Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Benim tedavim 3950+ilaç masrafı oldu.ilaçlarım 1100 Civarı ttutu.sadece tüp bebek 5100 ü buldu.ana fiyatlar güZel makul.ben bunun haricinde polip ameliyatıda oldum oda 900 tuttu.

bizim sorunumuz eşimde raporumuzda var 2. denemem olcak ahmet beye gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Irenbenin sgk anlasmasi olmadigi icin rapor gecmiyo cnm ozel sigortan varsa farkli kruumdan faydalanabilirsin ben fatura alip geri odemeyi almistim izmirde en uygun fiyat veren hizmetine karsilik bence irenbe ekip ve doktorlar super memnun kalirsin insallah

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben raporun geçmediğini bilmiyodum

Merhaba benim de doktorum Kaan Koca.iğnelere başlayalı 2 gün oldu salı günü kontrol var ve bundn sonrasi icin cok heyecanlıyım opu ve transfer nasıl gecti? Bilgi verir misin?
Sen de umarım en yakın zamanda güzel haberler alirsin :)

Selam,opuda transferde çok iyiydi,kaan bey sağolsun eli çok hafif biri,ben bide polip ameliyatı oldum kendisine,yani gercektende psikolojik acıdanda rahatlatan bi doktor.sigarayı bile bıraktım kendisi sayesindeben suanda yatıyorumtransferimin 4.günü.emin ol o kadar süreçten sonra en zoru bekleme kısmıymış)hayırlısı olsn

arkadaşlar merhaba ahmet beye randevum cuma günüydü ama bugün bi doktordan rapor almak için gittim oda bakalım görmeden vermem dedi ve keseyi gördük çok heyecanlandım.çıktısını verdi bebişimin ilk fotoğrafıda oldu.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim.insallah kalp atislarinida duyarsin sorunsuz gecer 9 ay darisi basimiza

Çok teşekkür ederim canım böyle şeylere çok ihtiyacı oluyor gerçekten insanın.ben hiç hayatımda narkoz almadim ve ameliyat olmadım kendimi sakin tutmaya çalışsam da yine de ister istemez panik oluyorum.Bu yüzden bu tür deneyimlere ihtiyaç duyuyorum.Kaan beyi ben de cok seviyorum cok anlayisli ve sicak bu yuzden jcim biraz daha rahat

hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz 9 ay geçer ve bebişini kucağına alırsın
bu arada ahmet seçkin önoğlumu doktorun ?

canım ahmet seçkin önoğlu ırenbe ıle calsıyormus dısardan gelıyormu bılmıyorum ama ırenbenın doktoru ahmet zekı ısık ahmet bey dıyınce karıstırmıs olabılırsın kaan koca-kaan bozkurt ta ırenbe doktorlarından dısarıdan geeln doktorlarda var ancak önoğlu gelıyormu net bısey dıyemıcem

cuma günü kendisiyle görüşmeye gidicem offf kafam çok karıştı :18:

benim doktorum ahmet zeki ışık ve de kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
söylediğiniz doktor dışardan anlaşmalı olabilir bilgim yok malesef

Ahmet zeki ısık ıle gorusuceksın sanırım sen cnım ırenbe de ?

canımcım memnun musunuz? biz doğu görevindeyiz ama memleket izmir tüm tahlil tetkiklerimizi yaptırdık yaza doğru tüm yıllık izinlerimizi alarak tedavi için gelicez. hangi merkez olsun diye kararsız kaldık alsancakta ata hocanın muayenehanesine gitmiştik aslında memnunuz ama yine de bir fikir olsun istedim.

kesınlıkle hem merkezden hem Ahmet hocadan cok memnunum evet 2 denememde olumsuz oldu ama 3.de orda olcak gerekırse 4. denememde doktorumdan gercekten memenunum bırkere doktor gıbı degıl herseyı konusabılıyorsunuz hıcbır sorunuz cevapsız kalmıyor yapılan her seyden haberınız oluyor ınsallah baslarsınız sızde memnunkalırsınız

Transferimin 5. Günü...bugün annemle tartıstım ve agladım.devamlı yatmamı istiyor ,5 gündr evden dısarı cıkmadım okadar bunaldım ki arkadaslar en zor aşaması buymus meğer...şimdide kasıgımda hafif sancı var,stres oldugum için embriyota zarar mu geldi acaba die düşünüyorum şimdide;(((yarın e2 ve progesteron testlerim var hastanede.son 7 gün kaldı artık tahlile.dayanabilecek miyim bilmiyorum;;;((((

Lütfen sakin ol.Evet zor biliyorum ama en önemli dönemdesin.

Bahsettiğin şikayetler tutunma belirtileri olabilir.Biraz sabır arkadaşım:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…