- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.041
Siteye uzun zamandr bakmamıştım güzel haber verenler olmuş,sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi gecirirler inşallahbnmde cmt kontrol var.15 indede nasipse transferim olacak.kaan kocanın hastasıyım.doktorumdan irenbe ekibinden çok memnunum.inşallah biZlerde güzel haberlerimizi yazarız buraya sevgiler
Merhaba arkadaslar.bende pko hastayim.2senelik evliyim. 2 senedir ugrasmama ragmen cocuk sahibi olamadim.rahim filmimde sol tupum tikali cikti.irenbe de ahmet zeki isik in hastasiyim.ilk gorusmemizde once laporoskopi karari aldik.eger acilmazsa tup bebek denicez.sali gunu cinarlida laporoskopi yapacaklar ahmet bey ve kaan koca..daha once laporoskopi olanlar var mi aranizda..yoksa bir ben miyim
Siteye uzun zamandr bakmamıştım güzel haber verenler olmuş,sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi gecirirler inşallahbnmde cmt kontrol var.15 indede nasipse transferim olacak.kaan kocanın hastasıyım.doktorumdan irenbe ekibinden çok memnunum.inşallah biZlerde güzel haberlerimizi yazarız buraya sevgiler
Sizinle görüşmüştük telefonda.bnm normalde bnm yarıyılda olcaktı ana polip çıktı transfer iptal oldu.40 yumurta tooplandı,17 embriyo oluşturuldu.15 inde transfer olcak ama çok heyecanlıyım;(( dua ediyorum rüyamda görmek için ama;((
Kaan bey son kararını söylemedi daha canım bende ne yapacagını neye karar vereceğini merak ediyorum açıkcası;s yarın belli olur herhalde...içim kıpır kıpır ya)
Bende Kaan beyin hastasıyım. Bende çok memnunum. Bu ay sonuna doğru transferim olacak inş.
10 Martta pozitif sonuç alırsın inş.
Kaç adet transfer edildi? Yaş ? Dondurulmuşlarla sanırım değil mi?
Çok teşekkür ederim.1 Adet embriyo transferi yapıldı. 29 yaşındayım. 3.gün embriyolarımdan transfer yapıldı. Kaan Bey işini profesyonel olarak yapıyor transfer için başarılar dilerim.
Arkadaslar bugün kontrol vardıgüzel geçti bi sürü hap aldk transfer öncesi hazırlık )transferim Cuma günü,çift embriyo konulacak heyecanlıyım.transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız yapmadınız?paylasım ve tavsiyelerinizi bekliyorum ))
Arkadaslar bugün kontrol vardıgüzel geçti bi sürü hap aldk transfer öncesi hazırlık )transferim Cuma günü,çift embriyo konulacak heyecanlıyım.transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız yapmadınız?paylasım ve tavsiyelerinizi bekliyorum ))
tüpbebek ücreti 3950 olmuştu en son.ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor.
benim önceki tedavimde yaklaşık 3000 tutan ilaç masrafı bu tedavimde 1000 tl tuttu.
hayırlısıyla en kısa zamanda kararınızı verir güzel duyguları tadarsınız
cnm ılac ne kullandında bu kadar uygun oldu normalde benımde cok tutuyo ılac ucretı
Tunaydin kizlar :) dun sabah cinarlida laporoskopimi oldum ahmet zeki isik ve kaan koca onderliginde..hsg de rahim filmimde sol tupum tamamen kapaliydi gozukmuyordu.amaaa ya yaptigim maydonoz ve sut buharindan yada doktorun verdigi guclu antibiyotik sayesinde tupum acilmis ameliyattan evvel :) o kadar mutluyum ki anlatamam.tup bebek yaptirmak icin gitmistim ama simdi asilamayla bebegime kavuscam.her gittigim doktor acilmaz bu tup git tup bebek yaptir dedi aralarinda anlasmislar gibi sanki..ama ahmet zeki isik bana acilir onemli birsey oldugunu sanmiyorum dedi ve hakli cikti.hepsi ayni seyleri okuyor mezun oluyor doktorluk yapiyor ama cogu insan olamiyor malesef..ahmet zeki isik bambaska bir doktor.kaan koca da oyle.adamin sesi bile mutluluk verdi resmen.velhasil arkadaslar irenbe doktorlari gercekten cok iyi.iyiki sizin yazilarinizi okuyup orayi tercih etmisim.cok tesekkurler arkadaslar.hepimizin kucaklari saglikli bebislerimizle dolsun insallaaaaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?