Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Merhaba arkadaslar.bende pko hastayim.2senelik evliyim. 2 senedir ugrasmama ragmen cocuk sahibi olamadim.rahim filmimde sol tupum tikali cikti.irenbe de ahmet zeki isik in hastasiyim.ilk gorusmemizde once laporoskopi karari aldik.eger acilmazsa tup bebek denicez.sali gunu cinarlida laporoskopi yapacaklar ahmet bey ve kaan koca..daha once laporoskopi olanlar var mi aranizda..yoksa bir ben miyim

inşallah transferiniz sorunsuz geçer.sizde iyi haberlerinizi paylaşırsınız bizlerle

inşallah laporoskopinizde güzel sonuçlar alınır ve tedaviniz mutlu haberlerle son bulur.ekip sağlam merak etmeyin

Arkadasım hiç korkma doktorlar bu konuda bilgili ve cok hassaslarbnde kaan koca hastasıyım.3 senedr balıkesirde ugrastık ama hiçbir doktor rahimde polip görmemişti irenbede ortaya cıktıameliyat oldum ve o gün ayaktaydım,eminim sende kolaylıkla atlatacaksın;?

Hayırlı uğurlu olsun. Allah pozitif sonuçlar almayı da nasip etsin. Bende Kaan beyin hastasıyım. Her şey yolunda giderse mart sonuna doğru transferim olacak.

Sizinle görüşmüştük telefonda.bnm normalde bnm yarıyılda olcaktı ana polip çıktı transfer iptal oldu.40 yumurta tooplandı,17 embriyo oluşturuldu.15 inde transfer olcak ama çok heyecanlıyım;(( dua ediyorum rüyamda görmek için ama;((

40 yumurta harika:)))))) 17 embriyoda öyle.
Allah kucağına almayı da nasip eder inş:)
Donduruldu sanırım .Kaçıncı gün embriyosu ? Sayı oldukça iyi blastit ( 5. gün ) olabilir . Kaç embriyo transfer edilecek.?

Kaan bey son kararını söylemedi daha canım bende ne yapacagını neye karar vereceğini merak ediyorum açıkcası;s yarın belli olur herhalde...içim kıpır kıpır ya)

Kaan bey son kararını söylemedi daha canım bende ne yapacagını neye karar vereceğini merak ediyorum açıkcası;s yarın belli olur herhalde...içim kıpır kıpır ya)

Sevgili arkadaşım çok güzel haberler bunlar. Adetler çok iyi maşşallah. Allahın izni ile hamile haberlerini de alırız inşşşşş.:)))))))

Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına:)

Sevgiler....

Pegasus ve butterfly cok tesekkurler.ne zamandir takip ediyordm bu konuyu.yazdiklariniz ve yasadiklariniz umut oldu bana.tebrik ederm pegasus,bebek haberine cok sevndm.insallah butterfly in da embriyosu ona sımsıkı tutunur.Allah bizim gibilerin yardimcisi olsun.dilerim benim tüp de acilir da kendiliginden gelir nazli bebegim

Bende Kaan beyin hastasıyım. Bende çok memnunum. Bu ay sonuna doğru transferim olacak inş.

10 Martta pozitif sonuç alırsın inş.

Kaç adet transfer edildi? Yaş ? Dondurulmuşlarla sanırım değil mi?

Çok teşekkür ederim.1 Adet embriyo transferi yapıldı. 29 yaşındayım. 3.gün embriyolarımdan transfer yapıldı. Kaan Bey işini profesyonel olarak yapıyor transfer için başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim.1 Adet embriyo transferi yapıldı. 29 yaşındayım. 3.gün embriyolarımdan transfer yapıldı. Kaan Bey işini profesyonel olarak yapıyor transfer için başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim. Keşke 2 adet transfer yapsaydı daha iyi olmaz mıydı ? Gerçi sizin yaşınız daha çok genç ama:)
Ben 3 tane istiyorum eğer kabul ederse. Allahın izni ile ikimizde pozitif sonuçlar alırız.:)

Allah isteyen herkese versin inş.....

Arkadaslar bugün kontrol vardıgüzel geçti bi sürü hap aldktransfer öncesi hazırlık)transferim Cuma günü,çift embriyo konulacakheyecanlıyım.transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız yapmadınız?paylasım ve tavsiyelerinizi bekliyorum))

ben bol bol istirahat ettim.hergün ananas,çiğ kabak çekirdeği,hurma,kayısı ve ceviz yedim.
bol bol dua ettim.meryem suresini okudum.1 hafta sonra ise normal hayatıma döndüm.
transfere giderken de aynı toplama işlemindeki gibi koku,deodorant ,makyaj yapma bence.
transfer sonrasıda merkezde 2 saat yat ,yarım saat sonra çıkabilirsiniz diyorlar ama kulak asma.
crinone jeli uyguladıktan sonra 10 dk yürü diyolar ama 1-2 dk yeterli çünkü 10 dkda jelin neredeyse tamamı geri geliyor.,
inşallah sorunsuz geçer transferin .güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle en kısa sürede

Öncelikle hayırlı olsun. Birinci kural çok sakin olmak bence. Stres hiç iyi gelmiyor. Tutunması için pruloton depot 500 adlı bir iğne varmış. Onu verebilir ama vermezse de sor istersen.
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Sevgilerimle,

cnm ılac ne kullandında bu kadar uygun oldu normalde benımde cok tutuyo ılac ucretı

Tunaydin kizlar :) dun sabah cinarlida laporoskopimi oldum ahmet zeki isik ve kaan koca onderliginde..hsg de rahim filmimde sol tupum tamamen kapaliydi gozukmuyordu.amaaa ya yaptigim maydonoz ve sut buharindan yada doktorun verdigi guclu antibiyotik sayesinde tupum acilmis ameliyattan evvel :) o kadar mutluyum ki anlatamam.tup bebek yaptirmak icin gitmistim ama simdi asilamayla bebegime kavuscam.her gittigim doktor acilmaz bu tup git tup bebek yaptir dedi aralarinda anlasmislar gibi sanki..ama ahmet zeki isik bana acilir onemli birsey oldugunu sanmiyorum dedi ve hakli cikti.hepsi ayni seyleri okuyor mezun oluyor doktorluk yapiyor ama cogu insan olamiyor malesef..ahmet zeki isik bambaska bir doktor.kaan koca da oyle.adamin sesi bile mutluluk verdi resmen.velhasil arkadaslar irenbe doktorlari gercekten cok iyi.iyiki sizin yazilarinizi okuyup orayi tercih etmisim.cok tesekkurler arkadaslar.hepimizin kucaklari saglikli bebislerimizle dolsun insallaaaaahh :)

iyi haberler aldığına sevindim.artık tez vakitte kucağın bebişlerle dolsun inşallah

arkadaşlar pazartesi günü beta hcg kontrolü vermiştim.818 çıktı.
21 mart cuma gününe kese ve kalp atışı için kontrolüm var.
çok endişeli ve aynı zamanda da çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…