Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bu sürecin en zor kısmı transferden sonra bekleme aşaması.bütün işlemler su gibi akıp geçiyor da test günü gelmek bilmiyor

yarın kan vericem canlar.kan sonucuma göre progesteron ilaçlarının dozu ayarlanacak.ovitrille de ne kadar yapacağım belirlenecek

haklısın işin en zor kısmı o ama ben alıştım artık beklemelere o yüzden zorlanırmıyım bilemiyorum :) bide fiyatı nedir acaba bilgilendirirmisin....

yılbaşıyla birlikte 3950 yapmışlar fiyatı geçen sene 3750 idi.ilaçlarda kişiden kişiye göre değişiyor.ben bu tedavimde 1000tl harcadım.ama önceki tedavimde 2500 bulmuştu.ekstra bir ücret vermiyosun.sadece transfer sonrası kan tahilllerini orda yaptırırsan onların ücretini alıyorlar

cevap verdiğin için çok sağol bişey daha sorucam çok oldum biliyorum ama tecrübe etmiş birinden bilgi almak istiyorum sen normal tüp bebek tedavisi mi görüyorsun mini mi..... benim sorunum sol tüp tıkanıklığı onun dışında hiç bişey yok ama normal yolla da hamiş kalamıyorum 4 yıldır artık son çarem tüp ama ben çok fazla da ilaç almak istemiyorum o yüzden mini çok aklıma yattı tabi doktor ne der bilemiyorum...

ben önceki tedavilerimde hep ohss olduğum için.bu sefer sadece 2 adet yumurtam geliştirildi aslında mini oldu benimkide.ilaç dozları az tutuldu.doktorunla görüştükten sonra senin için mantıklı bir tedaviyse kabul ederler.sana zorla ilaç vermezler doktorunla görüşüp ortak bi karar veririsiniz inşallah

inşallah ama kesin kararımı verdim irenbe ahmet bey dediğin gibi tedaviye bakarız artık :) umarım sen de en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bize cevapların için sağol :)

inşallah ama kesin kararımı verdim irenbe ahmet bey dediğin gibi tedaviye bakarız artık :) umarım sen de en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin bize cevapların için sağol :)

inşallah ALLAHIM hamileleik haberlerini paylaşmayı nasip etsin sana.her zaman soru sorabilirsin sıkılmadan cevaplarım rice ederim

inşallah ALLAHIM hamileleik haberlerini paylaşmayı nasip etsin sana.her zaman soru sorabilirsin sıkılmadan cevaplarım rice ederim

canım sende inşallah pozitif haberlerle gelirsin ben amaliyat olmuştum biliyorsun amaliyattan 9 ay sonra kendiligimden hamile kaldım sanadamı demişti doktorun bu amaliyatı dirillink

canım sende inşallah pozitif haberlerle gelirsin ben amaliyat olmuştum biliyorsun amaliyattan 9 ay sonra kendiligimden hamile kaldım sanadamı demişti doktorun bu amaliyatı dirillink

sonradan tavsiye etmediler olmadım canım ben ameliyat.senin adına çok sevindim işe yaraması çok güzel bi şey.hayırlı olsun hamileliğin sonuna kadar sorunsuz geçer inşallah.darısı başımıza artık

amin canım inşallah seninde hayırlı haberlerini duyrız tüm isteyenlerin olsun kimseyı kucagı boş koymasın allahım

kızlar ovitrille in dozu için bugün kanımı verdim.
hemşire olmanın bir avantajıda arkadaşım geldi evde aldı kanımı sağolsun.
şimdi sonucu bekliyorum.......:26:

bu ilaçların da mı dozu oluyormuş. benim ilk denememde kana göre doz filan ayarlamadılar, ilk baştan belliydi dozları.
2. denemede irenbeyi düşünüyorum ama henüz doktoruma karar veremedim. tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar?

Doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum size.
Bizde 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.24 Şubat dün itibariyle
ikiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.Sizede nasip olur umarım.

irenbede 4 tane doktor var canım ama öne çıkanlar sanırım kaan bozkurt ve ahmet zeki ışık.geçmişi oku istersen herkes fikrini paylaştı.benim doktorum da ahmet bey.senin için umarım uygun bi seçim olur.

Doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum size.
Bizde 6 ay uğraştık ve sonunda başardık.24 Şubat dün itibariyle
ikiz bebeklerimizin kalp atışlarını duyduk.Sizede nasip olur umarım.

hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsin moral oldun bana.

transfer sonrası
estradiol :338
progesteron:30,51
çıktı sonuçlar iyi dediler.
ovitrille in 3 de birini yapıcam akşama.
bilgisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar,
bende dün itibariyle irenbe de ahmet beyle tedaviye başladım.Ben erken menapoz hastasıyım ilaçsız adet olamıyorum ve fsh değerlerim yüksek.İzmirde gittiğim pek çok yer beni ilk muayne sonunda imkansız diyerek geri çevirdi.dün ahmet beyle görüşmem bir rüya gibiydi o kadar sıcak yaklaştı ki eşimde bende şaşırdık.Asla olmaz demediğim gibi muhakkak olur da demiyorum sadece eğer bana yardımcı olursan ben sonuna kadar seninleyim dedi.Daha önce kimsenin istemediği bazı testler istedi hepsinin sonucunu alıp cuma günü tekrar görüşmeye gidicez ve bir tedavi planı oluşturucaz.Çok acı tecrübeler yaşamış ve resmen elinde bir kağıt parçasıyla kapı gösterilmiş bir hasta olarak tereddütü olan arkadaşlara mutlaka irenbeye bir uğrayın derim.Dilerim herkes için hayırlısı neyse o olur ama şuan sonucum ne olursa olsun İrenbenin benim için elinden gelen herşeyi yapacağına inanarak başlıyorum tedavime ki sanırım buda çok önemli bir ilk adım.

arkadaşlar bişey sorucam ilk tüp bebek yapılırken genetik test istiyolarmı yada onlar istemese de biz yapılmasını isteyebiliyormuyuz ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilginiz varmı

arkadaşlar bişey sorucam ilk tüp bebek yapılırken genetik test istiyolarmı yada onlar istemese de biz yapılmasını isteyebiliyormuyuz ve sonuçlar kaç günde çıkıyor bilginiz varmı

benim ilk tedavim olacak ve dün ahmet bey benden istedi.Bugün kan vermeye gidicem sonucun ne zaman çıkacağını öğrenir yazarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…