- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
slm arkadaşlar ben de tüp bebek yaptıracağım ama hastanede kararsızdım yorumlarınızı okuyunca irenbeye daha yakın bakmaya başladım ahmet beyden çok söz etmişsiniz anlaşılan gerçekten iyi bir doktor ama beni korkutan bu tüp bebek süreci... nasıl çok zorlu geçiyormu?
bu sürecin en zor kısmı transferden sonra bekleme aşaması.bütün işlemler su gibi akıp geçiyor da test günü gelmek bilmiyor
haklısın işin en zor kısmı o ama ben alıştım artık beklemelere o yüzden zorlanırmıyım bilemiyorum :) bide fiyatı nedir acaba bilgilendirirmisin....
yılbaşıyla birlikte 3950 yapmışlar fiyatı geçen sene 3750 idi.ilaçlarda kişiden kişiye göre değişiyor.ben bu tedavimde 1000tl harcadım.ama önceki tedavimde 2500 bulmuştu.ekstra bir ücret vermiyosun.sadece transfer sonrası kan tahilllerini orda yaptırırsan onların ücretini alıyorlar
cevap verdiğin için çok sağol bişey daha sorucam çok oldum biliyorum ama tecrübe etmiş birinden bilgi almak istiyorum sen normal tüp bebek tedavisi mi görüyorsun mini mi..... benim sorunum sol tüp tıkanıklığı onun dışında hiç bişey yok ama normal yolla da hamiş kalamıyorum 4 yıldır artık son çarem tüp ama ben çok fazla da ilaç almak istemiyorum o yüzden mini çok aklıma yattı tabi doktor ne der bilemiyorum...
ben önceki tedavilerimde hep ohss olduğum için.bu sefer sadece 2 adet yumurtam geliştirildi aslında mini oldu benimkide.ilaç dozları az tutuldu.doktorunla görüştükten sonra senin için mantıklı bir tedaviyse kabul ederler.sana zorla ilaç vermezler doktorunla görüşüp ortak bi karar veririsiniz inşallah
inşallah ama kesin kararımı verdim irenbe ahmet bey dediğin gibi tedaviye bakarız artık :) umarım sen de en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bize cevapların için sağol :)
inşallah ALLAHIM hamileleik haberlerini paylaşmayı nasip etsin sana.her zaman soru sorabilirsin sıkılmadan cevaplarım rice ederim
canım sende inşallah pozitif haberlerle gelirsin ben amaliyat olmuştum biliyorsun amaliyattan 9 ay sonra kendiligimden hamile kaldım sanadamı demişti doktorun bu amaliyatı dirillink
sonradan tavsiye etmediler olmadım canım ben ameliyat.senin adına çok sevindim işe yaraması çok güzel bi şey.hayırlı olsun hamileliğin sonuna kadar sorunsuz geçer inşallah.darısı başımıza artık
bu ilaçların da mı dozu oluyormuş. benim ilk denememde kana göre doz filan ayarlamadılar, ilk baştan belliydi dozları.
2. denemede irenbeyi düşünüyorum ama henüz doktoruma karar veremedim. tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar?
Doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum size.
Bizde 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.24 Şubat dün itibariyle
ikiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.Sizede nasip olur umarım.
Doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum size.
Bizde 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.24 Şubat dün itibariyle
ikiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.Sizede nasip olur umarım.
arkadaşlar bişey sorucam ilk tüp bebek yapılırken genetik test istiyolarmı yada onlar istemese de biz yapılmasını isteyebiliyormuyuz ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?