahim içindeki bozukluklarının tanı ve tedavisi için ve gebeliğin daha uygun şartlarda oluşumunu sağlamak için histeroskopi yapıldı.Yapılan kontroller sonucunda artık göbekten yumurtaların daha verimli ve sağlıklı bir hale gelmesi için iğneler başladı.İğneler tamamlanıncaya kadar gün aşırı irenbeye gidip sevgili doktrorum anbe an takibimi sağladı.Kan değerlerim ve ultrasonda bakılan yumurtalarım artık yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi yapıldı.35 saat sonra yumurtalarım toplandı ve eşimdende sperm örnekleri alındı artık labratuar ortamında işlemler vardı sırada...Toplamda bende 16 yumurta toplandı ve toplanan yumurtalardan embriyo olarak ilk olarak 3.gün 5 tane 5.gün yani bugün bana tekrar telefonla haber vererek 2 adet daha emriyonuz gelişim gösterdi onlarıda dondruduk dediler :)Yumurtalarım toplandıktan 3 gün sonra artık transfer günü gelmişti...Oradaki hemşirelerin yakınlığı güleryüzlülüğü samimiyeti bütün stresimi yok etmeye yetiyordu özellikle Kaan hocamın :) Transferim 25/02/2014 salı günü yapıldı şimdi ise sabırsızlıkla 10 martı bekliyorum kan testim ogün yapılacak :) Hadi hayırlısı böyle bir doktor ile tanışmaktan hem insan olarak hemde hastası olarak gurur duyuyorum sonuç ne olursa olsun onun bana vermiş olduğu güven ve maneviyatı yeter

ne mutlu size doktorunuzla böyle bir iletişimde olmanız.inşallah sonucunuzda güzel olur
sonucunuzuda bildirin lütfen moral olsun bizlere.

Ben yaz sonu gibi dusunuyorum canim ekim falan olabilir dondurulmuslarim var ya onlarla denicem oyuzdende elimdekinigneleri satiyorum en azindan ariyan eksigi olan faydalansin dedim test gunun ne zamn senin

4 mart salı hayırlısıyla.maddi açıdan etkilemiyorsa eğer nisan-mayıs ayı bahar başlangıcı olduğu için
başarıda en yüksek aylarmış haberin olsun

4 mart salı hayırlısıyla.maddi açıdan etkilemiyorsa eğer nisan-mayıs ayı bahar başlangıcı olduğu için
başarıda en yüksek aylarmış haberin olsun

etkılıyo canım bırazda onun ıcın ara vermek ıstedım bırde Ahmet bey dogal yoldan gelebılır bebek dedı kılo vermeye calıs bıraz dedı sıdı spor yapıp kılo verıyorum ınsallah daha ıyı olsun hormonlarımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…